- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
hoşbulduk canım senin izne az kalmış ne güzel bende havanın güzel olduğu günlerde iş çıkışı yürüyorum sadece
Dogumda on kilo verirsem bi ekmek arasi bol mayonezli sucuk , iki kutu colayla yemezsem ne olayim! Cok ozledim cok.. 😄
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
Doğumdan sonra 2 kutu kola içersen Allah Korusun bebeğin gazdan hastanelik olabilir. emzirirken kesinlikle kola, gazoz, hazır meyve suyu içilmemelidir.
Öncelikle maşallah 😊
Bir de dr un adını sorsam, bayan dr muydu ?
Kavacık'ta bir hastanede Sultan hn diye bir dr varmış, methini duymuştum da hastanenin adını hatırlayamamıştım, ondan soruyorum yanii 😉
Allah korusun icmem heralde de oyle ozledim iste.. Benim hakkimi napsa odeyemez bu cocuk. :) baksanıza colamdan sucugumdan sigaramda. Taviz verdim agzima surmedim odenmez bu fedakarlik
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
Hoşgeldin canımmm :)
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar
Hoşgeldin canım.
Erken doğum riskim olduğundan yatıyorum egzersiz yapmak sadece hayal benim için :)
Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah.
Aaaaaaa şok oldum okuyunca kimbilir sen nasıl şoktasın.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah canım.
Hoşgeldin canım :)
Ogluna kocaman bir masaallah cann imVeeee biz geldiiiiiiiikkkk
Oglusumu maalesef goremedim kizlar gecen seferin acisini cikardi galiba hic gostermedi kendini ama hersey yolunda cok sukur. Bas asagi dönmüş. Bende 3 haftada 1 kilo almisimbol bol su icmemi ve kan hapimi aksatmamami önerdi. Kasintim icinde hiiic bisey yazmadi haberler boyle bizden teyzoslar
Bacim bende iki ayi gecgin suredir goguslerimde akinti oluyor....Kızlar oldugumuz haftalar için süt gelmeye baslayabilir yazıyor, sizde durum nasıl ? Bende tık yok
Hayirli olsun bacim ..Kızlar park yatağı yeni aldık, kurduk ama içime sinmeyen yönleri oldu. Park yatak alanlar size danışacağım bir kaç husus var...Bu park yatağı oyun parkı olarak kullanmak istediğimizde herhangi bir giriş kapısı yok, çocuk her oynamak istediğinde beşiğe yatırdığım gibi oyun parkının tepesinden aşağıya, oyun parkının içine mi koyacağım anlamadım...
Eki Görüntüle 1060626
Bacim strese sokma kendini de bebisinide lutfen....Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
Masaallah bebisine bacimgüzel haberler getirdik teyzesi :) doktor gelişimi iyi gidiyor dedi haftasına göre uyumluymus :) benim kan degerim düşük artık onu da bi şekilde yükseltmem gerekiyormus bebeğim sağlıklı ya gerisi halledilir inşallh :)
Sen kendini uzme strese sokma. Mumkun oldugu kadar kafani dagit baska seylere ver aklini yoksa oturdugun yerde hem kurarsin hem icin icini yer sana da bebege de gunah cunku bisey degismiycek istedigin kadar sikinti yap o gitti ne de olsa degismtiremiyosan sikintisini yasama bari yavruna da sana da zarar
Gunaydinnnnn ♥♥♥
Ogluna kocaman bir masaallah cann im
Ohhhh yerini de almis missss
Bacim bende iki ayi gecgin suredir goguslerimde akinti oluyor....
Baslarda sapsariydi koyu kivamli....
Simdilerde uc dort damla akiyor gunde 4-5 kere...
Rengi su gibi ama....
Hayirli olsun bacim ..
Bizde park yatak aldik ama girme yeri var yani....
Senin kendin koyacaksin mecbur...
Bacim strese sokma kendini de bebisinide lutfen....
Eniste evet ayip etmis oyle birden gitmeler falan ....
Bir yandan da hak vermek lazim...
Bebek dogduktan sonra sanmam sizi yalniz birakmaz ama bebis oncesi degisiklik ona da iyi gelecektir sanki....
Kendini bosa uzme ne olur....
Öncelikle günaydın canım.Tamam tartışmışsınız eşinle ve o da sözünde durmayıp gitmiş.Şimdi tüm bu olanlara lütfen hamilelik psikolojinle değerlendirme yapma canım.Çünkü hem kendine hem bebeğine zarar veriyorsun farkında olmadan.Olan herşeyi kafanda büyütüyorsun.Hamileliğin son haftalarında bazı baba adayları depresyona girebiliyor çünkü artan sorumluluk duygusu onlarda strese sebep oluyor.Yani sadece biz anneler ruhsal değişim geçirmiyoruz.Bu haftalarda onlara karşı biraz daha anlayışlı davranmamız gerekiyor asla baskıcı değil.Eğer bu dediklerimi yaparsan 1-2 hafta gibi sürede atlatırsınız canım.Eşin kafa dinlemek istiyor belli ki bırak dinlensin gelsin.Bu hem senin hemde bebeğin için çok iyi olacak.Karşınıza daha enerjik,mutlu bir eş ve baba adayı olarak dönecek.
Senin bu anlattığın olaya benzer bende yaşadım.Sabırlı ve anlayışlı oldum ve şükür 2 haftada düzeldi herşey.
Yakın zamanda eşin dönecek ve bunları unutacaksın ve düşün ki madem unutacaksın niye kendini bukadar üzüyorsun şimdi.Rahat ol tatlım güzel şeyler düşün.
Oh ne guzel donmus kuzun bas assagi saglikli kolay dogumlar olsun ins sen simdi kacinci haftadasin ve bebis kac kilo olmus:)
Sagol canim insallah. 29. haftamdayim bebis 1350 gr olmus. Iste buna cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah bi alti kilo daha alirimOzaman kilo oranlarimiz ve gidisatimiz ayni gozukuyor 2 ayda kac kilo alicaz bakalim kizlarr))
Yok kiz tribim cocuga değil ayrica cok mutluyum. Triplerden biri aldigim 1 kilocugaaz gayret daha..başaracağına inanıyorum
pek bi huysuz hatta mutsuz gördüm seni aaaaa olmaz ama, bak ne güzel iyi haberlerle gelmişsin. Sezeryan olcan ama senin oğluş başaşağıda dönmüştrip yapma çocuğa maşallah ona
bende tam onu dicektim healıntılayıp cevaplamayı çözmüşsün bravo
Canim bende sezaryen olacagim Allahin izniyle. Ama bebegin anne karninda kaldigi 1 gun dahi cok önemli. O yuzden ben tarih belirlemek yerine doktorun uygun gördüğü son gune kadar bekleyecegim.İstekli veya zorunlu sezeryan yapacak arkadaşlara sorum var. Çocuğunuzun doğum tarihi için güzel bir tarih belirledinzi mi? Ben süreyi uzun tutmak istiyorum o nedenle beklemek istiyorum. Ama denk gelseydi 14.06.14 güzel olabilirdi. O tarihten tahminen 1 hafta sonra olacak doğum. Fikir veya önerisi olan var mı? Bunları düşündüğüm için normal doğum yapacak arkadaşlar kusura bakmasın. Lütfen garipsemeyin. Hepimizin öncelikle Allahtan istediği sağlıklı, hayırlı evlatlar elbetteki.
Bende de tik yok canim ama merak etme herkeste gelecek diye birsey yok.Kızlar oldugumuz haftalar için süt gelmeye baslayabilir yazıyor, sizde durum nasıl ? Bende tık yok
Eee artik baska care yok deterjanim. Biraz daha disimizi sikacagiz napalimHaberler güzel desene.Boşver doğunca bol bol görücez inşallah böyle teselli olalım.
Kızlar park yatağı yeni aldık, kurduk ama içime sinmeyen yönleri oldu. Park yatak alanlar size danışacağım bir kaç husus var...Bu park yatağı oyun parkı olarak kullanmak istediğimizde herhangi bir giriş kapısı yok, çocuk her oynamak istediğinde beşiğe yatırdığım gibi oyun parkının tepesinden aşağıya, oyun parkının içine mi koyacağım anlamadım...
Eki Görüntüle 1060626
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana[/QUOTE
arkadasim tahmin ediyorum moralin cok bozuk aglamamaya calis cunku bebisler hissediyor ben aglarsam.bebisim kusuo hic kipirdamiyo 2 gun (( soyle bir bakiyorum cevreme turk erkekleri hep ruslarla evlenmis bir dedigini iki etmiyor mutlular mi hayir)) ama niye kiymetliler biliyor musun zayif guzel olduklari icin degil bizim gibi arkalarindan aglamadiklari gelincede sadece 5 dk trip atip sonra yok gibi davranmadiklari icin kisacasi acma gelince kapiyi kaldigin yerde kal istemiyorum senin gibi bi adami de basliyorlar ozaman kosmaya)) biz onlara oyle bir hissediyoruz ki onlarsiz yapamayacagimizi islerine geliyor:)
Gunaydinnnnn ♥♥♥
Ogluna kocaman bir masaallah cann im
Ohhhh yerini de almis missss
Bacim bende iki ayi gecgin suredir goguslerimde akinti oluyor....
Baslarda sapsariydi koyu kivamli....
Simdilerde uc dort damla akiyor gunde 4-5 kere...
Rengi su gibi ama....
Hayirli olsun bacim ..
Bizde park yatak aldik ama girme yeri var yani....
Senin kendin koyacaksin mecbur...
Bacim strese sokma kendini de bebisinide lutfen....
Eniste evet ayip etmis oyle birden gitmeler falan ....
Bir yandan da hak vermek lazim...
Bebek dogduktan sonra sanmam sizi yalniz birakmaz ama bebis oncesi degisiklik ona da iyi gelecektir sanki....
Kendini bosa uzme ne olur....
öncelikle sakin ol ve soğuk kanlı ol ağlama yazık yavrun karnında kasılmasın evet eşin hata yapmış ama yapıcak bişe yok arada erkekler böle olabiliyor seni bu halde ağlayarak bırakması hoş bi davranış deil ama canım oda çok sıkıldıysa arkadaşlarınada söz geçiremediyse ondan yapmıştır hani erkeklik gururu karım izin vermiyo diyememiştir ama sende anlayışlı ol eğer yaptı şyde bi yanlış durum yoksa gidip gelcekse sadece fuara takılma ama yaptığının büyük hata olduğunu gelince ona yansıt ama sen kendini sakın üzme canım
Gunaydin guzell annecikler ve bebecikleri.
Cok uzun gunler sonra yataktan kalktim
kocise kahvalti hazirladim.yatmaktan cok sikildim
acaipte kilo aldim 58den 71e ciktim.pufpuf bebisin nneguzel oyle masallah supanallah.cannve cips arkadasimiz
bende hic net goremedim oglumu onlar iyi olsun da 2 ay sonra kucagimizda bol bol bakicaz.
Aramiza katilan arkaDaslar ne iyi etmisler hos gelmisler.
Bugun bebisini gorecekler varsa hayirli haberler diliyorum.
Umararim super bi gun olur herzaman gulumseyin,bebislerde icimizde mutlu olsun.
Allahim bugun sancisiz agrisiz bi gun olur ins.(amin).
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bugün alışverişe çıkıcam onu görür kendime teknolojik yeni ciciler alıcam kartını doldurayım gelsin her ödedikçe taksitleri unutamazsın sinirinden patlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?