2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hoşbulduk canım senin izne az kalmış ne güzel bende havanın güzel olduğu günlerde iş çıkışı yürüyorum sadece

ben hergün yürüyorum evimle işim arası 15 dk öğlenleri bile çoğu zaman evime gidiyorum ama artık nefes problemi yaşıyorumm karnımda çok büyüdü ve işi bırakıp izne ayrılıyorum onun mutluluğu var üzerimde ve memleketime gitmenin heyecanı

öncelikle sakin ol ve soğuk kanlı ol ağlama yazık yavrun karnında kasılmasın evet eşin hata yapmış ama yapıcak bişe yok arada erkekler böle olabiliyor seni bu halde ağlayarak bırakması hoş bi davranış deil ama canım oda çok sıkıldıysa arkadaşlarınada söz geçiremediyse ondan yapmıştır hani erkeklik gururu karım izin vermiyo diyememiştir ama sende anlayışlı ol eğer yaptı şyde bi yanlış durum yoksa gidip gelcekse sadece fuara takılma ama yaptığının büyük hata olduğunu gelince ona yansıt ama sen kendini sakın üzme canım

Doğumdan sonra 2 kutu kola içersen Allah Korusun bebeğin gazdan hastanelik olabilir. emzirirken kesinlikle kola, gazoz, hazır meyve suyu içilmemelidir.

Allah korusun icmem heralde de oyle ozledim iste.. Benim hakkimi napsa odeyemez bu cocuk. :) baksanıza colamdan sucugumdan sigaramda. Taviz verdim agzima surmedim odenmez bu fedakarlik

canım doktor Kavacık Medistate Hastanesinde.. Sultan Kavrut.. Öneririm oraya yakınsan

Allah korusun icmem heralde de oyle ozledim iste.. Benim hakkimi napsa odeyemez bu cocuk. :) baksanıza colamdan sucugumdan sigaramda. Taviz verdim agzima surmedim odenmez bu fedakarlik

Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..

Öncelikle günaydın canım.Tamam tartışmışsınız eşinle ve o da sözünde durmayıp gitmiş.Şimdi tüm bu olanlara lütfen hamilelik psikolojinle değerlendirme yapma canım.Çünkü hem kendine hem bebeğine zarar veriyorsun farkında olmadan.Olan herşeyi kafanda büyütüyorsun.Hamileliğin son haftalarında bazı baba adayları depresyona girebiliyor çünkü artan sorumluluk duygusu onlarda strese sebep oluyor.Yani sadece biz anneler ruhsal değişim geçirmiyoruz.Bu haftalarda onlara karşı biraz daha anlayışlı davranmamız gerekiyor asla baskıcı değil.Eğer bu dediklerimi yaparsan 1-2 hafta gibi sürede atlatırsınız canım.Eşin kafa dinlemek istiyor belli ki bırak dinlensin gelsin.Bu hem senin hemde bebeğin için çok iyi olacak.Karşınıza daha enerjik,mutlu bir eş ve baba adayı olarak dönecek.
Senin bu anlattığın olaya benzer bende yaşadım.Sabırlı ve anlayışlı oldum ve şükür 2 haftada düzeldi herşey.
Yakın zamanda eşin dönecek ve bunları unutacaksın ve düşün ki madem unutacaksın niye kendini bukadar üzüyorsun şimdi.Rahat ol tatlım güzel şeyler düşün.

güzel haberler getirdik teyzesi :) doktor gelişimi iyi gidiyor dedi haftasına göre uyumluymus :) benim kan degerim düşük artık onu da bi şekilde yükseltmem gerekiyormus bebeğim sağlıklı ya gerisi halledilir inşallh :)

Gunaydinnnnn ♥♥♥ Ogluna kocaman bir masaallah cann im
Ohhhh yerini de almis missss

Kızlar oldugumuz haftalar için süt gelmeye baslayabilir yazıyor, sizde durum nasıl ? Bende tık yok
Bacim bende iki ayi gecgin suredir goguslerimde akinti oluyor....
Baslarda sapsariydi koyu kivamli....
Simdilerde uc dort damla akiyor gunde 4-5 kere...
Rengi su gibi ama....

Hayirli olsun bacim ..
Bizde park yatak aldik ama girme yeri var yani....
Senin kendin koyacaksin mecbur...

Bacim strese sokma kendini de bebisinide lutfen....
Eniste evet ayip etmis oyle birden gitmeler falan ....
Bir yandan da hak vermek lazim...
Bebek dogduktan sonra sanmam sizi yalniz birakmaz ama bebis oncesi degisiklik ona da iyi gelecektir sanki....
Kendini bosa uzme ne olur....

Masaallah bebisine bacim
Cekirdekli siyah uzun tuket istersen....
Bir kere benimde kan degerim asiri dusuktu bir haftada uzum sayesinde artmisti aklinda bulunsun

Aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bugün alışverişe çıkıcam onu görür kendime teknolojik yeni ciciler alıcam kartını doldurayım gelsin her ödedikçe taksitleri unutamazsın sinirinden patlasın

O beni bu halde bırakıp gitti ya artık o her zaman gider umursamadı beni biz bebeğimede ne kadar zor sahip olduk en iyi o biliyor o hiç bişe düşünmedi sadece kendini düşündü ve gitti

Canım ilk değilki geçen ay şehir dışındaydı daha geçen haftada Samsun'a gitti aslında psikolojisi bozulması gereken benim ben bu bebeğe sahip olmak için o kadar ameliyat oldum ilaç kullandım bir sürü tedavi gördüm o sadece olanları dışardan izledi yanımda bile olamadı çoğu zaman hep yanlız kaldım çünkü şehir dışında özel hastanede tedavi gördüm o sadece telden duyduğu kadar ve bunların tek sebebi de oydu onun yüzünden öyle olmak zorunda kaldım o kadr düşük tehlikesi atlattım şimdide yerimden bile zor kalkıyorum ayaklarım ağırıyor o beni aptal yerine koyup gitti hemde bu halde ben hiç biryere gitmiyorum kızıma bişe olur diye ama o hiç umursamıyor bunlar aklıma gelince inanılmaz üzülüyorum çok kötüyüm ve dün doktor randevumuz vardı arayıp sormadıki ne dedi doktor diye

Gunaydin guzel anneler
Nasilsiniz bakalim Kusura bakmayin dun cevap yazamadim ama simdi yaziyorum

Ozaman kilo oranlarimiz ve gidisatimiz ayni gozukuyor 2 ayda kac kilo alicaz bakalim kizlarr))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah bi alti kilo daha alirim

Yok kiz tribim cocuga değil ayrica cok mutluyum. Triplerden biri aldigim 1 kilocuga digeride deli gibi kasinmama ragmen doktorun birsey onermeye gerek duymamasina

Canim bende sezaryen olacagim Allahin izniyle. Ama bebegin anne karninda kaldigi 1 gun dahi cok önemli. O yuzden ben tarih belirlemek yerine doktorun uygun gördüğü son gune kadar bekleyecegim.

Kızlar oldugumuz haftalar için süt gelmeye baslayabilir yazıyor, sizde durum nasıl ? Bende tık yok
Bende de tik yok canim ama merak etme herkeste gelecek diye birsey yok.

Haberler güzel desene.Boşver doğunca bol bol görücez inşallah böyle teselli olalım.
Eee artik baska care yok deterjanim. Biraz daha disimizi sikacagiz napalim

Canim normalde giris kapisi var park besiklerin.. keske alirken dikkat etseydin

Günaydın kızlaar.Güzel bir gün olsun hepimiz için..Kızlar yaa ben geçende ishal ile birlikte hafif böbrek ağrısı çekmiştim.aile hekimliğine b12 iğnemi vurunmaya gittiğimde söyledim idrar testi yapalım dediler kaç gündür sonuçlar alınacak bekliyordu.eşim az önce almış gelmiş hemşire büyük ihtimalle kum döküyor demiş.Doktorunu arasın demiş.Doktorumda genellikle saat 4ten sonra müsait oluyor çok acil ağrılarım falan olmadığı için saat 4ü bekliim diyorum.Ama hamileyken kum döken varmı kızlar aranızda ya bi zararı var mı acep merak ettim çünkü hayatımda hiç kum taş falan dökmedim bilmiyorum nasıl olur????

Sagol azericim. En cokta kilosuna sevindim 1 kiloyu gecmis diye nasil mutlu oldum anlatamam

Hayır ya hata yapmaz o ama ben burda yerimden bile kalkamıyorken onun gezmeye gitmesine anlam veremiyorum eşim kendiyle barışıktır kılıbık olduğunu kendi söyler arkadaşlarına ama daha geçen hafta samsun a gitti geçen ay başka şehre bu ay Türkiye turuna fuar bahanesiyle çünkü başka şehirlerde dolaşıyorlar sahil sahil işte bende buna sinir oluyorum fuar bahane gezmek şahane yani anlıycağın

üzüldüm.....erkekler kafasına bir şey koydu mu vazgeçirmek gerçekten kolay olmuyor..şekil 1-a benim eşim.....ameliyat ameliyat dedi gitti ameliyat oldu...1 aydır Allah sağlık sıhhat versin ama neler çektiğimi bir Allah birde sizler bilirsiniz.. ama ben alıştım artık birşey yapmak istediğinde bana nezaketen soruyor biliyorum ki hayır desem de onu kafaya taktıysa yapacak.. bende artık nasıl istersen deyip susuyorum..huzursuzluk hiç istemiyorum çünkü bebeğim kasılıyor huzursuz büyüyor karnımda ve ben bu sefer daha stres oluyorum..

aramaması gerçekten hoş değil...napalım canım...sende bebeğini kendini düşün..biz burdayız arkadaşım..kendini ne olur yalnız hissetme...

sen yinede çok yorma kendini lütfen....verirsin hayatım kiloları bebeğimiz sağlıkla doğsunda..iyi hissediyorsun diyede birşeyler yapmaya kalkma canım...dinlenmeyi unutma..

Canımm arayınca birkaç defa açma istersen panik olsun biraz.. valla okurken sinirden çatladım yemin ederim , umarım hatasını anlar da telafi etmek için birşeyler yaparr bu arada sinir yapıp ta fazla yüklenme karta sonra sıkıntıyı yine birlikte çekersiniz , kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…