2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..

Valla kuzular esim cok kiziyor ama esim kola icerken canim cekince 1 yudum iciyorum sucukta bulsam rusyada hic dusunmem yerim hamileyken cig kofte bile yedim
:)) ee ne yapayim kizlar can istiyor iste yemesem icmesem istedimi uykuma girer bnm masallahh size guzel hamisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inanılmaz ağlamak istiyorum ama annem yanımda olduğu için ağlamamıyorum bu seferde stres yapıyorum gerçi arasada asla açmam

Bende bi inat var Allah muhafaza ben zaten açmam arasada annem bizde onada tembih etmişim oda açmıycak gelincede eve almıycam nere giderse gitsin

geçmiş olsun canım..ben hamileyken değil ama taşta kumda döktüm..kum da sadece hafifi idrar yollarında yanma oluyordu ama taş düşürdüğümdeki ağrı inanılmazdı....sıcak tutuyordum hep kendimi ve tabiiki bol su..kuzum sen doktoruna ulaşmay açalış tabii ağrın çoksa..belki çağırırsa muayene için falan..bekleme istersen saat 4ü..

gözünaydın canım......kan için klasik herkesin dediği şeyleri bende yazayım kendim uygulamama rağmen pekmez..siyah kuru üzüm ..hoşafınıda yapabiirsin arkadaşım... :)

günaydın arkadaşlar stressiz sıkıntısız günlerimiz olsun işlh son aylar zor geçiyor her yönden

günaydınnnn....evet stressiz sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize.....

cancanımmm günaydın...güzel haberlerle gelmişsin maşallah maşallahhh kuzumuza....bende bakalım ptesi gidicem...bu sefer görürüm inşallahhh..

Canım ya çok geçmiş olsunn, Elinden su şişesini eksik etme sakınn .. 2 hatta 3 lt bol bol su iç, İnşallah hafif atlatırsın

Kizlar tuvalete cikma durumlariniz nasil ben sabah ac karna 1 aktivya yogurt yemessem ogun hic cikamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen çiğköfte bende yedim ama etsiz.. bende canımın istediğini şeyleri rüyamda görüyorum. Rusyada sucuk satılmıyormu gerçi satılsada güvenilmez değilmi?. :44:

canım şu son günlerinde bu tarz streslere girme bence dozunda yap tribini çünkü sonuçta onu cezalandırcam derken de kendini üzceksin açma telini gelincede bi süre konuşma ama sakın başka yere gitme kendi meselenizi kendi içinizde halledin kart meselesine gelincede sende onla beraber çekceksin sıkıntısını bunu düşün bebek geliyo zaten masraf hep sinirle kalkıp zarara girme canım

evet canım bende duydum ama insan kendi uygulayamıyor deneyecegim bakalım yapabilirsem yükselirse hemen haber veririrm sizlere

Ben zaten bi yere gitmem onu eve almıycam o gitsin teli zaten açmam ben kartı da babane o çeker sıkıntıyı şimdiye kadar düşündük ne oldu bundan sonrada o düşünsün hiç umurumda değil yeni cicilerimle eve getirir oynar kafa dağıtırım

Aynen çiğköfte bende yedim ama etsiz.. bende canımın istediğini şeyleri rüyamda görüyorum. Rusyada sucuk satılmıyormu gerçi satılsada güvenilmez değilmi?. :44:

Yok bana arkadas getirmisti gelirken:) var burda helal yaxiyor ustunde dana sucuk ama yemeyi birak kokusundan evinize sokmazsiniz:)) bizimki olemi baharatli miss gibi kokar yiyin kizlar hergun olmasada yiyin biseycik olmaz iyice pisirin ama:) bunlar hergun cig sucuk yiyo 6 7 kilo aliyo top gbi karni sapasaglam 3.5 kiloda doguruyo. Gecenlerde bir turk abla var ona gittim 30 kilo almis dogumda 2 cocugu var 15 birinden 15 birinden hatira kaldi der banada sen ye ye diyip durdu o gun 1 kiloya yakin almisim hahaha:)) butun gun doyurdu beni saolsun emin olun tr de olsaydim hergun borekler corekler yerdim ama burda normal yemek zorunda kaliyorum ondan 7 kiloyum 31 de)))

ben ce de canım bı yere gıtme. haklıyken haksız duruma düşersin arasa açma merak etsin biraz. çok sinirlenerek bışey yapma sakin ol her zaman sakin olan kazanır ve umursama umursamamazlık çok zor ama en buyuk ceza

Haklisin aslinda bizler cok bunaldik.dusunsene uyuyamiyorum bile nefes alirken bile zorlaniyorum.ama anne boyle olunuyo demekki.fedakarligi hep biz yapicaz ve buda omur boyu suruyo.sen hsklisin canim esin anlayissizlik etmis ama sakin bise deme tartismayin bebisi uzmeyin.bu arada aradimi

hoş olmamış yaptıgı... ama canım nolue kendini çok zme.artık kritik zamanlardaız allah korusun bebeğin etkilenir falan.bence arama kesinlikle o aramıyosa.ben olsama rasa da açmazdım ya...şu durumda sen haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…