Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana[/QUOTE
arkadasim tahmin ediyorum moralin cok bozuk aglamamaya calis cunku bebisler hissediyor ben aglarsam.bebisim kusuo hic kipirdamiyo 2 gun (( soyle bir bakiyorum cevreme turk erkekleri hep ruslarla evlenmis bir dedigini iki etmiyor mutlular mi hayir)) ama niye kiymetliler biliyor musun zayif guzel olduklari icin degil bizim gibi arkalarindan aglamadiklari gelincede sadece 5 dk trip atip sonra yok gibi davranmadiklari icin kisacasi acma gelince kapiyi kaldigin yerde kal istemiyorum senin gibi bi adami de basliyorlar ozaman kosmaya)) biz onlara oyle bir hissediyoruz ki onlarsiz yapamayacagimizi islerine geliyor:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O benim ondan çok çabuk vazgeçeçeğimi çok iy bilir şakada yapmam uygularım aten ona bu kapıyı kapattım gelinceeve almıycam çünkü annem yanımda onada tembih etmişim kimse ne aradığı zaman cevap vericek nede onu eve alıcak geldiği zaman görür bide kabarık kredi kartı ekstresi görür zaten teknoloji ürünlerinde taksitte yok tek çekim alıyorum herşeyi gelince artık ya öder yada kalp krizinden gider Buda ona kapak olur
üzüldüm.....erkekler kafasına bir şey koydu mu vazgeçirmek gerçekten kolay olmuyor..şekil 1-a benim eşim.....ameliyat ameliyat dedi gitti ameliyat oldu...1 aydır Allah sağlık sıhhat versin ama neler çektiğimi bir Allah birde sizler bilirsiniz.. ama ben alıştım artık birşey yapmak istediğinde bana nezaketen soruyor biliyorum ki hayır desem de onu kafaya taktıysa yapacak.. bende artık nasıl istersen deyip susuyorum..huzursuzluk hiç istemiyorum çünkü bebeğim kasılıyor huzursuz büyüyor karnımda ve ben bu sefer daha stres oluyorum..
aramaması gerçekten hoş değil...napalım canım...sende bebeğini kendini düşün..biz burdayız arkadaşım..kendini ne olur yalnız hissetme...
sen yinede çok yorma kendini lütfen....verirsin hayatım kiloları bebeğimiz sağlıkla doğsunda..iyi hissediyorsun diyede birşeyler yapmaya kalkma canım...dinlenmeyi unutma..
O benim ondan çok çabuk vazgeçeçeğimi çok iy bilir şakada yapmam uygularım aten ona bu kapıyı kapattım gelinceeve almıycam çünkü annem yanımda onada tembih etmişim kimse ne aradığı zaman cevap vericek nede onu eve alıcak geldiği zaman görür bide kabarık kredi kartı ekstresi görür zaten teknoloji ürünlerinde taksitte yok tek çekim alıyorum herşeyi gelince artık ya öder yada kalp krizinden gider Buda ona kapak olur
En guzeli ben olsam bende tipa tip aynisini yapardim 2 gun surunsun derdim :)
Canımm arayınca birkaç defa açma istersen panik olsun biraz.. valla okurken sinirden çatladım yemin ederim , umarım hatasını anlar da telafi etmek için birşeyler yaparrbu arada sinir yapıp ta fazla yüklenme karta sonra sıkıntıyı yine birlikte çekersiniz , kıyamam sana
Günaydın kızlaar.Güzel bir gün olsun hepimiz için..Kızlar yaa ben geçende ishal ile birlikte hafif böbrek ağrısı çekmiştim.aile hekimliğine b12 iğnemi vurunmaya gittiğimde söyledim idrar testi yapalım dediler kaç gündür sonuçlar alınacak bekliyordu.eşim az önce almış gelmiş hemşire büyük ihtimalle kum döküyor demiş.Doktorunu arasın demiş.Doktorumda genellikle saat 4ten sonra müsait oluyor çok acil ağrılarım falan olmadığı için saat 4ü bekliim diyorum.Ama hamileyken kum döken varmı kızlar aranızda ya bi zararı var mı acep merak ettim çünkü hayatımda hiç kum taş falan dökmedim bilmiyorum nasıl olur????
güzel haberler getirdik teyzesi :) doktor gelişimi iyi gidiyor dedi haftasına göre uyumluymus :) benim kan degerim düşük artık onu da bi şekilde yükseltmem gerekiyormus bebeğim sağlıklı ya gerisi halledilir inşallh :)
günaydın arkadaşlar stressiz sıkıntısız günlerimiz olsun işlh son aylar zor geçiyor her yönden
Veeee biz geldiiiiiiiikkkk
Oglusumu maalesef goremedim kizlar gecen seferin acisini cikardi galiba hic gostermedi kendini ama hersey yolunda cok sukur. Bas asagi dönmüş. Bende 3 haftada 1 kilo almisimbol bol su icmemi ve kan hapimi aksatmamami önerdi. Kasintim icinde hiiic bisey yazmadi haberler boyle bizden teyzoslar
En guzeli ben olsam bende tipa tip aynisini yapardim 2 gun surunsun derdim :)
Kendi kaşındı yapacak bişe yok 2 gün az olur ben onu en az 15 gün süründürürüm ekstre gelince o bidaha bi hafta daha sürünür oh olur o zaman ona içimin yağları erir
Günaydın kızlaar.Güzel bir gün olsun hepimiz için..Kızlar yaa ben geçende ishal ile birlikte hafif böbrek ağrısı çekmiştim.aile hekimliğine b12 iğnemi vurunmaya gittiğimde söyledim idrar testi yapalım dediler kaç gündür sonuçlar alınacak bekliyordu.eşim az önce almış gelmiş hemşire büyük ihtimalle kum döküyor demiş.Doktorunu arasın demiş.Doktorumda genellikle saat 4ten sonra müsait oluyor çok acil ağrılarım falan olmadığı için saat 4ü bekliim diyorum.Ama hamileyken kum döken varmı kızlar aranızda ya bi zararı var mı acep merak ettim çünkü hayatımda hiç kum taş falan dökmedim bilmiyorum nasıl olur????
Valla kuzular esim cok kiziyor ama esim kola icerken canim cekince 1 yudum iciyorum sucukta bulsam rusyada hic dusunmem yerim hamileyken cig kofte bile yedim
:)) ee ne yapayim kizlar can istiyor iste yemesem icmesem istedimi uykuma girer bnmmasallahh size guzel hamisler
Hayır ya hata yapmaz o ama ben burda yerimden bile kalkamıyorken onun gezmeye gitmesine anlam veremiyorum eşim kendiyle barışıktır kılıbık olduğunu kendi söyler arkadaşlarına ama daha geçen hafta samsun a gitti geçen ay başka şehre bu ay Türkiye turuna fuar bahanesiyle çünkü başka şehirlerde dolaşıyorlar sahil sahil işte bende buna sinir oluyorum fuar bahane gezmek şahane yani anlıycağın
Masaallah bebisine bacim
Cekirdekli siyah uzun tuket istersen....
Bir kere benimde kan degerim asiri dusuktu bir haftada uzum sayesinde artmisti aklinda bulunsun
geçmiş olsun canım..ben hamileyken değil ama taşta kumda döktüm..kum da sadece hafifi idrar yollarında yanma oluyordu ama taş düşürdüğümdeki ağrı inanılmazdı....sıcak tutuyordum hep kendimi ve tabiiki bol su..kuzum sen doktoruna ulaşmay açalış tabii ağrın çoksa..belki çağırırsa muayene için falan..bekleme istersen saat 4ü..
gözünaydın canım......kan için klasik herkesin dediği şeyleri bende yazayım kendim uygulamama rağmen pekmez..siyah kuru üzüm ..hoşafınıda yapabiirsin arkadaşım... :)
günaydınnnn....evet stressiz sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize.....
cancanımmm günaydın...güzel haberlerle gelmişsin maşallah maşallahhh kuzumuza....bende bakalım ptesi gidicem...bu sefer görürüm inşallahhh..
canım şu son günlerinde bu tarz streslere girme bence dozunda yap tribini çünkü sonuçta onu cezalandırcam derken de kendini üzceksin açma telini gelincede bi süre konuşma ama sakın başka yere gitme kendi meselenizi kendi içinizde halledin kart meselesine gelincede sende onla beraber çekceksin sıkıntısını bunu düşün bebek geliyo zaten masraf hep sinirle kalkıp zarara girme canım
Aynen çiğköfte bende yedim ama etsiz.. bende canımın istediğini şeyleri rüyamda görüyorum. Rusyada sucuk satılmıyormu gerçi satılsada güvenilmez değilmi?.:44:
Kendi kaşındı yapacak bişe yok 2 gün az olur ben onu en az 15 gün süründürürüm ekstre gelince o bidaha bi hafta daha sürünür oh olur o zaman ona içimin yağları erir
Yok kuzum yapma uzatma okadar cok aglat 2 gun yeter:) hamilesin canina yazik
Uzerime vazife degil ama bence sinir etmek istiyosaniz eslerinizi onlari kaale almadiginizi yaptiklarinin sizi ilgilendirmedigi hissini uyandirin kapiyi acmamak gibi anlik bir tepki degil ama uzun vadede 2 hafta ya da 2 ay gibi inanilmaz bi cozum. Bir adama verilecek en buyuk ceza onu kaale almamaktir unutmayin. Biraz sabir ister uygulamak ama sabredilerek yapilan hersey daha kiymetli ve kesin sonucludur. Kredi kartina yuklenmekten alacagin cozumden cok daha iyisini alirsin canim. Kendini de hirpalama cozumu olan ve 5 gun sonra unutacagin seyler icin bugunun zehir etme.
Ben zaten bi yere gitmem onu eve almıycam o gitsin teli zaten açmam ben kartı da babane o çeker sıkıntıyı şimdiye kadar düşündük ne oldu bundan sonrada o düşünsün hiç umurumda değil yeni cicilerimle eve getirir oynar kafa dağıtırım
Ya geçen ayda aynı fuardan vardı ona gibiyim öbürüne gitmiycem dedi biz bu konuyu daha önce konuşmuştuk gitmiycem dedi ben ona izin vermediğimi de biliyordu bile bile niye hayal ediyorki üstüne üstlük beni aptal yerine koyuyor gece kaçAr gibi sessiz sedasız gidiyo bence sadece bunalan bizleriz onlar istedikleri gibi yaşıyorlar sabretmekte istemiyorum artık çok bunaldım
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?