2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Cnm hayirli olsun bebegin insallah kucagina alip doya doya mis kokusunu icine cekiceksin meleginin..ali yasin e koocaman bir masallah ve hoşgeldin bebekkk diyoruzz.. sen de cnm insallah cabucak toparlanirsin..allah yardimcin olsun tatlimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Pufpufum bahsettigin degerlerle ilgili hicbir fikrim yok ama bende bir ara idrar toplamistim 24 saatlik.

Insallah hayirli haberler alirsin yarin canim

Ins. oyledir ohepguzelim

Ayni durumdayiz anlasilan

canım merhaba bende hamilelikten hemoroit sahibi oldum çok şişip ızdırap boyutunda agrılı gunlerım oldu.halada var ama küçüldü şişik değil acı vermiyo şimdi.ama bunu engellemek için bi takım şeyler yaptım ve dikkat ediyorum.hamilelikten sonra büyük ihtimal geçrmiş inşaallah.bunun için poponu üşütme ayaklarını üşütme.acı yeme ve kabız yada ishal olmamaya dikkat et.birde maydanoz kürü uygula ben acayip faydasını gördüm
bunun için: 1 bardak kaynar su içine 1 tutam ince doğranmış maydonoz ilave et ve bu karışım 5-10 dakika boyunca kaynatılır.(fokurdamaya başlayınca biraz kıs ateşi yavaş yavaş fokurdasın yine) Kaynayan maydanoz kürünü 20 dakika demlenmesi için beklet. Sonra süz. bu kür ile(maydanozun suyunu yani) hemoroitli bölgeye bolca sür ıslat sıcak kompres yap masaj yap pamukla. en az 1 hafta falan her gün bir kez yap canm.ve gece sızma zeytinyağıyla pamuk ıslatıp hemoroitli yere koy sabaha kadar dursun.bunu da 1 hafta yap.sıcak banyoda elinle masaj yap.birde kuş burnu çayını günlük iç acısada acımasa da iç ilerlemesin.ayrıca ben burada bulamadıgım için yapmadım ama taze kuşburnunu da kaynatıp lapasını 1 gece o bölgede bekletmek iyi geliyomuş. ben bunlardan çare buldum inşaallah seninde geçer.seni çok iyi anlıyoruum canım.sormak istediğin olursa da sor.çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

baya detaylıca yazmışsın canım,sağol...bende bazen ilaçlardan dolayı olabileceğini okudum evet..ama ben elevit kullanmıyorum mesela (domuz helatini içerdiği için) onun yerine geçen previt positive diye başka bi ilaç kullanıyorum..bakalım doktor ne dicek?

hımmmm anladım canım..peki bişey sorcam 24 saatlik idrarı nerde topladın sorması ayıp?

Bunun icin medikalcilerde sise var ama ben zaten evimde var olan iki litrelik plastik bir sisede toplamistim. Bu arada bu idrar toplama isleminde saatin ve bir damla idrarin bile onemi varmis canim sende ozenli ol

Bugün yeniden konuştuk dr ile ( bizim eve yakın olan hastanedeki kontrolüm vardı) 2-3 haftamız kaldı hadi bakalım dediğinde amanın 2-3 hafta mı kaldı dedim kendi kendime :)
Gerildim birazcık ama dr rahat ol, en önemlisi senin rahat bir şekilde doğuma girmen dedi.
Bu arada yan tarafta NST ye bağlanmış bir doğuma gelen vardı, suni sancı verdiler ama banamısın demedi kadıncağız, Allah kolaylıkla kurtarmış evladına kavuşturmuş olsun inşallah
Ben mecburen sezeryan olacağım, o yüzden bakalım, en kısa zamanda anestezi için konuşacağım. Beni anestezi geriyor biraz...

Bişey sorucam karnınız taş gibi oluyormu ama üst kısmı ve can acıtıyor... hayır acaba sancım oluyorda ben mi anlamıyorum cumarteside böyle oldu iki saat geçmedi desem yeridir... ama kasıklarım ağrımıyor... bu şekildeolan yada bilen varmı acaba...

Geçmiş olsun Canım
Bu arada doğum için sezeryana girecek annelerden bir haber var mı ?

Yalancı doğum sancısı da olabilir ama dr una telefonla bile olsa danış derim
Bebiş de yapıyor olabilir diyeceğim bende de oluyor sertleşme ama başka yerden de ayağını bastırıp gerdiğini hissettiklerimden endişelenmedim. NST ye bağlandığımda dagözlemledim ayağını basmadığı zamanlardaki sancı ama manalı bulmadı dr o yüzden yalanı sancı diye adlandırdı. Ama dikkat et eğer sürekli ve arası kısalır gibi olursa dr a hemen haber ver derim ben ...
Artık son haftalardayız ihmale gelmeyelim

Allah sağlık sıhhatle analı-babalı büyütsün Canım inşallah

evet canım oluyor normal bi durum yalancı kasılmalar bunlar bayadır oluyor benımde kısa sürüyor ama.
kısa süreliyse korkma

evet canım oluyor normal bi durum yalancı kasılmalar bunlar bayadır oluyor benımde kısa sürüyor ama.
kısa süreliyse korkma

Cevap için sağolun kızlar... İnşallah dediğiniz gibi yalancıdır gerçek olmasında... en kötü ihtimal geçmezse gece gece acil yolları gözükücek bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…