yani "kafanda deli sorlar"
şaka bi yaba inşallah tüm sonuçlar lehine olur canımcım..
Pendik bölge yakın bana gidebiliirm. Ama onu nasıl öğreneceğiz.
doğum parası mi? Ben öğretmenim ben de alabilir miyim nerden alınıyor nasıl alınıyor?
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Pufpufum bahsettigin degerlerle ilgili hicbir fikrim yok ama bende bir ara idrar toplamistim 24 saatlik.Kızlaaaar bişey paylaşacağım...
benim en sonki (3 mayıstaki) kontrolümde kan ve iddar testi yapılmıştı ve bikaç değer yüksek çıktı.. Kanda bakılan ALT (SGPT) değeri ve idrarda "Askorbik asit" değerleri biraz yüksekti normalden..
doktorla görüştük bugün ve ALT değerinin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi (bu arada ben araştırdım karaciğerle ilgili yazıyor internette)
Sonrada yapacaklarımı söyledi : Yarın sabah 8'de başlayarak ertesi gün sabah 8'e kadar tüm yapacağım idrarı bi kapta toplayacakmışım (toplam 24 saatlik) ve çarşamba günü hastaneye götürecekmişim,idrarda bişeyler bakılcak + bir de o gün bidaha kan verecekmişim.. Bide dedi ki,sonuç 1-2 saate çıkıyor gitme bekle sonucu al yanıma gel dedi..
Ama önemli bi durum var mı bu yapacakları neden hiçbi bilgi vermedi..Bende o an sormayı akıl edemedim deli gibi,yine merakta kaldım 😁 işin özü kulağıma çok komik geliyor ama 24 saatlik idrar toplamam lazım 😁 habire vc'ye gidiyorum ben yahu,nasıl sığcak bi şişeye bilmemsonrada çarşamba yine doktora..aaaay önemli bişey olmasın da... :26:
Insallah hayirli haberler alirsin yarin canimKızlR benm de yarın Dr kontrolüm var cok merak ediyrm ne olcak bZm tosun büyümüş
Mü cnkü ben hiç kilo almadım 5haftadır ,nst de sancı cıkcak mı Dr nidilatı bıraktıracak mı karnım da braz aşağı inmiş gibi o konuya ne dick yarın saat bir buçuk olsa da tüm sorularm cevap bulsaa
Ins. oyledir ohepguzelimÇarpıntı sıcak basması v.b.şeyler ara ara oluyor anım ama normal bildiğim kadarıyla...
Canım Allah analı babalı büyütsün... İnşallah biran önce alırsın kucağına...
Hormonlardan dolayı canım. Benimde kasık bek bölgesi deki kemiklerim ağrıyor ama normalmiş...
Bana doktorum 37. Hafta yaparız demişti ama nasıl oluyor bilmiyorum...
olsun canim ben benim yazdiklarimi ayirip buldum seninkilerievet bdt ayni insallah vaktinde gelsinler
bu arada yorulmaktan demekki agrilarin canim bana da oluyo cunku gece uykusu bende de gitgide azaliyo sirt ustu yatsam belim yan yatsam sirtim agriyo donup duruyorum sola yata yata sol bacagim uyusmus gecen sabah zor kalktim
canım bende öğretmenim. bizim çok değil 190 civarı olması lazım. Doğum raporu, çocuğun nüfus cüzdanı bi de dilekçe vericez okulumuza:)
Günaydın canlar, ben dünden beri sölemesi ayıp ishal oldum ve aynı zamanda da hemoroid çıktı ama öle böle değil kocamançok cnm yanıyor ve tuvalete gitmek ölüm geliyor. Akşamdan beri 4.kez gittim. Bugün işe gitmedim doktora gideceğiz eşimle bakalım o da bişi yapamayacak ama bi gidelim belki elinden bişi gelir. Dua edin bana lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de ALT-AST değerlerim 20 li haftalarda hafif yükseldi. O dönem korkmadım değil, preeklampsi olacağımdan korktum. Eve tansiyon aleti falan aldım. Gastroenterolojiye gitmemi istedi doktorum. Karaciğer ve safra asitleri için ilave kanlar verdim; üst batın yani karaciğer, safra kesesi, böbrek ultrasonu falan çekildim. Artış devam etti. Detaylı ultrasona gittiğim doktor profesördü. Ona arada sordum, ne yapayım diye. Kullandığın vitamin ilaçlarını bırak ve 15 gün sonra tekrar ölçüm yaptır dedi. Demir hapını bırakmadım ama eleviti bıraktım. 25 gün sonra yaptığım kan testinde değerlerim normale dönmüştü. Çok mutlu olmuştum. Sanırım kullandığımız vitaminler karaciğeri yoruyor. Eleviti bırakmamın da çok önemli olmadığını söyledi doktorum. Günde 2 meyve yiyor, sağlıklı besleniyorsan almana hiç gerek yok dedi. O gün bugündür elevit kullanmıyorum ve kan değerlerim normale döndü.
Pufpufum bahsettigin degerlerle ilgili hicbir fikrim yok ama bende bir ara idrar toplamistim 24 saatlik.
hımmmm anladım canım..peki bişey sorcam24 saatlik idrarı nerde topladın sorması ayıp?
ay hadi maşallah rabbim analı babalı büyütsün darısı başımıza inş
canım doğum tarihlerimiz aynı benimde o tarihte olur sanırım ama normalmi sezeryanmı onu ayın 13ünde belirlicez normal için korkuyorum gebelik şekerimde var bilemiyorum artık baya stresteyim bu yüzden rabbim hepimize yardım etsin son ay geçmiyomuş ve inan çok zormuşşş
Ateş basması terleme çok oluyor bana da canım Allahtan havalar serin gidiyor yoksa daha çok daralırız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baya detaylıca yazmışsın canım,sağol...bende bazen ilaçlardan dolayı olabileceğini okudum evet..ama ben elevit kullanmıyorum mesela (domuz helatini içerdiği için) onun yerine geçen previt positive diye başka bi ilaç kullanıyorum..bakalım doktor ne dicek?
Bişey sorucam karnınız taş gibi oluyormu ama üst kısmı ve can acıtıyor... hayır acaba sancım oluyorda ben mi anlamıyorum cumarteside böyle oldu iki saat geçmedi desem yeridir... ama kasıklarım ağrımıyor... bu şekildeolan yada bilen varmı acaba...
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Bişey sorucam karnınız taş gibi oluyormu ama üst kısmı ve can acıtıyor... hayır acaba sancım oluyorda ben mi anlamıyorum cumarteside böyle oldu iki saat geçmedi desem yeridir... ama kasıklarım ağrımıyor... bu şekildeolan yada bilen varmı acaba...
Yalancı doğum sancısı da olabilir ama dr una telefonla bile olsa danış derim
Bebiş de yapıyor olabilir diyeceğim bende de oluyor sertleşme ama başka yerden de ayağını bastırıp gerdiğini hissettiklerimden endişelenmedim. NST ye bağlandığımda dagözlemledim ayağını basmadığı zamanlardaki sancı ama manalı bulmadı dr o yüzden yalanı sancı diye adlandırdı. Ama dikkat et eğer sürekli ve arası kısalır gibi olursa dr a hemen haber ver derim ben ...
Artık son haftalardayız ihmale gelmeyelim
evet canım oluyor normal bi durum yalancı kasılmalar bunlar bayadır oluyor benımde kısa sürüyor ama.
kısa süreliyse korkma
Cevap için sağolun kızlar... İnşallah dediğiniz gibi yalancıdır gerçek olmasında... en kötü ihtimal geçmezse gece gece acil yolları gözükücek bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?