2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pendik bölge yakın bana gidebiliirm. Ama onu nasıl öğreneceğiz.

canım doğum tarihlerimiz aynı benimde o tarihte olur sanırım ama normalmi sezeryanmı onu ayın 13ünde belirlicez normal için korkuyorum gebelik şekerimde var bilemiyorum artık baya stresteyim bu yüzden rabbim hepimize yardım etsin son ay geçmiyomuş ve inan çok zormuşşş

doğum parası mi? Ben öğretmenim ben de alabilir miyim nerden alınıyor nasıl alınıyor?

Kızlaaaar bişey paylaşacağım...
benim en sonki (3 mayıstaki) kontrolümde kan ve iddar testi yapılmıştı ve bikaç değer yüksek çıktı.. Kanda bakılan ALT (SGPT) değeri ve idrarda "Askorbik asit" değerleri biraz yüksekti normalden..

doktorla görüştük bugün ve ALT değerinin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi (bu arada ben araştırdım karaciğerle ilgili yazıyor internette)

Sonrada yapacaklarımı söyledi : Yarın sabah 8'de başlayarak ertesi gün sabah 8'e kadar tüm yapacağım idrarı bi kapta toplayacakmışım (toplam 24 saatlik) ve çarşamba günü hastaneye götürecekmişim,idrarda bişeyler bakılcak + bir de o gün bidaha kan verecekmişim.. Bide dedi ki,sonuç 1-2 saate çıkıyor gitme bekle sonucu al yanıma gel dedi..

Ama önemli bi durum var mı bu yapacakları neden hiçbi bilgi vermedi..Bende o an sormayı akıl edemedim deli gibi,yine merakta kaldım 😁 işin özü kulağıma çok komik geliyor ama 24 saatlik idrar toplamam lazım 😁 habire vc'ye gidiyorum ben yahu,nasıl sığcak bi şişeye bilmem sonrada çarşamba yine doktora..aaaay önemli bişey olmasın da... :26:

İnş. öenmli birşey çıkmaz pofudik. Ben c.tesi sabaha kadarşı sancıyla uayndım girttik hastaneye sancı olmadığı anlaşıldı idrar tahlili istedi dr. maalesef enfeksiyon oluşmuş. İlaç kullanıyorum şimdi o da ishal yapmasın mı offf...

KızlR benm de yarın Dr kontrolüm var cok merak ediyrm ne olcak bZm tosun büyümüş
Mü cnkü ben hiç kilo almadım 5haftadır ,nst de sancı cıkcak mı Dr nidilatı bıraktıracak mı karnım da braz aşağı inmiş gibi o konuya ne dick yarın saat bir buçuk olsa da tüm sorularm cevap bulsaa

yani "kafanda deli sorlar"
şaka bi yaba inşallah tüm sonuçlar lehine olur canımcım..

Konu hakkında bir bilgim yok canımcım ama önemli birşey değildir inşallah.
Sen bunu kafaya takıp stres yapma.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım

Güle güle büyüt bebeğini canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım doktoruna gir tabi serum verirler yoksa vücudun susuz kalır ishal den

Ateş basması terleme çok oluyor bana da canım Allahtan havalar serin gidiyor yoksa daha çok daralırız

Haziran bebekleri çok hızlı çıktı. Hepimize şimdiden hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum, çünkü kimin ne zaman doğuracağı artık belli değil sanırım :) Doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı uğurlu olsun, bebeklerini analı-babalı büyütsünler inşallah...

Benim de ALT-AST değerlerim 20 li haftalarda hafif yükseldi. O dönem korkmadım değil, preeklampsi olacağımdan korktum. Eve tansiyon aleti falan aldım. Gastroenterolojiye gitmemi istedi doktorum. Karaciğer ve safra asitleri için ilave kanlar verdim; üst batın yani karaciğer, safra kesesi, böbrek ultrasonu falan çekildim. Artış devam etti. Detaylı ultrasona gittiğim doktor profesördü. Ona arada sordum, ne yapayım diye. Kullandığın vitamin ilaçlarını bırak ve 15 gün sonra tekrar ölçüm yaptır dedi. Demir hapını bırakmadım ama eleviti bıraktım. 25 gün sonra yaptığım kan testinde değerlerim normale dönmüştü. Çok mutlu olmuştum. Sanırım kullandığımız vitaminler karaciğeri yoruyor. Eleviti bırakmamın da çok önemli olmadığını söyledi doktorum. Günde 2 meyve yiyor, sağlıklı besleniyorsan almana hiç gerek yok dedi. O gün bugündür elevit kullanmıyorum ve kan değerlerim normale döndü.

azeri kızı ve gereği düşünüldüden daha güzel haberler almak ümidi ile mesaim biter ben gider kızlar yarın sabah geldiğimde doğum haberi almam umarım bebişlerimiz sabretsinler lütfen biraz daha hoş benımkı de kıpır kıpır herkes bu gidişle doğar bu diyor yorgunluk yemek ütü benı bekler iyi aksamlar hatunlar ve bebişleri öpüldünüz

Çarpıntı sıcak basması v.b.şeyler ara ara oluyor anım ama normal bildiğim kadarıyla...

Canım Allah analı babalı büyütsün... İnşallah biran önce alırsın kucağına...

Kizlar dayak yemis gibiyim her yerim agriyor ozellikle belim bacaklarim ve pelvik bolgesi.. yürümeye mecalim yok. Benim gibi sikayetleriniz var mi normal mi sizce?

Hormonlardan dolayı canım. Benimde kasık bek bölgesi deki kemiklerim ağrıyor ama normalmiş...
Bana doktorum 37. Hafta yaparız demişti ama nasıl oluyor bilmiyorum...

ayy arkadaşım şimdi okudum gözlerim fırlıcaktı kıyamam yawruna yaa hayırlısı bu zmanda dünyaya getirmekmişş elinimi sıktı ahh anakuzusuuuu allah sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin biran önce ikinizde toparlanırsınız inşallah bizi habersiz bırakma

doğum parası mi? Ben öğretmenim ben de alabilir miyim nerden alınıyor nasıl alınıyor?

valla canim ogretmenlere galiba cok vermiyolarmis cunku kayinpederim okul muduru bizde bi ogretmen dogum yapti 195 lira vermisler dogum parasi dedi bizim muhasebeciye sorsan bana 2000-2500 lira alirsin diyo ama benim bagkur umut fakirin ekmegi insallah oyledir diyorum bende

Corba ettim yine alintiyi

olsun canim ben benim yazdiklarimi ayirip buldum seninkileri evet bdt ayni insallah vaktinde gelsinler
bu arada yorulmaktan demekki agrilarin canim bana da oluyo cunku gece uykusu bende de gitgide azaliyo sirt ustu yatsam belim yan yatsam sirtim agriyo donup duruyorum sola yata yata sol bacagim uyusmus gecen sabah zor kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…