Pendik bölge yakın bana gidebiliirm. Ama onu nasıl öğreneceğiz.
evet yaaaa 8-10 tane var böyle pozunuz ve aynen dediğin gibi çerçeveletmeyi düşünüyorum bende..ben Ümraniye tarafında oturuyorum canım o yüzden Maltepe Pendik tarafını bilmiyorum.. Ama Pendik bölge'ye gidenler var,duydum onu..
Canım kolaylıklar versin Rabbim hepimize. Ben de 35. haftaya giriyorum, hem lavaboya gitmekten hem de bu iki haftadır ara ara ateş basmasından uyku uyuyamıyorum pek ...
Bir de erken doğum riski yüzünden aldığım ilacı bu hafta kontrolden sonra kesecekti dr bakalım heyecan iyice tırmandı bende...
Bu gelişimi sürdürse bile 30 mayıs gibi alacaklarmış bebeişimi sezeryan olacağı için. Kısmet...
Allah erken doğum yapacak arkadaşlarımızın güzel haberlerle bizleri müjdelemesini nasip etsin inşallah, aklım hep onlarda ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım bende internetten sipariş verdim lansinoh henüz gelmedi gelsin başlıcam erken değil dedi bir hafta önce doktora gittiğimde sormuştum krem sürmek istemezsen tahinin üzerinde biriken yağ varya onu sür dedi hatta eşimde güldü tahinin üstündeki süreceğine susam yağı alalım onu sür aynı şey diye
bi de şimdiden yapmamı önerdiği diğer şey göğüs uçlarının yanlardan hafif sık göğüs uçun çıksın dedi emzirmeyi kolaylaştırmak için
ayrıca yeni öğrendiğim bişeyi daha yazayım belki bilmeyen vardır dediğim gibi ben bilmiyodum benim sosyal güvencem bağkur böyle olunca kendi işinin patronu olduğun için doğum parası veya doğum izni alınamıyor sanıyodum ama yanılmışım sağolsun muhasebecimiz araştırdı bugünden itibaren 8 haftalık iş göremezlik raporu aldım doğumdan sonrakı 8 hafta içinde alacam böylece doğum parası alınabiliyomuş malum sezeryanda olacağım için para lazım
doğum kanalına girmiş olabilir dinlen canım bol bol
İnş. öenmli birşey çıkmaz pofudik. Ben c.tesi sabaha kadarşı sancıyla uayndım girttik hastaneye sancı olmadığı anlaşıldı idrar tahlili istedi dr. maalesef enfeksiyon oluşmuş. İlaç kullanıyorum şimdi o da ishal yapmasın mı offf...Kızlaaaar bişey paylaşacağım...
benim en sonki (3 mayıstaki) kontrolümde kan ve iddar testi yapılmıştı ve bikaç değer yüksek çıktı.. Kanda bakılan ALT (SGPT) değeri ve idrarda "Askorbik asit" değerleri biraz yüksekti normalden..
doktorla görüştük bugün ve ALT değerinin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi (bu arada ben araştırdım karaciğerle ilgili yazıyor internette)
Sonrada yapacaklarımı söyledi : Yarın sabah 8'de başlayarak ertesi gün sabah 8'e kadar tüm yapacağım idrarı bi kapta toplayacakmışım (toplam 24 saatlik) ve çarşamba günü hastaneye götürecekmişim,idrarda bişeyler bakılcak + bir de o gün bidaha kan verecekmişim.. Bide dedi ki,sonuç 1-2 saate çıkıyor gitme bekle sonucu al yanıma gel dedi..
Ama önemli bi durum var mı bu yapacakları neden hiçbi bilgi vermedi..Bende o an sormayı akıl edemedim deli gibi,yine merakta kaldım 😁 işin özü kulağıma çok komik geliyor ama 24 saatlik idrar toplamam lazım 😁 habire vc'ye gidiyorum ben yahu,nasıl sığcak bi şişeye bilmemsonrada çarşamba yine doktora..aaaay önemli bişey olmasın da... :26:
KızlR benm de yarın Dr kontrolüm var cok merak ediyrm ne olcak bZm tosun büyümüş
Mü cnkü ben hiç kilo almadım 5haftadır ,nst de sancı cıkcak mı Dr nidilatı bıraktıracak mı karnım da braz aşağı inmiş gibi o konuya ne dick yarın saat bir buçuk olsa da tüm sorularm cevap bulsaa
Kızlaaaar bişey paylaşacağım...
benim en sonki (3 mayıstaki) kontrolümde kan ve iddar testi yapılmıştı ve bikaç değer yüksek çıktı.. Kanda bakılan ALT (SGPT) değeri ve idrarda "Askorbik asit" değerleri biraz yüksekti normalden..
doktorla görüştük bugün ve ALT değerinin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi (bu arada ben araştırdım karaciğerle ilgili yazıyor internette)
Sonrada yapacaklarımı söyledi : Yarın sabah 8'de başlayarak ertesi gün sabah 8'e kadar tüm yapacağım idrarı bi kapta toplayacakmışım (toplam 24 saatlik) ve çarşamba günü hastaneye götürecekmişim,idrarda bişeyler bakılcak + bir de o gün bidaha kan verecekmişim.. Bide dedi ki,sonuç 1-2 saate çıkıyor gitme bekle sonucu al yanıma gel dedi..
Ama önemli bi durum var mı bu yapacakları neden hiçbi bilgi vermedi..Bende o an sormayı akıl edemedim deli gibi,yine merakta kaldım 😁 işin özü kulağıma çok komik geliyor ama 24 saatlik idrar toplamam lazım 😁 habire vc'ye gidiyorum ben yahu,nasıl sığcak bi şişeye bilmemsonrada çarşamba yine doktora..aaaay önemli bişey olmasın da... :26:
KızlR benm de yarın Dr kontrolüm var cok merak ediyrm ne olcak bZm tosun büyümüş
Mü cnkü ben hiç kilo almadım 5haftadır ,nst de sancı cıkcak mı Dr nidilatı bıraktıracak mı karnım da braz aşağı inmiş gibi o konuya ne dick yarın saat bir buçuk olsa da tüm sorularm cevap bulsaa
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Günaydın canlar, ben dünden beri sölemesi ayıp ishal oldum ve aynı zamanda da hemoroid çıktı ama öle böle değil kocamançok cnm yanıyor ve tuvalete gitmek ölüm geliyor. Akşamdan beri 4.kez gittim. Bugün işe gitmedim doktora gideceğiz eşimle bakalım o da bişi yapamayacak ama bi gidelim belki elinden bişi gelir. Dua edin bana lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada onu da soracaktım size aklıma gelmişken; sizinde özellikle yemeklerden sonra ateş basmalarınız ouyor mu? Benim şu 1,5-2 haftadır oluyor da merak ettim. Eşim balkon kapısını kapasak mı serin oldu diyor ben aman sakın kapatma sıcaktan nefes alamıyorum ben diyorum :) bildiğiniz terbasıyor, ateş basıyor :)
Kızlaaaar bişey paylaşacağım...
Bu arada onu da soracaktım size aklıma gelmişken; sizinde özellikle yemeklerden sonra ateş basmalarınız ouyor mu? Benim şu 1,5-2 haftadır oluyor da merak ettim. Eşim balkon kapısını kapasak mı serin oldu diyor ben aman sakın kapatma sıcaktan nefes alamıyorum ben diyorum :) bildiğiniz terbasıyor, ateş basıyor :)
Canım Allah analı babalı büyütsün... İnşallah biran önce alırsın kucağına...36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Kizlar dayak yemis gibiyim her yerim agriyor ozellikle belim bacaklarim ve pelvik bolgesi.. yürümeye mecalim yok. Benim gibi sikayetleriniz var mi normal mi sizce?
Bana doktorum 37. Hafta yaparız demişti ama nasıl oluyor bilmiyorum...kızlar doktor size çatı muayenesi için bişi söyledi mi? bana 36 veya 37. haftada bakayım ona göre normal doğum olup olmayacağını belirleriz demişti. şu an 35. haftadayım haftaya kontrole gitcem. çatı muayenesi nasıl oluyor biliyor musunuz kızlar :18:
doğum parası mi? Ben öğretmenim ben de alabilir miyim nerden alınıyor nasıl alınıyor?
Corba ettim yine alintiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?