2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bunun icin medikalcilerde sise var ama ben zaten evimde var olan iki litrelik plastik bir sisede toplamistim. Bu arada bu idrar toplama isleminde saatin ve bir damla idrarin bile onemi varmis canim sende ozenli ol

bende marketlerde satılan su şişeleri var ya onun 5 lt'liğini aldım hahahaha yarın sabah başlıcam bakalım..kaçırmamaya özen gösteririm elbet

Geçmiş olsun Canım
Bu arada doğum için sezeryana girecek annelerden bir haber var mı ?

azerikızı'ndan haberler iyiydi kendi yazdı hatta ama gereğidusunuldu arkadaştan ses yok hâlâ

Bu arada kızlar dr bana bir ped verdi, idrar kaçırma, akıntı ya da suyum mu geliyor diye bugün ve yarın kullanacakmışım.
Tarnusal li ped mi ne adı... Amniyotik sıvımız yeterli görüünüyordu ama yine de bakalım biz farketmeden bir sızıntı var mı dedi.
Sizde de benzer şeyler oldu mu acep ?
Hepimize sağlık ve güzellikler diliyorum :)
Bebişlerimize sabır yavrular diyorum :)

Azerikızı nın yazısını sonradan gördüm Canım sağol

Bacilarim iyi ki varsiniz
Hepinizin yazdiklarini okudum cok duygulandim Allah ( c.c.) razi olsun
Bu arada ben cok iyiyim beni bosverinde oglum su an bagimsiz sekilde yasamini surduruyor ama serumla besleniyor ne yazik ki
Emme yetenegini daha kazanamamis sut sagip goturuyorum....
Sanirim biraz daha burada misafir kalacak oglum
Dualarinizi bekliyorum arkadaslarim....
Ins. Bir mucize olurda yarin birlikte gideriz oglumla

kızlar merhaba...ben de haziran annesi olacağım inşallah..12 haziranda 2. oğlumu kucağıma alacağım kısmetse...buraya 1-2 kere bakmıştım ama uzun zaman oldu girmeyeli..ne güzel herkes artık son dönemeçleri koşuyor...acemkızı arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.hepimiz yavrularımızı kucağımız a alırız inşallah hayırlısıyla.

canım kıyamam bebeğine daha iyi olacaktır inşallah gözetim altında olması daha iyi sabret
üzme kendini dualarımız senınle tez zamanda kucağına alırsın inşallah

Bebek hareket ettikçe ağrın artıyormuydu nst de fark ettiğini söylediğin için soruyorum.

Evet arttığı oluyordu. Ama benim bir önceki doğumumdan olan sezeryan dikişlerime basıyordu bazen zilli :) hala da basıyor ya hoş :)
Ama en iyisi o ağrıları sancıları takip edip emin olamadıysan dr a başvurmak

Canım Allah sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte şifalar versin inşallah ...

Canım sen hep pozitif oldun, Alllah'ın izniyle herşey güzel olacak. Sütünün gelmesi bile bir nimet

Ayyy inanmiyorummm ozaman banada oyle der sezeryanse çok panik yapiyorum inan canim sezeryan neysede normal olursa nasi heyecandan bayilmiycam bilemiyorum senin ki kiz miydi canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok soru sordum ama... benim üst kısımlarsertleşiyor mideye yakın gibi tarif edim ve bi süresi yok nerdeyse iki saat oldu ara ara hafifledi sadece... belkide bebek yukarıya baskı yapıyordur.tek taraflı olsa kesin bebek diycem daha önceden poposunu dayadığı için olmuştu... normalde perşembe kontrol7m var gidince konuşucam bi aksilik olmazsa İnşallah...

Canim gozun aydin rabbim kucagina alip bian once yuvaniza donmeyi nasip etsin buarada sen nasilsin agrin acin varmi

o uzun maratonu sonlandırdın artık ve şükür ki Yasin'de sağlıklı,hem bak nefesi bile kendi alıp veriyormuş ne güzel..biraz daha orda kalması gerekse de sabret annesi herşey güzel olacak...

Bir bilgim yok ama ihmal etme siklasirsa doktoruna danis derim ben
Insallah yasinini kucagina alip cikacaksin ve hersey cok guzel olacak canim sen sabirli ol.

Yani tedirgin olma ama bence perşembeden önce telefonla da olsa danış dr una derim. Ben olsam sormuştum yani. Ama dediğim gibi yalancı sancı da olabilir tabi...

Mucizeyi sen zaten yaşadın Ali Yasinine dünyaya getirdin....inşallah en hayırlı vakitte kollarının arasında olsun kokla kokla..doya doya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…