2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hayır canım,malesef 😢 elde var sıfır..ayvada bulamıyorum

😨 aynen öyle yapıyorum ... zaten şu an tek yapabildiğimde bu 😨

Puf pufuuum gozunaydin canimin iciii cok sevindim koftene kavusmana masallah binlerce kez gogsun icin cok uzuldum kuzum karbonatli suyla sil bide emzirsen dahi kren varken bebege zarari olmayan bi krem var lansinoh onu mutlaka kullan bide efecigi emzirdikten sonra gogsunu kendi sutunle temizle insallah gecer kisa zamanda biz ablami boyle toparlamistik canim hemencecik insallah sanada faydasi olur ama lansinohu hemen basla kullnmaya canim tekrar cok tebrik ediyorum saglikli ve mutlu bir omru olsun efecigiin Allah sizi hic ayirmasin..darısı bizlerin basına insallah tez vakitte bizde kurtuluruz pufpuf dua ettt banada ♡

Canım gözünaydın saglıklı mutlu bir ömrü olsun bebeginin..Insallah bizde kavusacagiz kisa zamanda minnoslara ne guzeldir eminim cok tebrikler
..♡

Kizlar iyi dileklerini sunan herkese tesekkurler. Doktor eve geri gondereli 12 saat oldu hala sancim baslamadi herhalde sabah 7 de zorunlu yatis yapmaya gidecegiz. Illa suni sanci istiyo oglusum hic yardim etmiyo annesine

Anne olanlari cok cok tebrik ediyorum size gecmis olsun. Benim gibi bekleyenlere sabir dogumu baslayanlara guc diliyorum.

Herhalde beni bu gece uyku tutmaz heyecandan...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben 2013 haziran annesiyim senin mesajınıokuduğumda o güne geri döndüm:) büyük gün yarın mı yoksa :) hayırlı olsun
Evet, teşekkür ederim hastanedeyim su anda

Ben uyumadim hastanedeyim bekliyorum:)

Aysegul insallah sag salim kucagina almissindir melegini ne alemdesin acaba?
Cannn saatler sonra da senin kucaginda insalllahh. Bize de dua edin oralarda..

Hastanedeyim kizlar bekliyorum saatler kaldi yavruma kavusmama. Dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim sizi de kurtarsin inşallah

Kızlar dua edin sezeryana giriyorum birazdan

Yok yaw bekliyorum hala. Takılıyorum topicte
Dua edin ama bana stresliyim. Bakmayin güldüğüme psikopata bağladım

İnşallah sezeryanı ağrısız, sızısız atlatmıştırsınız. Allah bebeklerinizi sağlıkla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uzun ömürler versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…