2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlaar yarim oglumun sol.gozu capaklaniyor neden oldugunu anlamiyorum sizinde basiniza geldimi boyle bisey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah bebegine canim.hosgeldin

Kremler.ise yaramiyo mu lansinoh iyi geliyo diyodu herkes hem.onu surunce emzirirken yikamak gerekmiyomus

sürdüm..sürüyorum da..ama görünen o ki hiçbir işe yaramadı 😠😡😠😡😠😡😱😡😱😡

canım arkadaşım çok sağol çok tşk ederim..Allah'ım sağlıklı,sorunsuzca sanada yaşatsın tattırsın hayırlı zamanda kısa sürede sende kurtul inş...
kremi doğumdan 1-2 hafta önce kullanmaya başladım ve aynen hâlâ kullanıyorum + emzirdikten sonra kendi sütümüde aürüyorum..bide dün zeytinyağı başladım sürmeye ama valla kremin gram etkisi yok gibi..bu acıyo ben tarif bile edemiyorum şu an yaşamayan anlamaz derler ya o hesap!!!

3.gün bugün göğüs kalkanı kullanıyorum...cidden iyi bişey,hem göğüs ucunun nemli kalmasıkı sağlıyor hemde gün içinde yada gece akan sürü kalkan biriktiriyor içinde..çamaşırada sürtmüyor göğüs ucu..herşey ok ama 2.gün göğüs ucu şişmeye başladı,kalkan vakum gibi yapışıyo ya o yüzden ve normal dedi yengem ama bildiğin normal bi göğüs ucunun 2-3 katı büyük oluyır valla..napıcam şaşırdım..ya bebek emerse yada 2 saat gibi bi süre göğüs açıkta beklerse iniyo şişlik..yaaa ablana bi sorarmısın bu durum normal mi?şimdi kullanmaya korkar oldum valla yaaaa

Cnm gogsunun kahve kisminin cogunlugunun bebeginin agzina almasi gerek o sekildemi emziriyorsun oyle emzirmiyorsan ondan yara olmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım gecmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın. Rabbim yavrumuzu esirgesin. hamdolsun kucaklarımıza aldık doğumu bekleyenlerin allah yar ve yardımcısı olsun.

Doğum sonrasi kemerli eteklerini giyebilecekti kiloya inmek harika bi duygu

Tekrarselam hatunlar tlfdan alıntı yapamadım hala hastdeyim oyuzden kendime biraz daha gelince hikayemi yazıcam inş. Normalde bugun taburcu olacaktım kanim düşük ve cok halsizim bebegimde yeni doganda nefes kontrolü ve enfeksiyon icin dun geceden beri inslh yarin buluşup evimize cikacaz bu arada neden sezeryan dedim bi dahakine onu soleyim oniki saat 1 cm acilma ile %100 araliksiz sanci cektim aklimi kaybedecek gibi oldum acilmam son uc saatte başladı cok yiprandim ama cok şükür kucagima aldim bebegimi darisi bekleyen hamişlere :)

Selam kizlar nasilsiniz ? Bende normal dogum yapicam Allahim izin verirse bu ilk hamileligim ve cok korkuyorum burda yasadigimiz sehirde malesef istememe ragmen bir sorun olmadikca sezaryen yapmiyorlar ben ise cok korkuyorum normal dogumdan herkez dehset dolu hikayeler bagirmalar cagirmalar dolu seyler anlatinca piskolojim bozuldu resmen :-( agri sanci okadar cokmu dogum yapmis olan anneler neler hissettiniz bebek disari cikarken agriyormh yoksa sadece acilma oluncaya kadar o sancilar mi cok kotu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hiç korkma bende normal doğum istiyorum..hatta ben kendim istiyorum normal olmasını.malesef banada felaket senaryosu anlatan çok kişi oldu ama annemle konuşuyorum ben ve biz 3 kardeşiz 3 ümüzde normal doğmuşuz ablamların çocuklarıda normal doğdular.herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta onlar çok zormuş dayanılmayacakmış gibi anlatmıyorlar ve ablamın bir kaç doğumunada kendim şahit oldum zaten.senin kolun kırıldığında verdiğin tepkiye başkası parmağına iğne batsa aynı tepkiyi verir..o yüzden kendini hep rahatlatmaya çalış.bana arkadaşım çatı muayenesinde mahvoldum çok canım yandı ölüyorum sandım demişti korka korka o günü bekledim sadece birazcık canım yandı oda kendimi kastığım için oldu bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek canım..inşallah Allah bir avazda kurtarır.ben senden önce doğum yapmış olursam mutlaka özelden bile olsa sana yazarım..inanıyorum iyi olacak herşey senin içinde dua edeceğim Allah tüm korkularını alsın inşallah..

ah canım benim kıyamam sana ben ya..ama tahmin edebiliyorum ablam yerleri tekmeliyordu..inşallah hemencecik geçer güzel annecik sende minişinin tatlı milkası olarak bir daha acı çekmezsin <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…