Bende.insallah persembe gunu alacagim.yavrumu kucagima
Masallah bebegine canim.hosgeldin
Kremler.ise yaramiyo mu lansinoh iyi geliyo diyodu herkes hem.onu surunce emzirirken yikamak gerekmiyomus
Puf pufuuum gozunaydin canimin iciii cok sevindim koftene kavusmana masallah binlerce kez gogsun icin cok uzuldum kuzum karbonatli suyla sil bide emzirsen dahi kren varken bebege zarari olmayan bi krem var lansinoh onu mutlaka kullan bide efecigi emzirdikten sonra gogsunu kendi sutunle temizle insallah gecer kisa zamanda biz ablami boyle toparlamistik canim hemencecik insallah sanada faydasi olur ama lansinohu hemen basla kullnmaya canim tekrar cok tebrik ediyorum saglikli ve mutlu bir omru olsun efecigiin Allah sizi hic ayirmasin..darısı bizlerin basına insallah tez vakitte bizde kurtuluruz pufpuf dua ettt banada ♡
Maşallah, Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin... Göğüs kalkanı çok etkili oluyormuş, eltim kullandı, gece gündüz çıkarmıyorum dedi, göğüs ucu kremi olarak da lansioh öneriyorlar. Emzirmeyi nasıl yapacağını hemşireler göstermişlerdir ama doğru emzirmek en önemli tedavi yöntemi sanırım. Sağlık ocağında yarım saat emzirme eğitimi vermişlerdi bana ama emzirmenin tecrübe işi olduğunu da biliyorum.
3.gün bugün göğüs kalkanı kullanıyorum...cidden iyi bişey,hem göğüs ucunun nemli kalmasıkı sağlıyor hemde gün içinde yada gece akan sürü kalkan biriktiriyor içinde..çamaşırada sürtmüyor göğüs ucu..herşey ok ama 2.gün göğüs ucu şişmeye başladı,kalkan vakum gibi yapışıyo ya o yüzden ve normal dedi yengem ama bildiğin normal bi göğüs ucunun 2-3 katı büyük oluyır valla..napıcam şaşırdım..ya bebek emerse yada 2 saat gibi bi süre göğüs açıkta beklerse iniyo şişlik..yaaa ablana bi sorarmısın bu durum normal mi?şimdi kullanmaya korkar oldum valla yaaaa
Bende bende persembe sabah 9 da spinal sezeryan olacak
canım çok gecmiş olsun bebeğini Allah sana bağışlasın .Hepimizin bebeğini Rabbim korusun. sezaryen gerçekten zormuş ama o sancı da dayanılacak gıbı değik
arkadaşlar doğurdum ben 😍 hâlâ inanamıyor olsam da...
13 haziran saat 09:30'da geldi dünyama Efe'm 👼👶 3520 gr ve 51 cm olarak.. (maşallah) Ben fırsat bulup haber veremedim kusura bakmayın öyle telaşlı geçiyor ki günler.. 2 gece 3 gün hastane maratonu,ardından evde kalabalık gelen giden arayan soran..
detayları sonra ayrıntılı yazıcam ama şunu söyleyeyim : sezeryan tahmin ettiğim kadar kolay geçmedi,ben kendimi çok pollanya mı yapmışım ne 😁 ilk 4-5 saat fenaydı hatta sonra sonra hafifledi..dikiş yeri güzel ve kusursuzmuş kontrol eden doktorlar öyle dedi..ama hep dedim ya size canım tatlı diye!! Dikiş yerini kapattıkları bandajın 2 kenarı yara yapmış cildimde oraları fena yanıyo hâlâ grçmedi bi krem verdiler onu sürüyorum..
asıl sorunum : göğüsler 😢 Allah'ım yok böyle bi acı..süt var Efe'de maşallah emiyo iyi ama yara ve çatlak oldu bile,daha 3 günde!! Ölüyorum.. Emzirmd saatleri tam bi işkence çok köyü grçiyor ve çoğunda ağlıyorum hüngür hüngür..Efe öyle güzel ve iştahlı emerkende onu mahrum etmeye içim elvermiyor dayanamıyorum ama devam ediyorum..eşim annem kayınvalidem fln çaresizlikle izliyolar beni yanımda olmaya teselli vermeye çalışıyolar..eğer hafifleten denenmiş yada acımı geçircek bişey varsa lütfen söyleyin 😪 valla sevap kazanırsınız...
çarşamba günü kontroller car hem benim hem Efe'nin..asıl maraton şimdi..detsyları ilk fırsatta yazcam inş..
heee unutmadan bugün Efe'min kimliğide çıktı ☺️
HAYATIMIZA DÜNYAMIZA HOŞGELFİN OĞLUM...
SANA BAKMAYA KOKLAMAYA 3 GÜNDÜR DOYAMADIM VE ANLADIM Kİ DOYAMAYACAĞIM...
DAİMA SAĞLIKLI KAL İNŞ CANIMIN İÇİ... 🙏
(Amin)
Selam kizlar nasilsiniz ? Bende normal dogum yapicam Allahim izin verirse bu ilk hamileligim ve cok korkuyorum burda yasadigimiz sehirde malesef istememe ragmen bir sorun olmadikca sezaryen yapmiyorlar ben ise cok korkuyorum normal dogumdan herkez dehset dolu hikayeler bagirmalar cagirmalar dolu seyler anlatinca piskolojim bozuldu resmen :-( agri sanci okadar cokmu dogum yapmis olan anneler neler hissettiniz bebek disari cikarken agriyormh yoksa sadece acilma oluncaya kadar o sancilar mi cok kotu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim hayirlisini nasip etsin canim suni sancida olsa korkma insallah hemencik olur dogumunBenimde suni sanciyla.olacak cok.korkuyorum. Allah`im hepmizin yardimcisi olsun saglicakla alalim yavrularimizi.kucagimiza insallah
Doğum sonrasi kemerli eteklerini giyebilecekti kiloya inmek harika bi duygu
canım arkadaşım çok sağol çok tşk ederim..Allah'ım sağlıklı,sorunsuzca sanada yaşatsın tattırsın hayırlı zamanda kısa sürede sende kurtul inş...
kremi doğumdan 1-2 hafta önce kullanmaya başladım ve aynen hâlâ kullanıyorum + emzirdikten sonra kendi sütümüde aürüyorum..bide dün zeytinyağı başladım sürmeye ama valla kremin gram etkisi yok gibi..bu acıyo ben tarif bile edemiyorum şu an yaşamayan anlamaz derler ya o hesap!!!
Bende hic beklemedigim anda dogurdum
Suan hastanedeyim.Allahim herkese hayirlisini versin insallah
Bende hic beklemedigim anda dogurdum
Suan hastanedeyim.Allahim herkese hayirlisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?