2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlaaaarrr bende doğum yaptım.... Ve cok ilginç bir doğum hikayem var... 38+6 da arkadaslarımla toplanmıştık gayet güzel bir gün geciriyordum dönüşte bir arkadasım aradı ve en son ultrasona ne zaman girdiğimi sordu bende 10 gün oldu dedim ve bana cok kızdı.. Ihmal etme sık sık kontrole git falan dedi... Sonra içime kötü bi his girdi ve doktoru aradım bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum eger hastanedeyseniz bi ultrasona girebilir miyim dedim..( burda beyaz bi yalan söyledim ama ) tabi saat 19:00 suları oldugu için hastanede değildi... Sen hastaneye git nst ye baglan gerek olursa ebeler beni arar dedi...
Bende doktor öyle deyince gitmek istemedim sonra saat 22:00 gibi doktorum aradı hastaneyi aradım gitmemişsin hemen git dedi... Adama yalancı cıkmayayım diye gittim ama nst sonucum cok kötü çıktı aynı saniyeler içinde bebeğimin kalp atısları bi 180 oluyor bi 130 çok dengesizdi... Ben nst de 1 bucuk saat baglı kaldım ve dktr acil bi ameliyat için hastaneye geldi sansım burda da benim ve kızımın yanındaydı rabbime sükürler olsun ve nst me baktı sok oldu hemen hazırlan bebegi almam lazım dedi ya kordona dolanmıs ya da kaka yiyor dedi...
Beni eve göndermeden hemen ameliyata aldılar ve bebeğimi kollarıma aldım... Gercekten de içerde kaka yapmış ama cok şükür yememiş...
Doktor çok büyük bi sans dedi... Yani hersey rabbimin sayesinde oldu arkadasımın araması, benim içime bi hissin girmesi ve yalan söylemem gercekten imkansızlıklar zinciri gibi... Ama çok şükür ki hersey çok güzel sonuclandı...darısı hepinizin basına öpüyorum hepinizi....

Cnm gogsunun kahve kisminin cogunlugunun bebeginin agzina almasi gerek o sekildemi emziriyorsun oyle emzirmiyorsan ondan yara olmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten bitek ucunu tutup emse daha fena oluyo canım 2 kat daha fazla acıyo aaaay anlatamam yaaa 😢 sabit dururken bile sızlıyo her tarafı...

ah canım benim kıyamam sana ben ya..ama tahmin edebiliyorum ablam yerleri tekmeliyordu..inşallah hemencecik geçer güzel annecik sende minişinin tatlı milkası olarak bir daha acı çekmezsin <3

evet bende öyleyim ayaklarım tekme,ellerim yumruk şeklini alıyo,gözümden yaş akıyo..aaay annemle eşim çaresizce bana çözüm bulmaya çalışıyorlar..

Allah'ım ne yazsam nerden başlasam bilmiyorum...
daha size doğum detaylarını yazacağım ama önce başka bi derdim var &#128554;

%95 kadında olduğu gibi göğüslerim yara ve çatlak..öyle acıyor öyle zonkluyor durduğu yerde bile sızlıyor ki..kayınvalidem geldi şehirdışından bizde,kendi annemde doğumdan beri bende kalıyor..eşim yıllık iZinde o da evde ve arada babam,babanem gelip gidiyor falan ve ben hep göğüsler fora geziyorum..

canım çok acıyor ve mesela günde 10 kez emziriyorsam 8'i ağlayarak tepinerek geçiyor &#128553; napıcamı şaşırdım çok çaresizim ve deli gibi bunu araştırıyorum..

çözüm bulan acıyı geçiren yada en azından azaltam bişey yok mu ya Allah aşkına?
kuzumu emzirmekten mahrum etmemek adına çok azap çekiyorum,dayancak gücüm kalmamak üzere...

göğüs kalkanı almıştım avent'in delikli..göğüs ucunu açıkta bırakıyo çamaşıra değdirmiyo ve nefes almasını sağlıyo..ayrıca kendi kendine akan sütüde içinde biriktiriyo (ben onuda emzirdikten sonra göğüs uçlarıma sürüyorum) onu kullanıyordum 3 gündür ama dün meme ucunu davul gibi şişirdiğini görünce korktum şimdi onuda kullanasım gelmiyor..kalkan kullanan anneler var mı böyle bi sorununuz?

yarın hem benim hem köftem Efe'nin kontrolü var..bakalım ne durumdayız?ben normal hayatıma dönemedim ve sanırım daha dönemicem de &#128552; kötü hissediyorum..

Allah yardımcım olsun...

Canım geçmiş olsun aktarda katı kakao yağı varmış arkadaşımda aynı durumdaydı o almış benmari usulü eritip sürdü her emzirmeden sonra çok iyi geldi mutlaka dene bence belki sana da iyi gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizim bugün 14. günümüz parçalanan göğüslerim hala iyileşmedi. Her gelen şunu yap iyi gelir dedi ama şu ana kadar iyi gelen birşey olmadı. Kremi de bıraktım. Acımı azaltan tek şey süt sağma makinası oldu. Sağarak veriyorum, sağdığında başta acı oluyor ama bebeğin çektiği gibi olmuyor. Benim artık bebeğim kan emiyordu göğüslerimden. Makinada en azından kan biberona akmıyor.

07/11/2011 by sharp
Doğum sonrası en büyük sorunlardan biri (hele ilk bebekse) bebeğin de meme emmekte acemi olmasından dolayı, yeni annenin meme uçlarının çatlaması yara olması ve çoğu zaman anneye dayanılması zor acılar çektirmesi. Bunun için çeşitli kremler öneriliyor. özellikle saf lanolin içerikli Lansinoh krem en iyilerinden biri. Ama meme uçları öylesine hassas oluyor ki (kimi zaman kanıyor da) ve kremi sürmek bile son derece acı verebiliyor. Bu acıları azaltmak ve yaraları iyileştirmek için için mucizevi bir formül var. Hem de son derece doğal ve yapımı kolay. Tek ihtiyacınız bol miktarda ayva çekirdeği ve sıcak su. Kesinlikle denenmiş ve yan etkisi olmayan bir mucizevi çözüm diyebilirim. Ben eşimin halası sayesinde öğrendim ve hemen hastanede başlayarak ilk 3 ay sürekli kullandım, sonuçlar muhteşem!

Yapılışı: Hep taze olarak, yapıldıktan sonra 5-6 saat içinde kullanılması gerektiği için ayva çekirdeklerini ekonomik kullanın.(24 saatten fazla bekletince hemen üzerlerinde küf oluşmaya başlıyor.) 1 sefer için 3-4 adet çekirdek yeterli. Ayvanın çekirdeklerini bir çay tabağına veya küçük bir kaseye/bardağa/vb. koyun. Üzerine az miktarda sıcak su ilave edin. Suyun miktarı önemli çok koyarsanız jel haline gelmez, az koyarsanız kullanacağınız jelin miktarı çok az olur yetmez. En iyisi 3-4 adet çekirdeğe yaklaşık 4 yemek kaşığı sıcak su koymak. Çekirdekleri suyun içinde beklemeye bırakın yarım saat-bir saat sonra koyduğunuz su şeffaf bir jel haline gelecek. B u jeli çekinmeden her emzirmeden sonra bol bol meme uçlarınıza silin. Bebeği ueniden emzireceğiniz zaman ıslak bir pamuk ile meme ucunuzu silin. (bebek için tadı değişik olabileceği için)

puffpuff gözün aydın canım bütün doğum yapan anneleri tebrik ederım arada sizi takip edıyorum ben 2014 ekim annelerindeyim 2 bebegıme hamileyım bi kaç kere bı yerlerde okumustum çok faydasını görmüşler inşallah senınde bi işine yarar diye attım

Saol canim Benim allahim gonlune gore versin bir avazda kurtuluruz insallah . Evet Benim birde yardim edicek Kimsem yok Annem rahmetli oldu birkac yil once e kayin validem desen kacta bir gelip yardim edebilicekki bu yuzdende normali sectim,korkmama ragmen cunki herkez sezaryenden sonra kendini toparlaman uzun suruyor bebeginle bile dogru durust ilgilenemiyorsun ilk aylar dedi doktorum dahil napalim Allaha dayanicaz dusmez kalkmaz birtek allahtir sevinirim canim yazarsan bende yazarim iyiki bu kadinlar kulubu forumu var ne guzel derlesebiliyoruz optm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Puffpuff canimm sogani limonu kesmeden once ezeriz de oyle keseriz ya daha sulu olsun diye oyle ez sonra kes sonra gogus ucuna damlat sur bebek uyurken yap bjnu uyaninca da hogsunu silip emzir cok iyi geliyormus..

Kizlar bebegimi aldim kucagima. Oglenden once agrim cok fazlaydi simdi daha iyiyim cok şükür. Bebegimde iyi maşallah. Rabbim geride kalan hamislerin yardimcisi olsun. Sonra yine görüşürüz öpüyorum hepinizi canlarim

canım forumları didikledim senin içinde genelde çoğu kişi aynı sorunu yaşamış ama herkes garmastan diye bir kremle toparlamış göğüslerini.bebeği emzirmediğin an sürüp emzirmeden önce güzelce silin demişler birde saf kantaron yağı o gerçekten etkili bir şey kantaron yağı bulursan aktardan saf olanını her yaraya iyi geliyor canımcım şimdi hala okuyorum eğer değişik bir şey görürsem yine yazacağım canım sana

Pufpuff ve dıger arkadaslarım bende cumartesı sezeryanla aldım bebısımı kucagıma allaha cok skr korktgum gbı olmadı ama pufpufunda bahsettıgı sorun bndede var dogdugu andan ıtıbaren her 2 saatte bır emzırmeye calıstım ve dunden ıtıbaren. Artık acısından aglayarak emzırır hale geldım,ne yapacagımı sasrsm kımı dıokı kremını sur peıdnı koy kapa kımı dıokı acıkta bırak kuru kalsın , gamastan saf lanolın ve bugunde e vıtamını kapsulu aldım hepsını denıyorum ama bole gıderse nolcak blmıyorum bu aksam a aventın sılıkon ucunu alıp denıcem ıns ıse yarar cok ınce oldugu ıcın bebek anne memesı gıbı emıo dıolar ayva cakırdegını cok duydum ama ayva nerden bulcaz

Masallah grubumuz patir patir dogum yapmis harika haberler geliyo. Darisi benim gibi sona kalan hamislere.. Agirlik sezareyen olmus bizim grupta.. Bakalim benim akibetim ne olacak..

Oncelikle hayirli olsun bebegin uzun omurlu olsun, seni cok iyi anliyorum ben dogum yapali 27 gun oldu hala gogus uclarim ayri goguslerim ayri agriyo. Ben en basindan beri aventin gogus kalkanini kullaniyorum, ben de sisme gibi bisey olmadi, onlar olmasa dayanamazdim heralde en ufak bi kiyafete temasta canim yaniyo cunku, kayinvalidemler tahin yaginin cok iyi geldigini soylediler gogus ucu yaralarina
evde tahin varsa uzerinde biriken yagdan surmeyi dene gogus uclarina, ben denemedim cunku emzirmeden once silmem gerekicek en iyisi hic surmemek kendi hali e birakmak diye dusundum
arada lansinoh suruyorum, ilk baslarda hep suruyodum artik useniyorum
insallah gecer diye umuyorum bu kalkanlarla disari da cikamiyorum dogru duzgun, kiyafetlerde bi garip duruyo zaten

Canim bebeğimi aldım kucagima tarifsiz bir şey rabbim herkese yasatsin

canım maşallah size çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah

Kizlar bebegimi aldim kucagima. Oglenden once agrim cok fazlaydi simdi daha iyiyim cok şükür. Bebegimde iyi maşallah. Rabbim geride kalan hamislerin yardimcisi olsun. Sonra yine görüşürüz öpüyorum hepinizi canlarim

sende atlattın canım çok şükür ah ah ben kaldım bebeğine sana da maşallah bi an evvel toparlanın inşallah

bana da doktorun yardımcısı tahinin üstünde biriken yağı sür demişti direk susam yağı da alıp sürebilirsin sonuçta aynı şey inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…