- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Canım masallah bebeğin.allah bağışladı..Şükürler olsun kavuşturan Rabbime geldi bebeğim sağ sağlim. . Duaları ile bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, 3kilo 340 gr doğdu yavrum. Çok iyiyiz bizz ♡ :)
Canım allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin.Rabbim fertlerinin devasını versin inş..
arkadaşlar doğurdum ben 😍 hâlâ inanamıyor olsam da...
13 haziran saat 09:30'da geldi dünyama Efe'm 👼👶 3520 gr ve 51 cm olarak.. (maşallah) Ben fırsat bulup haber veremedim kusura bakmayın öyle telaşlı geçiyor ki günler.. 2 gece 3 gün hastane maratonu,ardından evde kalabalık gelen giden arayan soran..
detayları sonra ayrıntılı yazıcam ama şunu söyleyeyim : sezeryan tahmin ettiğim kadar kolay geçmedi,ben kendimi çok pollanya mı yapmışım ne 😁 ilk 4-5 saat fenaydı hatta sonra sonra hafifledi..dikiş yeri güzel ve kusursuzmuş kontrol eden doktorlar öyle dedi..ama hep dedim ya size canım tatlı diye!! Dikiş yerini kapattıkları bandajın 2 kenarı yara yapmış cildimde oraları fena yanıyo hâlâ grçmedi bi krem verdiler onu sürüyorum..
asıl sorunum : göğüsler 😢 Allah'ım yok böyle bi acı..süt var Efe'de maşallah emiyo iyi ama yara ve çatlak oldu bile,daha 3 günde!! Ölüyorum.. Emzirmd saatleri tam bi işkence çok köyü grçiyor ve çoğunda ağlıyorum hüngür hüngür..Efe öyle güzel ve iştahlı emerkende onu mahrum etmeye içim elvermiyor dayanamıyorum ama devam ediyorum..eşim annem kayınvalidem fln çaresizlikle izliyolar beni yanımda olmaya teselli vermeye çalışıyolar..eğer hafifleten denenmiş yada acımı geçircek bişey varsa lütfen söyleyin 😪 valla sevap kazanırsınız...
çarşamba günü kontroller car hem benim hem Efe'nin..asıl maraton şimdi..detsyları ilk fırsatta yazcam inş..
heee unutmadan bugün Efe'min kimliğide çıktı ☺️
HAYATIMIZA DÜNYAMIZA HOŞGELFİN OĞLUM...
SANA BAKMAYA KOKLAMAYA 3 GÜNDÜR DOYAMADIM VE ANLADIM Kİ DOYAMAYACAĞIM...
DAİMA SAĞLIKLI KAL İNŞ CANIMIN İÇİ... 🙏
(Amin)
Canım zor olmuş ama meleğine kavuştum.biz anneler zorlukları unuturu.allah bağışlasınTekrarselam hatunlar tlfdan alıntı yapamadım hala hastdeyim oyuzden kendime biraz daha gelince hikayemi yazıcam inş. Normalde bugun taburcu olacaktım kanim düşük ve cok halsizim bebegimde yeni doganda nefes kontrolü ve enfeksiyon icin dun geceden beri inslh yarin buluşup evimize cikacaz bu arada neden sezeryan dedim bi dahakine onu soleyim oniki saat 1 cm acilma ile %100 araliksiz sanci cektim aklimi kaybedecek gibi oldum acilmam son uc saatte başladı cok yiprandim ama cok şükür kucagima aldim bebegimi darisi bekleyen hamişlere :)
Canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Bende hic beklemedigim anda dogurdum
Suan hastanedeyim.Allahim herkese hayirlisini versin insallah
Günaydın.allah canım.allah bağışlasın....Canim bebeğimi aldım kucagima tarifsiz bir şey rabbim herkese yasatsin
Gerçekten farklı bi hikaye.allah yardımcın olmus.yalan soylemende bile bi Hayır varmış.allah bağışlasınKızlaaaarrr bende doğum yaptım.... Ve cok ilginç bir doğum hikayem var... 38+6 da arkadaslarımla toplanmıştık gayet güzel bir gün geciriyordum dönüşte bir arkadasım aradı ve en son ultrasona ne zaman girdiğimi sordu bende 10 gün oldu dedim ve bana cok kızdı.. Ihmal etme sık sık kontrole git falan dedi... Sonra içime kötü bi his girdi ve doktoru aradım bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum eger hastanedeyseniz bi ultrasona girebilir miyim dedim..( burda beyaz bi yalan söyledim ama) tabi saat 19:00 suları oldugu için hastanede değildi... Sen hastaneye git nst ye baglan gerek olursa ebeler beni arar dedi...
Bende doktor öyle deyince gitmek istemedim sonra saat 22:00 gibi doktorum aradı hastaneyi aradım gitmemişsin hemen git dedi... Adama yalancı cıkmayayım diye gittim ama nst sonucum cok kötü çıktı aynı saniyeler içinde bebeğimin kalp atısları bi 180 oluyor bi 130 çok dengesizdi... Ben nst de 1 bucuk saat baglı kaldım ve dktr acil bi ameliyat için hastaneye geldi sansım burda da benim ve kızımın yanındaydı rabbime sükürler olsun ve nst me baktı sok oldu hemen hazırlan bebegi almam lazım dedi ya kordona dolanmıs ya da kaka yiyor dedi...
Beni eve göndermeden hemen ameliyata aldılar ve bebeğimi kollarıma aldım... Gercekten de içerde kaka yapmış ama cok şükür yememiş...
Doktor çok büyük bi sans dedi... Yani hersey rabbimin sayesinde oldu arkadasımın araması, benim içime bi hissin girmesi ve yalan söylemem gercekten imkansızlıklar zinciri gibi... Ama çok şükür ki hersey çok güzel sonuclandı...darısı hepinizin basına öpüyorum hepinizi....
Cannnım gözün aydın masallah size .kocaman öpüyorum sizleriKizlar bebegimi aldim kucagima. Oglenden once agrim cok fazlaydi simdi daha iyiyim cok şükür. Bebegimde iyi maşallah. Rabbim geride kalan hamislerin yardimcisi olsun. Sonra yine görüşürüz öpüyorum hepinizi canlarim
Canım geçmiş olsun ve gözün aydın.allah analı babalı büyütsünHerkese çokca selamlar... dogum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum... Ben bayadır giremiyorum ayın 13. de sabah 6yı 5 geçe 14 saatlik bi sancının sonunda normal dogum yaptım.. Pekte kolay geçtiğini söyleyemiycem... Böcügümde bakım odasında kaldı yediklerini kustugu için inşallah bir iki güne çıkacak... Gerçi anne sütü faslımızda yeni başladı sayılır çünkü ilk günler gelmedi malesef... şimdilik bizden bu kadar...
Canım çok geçmiş olsun öncelikle allah bağışlasın.06.06.2014 tarihinde meleğim Elif Adayı kucağıma aldım.5 Haziranda gittiğim kontrolümün hemen sonrasında doktorum bebeğin suyu azaldığı ve gebelik şekerinden ötürü sezeryan ile doğum yaptım.Herşey o kadar hızlı geliştiki anlatamam 6 Haziran sabahı 08:50 de spinal anestezi ile Elif Ada dünyaya geldi.Operasyon esnasında hem şeker hem tansiyonum çok kötü durumdaydı sürekli düşüyordu.Aşırı bir titreme aldı beni aman kızlar aklınızda bulunsun spinal yada epidural anestezi ile doğum planlıyorsanız operasyon sırasında sakın başınızı oynatmayın çünkü çok şiddetli baş ağrıları çekermişsiniz ve ben zonklayan ağrıları bir hafta çektim.Bebeğimde ilk üç gün kilo kaybı oldu neyseki mama takviyesiyle atlattık.Şimdi 11 günlük kızım çok şükür herşey yolunda.Kendi evimde olmadığım için bu kadar süre sizlere haber veremedim kusuruma bakmayın.
Gözünden canım.allah bağışlasın.....bol bol dinlenin.çok yorucu valla....Kizlarrr
Bende epidural normal dogum yaptim. Cok mutluyum sag saglim atlattim ama emmiyor ve sutum yok. Bu strese sebep oluyor ama herkes alisir bu daha ilk gun diyor.
Inanin dogum aninda hepinize dua ettim. Allah bekleyen tum annelerin yardimcisi olsun.
Firsat buldukca girmeye calisacagim canlar simdi sanirim uyuyup dinlenicez :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canım ah bende hem sancı çektim.hem sezeryan 5. Gün bugün çok zormuş spinal anestezi li sezeryan benceCnm bennsuan hastandym ayakliyorum..insallah darisi basina..bende pazattesi kontroldeydim hani kasintim vardi ya bayagi.alerji.pupp denilen bisey.dr a dedimki dayanamiorum.dr.da bu zorunlu bir sezeryan durunu degil..ama dusun tasin persembe gel bida dedi.yaralarin kotu olmus ama sabredebilirsen normal iyi dedi.tamam dedim.zaten suannicin pek gelicek gibi degil dedi.tamam dedim ciktim hastanden.annemle bebek magzasina gittik biraz hizli yurudum o gun.ama gunes diye..ve dun gece saat 12de sancim geldi anlamadim pek.gece 3te suyum geldi bi anda
.hastataneye geldik..ve ben bugun gunduz 11bucuga kadar sanci cektim.
Acilmam 6cm falandi.ebeye gore 7.dr bakti 6.az kaldi dogurcan dediler deli gibi normal istememe ragmen maalesef beceremedim:2: dr.a adeta yalvardim beni seEryana al diye.herkes sasirdi cok az kaldi dediler bari 12ye kadar bekleyelim bak gelecek dedi.sezeryanda agri yapar dedi.agladim dayanamorum dedim hemen mecbur aldilar bisey imzalatip.cok sukur iyiyiz cnm.diyecegim o ki dogum sekline iyi krar ver.benim gibi son anda hersey.normalken fikir degistirme:))sonra iki aciyida cekiyosun:))ama dr geldi neyse en azindan sutun erken gelir dedi.sanci cektim ya baya
Ama maalesef daha gelmedi:/Allahim senide bi nefeste kurtarsin insallah!