2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım masallah bebeğin.allah bağışladı..
Canım allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin.Rabbim fertlerinin devasını versin inş..
Canım zor olmuş ama meleğine kavuştum.biz anneler zorlukları unuturu.allah bağışlasın
Bende hic beklemedigim anda dogurdum
Suan hastanedeyim.Allahim herkese hayirlisini versin insallah
Canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Canim bebeğimi aldım kucagima tarifsiz bir şey rabbim herkese yasatsin
Günaydın.allah canım.allah bağışlasın....
Gerçekten farklı bi hikaye.allah yardımcın olmus.yalan soylemende bile bi Hayır varmış.allah bağışlasın
Kizlar bebegimi aldim kucagima. Oglenden once agrim cok fazlaydi simdi daha iyiyim cok şükür. Bebegimde iyi maşallah. Rabbim geride kalan hamislerin yardimcisi olsun. Sonra yine görüşürüz öpüyorum hepinizi canlarim
Cannnım gözün aydın masallah size .kocaman öpüyorum sizleri
Canım geçmiş olsun ve gözün aydın.allah analı babalı büyütsün
Canım çok geçmiş olsun öncelikle allah bağışlasın.
Gözünden canım.allah bağışlasın.....bol bol dinlenin.çok yorucu valla....
Ah canım ah bende hem sancı çektim.hem sezeryan 5. Gün bugün çok zormuş spinal anestezi li sezeryan bence

Ben de simdi ciktim dr kontrolunden nst de hic sanci yok 40. Hafyam doldu pazartesiye kdr bekliycez pazartesi bir karar vericez dedik bakalim insallah pazartesiye kdr kendi sancisiyla gelor ins. Yoksa tipis tipis sezaryen..

Slm annişler doğurmayı bekleyen kaç kişiyiz acaba benimkinde tık yok ara sıra kasılma dışında..gören herkes hala doğurmadınmı diye soruyo sinir olmaya başladım şu ana kadar bebeği yıllarca karnında dolaşan olmadı zamanı gelince doğururum diyorum..napiyim hoplayıp zıpliyimmi çıksın diye

Kızlar bir sey soracağım 38+3 um bugun. Çok rahat bir hamilelik donemi geçirdim ne bir agri ve kusma vs hicbir sey olmadı yorgunluk dışında tabi..
Dun gece sabaha kadar uyuyamadım ilk defa sancı vs yok ben de hala gerçi doktorun dediği cati muayenesinde söyledi sancı olmuş ara ara ama sen farketmemissin normal dedi.. Neyse soruma geleyim:) sabaha kadar mide ekşimesi mi desem yanmasi mi desem midemin ağrısından uyuyamadım hamilelikte az çok oluyor biliyorum ama benim bu gece abartı oldu daha önceden reflu ya da gastrit problemim de yoktu dun yaprak sarması yapmış kayınvalide ondan Yedim biraz yaprak eksiydi baya o dokunmuş olabilir mi? Doktoru aramalı miyim sizce yanma hissi hala devam ediyor ılık sut ictim geçsin diye geçmedi((

Ben de doğum yapmayanlardanım. Cuma kontrolümüz var, benim kararsızlığımdan doğum şeklimiz belli olmadı ama doktorumuz cuma yine konuşalım dedi, 39 bitiyor, haftaya 40. hafta içinde büyük ihtimal sezeryan olacak. Hayırlısı artık.

Geçmiş olsun, yediğin sebep olmuştur ama süt rahatlatsa da geçirmez. Beni maden suyu rahatlatıyor, hazımsızlık gidiyor...

Ayni seyler bendede var ama bizimkindede hala tik yok kanala bile inmedi yarin kontrolum var bakalim doktorum ne dicek:)

ben varımmmm. bende de tık yok. nst de de bişey çıkmadı . pazartesi kontrolüm var tam 39 olucam bakalım ne olucak yada kontrole gitmeden doğururum bakarsın ilk doğumum bu arada çevredekiler 41 haftayı bulursun belki diyolar

Benim 40 doldu hala tik yok nst de bugun kipirdama bile yok beklemedeyim senin anliycan

Canim mesajini alintilayamadim yukarida sana yazdim

Gördüm canım bende aceleden hep saçmalamışım zaten neyse arkadaslar cok görmez heralde.
Benim şöyle oldu önce suyum geldi evde sonra sancı başladı evde oyalandım.hastanede çekmiyim fazla dedim.
Dayanamadım artık gittik hastaneye kesin 6 cm açılmıştır dedim.ebe baktı açılma yok dedi.şok oldum.
Sancı ya dayanamıyorum artık dedim.gene baktı tabi gene yok açılma.nst de kalp atışları düştü sonra nst alarmı çaldı.
Mecbur sezeryan 10 dk da ekip toplandı .aceleyle spinal kabul ettim.imzaları bile ameliyat masasında attım.
1 dk içinde Doğdu yavrum 3 kat dolamış boynuna kordonu ve suyum hiç kalmamış.normal imkansızmış meğer kordonuna dolandığı için sancı olmamış.ne çok anlattım.dikiş acısıda fenaymış.bu arada sütüm geldi hemen maşallah.hatta oğlum beni emzik olarak kullanıyor.arkadasım tam 5 saattir bu msjı yazmaya çalışıyor......)

doğumda 10 kg gider diyolar hep bana , ben de 14 kg aldım bakalım ne kadarı gidip ne kadarı kalıcak

Bnde 10 kilo aldim dogumda 5 kilo gitti 1 hafta icindede 3 kilo gitti kaldi 2 kilo bakalim o ne zaman gitcek ama siskinlikler ne zmn gidicek merak ediyorum karnim sis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bekleyen hamişler inş sag salim güzel doğumlar yaparsınız biz haftasonuda hastanedeyiz sarilik ve idraryolu sorunumuz var bebeğimin yanina geçtim çocuk hast kuvezde uc saatte yanina gidip emziriyorum yavrum yorgun ben yorgun kanim cok dusuk dikislerim var ama güçlü olmaliyim dua edin arkadaslar hayirlisi ile iyilesip evimize gidelim

Hayırlısı canım..bende öyle duydum ilk çocuk geç geliyormuş ama herkes doğurdu biz sona kaldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…