Tavsiye ediyorum ama suni sanci olmasa daha iyi olurduu. Epidural kismi cennete yukselmek gibi hicte ikinmaya engel falan degil mutlaka isteyin. Zaten gercekten sancilar dayanilmaz oluyo.
Canim eger normal dogurabilirsem ben de istiycem prenses dogum yapicam 😄
Gunaydin kizlar gene uykusuz bir gece gecirdik oglumla, 2 gun sonra 1aylik oluyoruz artik.
geceleri oglumu nasil uyutucagimi bilemiyorum, memede ya da kucagimda uyuyo ama yatagina koyunca uyaniyo, henuz bi duzenimiz yok bazen 11.30 da uyuyo bazen 2.30 da
ilerde duzen otutrtamamaktan korkuyorum, bebeklerimizin uyku duzenlerini nasil saglamayi dusunuyosunuz
kızlar her yorumunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...sağolun,yazmışsınız özenipte...
dün Efe'cim çok açtı ve bi türlü göğüs ucumu yakalayamadı ememedi çocuk..cıyak cıyak ağladı dayanılır gibi değildi...yavrum yaaa huysuz değil asla ama çok açtı..artık mecbur sağmaya başladım dünden beri,evede aldım makine..istemeye istemeye..şimdi Efe çok mutlu ama..ne güzel yiyor mamasını..biberonu istemiyorum vermek ama en azından anne sütü alıyor diye avutuyorum kendimi napiyim 😨😪 inşallah bir an önce geçer göğüs acım ağrım da emzirmeye dönerim ve Efe'de emmeye devam eder inşallah..
ayva çekirdeği olayını çok duydum ama ayva yok ki 😱 denemek isterdim ama...
Buneki yuruyus yapiyormusun ? Birde sana bisey sorcam dr veya ebe alttan muayene ettilermi ..cunku alltan muayene etmek rahni uyariyor dogum icin.
Bu arda bana da dua et bende 2.cimi eylul sonunda ekim basinda doguum yapacakmisim doktr
Oyle dedi inslah tabii
Yapiyorum herseyi yapiorum sabahtan aksama kadar evde totomunbustune oturmuyorum is yapiyorum. Pazartesiye kdr vaktim var. alttan muayene bir kere etti daha da etmedi.
Inslah hakkinda hayirisi olur ..eger imkanin varsa ebeye git alltan birdaha muayene etsin ..sonrada inslah sancin olur bende senin gibi cook beklemistim cok uzuluyordum sonra ebe bakti acidi acikcasi canim ama resmen uyardi bebisimi :))) uzerinede ben baya bir yurudum .sonra nisanim geldi ama cok siddetli degildi sidetlenmesi icin sunni sanci verildi ki rahim acilmya basladi ..uzulme inslah hersey cok guzel olur ..
Canim cok sagol ya ilgilenip cevapladigin icin.
Evet canim 10 kilo aldim 5 i doğumda gitti kalan 5 de bacaklarimda kaldi
Canim benim göğsüm de yara oldu senin gibi ağlaya ağlaya emziriyorum lansinoh krem tahinin üzerine biriken yagdan ve kendi sutumu dönüşümlü olarak sürüyorum biraz iyi geldi sagdigin sütüde kaşıkla ver yoksa emmek zor gelir emez seni sana iyi gelir inşallah çok zor çünkü
ama 50-60 ml en az süt oluyo onu içiyo her seferinde..kaşıkla başa çıkılır mı ki o?çocuğa onla uğraşmaktan gına gelir...
serap abla gelmi mi prenses yoksatakvimi kaldırdıgına göre gelmiş.. Allahım analı babalı büyütsün iyisiniz inşallah ikinizde.. çoooooooooooookkkkkkk öp teyzoşumu yerime
kızlar her yorumunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...sağolun,yazmışsınız özenipte...
dün Efe'cim çok açtı ve bi türlü göğüs ucumu yakalayamadı ememedi çocuk..cıyak cıyak ağladı dayanılır gibi değildi...yavrum yaaa huysuz değil asla ama çok açtı..artık mecbur sağmaya başladım dünden beri,evede aldım makine..istemeye istemeye..şimdi Efe çok mutlu ama..ne güzel yiyor mamasını..biberonu istemiyorum vermek ama en azından anne sütü alıyor diye avutuyorum kendimi napiyim 😨😪 inşallah bir an önce geçer göğüs acım ağrım da emzirmeye dönerim ve Efe'de emmeye devam eder inşallah..
ayva çekirdeği olayını çok duydum ama ayva yok ki 😱 denemek isterdim ama...
evet cnm 1 hafta oldu bugun artik.. tesekkur ederim. darisi basina insallah senin ne zaman dogum Allah kismet ederse? ikimizde iyiyiz cok sukur canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?