2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

allahim yardimciniz olsun canim. allahim sifa versin.

Arkadaşlar herkese teşekkürederim biz çıktık hastaneden evimizegeldik iyiyiz şükür göğüs yarısını ve ağrıları saymazsak

Puffpuff canimm sogani limonu kesmeden once ezeriz de oyle keseriz ya daha sulu olsun diye oyle ez sonra kes sonra gogus ucuna damlat sur bebek uyurken yap bjnu uyaninca da hogsunu silip emzir cok iyi geliyormus..

bana da doktorun yardımcısı tahinin üstünde biriken yağı sür demişti direk susam yağı da alıp sürebilirsin sonuçta aynı şey inşallah işe yarar

kızlar her yorumunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...sağolun,yazmışsınız özenipte...
dün Efe'cim çok açtı ve bi türlü göğüs ucumu yakalayamadı ememedi çocuk..cıyak cıyak ağladı dayanılır gibi değildi...yavrum yaaa huysuz değil asla ama çok açtı..artık mecbur sağmaya başladım dünden beri,evede aldım makine..istemeye istemeye..şimdi Efe çok mutlu ama..ne güzel yiyor mamasını..biberonu istemiyorum vermek ama en azından anne sütü alıyor diye avutuyorum kendimi napiyim 😨😪 inşallah bir an önce geçer göğüs acım ağrım da emzirmeye dönerim ve Efe'de emmeye devam eder inşallah..

ayva çekirdeği olayını çok duydum ama ayva yok ki 😱 denemek isterdim ama...

İnsallah cnm hayirlisi bakalim . Bu arada deneyen memnun doguma giderken goguslere sogan suruluyo ve yara olmuomus sahsen ben denicem kokarsamda kokiyim sonu gusel olsunda :)))

Aynen cnm pufpufa tavsiye ettim kokarsa bebiş emmez diye korktu..arkadaşıma sordum öyle bi sorun yaşamamış emzirmeden önce yıkıyormuş koku geçiyomuş..ama önceden başlamak gerekiyomuş tabi ben üşeniyom hiç dememedim:)

Kızlar bugun 5. Gunumuz gogus yaralarım harıç ıyıyız çok skntmz yok , bugun bebegın altını degstırıken bezınde 1 damla kan vardı bole bısey yasayan varmı ?? Cuma kontrolumuz var bu arada sarılık olup olmadıgınıda takıp et dedı dr sankı gozlerının akı bıraz sararmıs gıbı cumayı beklesemmı

Canım, Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Gebelik eğitiminde hormonlardan dolayı kız çocuklarda kanama olabileceğini söylemişlerdi ama sen yine de doktoruna söyle. Sağlık ocağındaki doktorlar ve hemşirelerde bilgili oluyor, yakınsa onlara da danışabilirsin...

pufpufum hayirli ugurlu olsun.. kisin ayva cekirdekleri biriktirmismiydin.. surdukce iyilestiriyor canim ben derdime dermani bu sekilde buldum insallah sende bulursun

serap abla gelmi mi prenses yoksa takvimi kaldırdıgına göre gelmiş.. Allahım analı babalı büyütsün iyisiniz inşallah ikinizde.. çoooooooooooookkkkkkk öp teyzoşumu yerime

merhaba bendede aynı sorun var çok üzülüyorum, hastanede 2 gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldı hemşireler fakat bugün sütüm geldi ama emmiyor sanırım uçları büyük geliyor bebğimin ağzı minnacık : ) bende sağıyorum ve öyle veriyorum uyuyuyor sanırım doyuyor . Dr emzir sürekli pes etme diyor ama emzirmeye çalışınca çok ağlıyor . Inşallah emmeyi öğrenirler . Aman neyse vallahi hiç umrumda değil sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler ya hiç birşey umrumda değil emmese emmesin mama veririm. Allaha şü
ükürler olsun bugünleride gördük ya.

Benimbi arkadasim dogum iki kere dogum yapti ve ikisindede doguma giderken surdu onun icin denemekte fayda var olur ya etkili olur sonucta dogal bisey ben gerci nisanin sonlarindan itibaren lansinohu her aksam suruyoru
Belki oda ise yarar bakicaz artik:))

Ben de 17 aldim bakalim kaci gidecek kaci kalacak..
Bakalım hayırlısıyla sende kurtulsan kilo önemli deil...
Aynen bende sadece 3kilo gitti:))hani en az 6 7 gidiodu anlamadim:))hatta aabah dr.um saka yapti icinde bitane daha var gibi dedi:)nede dogru dedi...nese verxz artik su sutum geleydi bi ..acaba gelmeicekmiki sut
İlk doğumumda 13 aldım 7 yi hemen doğumda verdim.6 kiloyuda 1 ay içinde.şimdi çok şişkinlik var.sezeryan diyemiyorum bilemedim.canım sabır gelir sütün pozitif ol inan kendini oku.olmasada canın saolsun.bir ok annenin basında bu dert

3 müüüü şaka gibi , bebiş ve eşi zaten 5-6 kg değil mi yaaa

Malesef hatta bugün 1 kilo daha almışım

bugun taburcu olduk bizde. Sezerysn ile dogum yaptim. Bugun aksam uzeri henuz gogsumden beyaz sut geldim ama sizinki hivi degil cok cok az...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…