2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam bacilarim....
Genel olarak biberon ile sut vermeme taraftarisiniz sanirim...
Malumunuz Ali Yasin im yogun bakimda yattigi icin mecbur sutumu sagip gondermek zorundaydim...
Ayrica erken dogum oldugu icin emme refleksi tam gelismemisti...
Ben mr.brown un az akiskanli biberonunu kullandim kizlar
Oldukca memnun kaldim onun sayesinde emme refleksi iyice gelisti ve sonuc olarak artik gogsumden emiyor...
o biberona gore gogsum daha cazip geldi cunku...
Bir arastirin isterseniz....
Ayrica gogus ucum hatali bir pozisyonum sonucu yine yara oldu dogal sari kantaron yagi surup uzerinden de lansinoh adli kremimu surdum cok farketti....
Saglicakla buyutun miniklerinizi ♥♥♥

hangi biberonunu aldınız acaba resim koyabilirmisiniz

Kizlar bebisleri nasil giydirmeliyiz? havalar cok sicak ben eldivenini hic cikarmiyorum yuzunu cizer diye. sapkasinida cikarmiyorum bebisler en cok kafalarindan usurmus. Citcitli atlet, ustune uzun kollu, altinada patikli alt giydiriyorum. Bir de uyurken ustunu mutlaka ortuyorum. Siz neler yapiyorsunuz?

Sezaryen olan arkadaslar eski kiyafetlerinizi giyebiliyor musunuz. Göbeğiniz kaldi mi. Gobeginizi sardiniz mi. Benim hicbir kiyafetim olmuyor herkes 4aylik hamile gibi duruyirsun diyor kilom eski kilom ama kiyafetlerim olmuyor bugun 11 gun oldu gibegimi sarmsli miyim ki korkuyorum aciyacak diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de heyecan yaparim diye genel istiyodum ama anedtezi doktorumun onerisiyle spinal oldum, iyi ki genel olmamisim cunku olanlar hep agriyla uyandiklarini soyluyolar ve kendine gelmen daha uzun suruyomus, benim cok az agrim oldu
bence epidural olman daha mantikli cok heyecanlanirsan mudahale ediyolar zaten ameliyat sirasinda

Biz 46 gunluk olduk bacim ...
53 kilo ile sezeryan oldum 49 idim halada 49 um ...
Gobek bende de kaldi kilolarimin bir kismida basenlerde kaldigi icin kiyafetlerim olmadi bu aralar hamilelik kiyafetlerimden takiliyorum
Oglum az daha buyusun alisverise cikip babamizi batirmayi dusunuyorum
Karnimi korktugumdan saramadim cunku iltihap kapmistim :-(

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil bizde bugun 38+5 olduk ara sira sancilarim gelip gidiyor kasiklarimda ve belimde Allah nasip ederse normal olur insallah fazla agri cekmeden dogar bebislerimiz die dua ediyorum tum hamislere siz nasilsiniz kacinci haftalardasiniz sancilariniz kasilmalarinis oluyormu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim bir avazda kurtuluruz tum hamislere Allah yardim etsin o yollarda kimseyi bekletmesin senin ne zaman tahmin dogum tarihin?

benim de doğum salı günü inşallah.bana doktorum spinal önerdi.eğer bir sıkıntı olursa genel anestezi uygular uyuturuz dedi.endişelenme canım.inşallah Allah'ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Insallah canim bir avazda kurtuluruz tum hamislere Allah yardim etsin o yollarda kimseyi bekletmesin senin ne zaman tahmin dogum tarihin?

Canim doktor 1 hafta sure verdi eger gelmezse bebis ben mudahale edecegim sunni sanciyla dedi.dilerim hic gerek kalmadan gelir kendi rizasiyla bebegim.eger sunni sanci ilede acilma olmazsa mecbur sezeryan yapariz dedi simdilik onun gelmesini bekliyoruz hergun dua ediyorum hurma yiyorum dilerim hic bunlara gerek kalmadan normal yollarka kavusurum canim..insallah hepimiz saglikla kucakliyacagiz kuzularimizi..pazatesi kontrolum var bekliyorum oyle tatlim..

Çok kararsızım teşekkür ederim bakalım hakkında hayırlısı anestezi Dr nun sanırım genel daha çok işine geliyor ona yönlendirmeye çalıştı doğum drum epudüral önerdi

Sağol canım teşekkür ederim dediğim gibi anestezi uzmanı heyecanlı bir tipsin bence genel ol falan diye genele yönlendirip yüreklendirmeyince insan emin olamıyor

Benimde 1 haftam var dogum tarihime ama cok korkuyorum su an bile belim ve az az kasiklarim agriyo insallah canim Benim fazla zorlanmadan bir avazda kurtuluveririZ ama ben cok korkuyorum anlatilanlardan insanlarin dehset dolu hikayelerinden allahima dua ediyorum hergun o yolda kimseleri bekletmesin bir avazda kurtuluverelim tum hamileler .

sadece 4 kilomu aldın?

ben 2 haziran günü doktor kontrolüne gittim tam 37. haftamı doldurmuştum ama yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yapacağımı biliyordum sabah kontrole gittim tansiyonum 15-9 olmuş nst ye bağladı doktorum ben sonucu beklerken sekreteri geldi onunda yengesi hamileydi günü o gün dolmuştu gır gır yapıyorum bende korkuyormu diye nasıl olsa daha bana var güya:) korkuyor ama sanırım sizi daha önce alacak doğuma doktor hanım diyince şok oldum..
doktorum yanıma geldi ben hastaneyi ayarladım saat 2 de alıcam doğuma bebek hareketleri yavaşlamış dedi... ne olduğumu şaşırdım ama bi yandanda bebeğim riske girmesin diye istekliydim.. annem yanımdaydı eşimi aadım ben doğuma girecekmişim hastaneye gidiyorum sende gel dedim inanamadı canım kocam şaka yapıyorum sandı..atladım araba hastanenein yolunu tuttum bu arada ben hep ben doğumuma giderken kendim kullanacağım arabayı galiba diyordum içime doğmuş.. hastaneye gittim odaya aldılar kapıda 10 kişi olmuşuz okadar hızlı geçiyorki zaman bi anda 2 oluverdi saat... ameliyathaneye girdim ne yalan söyliyeyim biraz korkuyordum anestezi uzmanı spinali önerdi bende kabul ettim doktorum korkma burdayım dedi iğne vurulurken elimi tuttu iğne vuruldu anestezi uzmanı uyuşup uyuşmadığımı kontrol ediyor ben de tık yok uyuşmuyorum ayağını kaldır diyor kaldırıyorum ilginç diyor 20 dakika bekledik ben uyuşmadım şimdiye kadar çoktan bebeğin çıkmış olması lazımdı genel yapıcaz dedi ama ben bebeğimi görecektim dedim tabi o arada vermişler bana ameliyat esnasında yeniden hareket etmeye başlamışım tekrar bi doz daha vermişler vücudumun anesteziye direnci varmış meğersem... ben zaten doğum bitti ameliyathanede ayıldım odama çıktım çok şükür hiç ağrım yoktu hiçde olmadı narkozdan çok iyi kalktım kızımı kucağıma aldım hemen emzirmeye başladım 2.730 doğdu kızım ama çok dirençliydi kuvvetli emiyordu memeyi...sonra 3 gün sarılıktan hastanede yattık kabus gibiydi halada geçmedi sarılığımız zaten 3. gün ben yine araba kullanmaya başlamıştım...
neyse uzatmayayım umarım benim kada kolay geçer doğumunuz hiç korkmayın sezeryan olacak arkadaşlar hiç zor değil sadece iyi olacağına inanın ben hep zor bi hamilelikten sonra kolay doğum yapacağım diyordum öylede oldu inanmayacaksınız odama çıktığımda ilk söylediğim doğurmak çok kolaymış ben bi daha doğurabilirim demişim:) allahım hepinize yardım etsin sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza...

bizim ev çok sıcak normaldede..yazın çok sıcak kışında çok soğuk oluyor..
gündüz evde kısa kollu ile duruyor,uyurkende süt içerkende ama üstü ince bi battaniyeyle örtülü..
gece uyumadan son süt zamanında uzun kolluları giydiriyorum öyle yatıyor..
şapka evde takmıyorum,çok terliyor zaten..eldivenleri çıkarmıyorum doktorda çıkarma dedi,tırnakları var çünkü yüzünü çizmesin diye..

yok bacim 42 ile hamile kalfim ben...
Sezeryan sonrasi 49 idim simdi 46 gunluk oldu oglum hala 49 um demek istedim...
Toplamda 11 kilo aldim ben...
35+1 de de sezeryan oldum...
anladım canım şoka girdimde ben yanlış anladım ...biliyorum erken doğumunu iyi haberini sabırsızlıkla takip edenlerdenim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…