- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Selam bacilarim....
Genel olarak biberon ile sut vermeme taraftarisiniz sanirim...
Malumunuz Ali Yasin im yogun bakimda yattigi icin mecbur sutumu sagip gondermek zorundaydim...
Ayrica erken dogum oldugu icin emme refleksi tam gelismemisti...
Ben mr.brown un az akiskanli biberonunu kullandim kizlar
Oldukca memnun kaldim onun sayesinde emme refleksi iyice gelisti ve sonuc olarak artik gogsumden emiyor...
o biberona gore gogsum daha cazip geldi cunku...
Bir arastirin isterseniz....
Ayrica gogus ucum hatali bir pozisyonum sonucu yine yara oldu dogal sari kantaron yagi surup uzerinden de lansinoh adli kremimu surdum cok farketti....
Saglicakla buyutun miniklerinizi ♥♥♥
hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün çok sevindim :)
Ya kızlar bide ben genel anestezi ve epudüral arasında çok kararsızım çok panik bir yapım var fikirlerinizi merak ediyorum salı günü sezeryan kısmetse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sezaryen olan arkadaslar eski kiyafetlerinizi giyebiliyor musunuz. Göbeğiniz kaldi mi. Gobeginizi sardiniz mi. Benim hicbir kiyafetim olmuyor herkes 4aylik hamile gibi duruyirsun diyor kilom eski kilom ama kiyafetlerim olmuyor bugun 11 gun oldu gibegimi sarmsli miyim ki korkuyorum aciyacak diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah mekanını cennet etsin canım benim..evet sezeryanda biraz daha bakım gerekiyor haklısın ama dediğin gibi mecbur bekleyeceğiz paşa paşa :)) evet bencede burası iyiki var birbirimize destek oluyoruz anlıyoruz yardım ediyoruz sıkıntılarımız ortak hep ama hepimiz inşallah en kısa zamanda sağlıkla minnoşlarımıza kavuşup bebeiş tecrübelerimizi paylaşmaya başlayacağız :)
Ya kızlar bide ben genel anestezi ve epudüral arasında çok kararsızım çok panik bir yapım var fikirlerinizi merak ediyorum salı günü sezeryan kısmetse
Insallah canim bir avazda kurtuluruz tum hamislere Allah yardim etsin o yollarda kimseyi bekletmesin senin ne zaman tahmin dogum tarihin?
Ben de heyecan yaparim diye genel istiyodum ama anedtezi doktorumun onerisiyle spinal oldum, iyi ki genel olmamisim cunku olanlar hep agriyla uyandiklarini soyluyolar ve kendine gelmen daha uzun suruyomus, benim cok az agrim oldu
bence epidural olman daha mantikli cok heyecanlanirsan mudahale ediyolar zaten ameliyat sirasinda
Sağol canım teşekkür ederim dediğim gibi anestezi uzmanı heyecanlı bir tipsin bence genel ol falan diye genele yönlendirip yüreklendirmeyince insan emin olamıyorbenim de doğum salı günü inşallah.bana doktorum spinal önerdi.eğer bir sıkıntı olursa genel anestezi uygular uyuturuz dedi.endişelenme canım.inşallah Allah'ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Canim doktor 1 hafta sure verdi eger gelmezse bebis ben mudahale edecegim sunni sanciyla dedi.dilerim hic gerek kalmadan gelir kendi rizasiyla bebegim.eger sunni sanci ilede acilma olmazsa mecbur sezeryan yapariz dedi simdilik onun gelmesini bekliyoruz hergun dua ediyorum hurma yiyorum dilerim hic bunlara gerek kalmadan normal yollarka kavusurum canim..insallah hepimiz saglikla kucakliyacagiz kuzularimizi..pazatesi kontrolum var bekliyorum oyle tatlim..
Biz 46 gunluk olduk bacim ...
53 kilo ile sezeryan oldum 49 idim halada 49 um ...
Gobek bende de kaldi kilolarimin bir kismida basenlerde kaldigi icin kiyafetlerim olmadi bu aralar hamilelik kiyafetlerimden takiliyorum
Oglum az daha buyusun alisverise cikip babamizi batirmayi dusunuyorum
Karnimi korktugumdan saramadim cunku iltihap kapmistim :-(
sadece 4 kilomu aldın?
Kizlar bebisleri nasil giydirmeliyiz? havalar cok sicak ben eldivenini hic cikarmiyorum yuzunu cizer diye. sapkasinida cikarmiyorum bebisler en cok kafalarindan usurmus. Citcitli atlet, ustune uzun kollu, altinada patikli alt giydiriyorum. Bir de uyurken ustunu mutlaka ortuyorum. Siz neler yapiyorsunuz?
anladım canım şoka girdimde ben yanlış anladım ...biliyorum erken doğumunu iyi haberini sabırsızlıkla takip edenlerdenim:)yok bacim 42 ile hamile kalfim ben...
Sezeryan sonrasi 49 idim simdi 46 gunluk oldu oglum hala 49 um demek istedim...
Toplamda 11 kilo aldim ben...
35+1 de de sezeryan oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?