- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Kizlar bisey sorcm size oglum 2390 gr dogmustu.1. ay 1000 gr, 2. ay 1600 gr, 3. ay 700 gr almisti. 28 eylülde 4. ayimiz bitiyor ve su an 6150 gr. Son on gundur istahsiz sütü zorla veriyorum nerdeyse normalmi acaba ya?sizde de iştahsızlık oluyor mu? Boyu 63 cm kafa cevresi de 41.5 cm di.
canım ne oldu eşinle konuştunuz mu?Bence kilo alimi boyu herseyi yerinde sevinmelisin. Ben de kizin bu ay kilo alsin, sutum bitmesin istiyorum
Arkadaslar gunaydinnn..... esimle oturdk saatlerce evliligimizi nasıl kurtaririz diye kafa yorduk. Bazi kararlar aldik. Pisman olduğunu soyledi. El kaldirdigi icin utandigini, alkollu olsam onun etkisindaydim derdim ama degildim nasil yaptim bilmiyorum o yuzden daha da cok utaniyorum. Telafi edecegim her seyi dedi. Ben de soz de.affetmek zorunda kaldim. Icten affedemedim onu Allah affetsin, hesabimizi diger tarafta verelim artik. Kizim da huysuz ve kilo alimi bu ay az gibi 10 gun sonra kontrolumuz var. Suti arttiran çay formulleriniz var mi
Ay hepsi mı aynı olur ya. Bugün daha rahat davrandım :)Canım ben valla bazen dayanamıyorum söylüyorum bir seyler ve gercekten de söyleyemediğim zamanlarda asırı daraliyorum benim kv deler de o kadar gorgusuzler ki anlatamam yani oyle zengin gorgusuz de degil yani yokta öyleler her seyimiz var biz söyle iyiyiz boyle güzeliz allahım çıldırıyorum bügünde bize gelecekler yine ya sabır çeker dururum artık. Babam sırf ailesinin gorgusuzlugu yüzünden esimle evlenmemi pek istemiyordu ama esim cok iyi biri Allah'tan hiç onlar gibi degil. Babam araba aldı yeni audi a6 onu kıskanıyorlar simdi bizim oğlan da audi alacak diyor dedim hayırlı olsun :)))))
Ben hamileyken doktor bir kutu decavit yazmisti. Bakti hemen kilo aliyorum yarim biraktirdi sen zaten masallah yiyorsun dedi :) simdi hasta olacak gibi veya cok yorgun hissedersem bir tane iciyorum cok iyi geliyor.Nerdeyse butun gun forum guncellemesi yaziyodu bende giremedim hic kendinizi yorgun bitkin hissettiginiz zaman napiyorsunuz kendiniz icin vitamin falan kullaniyormusunuz
Canim bu kis size gelmek lazim vallahi bebekle tum kis hazirligini becerdin. Ben hala elektrik supurgesi bile acamiyorum oglusla yalnizken. Bugun ilk defa anakucagina onu kouydum camasir utu ve yemek yaptim. Kisa kisa durdugunu fark ettim. Sanirim ilk baslarda koligi cok agir oldugu icin hala durmaz saniyorum benimde psikolojim bozulmusNe keyfi is yapıyorum gündüz gezdim sonra işe koyuldum önce saçlarımı boyadım sonra turşu kurdum şimdide yoruldum oturuyorum
Kolay gelsin canim :)Herkes yine haftasonu keyfi yapiyor kocasiyla buralar bombos. Bizde kocamla oglani uyutup ev yerlestirecegiz :)
Banada biraktirmisti :) alayim olmazsa bir kutu b12 cok iyi geliyo ama icilmezmisBen hamileyken doktor bir kutu decavit yazmisti. Bakti hemen kilo aliyorum yarim biraktirdi sen zaten masallah yiyorsun dedi :) simdi hasta olacak gibi veya cok yorgun hissedersem bir tane iciyorum cok iyi geliyor.
Ben de iyi bir başlangıç için iyice dibe vurmaya karar verdim, kaşlarımı uzatıyorum, şekillendirip kalıcı makyaj yaptıracağımUzun zaman sonra kendim için bir şey yaptim saçlari mi boyadim insan kendisi için bir şey yapıncamutlu oluyormus unutmuşum:)
Duruyorlar canim senCanim bu kis size gelmek lazim vallahi bebekle tum kis hazirligini becerdin. Ben hala elektrik supurgesi bile acamiyorum oglusla yalnizken. Bugun ilk defa anakucagina onu kouydum camasir utu ve yemek yaptim. Kisa kisa durdugunu fark ettim. Sanirim ilk baslarda koligi cok agir oldugu icin hala durmaz saniyorum benimde psikolojim bozulmus
Buyrun gelin canimCanim bu kis size gelmek lazim vallahi bebekle tum kis hazirligini becerdin. Ben hala elektrik supurgesi bile acamiyorum oglusla yalnizken. Bugun ilk defa anakucagina onu kouydum camasir utu ve yemek yaptim. Kisa kisa durdugunu fark ettim. Sanirim ilk baslarda koligi cok agir oldugu icin hala durmaz saniyorum benimde psikolojim bozulmus
valla öyle insanlar çok. aslında cvp vermek lazım. cvp vermedikçe işi abartıyorlar[/
ben de bugun kaslarimdan basladim sirada saclarim varrr en once kg larim var ama onlar gitmiyo diye iyce saldim toparlaniyorum simdi kaslarimi 8 seansta normale cevirecekmis sabirsizlikla bekliyorum. Bitsin oncesi sonrasi yapacagim valla. Saclarimi da kestirip boyatacagim malesef yavas yabas dogum sonrasi dokulmeye basladiBen de iyi bir başlangıç için iyice dibe vurmaya karar verdim, kaşlarımı uzatıyorum, şekillendirip kalıcı makyaj yaptıracağımsonra saçlar vs belki kaportayı düzeltirsem azıcık bişeye benzerim :)
benzer durumdayız,benim oğlum da müsaade etmez,hatta hala bazen wcye gitmek lüks :)ama eskisinden kısmen de olsa iyi olduğu inkar edilemez,umudum varCanim bu kis size gelmek lazim vallahi bebekle tum kis hazirligini becerdin. Ben hala elektrik supurgesi bile acamiyorum oglusla yalnizken. Bugun ilk defa anakucagina onu kouydum camasir utu ve yemek yaptim. Kisa kisa durdugunu fark ettim. Sanirim ilk baslarda koligi cok agir oldugu icin hala durmaz saniyorum benimde psikolojim bozulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?