merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum bebişi gördüm 8+3 olmuşuz kalbide atıyordu pıt pıt ama doktorum bir durumdan şüphe edip beni acil obs...ve osg denilen ayrıntılıultrosona gönderdi hiçbirşey söylemedi doluymuş ultrosonlar cuma gününe verdi çektirip hemen yanıma gel sonuçla dedi acaba organlarında bir sorunmu var kafayı yiycem cumaya kadar inşallah kötü birşey değildir..bu durumu yaşayan varmı aranızda buradan araştırdım çektirenler hatta bebekte sorun çıkanlar varmış....
Listedesiniz
Listedesiniz
bi bilgim yok bu konuda benim ama ben olsam öğrenirdim ne olduğunu doktordan,ısrarla sorardım..böyle belirsizlikte beklemek daha zor olsa gerek..
inşallah olumsuz bişey yoktur canım,ne diyelim.. :26:
benide eklermisin canım eskişehir yaş 24 2. bebiş. bat 16.06.2014
Ekledim listedesin
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum bebişi gördüm 8+3 olmuşuz kalbide atıyordu pıt pıt ama doktorum bir durumdan şüphe edip beni acil obs...ve osg denilen ayrıntılıultrosona gönderdi hiçbirşey söylemedi doluymuş ultrosonlar cuma gününe verdi çektirip hemen yanıma gel sonuçla dedi acaba organlarında bir sorunmu var kafayı yiycem cumaya kadar inşallah kötü birşey değildir..bu durumu yaşayan varmı aranızda buradan araştırdım çektirenler hatta bebekte sorun çıkanlar varmış....
cnm inş kötü bişey yoktur allah yar ve yardımcımız olsun tüm dualar seninle olsun cnm
teşekkür ederim uğraşıp bilgi toplamışsın 1 sattir ositeden bu siteye bende araştırıyorum...
bende de canım 4-5 gunden beri ne göğüs ağrısı var ne de başka birşey bende çok korkuyorum.ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.heralde kötü bir durum olsa kanama falan olur dimi
çiçek anlamadım kuzum kasık ağrın mı var lekelenmen mi nie ağladın ki
canım valla progestan kullanıyorum lekem olmuyo ama ağrısız uyanınca çok panik oldum bu akşama randevu aldım doktora gideceğim. Delireceğim. Ilk bebeğimi de bu haftalarda kaybettim rabbim benzetmesin. Bu kez bebeğimi kollarıma almayı nasip etsin inşallah...
Ağrım yok esmerşirine garip olan da o zaten. Normalde oluyordu ama şimdi yok. Tam ağrı da değil bir gerginlik ağırlık vardı. şimdi hissetmiyorum bişey. Korkuyorummm
Ekledim listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?