- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Offff ben hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor ama Gökçe bugün çok tatlıydı :)Sabah bende oyleydim allahtan oglum uyudu ogleden sonra iki saatte bende uyudum hemenkendime geldim biraz
Allah yardımcın olsun canım.off yaaa ev hanımı olanlarınıza öyle imreniyorum ki.....bu bakıcı derdi beni sabaha kadar uyutmadı....anlaştığım bakıcı ki komşum olur.. bana ayak yaptı insanlardaki bu aç gözlülüğü anlayamıyorummm...
Gece sk uyaninca cok sinirleniyorum bazen sonra kucagima almak icin egilip kokusunu alinca ne sinir ne yorgunluk kaliyorOffff ben hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor ama Gökçe bugün çok tatlıydı :)
Onu bende cok sorguluyorum bide isin icinde olup farkliliklari gorunceEn son buraya yazdığımda oğlumun hırıltısı vardı, ertesi gün evin yakınındaki hastaneye götürdüler kadın hemen antibiyotik ve hava vermiş. Sonra kendi doktorunu aradık sakın antibiyotik vermeyin hemen bana getirin dedi. Bugün gittiler hırıltı geniz akıntısından ilaca gerek yok sürekli burnunu açın demiş. Diğer doktoru dinlesek antibiyotik vermiş olacaktık. Bazı doktorlar nasıl doktor oluyorlar anlamış değilim.
Balonun bu kadar tehlikeli olabileceğini hiç düşünmemiştim bazen bende yanindayken poşet veriyorum ama korkuyorum Allah korusun yavrularimiziSon zamanlarda benim bildiğim 2. balon vakkası. Daha önceki balon haberini gördükten sonra oğluma ses çıkartsın diye eline poşet veriyordum onu bile korkudan veremez oldum.
Ay çok güldüm senin kıza gerçi o da haklı gulunmeyecek gibi değiller kiEvt oyuzden hoslarina gdiyo sanirim bnmkide guluyo onlara. Gecengun magazin izliyodum bulent ersoy a guluyodu oncedende nur yerlitasa:))
Ay çok güzel oluyorlar ben böyle yeni şeyler yapınca çok mutlu oluyorum Arda yada Maşallah bende böyle şeyleri video çekiyorum anı olsun diyeCanım Arda'da müzikte ritimle kafa sallıyor çok tatlı oluyorlar. Video çektim iş yerinde hep izliyorum :)
Canim bende memurum ise daha baslamadim ucretsiz izindeyim destegini bekliyoruz sagmayla ilgili. Gerci ben su an sagarak veriyorum ise baslayinca da ins devam ettiririm. Zor oluyor mu sagmak. Bide sagilan sutleri nerde tutuyorsun bozulmamasi icinhoşbulduk :) etrafımda çalışan anne çok az olduğu için süt sağımı ne kadar sağılacak ben yokken ne kadar içmesi gerekir bunlar hakkında çokça araştırma yaptım. Ne kadar doğru ne kadar yanlışım bilmiyorum ama destek almaya ve tabi destek vermeye hazırım :)
amin çok sağolasın. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın. Benim kızım saat 12:15'de doğdu..
Bir de bende gece uykularını açlığa bağlamıştım. Kızım çok emmiyo ek gıda ile de aramız iyi değil. yine de gece maması denedim ama pek fayda etmedi. Uyanmalar tam gaz devam
Canim geçmiş olsun nerdeyse 7 saat olmuş duseli ilk iki üç saat uyutmamak gerekiyormuş benim kizimda geçen gün düşmüştü internetten bakmistim ama benim kızım gündüz uyumadigi için bir saat zor oyalayabildim ondan sonra uyudu ama senin uzun zaman olmuş duseliKzlar ya kizim oyun halisinda oturuodu arkasina yastikta koymstum resmini cekmek icin geriye gttm brz arkaya dogru dustu kafasini yere carpti ses te cikti saat 3 gbi basta agladi cok snra sustu okdr kotu oldmki uzun sure oynadik snra uyudu uyandi aksam yine iyiydi smdi uykusu geldi uyumak istio bsy olmsmudur ya olsaydi smdiye kdr belli olurdu dimi
Canim bende memurum ise daha baslamadim ucretsiz izindeyim destegini bekliyoruz sagmayla ilgili. Gerci ben su an sagarak veriyorum ise baslayinca da ins devam ettiririm. Zor oluyor mu sagmak. Bide sagilan sutleri nerde tutuyorsun bozulmamasi icin
En son buraya yazdığımda oğlumun hırıltısı vardı, ertesi gün evin yakınındaki hastaneye götürdüler kadın hemen antibiyotik ve hava vermiş. Sonra kendi doktorunu aradık sakın antibiyotik vermeyin hemen bana getirin dedi. Bugün gittiler hırıltı geniz akıntısından ilaca gerek yok sürekli burnunu açın demiş. Diğer doktoru dinlesek antibiyotik vermiş olacaktık. Bazı doktorlar nasıl doktor oluyorlar anlamış değilim.
çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım dert diş olsun :)
Canim iyi yapmışsın kendi doktorunu aramakla hemen niye antibiyotik veriyorlar anlamıyorum benim oğlum bebekken doktorumuz atesliyken bile vermiyordu önemli olan iki gün boyunca ateşi kontrol altında tutabilmek diyordu telefonlasiyorduk ve en sonunda atesimiz dusuyordu ve zamanla iyilesiyordu bir iki kez yazdı sadece antibiyotik kullanması gerekiyor dedi ve guvendim doktorumuza ama en ufak oksurukte gripal enfeksiyon da antibiyotik veren doktorları anlayamıyorumEn son buraya yazdığımda oğlumun hırıltısı vardı, ertesi gün evin yakınındaki hastaneye götürdüler kadın hemen antibiyotik ve hava vermiş. Sonra kendi doktorunu aradık sakın antibiyotik vermeyin hemen bana getirin dedi. Bugün gittiler hırıltı geniz akıntısından ilaca gerek yok sürekli burnunu açın demiş. Diğer doktoru dinlesek antibiyotik vermiş olacaktık. Bazı doktorlar nasıl doktor oluyorlar anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?