2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
En son buraya yazdığımda oğlumun hırıltısı vardı, ertesi gün evin yakınındaki hastaneye götürdüler kadın hemen antibiyotik ve hava vermiş. Sonra kendi doktorunu aradık sakın antibiyotik vermeyin hemen bana getirin dedi. Bugün gittiler hırıltı geniz akıntısından ilaca gerek yok sürekli burnunu açın demiş. Diğer doktoru dinlesek antibiyotik vermiş olacaktık. Bazı doktorlar nasıl doktor oluyorlar anlamış değilim.

Kilolarıyla sorun yaşayan bayanlar, bu kiloların kalanını çocuklar yürümeye başlayınca vereceğiz galiba. Kendimi acayip yorulmuş hissediyorum, oğlum pers düştü uyudu, bende hemen uyuyacağım.

Onu bende cok sorguluyorum bide isin icinde olup farkliliklari gorunce

Son zamanlarda benim bildiğim 2. balon vakkası. Daha önceki balon haberini gördükten sonra oğluma ses çıkartsın diye eline poşet veriyordum onu bile korkudan veremez oldum.
Balonun bu kadar tehlikeli olabileceğini hiç düşünmemiştim bazen bende yanindayken poşet veriyorum ama korkuyorum Allah korusun yavrularimizi

Kzlar ya kizim oyun halisinda oturuodu arkasina yastikta koymstum resmini cekmek icin geriye gttm brz arkaya dogru dustu kafasini yere carpti ses te cikti saat 3 gbi basta agladi cok snra sustu okdr kotu oldmki uzun sure oynadik snra uyudu uyandi aksam yine iyiydi smdi uykusu geldi uyumak istio bsy olmsmudur ya olsaydi smdiye kdr belli olurdu dimi

Canım Arda'da müzikte ritimle kafa sallıyor çok tatlı oluyorlar. Video çektim iş yerinde hep izliyorum :)
Ay çok güzel oluyorlar ben böyle yeni şeyler yapınca çok mutlu oluyorum Arda yada Maşallah bende böyle şeyleri video çekiyorum anı olsun diye

Canim bende memurum ise daha baslamadim ucretsiz izindeyim destegini bekliyoruz sagmayla ilgili. Gerci ben su an sagarak veriyorum ise baslayinca da ins devam ettiririm. Zor oluyor mu sagmak. Bide sagilan sutleri nerde tutuyorsun bozulmamasi icin

Canim geçmiş olsun nerdeyse 7 saat olmuş duseli ilk iki üç saat uyutmamak gerekiyormuş benim kizimda geçen gün düşmüştü internetten bakmistim ama benim kızım gündüz uyumadigi için bir saat zor oyalayabildim ondan sonra uyudu ama senin uzun zaman olmuş duseli

Canim bende memurum ise daha baslamadim ucretsiz izindeyim destegini bekliyoruz sagmayla ilgili. Gerci ben su an sagarak veriyorum ise baslayinca da ins devam ettiririm. Zor oluyor mu sagmak. Bide sagilan sutleri nerde tutuyorsun bozulmamasi icin

Neye göre zorluğunu soruyorsun tam anlayamadım canım ama şöyle söyleyebilirim direktörüm bu konuda benden titiz ve süt sağım saatlerimi anlayışla karşılıyor. Elbette kızımı emzirdiğim hazzı almıyorum ama eve onu götürecek olma ve yine onunla beslenecek olması düşüncesiyle motive ediyorum kendimi. Sağma işini sevmedim tabi o ayrı. Birde mutlaka stok yap inşallah azalmaz ama üç kez sağmama rağmen azalma oldu. Ben Allahtan bayaca stokladım. İş yerinde buzdolabı var oraya koyuyorum. Birde Taşıma çantası aldım altı saate kadar aynı ısıda tutuyo.

ya benim oğlum da hasta, bugün dr.a götürdük ve antibiyotik ve öksürük şurubu verdi
neden antibiyotik vermeyin dedi sizin dr.acaba ben hemen içirdim eve gelince

bende dr.a zararlı değildir dimi ilaçlar falan demeye kalktım ama dr. o zararlı-bu zararlı neyle iyileştiricez bebekleri diyip atağa kalkınca, bende ikna oldum oğlum iyileşsin diye... sonra daha kötü olabilir ve ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabiliriz dedi bide... Aslında günde 2 kere falan öksürüyor, keyfi yerinde sadece burnu tıkalı gibi....

offf yaa

Canim iyi yapmışsın kendi doktorunu aramakla hemen niye antibiyotik veriyorlar anlamıyorum benim oğlum bebekken doktorumuz atesliyken bile vermiyordu önemli olan iki gün boyunca ateşi kontrol altında tutabilmek diyordu telefonlasiyorduk ve en sonunda atesimiz dusuyordu ve zamanla iyilesiyordu bir iki kez yazdı sadece antibiyotik kullanması gerekiyor dedi ve guvendim doktorumuza ama en ufak oksurukte gripal enfeksiyon da antibiyotik veren doktorları anlayamıyorum

Yavrucakları hasta olan tüm annelere geçmiş olsun kuzucuklara Allahtan şifa dilerim
Bende ilaç konusunda çok direniyorum ama sonra dayanamıyorum ağrısı Sancısı vardır yada daha kötü olur diye veriyorum
Benim kız şimdi uyumak üzere ama bu saatte hiç gece uykusuna yatmaz bu kez bi sürpriz yapıp beni şaşırtır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…