2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar hipp in sütlü tahilli gece mamasini hazırlarken suyla hazırlanıyor ya içine meyve koysak meyveli hazirlasak olurmu acaba bu şekilde hazırlayan varmı

ben Hipp'in organik pirinçli tahıl bazlı mamasına armut katmıştım biraz ve öyle biraz da olsa yemişti, diğer türlü çok tatsız tuzsuz bişey di zaten bi daha da onu almam...

katılır yani bence... tadını da güzelleştirir...

Benim kız da öyle canım oh uyudu diyemiyorum sabaha kadar sürekli kalkıyor gündüz problem yok ama gece kâbus gibi

Bende önce pirinclisini almıştım meyveli yapıyordum öyle yiyiyordu sade sevmedi bir de sütlü olmadığı için almadım bir daha sütlü tahilli aldım bunu sade de sevdi ama biraz kakasini yaparken zorlanmaya başladı az az yapıyor ve bayağı ikiniyor meyve koyarsam armut mesela daha iyi olur diye düşündüm

El
aaaaa öylemii.. ben zannettim bir biberonda mama, bir biberonda ıhlamur. Bir onu, bir diğerini veriyorsun

peki ıhlamuru sade versek olmaz mı ki?
olur tabi. Benim oglanın sıvılara karsı isteksizliği var. Mamayı bile binbir taklayla veriyorum.

Güldürdün beni gece gece:) bizi anlatmissin sanki tek fark benm oglan seninki kadar.erken kalkmiyo:)

Benim kız da öyle canım oh uyudu diyemiyorum sabaha kadar sürekli kalkıyor gündüz problem yok ama gece kâbus gibi

Aynen ayagmda salliyorm su an

aaaaa öylemii.. ben zannettim bir biberonda mama, bir biberonda ıhlamur. Bir onu, bir diğerini veriyorsun

peki ıhlamuru sade versek olmaz mı ki?

Ben sade veriyorum canm.hatta sabah kahvaltisini Ihlamurla islatiyorm kalanini da kasikla iciriyorum su yerine.

Arkadaşlar bızım tam 12 gundur burun akıntımız var önce pedıtus olmadı kongest hala devam ediyor sümük yeşile döndü dr muz antıbıyotık başlattı bu arada dişimiz çıktı dun yıne sabaha kadar ağladı heralde diğer diş antıbıyotık kullanan oldumu öksürük ates yok ama kullanmak istemiyorum yeşile döndüğü için enfekte olmuş kararsızım

Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım

Ruşeymin nedır acaba? Bana komşumuz buğday verdı kabukları üstünde temizledım rondoya vurdum eledim buğday unu oldu onuda çorbalarına koyucam tavsiye ederım

Allah korusun bişey olmamıştır inşaallah

Aynı bızım dr da böle dedı kaldım arada

Bence kullan canm Allah korusun da ilerlerse daha cok ilac kullanmak zorunda kalirsn.cok da ilac karşıtı olmamak lazım

Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım[/QUOTE

Ben acik kullanıyorum posetler pek güvenilir değil bence

Guya seviniyordum gece uykulari duzene girecek diye bnm kokum da fayda etmedi saat 3 te uyandi cadi. Ayinca da emmedi tabi. Sut sagiyorum kizim da yurutecte. Emse uyuyup kalacak ne guzl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…