Kızlar hipp in sütlü tahilli gece mamasini hazırlarken suyla hazırlanıyor ya içine meyve koysak meyveli hazirlasak olurmu acaba bu şekilde hazırlayan varmı
Mama yaparken 100 ml ıhlamur gerisini su koyarak yapıyorum. Ihlamur yuzunden sut gri oluyor ama.
Benim kız da öyle canım oh uyudu diyemiyorum sabaha kadar sürekli kalkıyor gündüz problem yok ama gece kâbus gibibenimki de benim yatmamı bekliyor, artık her gece böyle. Ne zamanki ben yatıyoruuum kokumu mu alıyor nedir, hemen o kalkıyor. Üstelik parmak ucunda giriyorum yatağa, hiç ses yapmadan yorganı çekiyoruuumm, usulca yastığa başımı koyuyorum veeee hop bakalım oğlum ağlamaya başlıyor, ondan sonra artık yarım saatte bir yada 10 dk.da bir kalk kucağına al uyut yatır, al uyut yatır, al uyut yatıııırrr taaa kiii sabaha kadar....
sabah 7.30'da da koğuş kalk borusunu öttürüyor ve o böyleben de böyle
Bende önce pirinclisini almıştım meyveli yapıyordum öyle yiyiyordu sade sevmedi bir de sütlü olmadığı için almadım bir daha sütlü tahilli aldım bunu sade de sevdi ama biraz kakasini yaparken zorlanmaya başladı az az yapıyor ve bayağı ikiniyor meyve koyarsam armut mesela daha iyi olur diye düşündümben Hipp'in organik pirinçli tahıl bazlı mamasına armut katmıştım biraz ve öyle biraz da olsa yemişti, diğer türlü çok tatsız tuzsuz bişey di zaten bi daha da onu almam...
katılır yani bence... tadını da güzelleştirir...
olur tabi. Benim oglanın sıvılara karsı isteksizliği var. Mamayı bile binbir taklayla veriyorum.aaaaa öylemii.. ben zannettim bir biberonda mama, bir biberonda ıhlamur. Bir onu, bir diğerini veriyorsun
peki ıhlamuru sade versek olmaz mı ki?
benimki de benim yatmamı bekliyor, artık her gece böyle. Ne zamanki ben yatıyoruuum kokumu mu alıyor nedir, hemen o kalkıyor. Üstelik parmak ucunda giriyorum yatağa, hiç ses yapmadan yorganı çekiyoruuumm, usulca yastığa başımı koyuyorum veeee hop bakalım oğlum ağlamaya başlıyor, ondan sonra artık yarım saatte bir yada 10 dk.da bir kalk kucağına al uyut yatır, al uyut yatır, al uyut yatıııırrr taaa kiii sabaha kadar....
sabah 7.30'da da koğuş kalk borusunu öttürüyor ve o böyleben de böyle
Benim kız da öyle canım oh uyudu diyemiyorum sabaha kadar sürekli kalkıyor gündüz problem yok ama gece kâbus gibi
aaaaa öylemii.. ben zannettim bir biberonda mama, bir biberonda ıhlamur. Bir onu, bir diğerini veriyorsun
peki ıhlamuru sade versek olmaz mı ki?
İnşallah uyur canım bizler topigin uykusuz anneleriGüldürdün beni gece gece:) bizi anlatmissin sanki tek fark benm oglan seninki kadar.erken kalkmiyo:)
Aynen ayagmda salliyorm su an
Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazımsğl. cnm. yaaaşu anda oğlum uyuyor, yarın ilk iş bunu deniycem...
eskiden büyükler bunu kendilerine yaparlardı doğru hiç aklıma gelmedi bebek için yapmak..
ıhlamur bende vericem artık dr. verebilirsin demişti, sen mama verirken veriyorum demekle neyi kastettin ikisini aynı anda mı veriyorsun? ıhlamuru yalnız başına vermiyor musun yani?
Ben elma yada armut rendeliyorumKızlar hipp in sütlü tahilli gece mamasini hazırlarken suyla hazırlanıyor ya içine meyve koysak meyveli hazirlasak olurmu acaba bu şekilde hazırlayan varmı
Geçmiş olsun cnm bu arada doğum gunümü kutlamışsın çok tesekkur ederımSu an hastanedeyiz bacilarim...
Bircok sikayetimiz vardi sonuc : ust dislerimiz geliyor ♥
Birde idrar kulturu yaptiriyoruz...
Offff offff aklim cikti sabah sabah araliksiz aglayinca :-(
Ruşeymin nedır acaba? Bana komşumuz buğday verdı kabukları üstünde temizledım rondoya vurdum eledim buğday unu oldu onuda çorbalarına koyucam tavsiye ederımGurme bebek de buğday ruşeymin çok faydali olduğunu okudum. Makarnalutfen.com dan sipariş etmiştim. Bugün geldi. Üzerinde + 8 yaziyor.bebeği için kullanan var mi? Bu arada urunler kapali ambalaj da degildi.kendileri poşetlemişler. Bu çok hoşuma gitmedi
Allah korusun bişey olmamıştır inşaallahKzlar ya kizim oyun halisinda oturuodu arkasina yastikta koymstum resmini cekmek icin geriye gttm brz arkaya dogru dustu kafasini yere carpti ses te cikti saat 3 gbi basta agladi cok snra sustu okdr kotu oldmki uzun sure oynadik snra uyudu uyandi aksam yine iyiydi smdi uykusu geldi uyumak istio bsy olmsmudur ya olsaydi smdiye kdr belli olurdu dimi
Aynı bızım dr da böle dedı kaldım aradaya benim oğlum da hasta, bugün dr.a götürdük ve antibiyotik ve öksürük şurubu verdi
neden antibiyotik vermeyin dedi sizin dr.acaba ben hemen içirdim eve gelince
bende dr.a zararlı değildir dimi ilaçlar falan demeye kalktım ama dr. o zararlı-bu zararlı neyle iyileştiricez bebekleri diyip atağa kalkınca, bende ikna oldum oğlum iyileşsin diye...sonra daha kötü olabilir ve ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabiliriz dedi bide... Aslında günde 2 kere falan öksürüyor, keyfi yerinde sadece burnu tıkalı gibi....
offf yaa
Allahım kolaylık versın hrpimizeKızım saat 9.30 gibi uyudu ve az önce yattigindan bu yana beşinci kez uyandı yoğurt mayalayip yatcam ama bir türlü olmuyor
Toplam kac cc alıyo bebişinMama yaparken 100 ml ıhlamur gerisini su koyarak yapıyorum. Ihlamur yuzunden sut gri oluyor ama.
Arkadaşlar bızım tam 12 gundur burun akıntımız var önce pedıtus olmadı kongest hala devam ediyor sümük yeşile döndü dr muz antıbıyotık başlattı bu arada dişimiz çıktı dun yıne sabaha kadar ağladı heralde diğer diş antıbıyotık kullanan oldumu öksürük ates yok ama kullanmak istemiyorum yeşile döndüğü için enfekte olmuş kararsızım
Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım[/QUOTE
Ben acik kullanıyorum posetler pek güvenilir değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?