- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
evet benim sütümde çok yağlı değil galiba. Bende son süt ön süt dengesini yapmak için bir sonraki sağımda son sağdığım göğüsten başlıyorum. Bakalım haftaya cumartesi doktor kontrolüm var kilo boy durumuna göre ek gıdayı çeşitlendirmek isticem yada belki mamada başlayabilirim kafam karışık doktora göre kararımı vericem galiba
Ben sıvı vermiyorum canım hep corbalari püre kıvamında tarhana yi koyu yapıyorum dün mesela istediğim koyulukta değildi Şehriye koydum içine sulu çorba onermiyor zaten doktorlar bende katıp karistiriyorum dolapda ne bulursamBacilarim siz corbalari oyle sivi mi veriyorsunuz ?
Ben su ana denk hep pure olarak verdim...
Allah (cc) ne verdiyse atiyorum icine brokoli kereviz yesil mercimek bezelye kirmizi et ve havuc....
Tabi zaman zaman bunlardan birini fazla koyuyorum ki o lezzeti daha net alsin diye...
Sivi olarak tarhana icireim dedim yuzu kizardi hep alerji oldu...
Gökçe iyilestimi canımGökçe uyudu bir saat önceki sayfaları okuyup sizi yakaladım (önceki sayfalarında hepsini okuyamadım) Gökçe uyanmayınca yattım uyudum uyandım Ki 40 gönderi daha var:) bugün çok aktif bu topik yahuu :)
Tam olarak iyileşmese de eskiye göre daha iyi canım.Kızlar benim kız dünden beri sürekli kaka yapıyor dün yazmıştım biliyorsunuz bugün de sabah beline kadar çıkmış bir saat önce uyuttum sonra uyandı bir baktım yine kaka temizledim tekrar uyuttum ishal gibi değil ama dünde üç defa yaptı anlamadım bu işi
Iyi olmasına sevindim canım kaka yapması yine her zaman düşündüğüm gibi diş olma ihtimalini dusundurdu bana iki gün önce zor yapıyordu şimdi böyle olunca şaşırdım herseyi dişe bagliyorum ama diş hâlâ yokTam olarak iyileşmese de eskiye göre daha iyi canım.
BaZen gökçede sık aralıklarla kaka yapıyor. Ishal gibi de değil. Hatta bi ara biraz cıvık yapıyordu beşinci kakayı yapınca tahlil yaptırdım temiz çıktı.
Bende Herşeyi Dişe yoruyorum ama hala yok :) bide Gökçe sürekli yan sol damağını kaşıyor. Doktora sordum normal dedi. Ama neden ön damağını değil de yan damağını kaşıyor anlayamadım gitti. Bakıyorum bişeyde anlamıyorum :/ ama değdiğini zaman o damak diğer tarafta daha farklı geliyor elime.Iyi olmasına sevindim canım kaka yapması yine her zaman düşündüğüm gibi diş olma ihtimalini dusundurdu bana iki gün önce zor yapıyordu şimdi böyle olunca şaşırdım herseyi dişe bagliyorum ama diş hâlâ yok
Canim biz ek gidaya erken basladik baya baya yol aldik ek gida da yedirme yontemleri gelistirdim haliyle eline ekmek havuc biskuvi neyi agzina götürüp yemeyi seviyosa ondan ver onu agzina goturuken arada çorba yogurt muhallebi artik ne veriyosan arada ondan ver veya aralarda su ver oyle daha kolay yiyo benim kizim tabi oyunla sarkilarla karışık
Yavas yavas alisir annesi uzulme sen...
Daha kucuk senin bebis 3 er gun arayla verilecek sebzelerden yap birseyler ...
Bu arada ben bir kasik yemek veriyorsam bir kasikta su iciriyorum o sekilde yiyor..
Yoksa cekecegim vardi
Sizin yine boyunuz uzuyor biz iki aydir ne kilo aldik nede boyu uzadi bakalim simdi uzamadiysa bakicaz dedi doktor amcamiz insallah uzamistir kiloyu gectim artik
Canım benim kızımda 24 Haziran doğumlu 3 hafta önceki kontrolde 7350 gr 71 cm çıktı :)
Anladım canım tabi Dr a danış ona göre karar ver önemli olan sütten sağlığı alıyor olması yağa takılma bence anne sütü sağlığını alsın da önemli olan o canım
Kızlar benim kız dünden beri sürekli kaka yapıyor dün yazmıştım biliyorsunuz bugün de sabah beline kadar çıkmış bir saat önce uyuttum sonra uyandı bir baktım yine kaka temizledim tekrar uyuttum ishal gibi değil ama dünde üç defa yaptı anlamadım bu işi
Canım belki komple kasiniyordur damagi bizim hep kulağını kasiyordu bir ara düşün gece kanatmisti kulağını doktora götürdüm birşey yok dedi disten kasiyordur dedi şu diş süreci sıkıntılı bayağı şu evreleri bir atlatsaydik hayirlisiylaBende Herşeyi Dişe yoruyorum ama hala yok :) bide Gökçe sürekli yan sol damağını kaşıyor. Doktora sordum normal dedi. Ama neden ön damağını değil de yan damağını kaşıyor anlayamadım gitti. Bakıyorum bişeyde anlamıyorum :/ ama değdiğini zaman o damak diğer tarafta daha farklı geliyor elime.
Bende doktora gittiğimde o kadar çok soru soruyorum ki adam bikiyor benden zaten çok yaşlı en son sorularimda çabuk çabuk cevaplıyor bana fırsat vermeden hadi Güle güle diyor çıkınca eşimle gülüyoruz çok rahat bir adam aslında 7 24 arayabilirsin diyorhımm acaba ben sadece yemeğe mi odaklıyorum kızımı ondan kaçıyor olabilir. Benim kız enteresan eline bitek pırasa versem çok hoşlanıyor :) bir de onunla deneyeyim anneme de söyliyim gerçi o da gündüz uğraşıyorum yapıyorum bişiler diyo bunları da aktarayım çok sağol canım
aslında kızım suyu veriyor bu yöntemide deniycem çok sağol canım
inşallah bu ay her ikiside istediğin gibi olur canım
hım bizim kızlar aynı gibiler o zaman bakalım inşallah bu ay benim arzum bi tık daa gelişmiş olması
bakalım merakla doktor kontrolünü bekliyorum çok sorum var danışacağım çok şey bu ay benden çekecek doktor hanım :)
Diş çıkarma dönemlerinde olabilir diyolar canım ama ishal gibi değilse en azından rahatlıyordur yavrum benim kız kabızlıktan çok çekiyor.
Bende doktora gittiğimde o kadar çok soru soruyorum ki adam bikiyor benden zaten çok yaşlı en son sorularimda çabuk çabuk cevaplıyor bana fırsat vermeden hadi Güle güle diyor çıkınca eşimle gülüyoruz çok rahat bir adam aslında 7 24 arayabilirsin diyor
Bizim duraksamamiz biraz uzun surdu 50cm dogdu ilk uc ay 12cm ana son uc bucuk ayda3cm uzadi sadeceBacim gecen ay benim pasanin boyuda yerinde saymisti 72 cm di ...
Doktorumuz bazen boyle duraksama zamanlari olur endiselenme demisti...
Dedigi gibide oldu bu birbucuk ayda masallah 5.5 cm artma olmus ...
Birden uzar sen hic canini sikma canim..♥
Biz 19 haziran 69cm9.400kilomuzdaCanim oturup esinle konusmalisin. Ben beni dinlemeyecegi anlamak istemeyecegi konularda msj atiyorum, cok etkili oluyor. Hatta bazen dalga gecer destansi msjlar diye ama olsun.. ne olursa olsun boyle bir yalan soylememeliydi sana.
Kizlar bebislerinizin boyu kilosu kac. Biz 17 haziran dogumluyuz ve 9kg 69cm
Geçen ay bizimde boyumuz hiç uzamamisti ben de çok takıldım buna moralim bozuldu 26 sinda izlemimiz var yine uzamamamissa bayaa bi moralim bozulur sanırımSizin yine boyunuz uzuyor biz iki aydir ne kilo aldik nede boyu uzadi bakalim simdi uzamadiysa bakicaz dedi doktor amcamiz insallah uzamistir kiloyu gectim artik
bn gdicem ama hngi gun belli degilayyy bugün o kadar yoruldum ki mesai hiç bitmeyecek sandım eve gitsemde asli mesaime başlısam artık.
Birde unutmadan söyliyim dedim haftasonu feshanede zerujfest varmış. Instagramda gördüm organik ürünler bebek ürünleri alışverişle ilgili herşey varmış. Ben bu yıl ilk kes gideceğim.
Pazar günü oralarda gezintide olacağım. Gelmeyi düşünen olursa oralarda haberleşelim :))
Keşke benim oglumda yapsa hergün kaka sürekli kabiz.ishal değilse bi sorun olmaz sanırım canım kabiz olmasi daha zor yaa çocuk ikinip duruyo ama yapamiyo yazık.Kızlar benim kız dünden beri sürekli kaka yapıyor dün yazmıştım biliyorsunuz bugün de sabah beline kadar çıkmış bir saat önce uyuttum sonra uyandı bir baktım yine kaka temizledim tekrar uyuttum ishal gibi değil ama dünde üç defa yaptı anlamadım bu işi
Ben gittiğim gün ve saatte buraya not düşerim belki denk geliriz :))bn gdicem ama hngi gun belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?