- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben biraz evel verdim eline. O küçücük ekmek heryeri batırmaya yetti :) bide kocaman bir Parça Isırdı :)Ver canim bisey olmaz zaten ekmegi ver sen isine bak demiyorum ver sende basinda dur buyuk parca koparsa bile hemen alirsin elinden
Ayy çok güldüm süper bir benzetme olmuş :)) bende hergün söz veriyorum kendime kiloya takmıcam diye ama elimde değilYarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" olduHakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını
Evet canım kabızlık daha kötü zeytinyağı veriyormusun canım birde kuru kayısıyi evet onuda yaptım hatta kabızlık yapmayan ne varsa yaptım ama işe yaramıyor pirinç unu falan yedirmiyorum hiç bu yüzden bugün ilk kez kolay yapti çok Sevindim
Sık sık uyanmalarin disinda birsey yok şükür. Sizde durum nedir?merhaba kızlar,
ben bir haftadır takip edemiyorum pek,umarım keyifler yerindedir
Bebeklerin tvye pür dikkat bakmalarinin sebebi beyinlerinin olup biteni algilayamayisiymis yani bir nevi sok gibi. Bunu duyduktan sonra mümkün oldukca gayret ediyorum acmamaya. Ama 5 yasinda kizim oldugu icin bazen acmak zorunda kaliyorumSize 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Brde televzyon izlettryomsnx ya bn btn gun tek basima tvacik. Hep izlio yani tv dr izlettrmicen dedi tv aslnda ama ne mumkun
Canim bol bol da su ver cok faydasi oluyor.UOTE="ayferzey, post: 38891406, member: 652710"]Keşke benim oglumda yapsa hergün kaka sürekli kabiz.ishal değilse bi sorun olmaz sanırım canım kabiz olmasi daha zor yaa çocuk ikinip duruyo ama yapamiyo yazık.
Size 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Brde televzyon izlettryomsnx ya bn btn gun tek basima tvacik. Hep izlio yani tv dr izlettrmicen dedi tv aslnda ama ne mumkun
Tvde görüntüler hızlı hızlı gelip geciyorsa çok zararlı diye duymuştum mesela reklamlar öyle. Ama beybi tv Duck tv gibi bebek kanalları çok yavaş görüntülü oluyolar onları fazla izletmemek şartıyla ixleyebileceklerini biliyorum ama aslında hiç izletmemekte yarar var.subliminal mesaj doluymus kanalların hepsi.Size 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Bende oğluma engel olamıyorum tv konusunda o yüzden kızımı yanıma alıyorum ben nerdeysem o da yanımda ama akşamları tv yanında oluyor o da yatana kadar haberler birde dizi açıyoruz pek dikkatini çekmiyor haber spikerine bakıyor sadece o kadar da zararı olmaz inşallahBebeklerin tvye pür dikkat bakmalarinin sebebi beyinlerinin olup biteni algilayamayisiymis yani bir nevi sok gibi. Bunu duyduktan sonra mümkün oldukca gayret ediyorum acmamaya. Ama 5 yasinda kizim oldugu icin bazen acmak zorunda kaliyorum
Ama reklam yada bebek kanalı olmadığı sürece zaten hiç dikkatini cekmiyo dönüp bakmiyo yinede zararı olurmu ki bakmasa bile kapatmak gerekirmi acabaTv olayini soran arkadaslar ben kesinlikle izletmiyorum. Evde bon bon dolastiriyorum disari cikmadimda evin icinde oynatiyorum dolastiriyorum ama o illeti acmiyorum yine de. Konusmasi acisindan cok zarrarli acmayin kendiniz telefondan izleyin ipad olur masaustu olur onun goremeyecego bir yerde acin oyle izleyin yeterki o gormesin
Yarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" olduHakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını
Bizim ikinci dişimizde çıktı çok şükür sabaha kadar uyudu uyandı çok zormuş bunlar bıde alt dişler üstler daha zor diyolar
Size 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Canim dün resmi koydum sonra sildim esimden dolayı şimdi tekrar koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?