- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Doktorda senin Dediğin gibi bütün damaklar kaşınıyordur dedi ama farklı bi doktordu pek emin olamadım. Çünkü Israrla Orayı kaşıyor günlerdir. Kulak kanatma işini Gökçe de çok yapıyor :/Canım belki komple kasiniyordur damagi bizim hep kulağını kasiyordu bir ara düşün gece kanatmisti kulağını doktora götürdüm birşey yok dedi disten kasiyordur dedi şu diş süreci sıkıntılı bayağı şu evreleri bir atlatsaydik hayirlisiyla
Ben bazen pure bazen corba seklinde veriyorum canim corba olursada icine kendi yaptigim yulaf ekmeginden koyuyorumBacilarim siz corbalari oyle sivi mi veriyorsunuz ?
Ben su ana denk hep pure olarak verdim...
Allah (cc) ne verdiyse atiyorum icine brokoli kereviz yesil mercimek bezelye kirmizi et ve havuc....
Tabi zaman zaman bunlardan birini fazla koyuyorum ki o lezzeti daha net alsin diye...
Sivi olarak tarhana icireim dedim yuzu kizardi hep alerji oldu...
Ysfnrhn canım istek gönder ben senin adını biliyorum sadece o yüzden gonderemedim
Birde unutmadan söyliyim dedim haftasonu feshanede zerujfest varmış. Instagramda gördüm organik ürünler bebek ürünleri alışverişle ilgili herşey varmış. Ben bu yıl ilk kes gideceğim.
Pazar günü oralarda gezintide olacağım. Gelmeyi düşünen olursa oralarda haberleşelim :))
Canım 2 defa gitmeye kalktık başka günlerde bi türlü kısmet olmadıhaber verdiğin iyi oldu belki gideriz eşimle..Tam olarak ne üzerine bir etkinlik detay için nerden bakabilirim?google'da baktım ama net bilgi bulamadım..
Burada genel sorun bebişlerimiz uyku uykusuzluk durumları canım onun dışında kendi adıma ek gıda macerasıyla boğuşuyorum ve kızımın alamadığı kilolara takmış durumdayım inşallah senin ve bebişin keyfi iidirmerhaba kızlar,
ben bir haftadır takip edemiyorum pek,umarım keyifler yerindedir
Ben instagramdan takip ettiğim birkaç kişi paylaştı oradan gördüm. Ilk kez gideceğim için bende çok detay bilmiyorum. Sadece takip ettiğim bebek hesapları orada olacak Anladığım kadarıyla anne bebek çeyiz gibi şeyler var ürünleri yakından görme fırsatım olacağı için hemde evime yakın farklı bir etkinlik olacağı için gideceğim ben beğenmezsem erken ayrılırım diye düşünüyorum
Canim dün resmi koydum sonra sildim esimden dolayı şimdi tekrar koyuyorumEkledim canım şimdi ..Ama senin resim yok ki
Guzel benzetmeymis:)bende takmayim diyorum ama elde degil galibaYarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" olduHakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını
Sevinilir kakayada kusmugada:)annelik boyle bisomisOglumun kabiz olmasından bahsettim demin ama oğlum ilk kez günler sonra bu kadar kolay yapti kakasini. Kaka Görünce insan bu kadar sevinirmi yaa havalara uçtu m resmen bu kadar kolay yaptığını görünce. İnşallah bağırsakları düzene giriyodur artık.
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]2.5 yasinda oglum var. onda 6 aydan sonra tam gaz ek gidaya baslamistim. Doktor tavsiyesi. Gidalarla doydugu icin 3 ay icinde emmeyi birakti. Zorladiysam da olmadi ben de pes ettim. Ayrica cok siddetli alerji gelistirdi. Gerci baba tarafinda alerji oykusuvar ancak ben ek gidalara cok hizli girdigim icin oldugunu dusunuyorum. 6-8 ayi yaz zamanina gelmesine ragmen devamli balgamli kusuyordu. Ben gece terliyor usutuyor zannediyordum. Kan testi yapildi total ige 200 cikti . Normali 15 !! Bu yuzden 2 yasina kadar dogru durust birsey yiyemedi. Ancak simdi duzeldi ve herseyi yiyor.
Mamayi cok verdigimin farkindayim azalticam biraz biraz ama ek gidalari yavastan gidicem. Zaten tadimlik dedigim bir porsiyon meyve 3-4 corba kasigi sebze. Aksam da tahilli muhallebi. Her sebzeyi tatti ve red ettigi yok simdilik. Bence onemli olan yemek yeme aliskanligi ve yemek saati bilinci olusturmak. Dedigim gibi sut icme aliskanliginin gitmesinden korkuyorum. Abisinde cok cektim. Doktoru gunde 4 biberon aldigi kadar sut diyor. Gerisi ek gida. Zorlama yok. Ne kadar yemek isterse. Zaten kendi yumrugu kadar olan midesi icin cok bile yedikleri. 6 aylik kilosu 9 kg , boyu 72cm. Tombiliko ![/COLOR]
Bir suru neden varbence. Birkismi disten. Bir kismi da ayrilik anksiyetesi baslangici. 7. Ayda basliyor. Bir kismi da yeni kazandigi yeteneklerini pratik yapma istegi. Oturma ayakta dikelme pozisyonu vs. artik uyumaktan sikiliyorlar. Belli saatlerde uyuma aliskanligi yoksa da olabiliyor. Uyku egitimini denemenizi oneririm. Gunun ayni saatleride ayni seyleri yapip rutin olusturmak.
Benim pasa 4 Mayis teyzesi ...
En son 13 ocakta 77,5 cm boyuydu 10.875. Gr kilosuydu
Doktorumuz cok begendi
Benim oglanda bir ara boyle cok az almisti dikkat edince duzelir insallah. Ben corbalari suzgecten geciriyorum hala rondodan gecirmek icime sinmiyor pek. Ama kahvaltisini bulamac saklinde degilde sofraya oturtarak minik ekmek parcalarini yiyebilecegi seylere batirarak yaptiriyorum maksat hem sofraya alissin hem puturlu seylere hemde tad alma duyusu gelişir
Canim biz ek gidaya erken basladik baya baya yol aldik ek gida da yedirme yontemleri gelistirdim haliyle eline ekmek havuc biskuvi neyi agzina götürüp yemeyi seviyosa ondan ver onu agzina goturuken arada çorba yogurt muhallebi artik ne veriyosan arada ondan ver veya aralarda su ver oyle daha kolay yiyo benim kizim tabi oyunla sarkilarla karışık
Doktorda senin Dediğin gibi bütün damaklar kaşınıyordur dedi ama farklı bi doktordu pek emin olamadım. Çünkü Israrla Orayı kaşıyor günlerdir. Kulak kanatma işini Gökçe de çok yapıyor :/
Kendim yapıyorum canim evdeYavas yavas alisir annesi uzulme sen...
Daha kucuk senin bebis 3 er gun arayla verilecek sebzelerden yap birseyler ...
Bu arada ben bir kasik yemek veriyorsam bir kasikta su iciriyorum o sekilde yiyor..
Yoksa cekecegim vardi
Tuzsuz tam bugday ekmegi onerebilecegin bir marka var mi canim..
Yoksa firindan mi aliyorsun...
Pureleri asalim bizde artik ekmegin tadini bilmiyor benimki
Ver canim bisey olmaz zaten ekmegi ver sen isine bak demiyorum ver sende basinda dur buyuk parca koparsa bile hemen alirsin elindenMaşallah boyuna da kilosuna da...
Ayrılık kaygısı 7. ayda mı başlıyorHemen araştırayım, 7.5 aylıkken işe başlayacağım
Maşallah canım, ek gıdada yol almıştırsınız emmeyle aranız nasıl.
Eline ekmek vermeyi çok istiyorum ama hala çekiniyorum. 15 gün sonra kayınvalidem gelecek, çok pimpirikli, ona kalsa 2 yaşa kadar vermez :) O gelmeden ekmeğe ve bardaktan su içirmeye alıştımam lazım:)
Canım yatkınlığı varsa alerjik de olabilir.
Bende actim hotmail ancak yuklmedibaya vakit aliyor senunki de oyle acaba.Yani bir resmi yuklerken baya yavas yukluyorTelefon bilgisayar herşey bozulur İnternet'e bişey olmaz, ben oğlum adına mail açtım oraya kaydediyorum
Evet canım kabızlık daha kötü zeytinyağı veriyormusun canım birde kuru kayısıyi pişirip muhallebiyle verebilirsinKeşke benim oglumda yapsa hergün kaka sürekli kabiz.ishal değilse bi sorun olmaz sanırım canım kabiz olmasi daha zor yaa çocuk ikinip duruyo ama yapamiyo yazık.
Ben gmail açtım gayet rahat oldu ay ay başlıklar açtumBende actim hotmail ancak yuklmedibaya vakit aliyor senunki de oyle acaba.Yani bir resmi yuklerken baya yavas yukluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?