2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Doktorda senin Dediğin gibi bütün damaklar kaşınıyordur dedi ama farklı bi doktordu pek emin olamadım. Çünkü Israrla Orayı kaşıyor günlerdir. Kulak kanatma işini Gökçe de çok yapıyor :/

Ben bazen pure bazen corba seklinde veriyorum canim corba olursada icine kendi yaptigim yulaf ekmeginden koyuyorum

Canım 2 defa gitmeye kalktık başka günlerde bi türlü kısmet olmadı haber verdiğin iyi oldu belki gideriz eşimle..Tam olarak ne üzerine bir etkinlik detay için nerden bakabilirim?google'da baktım ama net bilgi bulamadım..

Ben instagramdan takip ettiğim birkaç kişi paylaştı oradan gördüm. Ilk kez gideceğim için bende çok detay bilmiyorum. Sadece takip ettiğim bebek hesapları orada olacak Anladığım kadarıyla anne bebek çeyiz gibi şeyler var ürünleri yakından görme fırsatım olacağı için hemde evime yakın farklı bir etkinlik olacağı için gideceğim ben beğenmezsem erken ayrılırım diye düşünüyorum

merhaba kızlar,
ben bir haftadır takip edemiyorum pek,umarım keyifler yerindedir
Burada genel sorun bebişlerimiz uyku uykusuzluk durumları canım onun dışında kendi adıma ek gıda macerasıyla boğuşuyorum ve kızımın alamadığı kilolara takmış durumdayım inşallah senin ve bebişin keyfi iidir

Anladım canım çok sağol

Yarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" oldu Hakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını

Guzel benzetmeymis:)bende takmayim diyorum ama elde degil galiba

Sevinilir kakayada kusmugada:)annelik boyle bisomis

Maşallah boyuna da kilosuna da...

Ayrılık kaygısı 7. ayda mı başlıyor Hemen araştırayım, 7.5 aylıkken işe başlayacağım

Benim pasa 4 Mayis teyzesi ...
En son 13 ocakta 77,5 cm boyuydu 10.875. Gr kilosuydu
Doktorumuz cok begendi

Maşallah canım, ek gıdada yol almıştırsınız emmeyle aranız nasıl.

Eline ekmek vermeyi çok istiyorum ama hala çekiniyorum. 15 gün sonra kayınvalidem gelecek, çok pimpirikli, ona kalsa 2 yaşa kadar vermez :) O gelmeden ekmeğe ve bardaktan su içirmeye alıştımam lazım:)

Doktorda senin Dediğin gibi bütün damaklar kaşınıyordur dedi ama farklı bi doktordu pek emin olamadım. Çünkü Israrla Orayı kaşıyor günlerdir. Kulak kanatma işini Gökçe de çok yapıyor :/

Canım yatkınlığı varsa alerjik de olabilir.

Kendim yapıyorum canim evde

Ver canim bisey olmaz zaten ekmegi ver sen isine bak demiyorum ver sende basinda dur buyuk parca koparsa bile hemen alirsin elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…