- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Biz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!
Biz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!
Tv olayini soran arkadaslar ben kesinlikle izletmiyorum. Evde bon bon dolastiriyorum disari cikmadimda evin icinde oynatiyorum dolastiriyorum ama o illeti acmiyorum yine de. Konusmasi acisindan cok zarrarli acmayin kendiniz telefondan izleyin ipad olur masaustu olur onun goremeyecego bir yerde acin oyle izleyin yeterki o gormesin
cumartesi gunu gidicem bende kontrole bizimki de hic mama icmiyo sadece gece emiyo o da gunde en fazla 3-4 kere sorayim bende bakalim ne dicekBiz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!
Ben de hassasanneyi takip ediyorum blogu ve instagram da, hatta Şubat'ta etkinlik merkezi açacak Sarıyer'de ben de bi gitmek istiyorum havalar düzelince. Ben de kendince bi rutin deneyeceğim bakalım ne olacakAğlatmadan Uyku Eğitimi – Ne zaman uyanmadan tüm gece uyuyacak?
http://www.hassasanne.com/2013/01/31/bu-bebek-ne-zaman-uyanmadan-tum-gece-uyuyacak/
Bi yamyamda benim yiğit yurutecle çekmece karistiriyo yuruyunce ne yapar artık bilmiyorumBu Gökçe tam bir yamyam olduherşeye atlıyor. Tutamıyorum bazen
Canım ben şimdi feste katılacak isimli emzik biberon kaşık falan yapan Ezgi hanım diye biri var ona biraz bilgi alabilir miyim dedim 170 firma varmış Katılan birinci salonda butikler ikinci salonda gıda ve oyun alanları varmış birde instagramda zerujshoppingfest etiketindende bakabilirsin Katılan firmaların bazıları burada bilgi paylaşmış :))Anladım canım çok sağol
Ben bu ürünü ilk kez görüyorum henüz mama vermedim hiç ama bu kontrol sonucuna göre yine kilo almadıysa herşeyi verebilirim artık dayanamıcam sütüm mü yaramıyor anlamadım bunu mutlaka bende sorayımBi de gecen gun markette bunu gordum doktora sorucam acaba tadi mama gibimi belki bunu icerler Eki Görüntüle 1376053
Geçmiş olsun canım sakin ol. Benim de durum aynı biliyorsun mevzularımı, bizimki de ne golden goat keçi sütü bazlı ne aptamil ne de başka mama almadı, kaşıkla da almadı, biberonla da, uykuluyken de uyanıkken de. Sebzeyi meyveyi bile kabul etti mama asla. Ben de o mamaları yoğurt yapıyorum şimdi bu şekilde yiyo en azından. Bir de bizimkinin litrelerce içeceği sütüm dışındaki tek şey gece çayı, yarın kontrolde onu soracağım Dr ok derse bi de gece çayı ile mama yapmayı deneyeceğim.Biz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!
Canim bol bol da su ver cok faydasi oluyor.UOTE="ayferzey, post: 38891406, member: 652710"]Keşke benim oglumda yapsa hergün kaka sürekli kabiz.ishal değilse bi sorun olmaz sanırım canım kabiz olmasi daha zor yaa çocuk ikinip duruyo ama yapamiyo yazık.
Yok tatlim benimki hormonlarimiza bakacak baska sebepten cocuk endokrinine gittik orda varmis sadece iyiki de gittik demet yonlendirdi sagolsun. Alerjik degil yani. Ya cayla falan verebilirsin derse bana demedi bugunku hoca demete de sormadim acikcasi sana ver derse bana sole ben de vereyim. Benimki yogurda veya corbasina kattigin o verimi saglamaz dedi bugunku gunde 4 kez alicak o mamayi 150 cc den dedi o yuzden deniyorum duruyorum. Bu arada baska mamalari deneyelim dedik eczanede e bebekte vb magazalarda ne kadar cesit mana varsa denendi. Anti alerjik olanlar dahil. Yok almiyor. Inadi inat. Ama ver corbayi daya yogurdu yesin koca kari :)Geçmiş olsun canım sakin ol. Benim de durum aynı biliyorsun mevzularımı, bizimki de ne golden goat keçi sütü bazlı ne aptamil ne de başka mama almadı, kaşıkla da almadı, biberonla da, uykuluyken de uyanıkken de. Sebzeyi meyveyi bile kabul etti mama asla. Ben de o mamaları yoğurt yapıyorum şimdi bu şekilde yiyo en azından. Bir de bizimkinin litrelerce içeceği sütüm dışındaki tek şey gece çayı, yarın kontrolde onu soracağım Dr ok derse bi de gece çayı ile mama yapmayı deneyeceğim.
Bu arada bizim gastroentrolojiye gitmedin mi sen? Adam kan istemiyor ve hatta en iyi kakadan anlaşılır dedi, Fulya'da da demet kan testini boşuna yaptınız dedi, ben de o ara arzuya iyi sövmüştüm yavrumu boşuna deldi diye. Sen alerji için kaka ver bence eğer protein alerjisine bakılacaksa
Gökçede yürüteci ile çekmece karıştırıyor :) şimdi çok Hoşuma gidiyor ama ilerde ne olur bilmiyorum. Çok yoracak bu çocuklar bizi.Bi yamyamda benim yiğit yurutecle çekmece karistiriyo yuruyunce ne yapar artık bilmiyorumama karistir kendi goruntusude ayrı bi tatlı yaa
Ins. Sonradan atak yapar bacim...Bizim duraksamamiz biraz uzun surdu 50cm dogdu ilk uc ay 12cm ana son uc bucuk ayda3cm uzadi sadece
Cok guldum buna yaYarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" olduHakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını
Emmeyi sevior oglum teyzesi ...Maşallah boyuna da kilosuna da...
Ayrılık kaygısı 7. ayda mı başlıyorHemen araştırayım, 7.5 aylıkken işe başlayacağım
Maşallah canım, ek gıdada yol almıştırsınız emmeyle aranız nasıl.
Eline ekmek vermeyi çok istiyorum ama hala çekiniyorum. 15 gün sonra kayınvalidem gelecek, çok pimpirikli, ona kalsa 2 yaşa kadar vermez :) O gelmeden ekmeğe ve bardaktan su içirmeye alıştımam lazım:)
Canım yatkınlığı varsa alerjik de olabilir.
Hayirli olsun bacim ♥Bizim ikinci dişimizde çıktı çok şükür sabaha kadar uyudu uyandı çok zormuş bunlar bıde alt dişler üstler daha zor diyolar
Bacim rica etsem tarifini verebilir misin...Kendim yapıyorum canim evde
Dur sakin ol bacim ya...Biz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!
geçmiş olsun gerçekten yıpratıcı bi durum,benzerini yaşadım 4 aylıkken falan ek gıda da veremezken üstelik,emmediği için azalan sütümle uykuda besledim zamanla düzeldi,biberon kaşık vs ile ve her türlü mamayı reddetti. uykuda vemek çok sağlıklı olmasa da hiç denedin mi biberonla ?Yok tatlim benimki hormonlarimiza bakacak baska sebepten cocuk endokrinine gittik orda varmis sadece iyiki de gittik demet yonlendirdi sagolsun. Alerjik degil yani. Ya cayla falan verebilirsin derse bana demedi bugunku hoca demete de sormadim acikcasi sana ver derse bana sole ben de vereyim. Benimki yogurda veya corbasina kattigin o verimi saglamaz dedi bugunku gunde 4 kez alicak o mamayi 150 cc den dedi o yuzden deniyorum duruyorum. Bu arada baska mamalari deneyelim dedik eczanede e bebekte vb magazalarda ne kadar cesit mana varsa denendi. Anti alerjik olanlar dahil. Yok almiyor. Inadi inat. Ama ver corbayi daya yogurdu yesin koca kari :)
Size 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Brde televzyon izlettryomsnx ya bn btn gun tek basima tvacik. Hep izlio yani tv dr izlettrmicen dedi tv aslnda ama ne mumkun
geç yatıp -gece 12-1 gibi- saat başı kalkmalar,ek gıda redleri ile mücadele,huysuzluk huzursuzluk,elde battaniye sallamaya devamCanim bol bol da su ver cok faydasi oluyor.
Sık sık uyanmalarin disinda birsey yok şükür. Sizde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?