- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Canim bugun kontrole gittik cok sukur kulak iltihabimiz gelmis on gunde 400 gr almis. 6,600 du 7 kilo olmusuz cok sukur cok sevindim. Evolvia mamaya basladim gunde iki kez veriyorum cok faydasini gordum. Dr da tavsiye etti. İyi yapmissiniz dedi. Sende dene istersen. E bebekten siparis verdikBen bu ürünü ilk kez görüyorum henüz mama vermedim hiç ama bu kontrol sonucuna göre yine kilo almadıysa herşeyi verebilirim artık dayanamıcam sütüm mü yaramıyor anlamadım bunu mutlaka bende sorayım
Teşekkür ederim pufpuffcum profildeki sensin galiba sende çok hoş bir bayansinVuuhuuuuuusöyleyenlerin hakkı varmış..maşallah arkadaşım cidden 3 çocuklu demem görsem
Ben biraz evel verdim eline. O küçücük ekmek heryeri batırmaya yetti :) bide kocaman bir Parça Isırdı :)
Yaa kizlar bugün ilk defa tam yulaf unundan muhallebi yaptim.tadina baktim değişik kekremsi hafif acimtiraga benzer tat birakti agzimda.koku yoktu.yulaf ununun cabuk bozulduğunu okumuştum.normal tadi mi boyle bozuk mu anlayamadım. Yapanlar varsa fikir verebilir mi?
Ins. Sonradan atak yapar bacim...
sen gunluk vitaminlerini iceren gidalarini vermeyi ihmal etme yeter ki ...
Cok guldum buna ya
Kilolarla boylarla kakalarla kusmuklarla gunumuzu geciriyoruz iste
Emmeyi sevior oglum teyzesi ...
Masaallah oglen 2-3 kere gecede 3-4 kere emiyor...
Hayirli olsun bacim ♥
Ust disleri bekleyen bir anne olarak sunu soylemeliyim ki alt dislerde hicbir zorluk yasamamis gibiydik ;-)
Bacim rica etsem tarifini verebilir misin...
Bende tarif ariyordum...
Dur sakin ol bacim ya...
Anne sutu almasi sart degil ki bacim...
Gunluk besin degerlerine dikkat ederek yedir Allah (c.c.) in izni ile alir kilosunu...
Yedigi halde almiyorsa normal degil bu...
Tahlil yaptirmaniz iyi olmus umarim muhim birseyi cikmaz ♥
canım benim çok sevindim maşallah bebişine on günde çok güzel almış ben haftaya Cumartesi Kontrolü bekliyorum son umut eğer yine almamışsa bu mamanın adını not aldım mutlaka denicem çok teşekkür ederim.Canim bugun kontrole gittik cok sukur kulak iltihabimiz gelmis on gunde 400 gr almis. 6,600 du 7 kilo olmusuz cok sukur cok sevindim. Evolvia mamaya basladim gunde iki kez veriyorum cok faydasini gordum. Dr da tavsiye etti. İyi yapmissiniz dedi. Sende dene istersen. E bebekten siparis verdik
Aynen katılıyorum canım benimde büyük oğlum tv le büyüdü bende bilmiyordum o zamanlar zararlı olduğunu benim oğlumun dersleri çok iyi Ayy ortak noktalarimiz devam ediyor ama ben n şimdi daha bilincliyim o yuzden izletmek istemiyorumAma benim en büyük kızım reklamlarla büyüdü nerdeyse benim yaşım küçüktü o zaman hiç bilmiyodum tv nin zararlarını falan durmayinca acardik oda bayaa seyrederdi.ama çok zeki özellikle matematiği süper sanırım benim kızımı hiç etkileMemiş bu tv işi
rica ederim canimne.demek ins seninkidecalmistir kilo. Ben en cok iltihabin gecmesine sevindim saglik olmayinca kilo filan onemli olmuyo. Bu mama anne sutune en yakinmis dr ole dedi. İcinde de omega 3 varmiscanım benim çok sevindim maşallah bebişine on günde çok güzel almış ben haftaya Cumartesi Kontrolü bekliyorum son umut eğer yine almamışsa bu mamanın adını not aldım mutlaka denicem çok teşekkür ederim.
Canim bu neyin tarifi kacirmisim benBen bastan bayat ekmek veriyodum her taraf batiyodu taze ekmek verirsen o kadar batmiyo damaklarina sıkıstirip cekiyo betulde
Yulaf unu ben almadim ama annem kurabiye yapti bi kere aci oldu yani normali o hatta annem hazir bulmus yulaf ununu ben alayimbondan dedim ama aci olduğunu anlayınca vazgectim
1 su bardagi ilik su 1 dolu yemek kasigi yogurt 1 paket kuru maya kivamina gore de tam bugday unu civik bi hamur olacak pogca kadar yapip buzdolabinda tutuyorum hemen bitiremedigi icin bozulmasin diye
Elbette sağlık çok daha önemli canım geçmiş gitmiş çok şükür Hmm anne sütüne yakın olması çok daa iimiş son bir hafta diyelim zaten bu kez kilo almadıysa doktor falan dinlemem direk alırım elbette çok kilolu olmasın ama en azından biraz toparlasın istiyorumrica ederim canimne.demek ins seninkidecalmistir kilo. Ben en cok iltihabin gecmesine sevindim saglik olmayinca kilo filan onemli olmuyo. Bu mama anne sutune en yakinmis dr ole dedi. İcinde de omega 3 varmis
Ben cok direndim mama vermemek icin cok ugrastim emsin diye. Olede bolede emmeyi birakti. Keske daha once baslasaymisim mamaya. Dr gelisimi geriden deyince kendimi kotu hissettim. Gerci genetikde olabilir babamiz cok zayif yemek secer belki ona cekmistir. Goruntu olarak ayni babasi :)Elbette sağlık çok daha önemli canım geçmiş gitmiş çok şükür Hmm anne sütüne yakın olması çok daa iimiş son bir hafta diyelim zaten bu kez kilo almadıysa doktor falan dinlemem direk alırım elbette çok kilolu olmasın ama en azından biraz toparlasın istiyorum
Yok tatlim benimki hormonlarimiza bakacak baska sebepten cocuk endokrinine gittik orda varmis sadece iyiki de gittik demet yonlendirdi sagolsun. Alerjik degil yani. Ya cayla falan verebilirsin derse bana demedi bugunku hoca demete de sormadim acikcasi sana ver derse bana sole ben de vereyim. Benimki yogurda veya corbasina kattigin o verimi saglamaz dedi bugunku gunde 4 kez alicak o mamayi 150 cc den dedi o yuzden deniyorum duruyorum. Bu arada baska mamalari deneyelim dedik eczanede e bebekte vb magazalarda ne kadar cesit mana varsa denendi. Anti alerjik olanlar dahil. Yok almiyor. Inadi inat. Ama ver corbayi daya yogurdu yesin koca kari :)
Sabahki tavsiyeler üzerine kızıma Muhallebi yedirirken önüne bir tas su koydum vurup sıçrayan suya sese Gülerken muhallebiyi tıkıştırdım ağzına azda olsa daa başarılı bir yedirme seansı oldu. Çok teşekkür ederim sizlere.
Canim bu neyin tarifi kacirmisim ben
aynen,muhtemelen kas ağrıları,ilaç da kullanamazsın emziriyorsun,parasetamol de pek işe yaramaz, en iyisi usta ellerden masaj aslında :)Kızlar sirtim çok ağrıyor kolumu kaldiriyorum sırtıma birşey batıyor sanki gece vicks sürüp yattım geçmiyor bir türlü doktora gitsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?