evet ya bende direniyorum bide derin dondurucuda o kadar birikimim var ama olmuyosa Buda bebeğime faydalı değil babaya çekmiştir inşallah en azından ileride kilo sorunu olmasın :)Ben cok direndim mama vermemek icin cok ugrastim emsin diye. Olede bolede emmeyi birakti. Keske daha once baslasaymisim mamaya. Dr gelisimi geriden deyince kendimi kotu hissettim. Gerci genetikde olabilir babamiz cok zayif yemek secer belki ona cekmistir. Goruntu olarak ayni babasi :)
Ya bende imreniyorum ama kesinlikle ikinciye enerjim yok benimIkinci üçüncü bebisi olan anneler nasil cesaret ettiniz ben bitaneyle zor ugrasiyorum allah kolaylık versin
Inşallah alışıcaz canım elbette devamZamanla bebeginde sende alisacaksiniz daha kolay olacak merak etme yilmadan devam
Tam bugday ekmegi
Geçmiş olsun canım ilaç kullanamıcaksan doktor fikri iyi olurmu bilemedim en iyisi dinlenmek sanki tabi ne mümkün dimi :)Kızlar sirtim çok ağrıyor kolumu kaldiriyorum sırtıma birşey batıyor sanki gece vicks sürüp yattım geçmiyor bir türlü doktora gitsem mi acaba
Kızlar ii geceler aşırı yorgunum ve uykusuzum Akifcik 9 dan beri uyuyo hiç kıpırdamadı bile çünkü öğlen uykusunu 12 gibi uyudu 1 saate yakın bide 4-5 gibi uyuttum yarım saat uyudu.evet bu kadar.aslında bide akşam uyuyodu 7.5ta uyanıyodu onu kaldırdım.artık günde 2 sefere döndürcem yorulup gece daha iyi uyur belki.bide teyzem var ebe o hep derki bebeğini akşamüstleri uyutma gece uykusu zanneder uyandığında bidaha uyumak istemezmiş.bilmiyom ben denedim 2 saattir kıpırdamadı belki denemişsinizdir paylaşmak istedim.bakalım kaç kere uyancak sabah paylaşırım.iyi geceler çok uykum var
İlaç vermez diye bende tereddüt ediyorum gidip giymemekte kızım 3 aylıkken masaj yaptirmistim eşimin arkadaşları bu işi yapıyor Marmaris'te orda yaptirmistim cok iyi gelmisti İzmir de hiç gitmedim masaja burda hiç bilmiyorum iyi bir yer varmıaynen,muhtemelen kas ağrıları,ilaç da kullanamazsın emziriyorsun,parasetamol de pek işe yaramaz, en iyisi usta ellerden masaj aslında :)
Aynen canım aksama kadar ayaktayim ben hiç oturmuyorum gece de sabaha kadar kızımı emziriyorum ben benden gittim artikevet ya bende direniyorum bide derin dondurucuda o kadar birikimim var ama olmuyosa Buda bebeğime faydalı değil babaya çekmiştir inşallah en azından ileride kilo sorunu olmasın :)
Ya bende imreniyorum ama kesinlikle ikinciye enerjim yok benim
Inşallah alışıcaz canım elbette devam
Geçmiş olsun canım ilaç kullanamıcaksan doktor fikri iyi olurmu bilemedim en iyisi dinlenmek sanki tabi ne mümkün dimi :)
Iyi geceler canım darısı Başımıza biz yerlerde yuvarlanıyoruz uyku uğramıycak gibi
Teşekkür ederim pufpuffcum profildeki sensin galiba sende çok hoş bir bayansin
Canım ben şimdi feste katılacak isimli emzik biberon kaşık falan yapan Ezgi hanım diye biri var ona biraz bilgi alabilir miyim dedim 170 firma varmış Katılan birinci salonda butikler ikinci salonda gıda ve oyun alanları varmış birde instagramda zerujshoppingfest etiketindende bakabilirsin Katılan firmaların bazıları burada bilgi paylaşmış :))
tahmin ederim canım ben tek bebişle böyleyken inşallh çabuk geçsinAynen canım aksama kadar ayaktayim ben hiç oturmuyorum gece de sabaha kadar kızımı emziriyorum ben benden gittim artik
Vaaaaav süpersin bilgiler harika hemen bakıcam teşekkürler
Yarın bıze bildirirsın cnm inşaallah işe yararKızlar ii geceler aşırı yorgunum ve uykusuzum Akifcik 9 dan beri uyuyo hiç kıpırdamadı bile çünkü öğlen uykusunu 12 gibi uyudu 1 saate yakın bide 4-5 gibi uyuttum yarım saat uyudu.evet bu kadar.aslında bide akşam uyuyodu 7.5ta uyanıyodu onu kaldırdım.artık günde 2 sefere döndürcem yorulup gece daha iyi uyur belki.bide teyzem var ebe o hep derki bebeğini akşamüstleri uyutma gece uykusu zanneder uyandığında bidaha uyumak istemezmiş.bilmiyom ben denedim 2 saattir kıpırdamadı belki denemişsinizdir paylaşmak istedim.bakalım kaç kere uyancak sabah paylaşırım.iyi geceler çok uykum var
Geçmiş olsun cnm benımde ağrılarım var dr aradım voltaren al dedı içtim rahatladım emzirıyrum dedım sezeryandan sonra vurulan ığnede buydu dedıKızlar sirtim çok ağrıyor kolumu kaldiriyorum sırtıma birşey batıyor sanki gece vicks sürüp yattım geçmiyor bir türlü doktora gitsem mi acaba
Ben denedim bizde ise yaramadi insallah sizlerde yararYarın bıze bildirirsın cnm inşaallah işe yarar
Tek biz mi kaldik ayakta
Ben denedim bizde ise yaramadi insallah sizlerde yarar
Tek biz mi kaldik ayakta
Ben varım yıne huzursuz bebekle uğraşıyorum kollarım bitik
Benmki uyudu ne zaman kalkck bakalm
Bende varim
valla bnm yigenlerim hep izledi. Okuldaki basarisi yuzunden bitanesine sinif atlattilar. Benden guzel konusuyolar okuma yazma bilmezken klavyede yazi yaziyolardi. Tlvizyonda hoşçakal tesekkurederim iyi gecelr uzgnum gbi kelimeleri ogrendi.. bnde izlemisim sizde izlemissinizdr. Sabhtan aksama kadar oturtmam tabi karsisina belli saatleri olur. Arkadasimin ogluda emzik emiyo 3 yasinda surekli tv karsisinda yada elinde tablet konusamiyo hic. Hepsi farkli bu çocuklarınAynen katılıyorum canım benimde büyük oğlum tv le büyüdü bende bilmiyordum o zamanlar zararlı olduğunu benim oğlumun dersleri çok iyi Ayy ortak noktalarimiz devam ediyor ama ben n şimdi daha bilincliyim o yuzden izletmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?