Yok canım ne uyuması burayı takip ettim tüm gece ama yazmaya halim yoktu uykusuzluktan gözlerim karıncalanıyorBu gece bebişler uyumuş mu ne anneler cok ugramadi bizde iyi sayiliriz en azindan yarim saate bir kalkmadi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ne uyuması burayı takip ettim tüm gece ama yazmaya halim yoktu uykusuzluktan gözlerim karıncalanıyorBu gece bebişler uyumuş mu ne anneler cok ugramadi bizde iyi sayiliriz en azindan yarim saate bir kalkmadi:)
Benim kızimda 10.30 gibi uyudu sonra 12.30 da uyandı 2 de uyutabildim ancakBu gece bebişler uyumuş mu ne anneler cok ugramadi bizde iyi sayiliriz en azindan yarim saate bir kalkmadi:)
tahmin ederim canım ben tek bebişle böyleyken inşallh çabuk geçsin
Teşekkür ederim canım inşallah geçer çok rahatsizim
Rica ederim canım ne demek![]()
Teşekkür ederim canım gibi böyle devam ederse giderim artık belki kullanabilcegim birşey verirGeçmiş olsun cnm benımde ağrılarım var dr aradım voltaren al dedı içtim rahatladım emzirıyrum dedım sezeryandan sonra vurulan ığnede buydu dedı
Canim biraz da çocukla ilgili bir durum ama ben izletmeme taraftariyim belki etkilemez ama etkileyebilir de bu riski göze alamam zaten izletmek istemesemde biraz da olsun tv karşısında kalabiliyor ama izlesin desem sürekli izleyecek evde abileri izliyor engel olamıyorum sen belki baby tv'yi biraz açıp daha sonra kapatiyorsundur ama ben böyle denetleyemiyorum biri kapatıyor diğeri açıyor yani biraksam çocuk hep tv karşısında olacakvalla bnm yigenlerim hep izledi. Okuldaki basarisi yuzunden bitanesine sinif atlattilar. Benden guzel konusuyolar okuma yazma bilmezken klavyede yazi yaziyolardi. Tlvizyonda hoşçakal tesekkurederim iyi gecelr uzgnum gbi kelimeleri ogrendi.. bnde izlemisim sizde izlemissinizdr. Sabhtan aksama kadar oturtmam tabi karsisina belli saatleri olur. Arkadasimin ogluda emzik emiyo 3 yasinda surekli tv karsisinda yada elinde tablet konusamiyo hic. Hepsi farkli bu çocukların
Benimde hic halim kalmadi uykusuzluktan kalkip ise gidesimde yok kuzucumda uyuyor onu boyle uykusundan uyandirip goturmek cok uzuyor beniYok canım ne uyuması burayı takip ettim tüm gece ama yazmaya halim yoktu uykusuzluktan gözlerim karıncalanıyor
Gerçekten ne kadar çok ortak noktamız var yaa yazistikca daha neler cikicak bakalımAynen katılıyorum canım benimde büyük oğlum tv le büyüdü bende bilmiyordum o zamanlar zararlı olduğunu benim oğlumun dersleri çok iyi Ayy ortak noktalarimiz devam ediyor ama ben n şimdi daha bilincliyim o yuzden izletmek istemiyorum
benim 2.ile 3.nun arası 8 sene kizlarimin yaşları büyük olduğu için çok sıkınti olmuyo hatta bana çok yardimcilar. Evet zor çok hızlı yaşamaya basliyosun kosturmaca yorgunluk hiç bitmiyo ama 8 sene aradan sonrada çok tatlı geliyo bebek insana tavsiyem arayı uzun tutmak benim şimdiki aklım olsa ilk kızım 7 yaşına girmeden 2.yi dusunmezdim.Ikinci üçüncü bebisi olan anneler nasil cesaret ettiniz ben bitaneyle zor ugrasiyorum allah kolaylık
Bu gece bebişler uyumuş mu ne anneler cok ugramadi bizde iyi sayiliriz en azindan yarim saate bir kalkmadi:)
Benimde hic halim kalmadi uykusuzluktan kalkip ise gidesimde yok kuzucumda uyuyor onu boyle uykusundan uyandirip goturmek cok uzuyor beni![]()
GünaydınBize bizden yakın olanlar lazım
Selamsız sabahsız geçenler değil
Bize sevgi dolu yürekler lazım
İnsanı insandan seçenler değil
Ne kadar buraya uyan bir yazı olmuş bu görünce sizinle de paylaşayım istedim. iyi ki katılmışım buraya hatta keşke daha erken katılsaymışım.
Herkese günaydınlar çok şükür bugün cuma son iş günü![]()
Haklisn canmCanim biraz da çocukla ilgili bir durum ama ben izletmeme taraftariyim belki etkilemez ama etkileyebilir de bu riski göze alamam zaten izletmek istemesemde biraz da olsun tv karşısında kalabiliyor ama izlesin desem sürekli izleyecek evde abileri izliyor engel olamıyorum sen belki baby tv'yi biraz açıp daha sonra kapatiyorsundur ama ben böyle denetleyemiyorum biri kapatıyor diğeri açıyor yani biraksam çocuk hep tv karşısında olacak
Bencede kızım şans eseri etkilenmemiş belliki ama her bebek etkilenmez diye bişey yok ne kadar uzak tutabilirsek o kadar iyiCanim biraz da çocukla ilgili bir durum ama ben izletmeme taraftariyim belki etkilemez ama etkileyebilir de bu riski göze alamam zaten izletmek istemesemde biraz da olsun tv karşısında kalabiliyor ama izlesin desem sürekli izleyecek evde abileri izliyor engel olamıyorum sen belki baby tv'yi biraz açıp daha sonra kapatiyorsundur ama ben böyle denetleyemiyorum biri kapatıyor diğeri açıyor yani biraksam çocuk hep tv karşısında olacak
Bencede yas araliklari.cok onemli haklisinbenim 2.ile 3.nun arası 8 sene kizlarimin yaşları büyük olduğu için çok sıkınti olmuyo hatta bana çok yardimcilar. Evet zor çok hızlı yaşamaya basliyosun kosturmaca yorgunluk hiç bitmiyo ama 8 sene aradan sonrada çok tatlı geliyo bebek insana tavsiyem arayı uzun tutmak benim şimdiki aklım olsa ilk kızım 7 yaşına girmeden 2.yi dusunmezdim.
Maşallah size beyza uykusu gelince ortaligi yikiyo uyutmazsam komsular eziyet ediyorum.zannedip kapima dayanirBacilarim gunaydinnn ♥♥♥
Bilin bkalim ben ne basardim ...
Gece 1-2 gibi yatan oglumu bir iki gunde 11 de uyumaya alistirdim ♥
Cok mutluyum...
Bu burkac gunde sabah saat 8.30-9.00gibi uyandirdim ...
Aksam 7 den sonra uyutmadim normalde uyurdu cunku hatta aksam 10 da bile...
Dun aksamda muhallebusinden sonra bir guzel banyo yaptirdim ...
Sonuc 11 de uyudu 5 gibi uyandi birde 9 da uyandi ve uyanis o uyanis![]()
Bende uyuyabilmek.icin biran once buyusun istiyorum.ama bi taraftanda bi daha hic bu.kadar tatli.olmayacak :)Gunaydinnn uykuya hasret yorgun bitkin anneler.. benim ki de 5 te uyaniyor kac gündür![]()
Bu konuda sukur ben sansli olanlardanim sanirimMaşallah size beyza uykusu gelince ortaligi yikiyo uyutmazsam komsular eziyet ediyorum.zannedip kapima dayanir![]()
Kac gibi yatiyor ki cannim..Gunaydinnn uykuya hasret yorgun bitkin anneler.. benim ki de 5 te uyaniyor kac gündür![]()