2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
tahmin ederim canım ben tek bebişle böyleyken inşallh çabuk geçsin

Teşekkür ederim canım inşallah geçer çok rahatsizim:KK43:

Rica ederim canım ne demek :KK19:

Geçmiş olsun cnm benımde ağrılarım var dr aradım voltaren al dedı içtim rahatladım emzirıyrum dedım sezeryandan sonra vurulan ığnede buydu dedı
Teşekkür ederim canım gibi böyle devam ederse giderim artık belki kullanabilcegim birşey verir

valla bnm yigenlerim hep izledi. Okuldaki basarisi yuzunden bitanesine sinif atlattilar. Benden guzel konusuyolar okuma yazma bilmezken klavyede yazi yaziyolardi. Tlvizyonda hoşçakal tesekkurederim iyi gecelr uzgnum gbi kelimeleri ogrendi.. bnde izlemisim sizde izlemissinizdr. Sabhtan aksama kadar oturtmam tabi karsisina belli saatleri olur. Arkadasimin ogluda emzik emiyo 3 yasinda surekli tv karsisinda yada elinde tablet konusamiyo hic. Hepsi farkli bu çocukların
Canim biraz da çocukla ilgili bir durum ama ben izletmeme taraftariyim belki etkilemez ama etkileyebilir de bu riski göze alamam zaten izletmek istemesemde biraz da olsun tv karşısında kalabiliyor ama izlesin desem sürekli izleyecek evde abileri izliyor engel olamıyorum sen belki baby tv'yi biraz açıp daha sonra kapatiyorsundur ama ben böyle denetleyemiyorum biri kapatıyor diğeri açıyor yani biraksam çocuk hep tv karşısında olacak

Aynen katılıyorum canım benimde büyük oğlum tv le büyüdü bende bilmiyordum o zamanlar zararlı olduğunu benim oğlumun dersleri çok iyi Ayy ortak noktalarimiz devam ediyor ama ben n şimdi daha bilincliyim o yuzden izletmek istemiyorum
Gerçekten ne kadar çok ortak noktamız var yaa yazistikca daha neler cikicak bakalım

Ikinci üçüncü bebisi olan anneler nasil cesaret ettiniz ben bitaneyle zor ugrasiyorum allah kolaylık
benim 2.ile 3.nun arası 8 sene kizlarimin yaşları büyük olduğu için çok sıkınti olmuyo hatta bana çok yardimcilar. Evet zor çok hızlı yaşamaya basliyosun kosturmaca yorgunluk hiç bitmiyo ama 8 sene aradan sonrada çok tatlı geliyo bebek insana tavsiyem arayı uzun tutmak benim şimdiki aklım olsa ilk kızım 7 yaşına girmeden 2.yi dusunmezdim.

Bize bizden yakın olanlar lazım
Selamsız sabahsız geçenler değil
Bize sevgi dolu yürekler lazım
İnsanı insandan seçenler değil

Ne kadar buraya uyan bir yazı olmuş bu görünce sizinle de paylaşayım istedim. iyi ki katılmışım buraya hatta keşke daha erken katılsaymışım.
Herkese günaydınlar çok şükür bugün cuma son iş günü :KK49:

Bu gece bebişler uyumuş mu ne anneler cok ugramadi bizde iyi sayiliriz en azindan yarim saate bir kalkmadi:)

Benimde hic halim kalmadi uykusuzluktan kalkip ise gidesimde yok kuzucumda uyuyor onu boyle uykusundan uyandirip goturmek cok uzuyor beni:KK43:

Benim kız yine uyumadı ve bu kez çok daha huysuzdu bir an yanından ayrılamadım. Zaten elim kolum beynim gözüm uyuşmuş durumdaydı.
Beni bugün işe getiren tek şey cuma oluşu bitiyor ve iki koca gün kızımlayım :) Benim annem uzakta oturduğu için hafta içi bende kalıyor. En azından kuzumu kaldırmak zorunda kalmıyorum ama seni çok iyi anlıyorum canım zaten bırakıp çıkmak başlı başına zor :(

Bize bizden yakın olanlar lazım
Selamsız sabahsız geçenler değil
Bize sevgi dolu yürekler lazım
İnsanı insandan seçenler değil

Ne kadar buraya uyan bir yazı olmuş bu görünce sizinle de paylaşayım istedim. iyi ki katılmışım buraya hatta keşke daha erken katılsaymışım.
Herkese günaydınlar çok şükür bugün cuma son iş günü :KK49:
Günaydın

Canim biraz da çocukla ilgili bir durum ama ben izletmeme taraftariyim belki etkilemez ama etkileyebilir de bu riski göze alamam zaten izletmek istemesemde biraz da olsun tv karşısında kalabiliyor ama izlesin desem sürekli izleyecek evde abileri izliyor engel olamıyorum sen belki baby tv'yi biraz açıp daha sonra kapatiyorsundur ama ben böyle denetleyemiyorum biri kapatıyor diğeri açıyor yani biraksam çocuk hep tv karşısında olacak
Haklisn canm

Bencede kızım şans eseri etkilenmemiş belliki ama her bebek etkilenmez diye bişey yok ne kadar uzak tutabilirsek o kadar iyi

benim 2.ile 3.nun arası 8 sene kizlarimin yaşları büyük olduğu için çok sıkınti olmuyo hatta bana çok yardimcilar. Evet zor çok hızlı yaşamaya basliyosun kosturmaca yorgunluk hiç bitmiyo ama 8 sene aradan sonrada çok tatlı geliyo bebek insana tavsiyem arayı uzun tutmak benim şimdiki aklım olsa ilk kızım 7 yaşına girmeden 2.yi dusunmezdim.
Bencede yas araliklari.cok onemli haklisin

Bacilarim gunaydinnn ♥♥♥
Bilin bkalim ben ne basardim ...
Gece 1-2 gibi yatan oglumu bir iki gunde 11 de uyumaya alistirdim ♥
Cok mutluyum...
Bu burkac gunde sabah saat 8.30-9.00gibi uyandirdim ...
Aksam 7 den sonra uyutmadim normalde uyurdu cunku hatta aksam 10 da bile...
Dun aksamda muhallebusinden sonra bir guzel banyo yapti
rdim ...
Sonuc 11 de uyudu 5 gibi uyandi birde 9 da uyandi ve uyanis o uyanis :-)

Bacilarim gunaydinnn ♥♥♥
Bilin bkalim ben ne basardim ...
Gece 1-2 gibi yatan oglumu bir iki gunde 11 de uyumaya alistirdim ♥
Cok mutluyum...
Bu burkac gunde sabah saat 8.30-9.00gibi uyandirdim ...
Aksam 7 den sonra uyutmadim normalde uyurdu cunku hatta aksam 10 da bile...
Dun aksamda muhallebusinden sonra bir guzel banyo yapti
rdim ...
Sonuc 11 de uyudu 5 gibi uyandi birde 9 da uyandi ve uyanis o uyanis :-)
Maşallah size beyza uykusu gelince ortaligi yikiyo uyutmazsam komsular eziyet ediyorum.zannedip kapima dayanir:KK12:

Back
X