2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gunaydin herkeslere

Bende yaklasik 1 haftadir ugrasiyorum cok sukur en gec 11 de uyuyo gunduz iyice uyku bastirmadan uyutmuyorum hatta kendi uyuyakaliyo o derece aksamda dedigin gibi 7 den sonra uyursa yandim gece uykusuna donmeden uyaniyo ve gece yarisina kadar uyumuyo
Ya da 7 den sonra cok uykusu gelipte huysuzluga baslarsa oturma odasinda uyutuyorum zaten ses ve isiktan en fazla yarim saat sonra uyaniyo huysuzluk gitmis oluyo ama uykuyuda tam almadigindan 11 de uyuyo cok sukur rabbime gece de 4-5 e kadar bi iki kere uyaniyo ondan sonra 8 de uyaniyo bende kalkarsam kalkiyoruz yok mama veya emzirip geriye uyutursam ki bu sabah oyle yaptik simdi daha kalkiyoruz

günaydın canım çok tebrik ediyorum ne kadar güzel ben gece üşütürüm diye banyo yaptırmaktan çekiniyorum ev sıcak olsada bizimki üstünü falan çok açıyo acaba denesemmi bilemedim ya

Gunaydinnn uykuya hasret yorgun bitkin anneler.. benim ki de 5 te uyaniyor kac gündür

Günaydın benim kızımda birkaç gündür 7 de kalkıyor sonra bir saat falan uyuyup derin uykuya dalıyormuş böylece bütün uyku saatleri kayıyor gecede çok geç yatıyor

Maşallah size beyza uykusu gelince ortaligi yikiyo uyutmazsam komsular eziyet ediyorum.zannedip kapima dayanir

Benim kızımda ııı ııı ıı kendine ninni bile söylüyor o yüzden ne kadar oyalamaya çalışsamda uykusu varsa uyuyor

@Lilium3 baby tv izliyo bnm kizm canm doktr bebek kanallari izleyebilir demisti sordugumda. Egitici olan gecisleri hizli olmayan. Sabh keyfi yapiyl yatakta bnmkki babytv acinca. Bide tuvalete mutfaga fln anca byle gdebiliyorum

Ya bence kesinlikle.izlemicek diye bisey yok zaten naparsak yapalim izleyecekler ama ne kadar gec baslarlarsa o kadar iyi hususi oturtup tv karaisina izletmiyorum tabiki ama eger aciksa ve biz o sira betulle ilgilenmiyosak cocuk ototmatik olarak ekrana bakiyo ama tv acik biz onunla oynuyosak bakmiyo bile komsum gelsiginde onun cocukalriyla bi iki kere pepe ye dikkatli bakti zaten disneyin cizgifilmlerini filan ben izletmem digerleri de yavas diye pek ilgisini cekmiyo sanirim

kızlar dün bebeğim sabunluğun üstüne düştü ve yüzü morardı biraz çok moralim bozuldu doktora götürmedim ama sizce götürmem gerekirmi

mutfakta beraber iş yapıyoruz biz artık canım alminayla tabi çekmeceleri kurcalıycam diye sesi çıkmıyo

valla ya kuzularımıza ne çektirdi bu dişler. belirtiler sıralı ama dişten eser yok artık son noktadayız sanki çok yakında çıkcak gibi hissediyorum bakalım

bende artık çıksın istiyorum belki ozaman düzene girer yavrucuklar off benimki çok bağırtkannnn

Evde milyon tane yapılacak iş var oglumda uyudu ama benim hiç ev işi yapasim yok bugün uykumda var uyusammi Evimi toparlasam bilemedim gerçi karar verene kadar yiğit uyanacak kipirdanip duruyo

ben olsam kesinlikle uyumayı seçerdim heralde yahu şuan bile ayakta uyuyorum :)

kızlar dün bebeğim sabunluğun üstüne düştü ve yüzü morardı biraz çok moralim bozuldu doktora götürmedim ama sizce götürmem gerekirmi

canım çok geçmiş olsun sadece çarpma şeklinde bir morarma mı kafasını vurmadı değil mi ağlaması huysuzluğu var mı emin olamadım ben bu konuda fikir verecek en son kişide olabilirim biraz panik bir yapım var da

mutfakta beraber iş yapıyoruz biz artık canım alminayla tabi çekmeceleri kurcalıycam diye sesi çıkmıyo

bende artık çıksın istiyorum belki ozaman düzene girer yavrucuklar off benimki çok bağırtkannnn

ayy mutfakta beraber iş yapmak mı ne güzel gerçi benim kızım psikolojik mi bilmiyorum ama mutfağa girince yemek mi vercem sanıyo ne ağlıyo hemen :)
inşallah gelsin dişler gitsin uykusuz geceler :))

Ben izin verirsem cekmece karistirmasina o da hevesli bi firinin camindankendini izliyo ama ben cok alismasin diye istemiyorum

Bunu yazdigin gunden beri aklimdasin. Cunku ayni seyleri yasadim ben de. Ama ne soyleyecegimi bilemedim. Instagramda veya facebook da "anneminkitapligi" ni takip et yazilarini oku. Biraz daha buyuk bebeklere hitap ediyor ancak cok faydasini goreceginden eminim. En azindan yalniz olmadigini gormek bile iyi geliyor.

gece kaç kere besliyorsunuz bebişleri ben muhallebi yedirince hiç uyanmıyoda uku arasında bi defa süt veriyorum gece 120 cc en fazla oda
Canim emzirmek icin kalkiyorum bazen sadece.iki emip birakiyor kac kere kalktigi hergün degisiyor ama kalmadigi olmuyor

gece kaç kere besliyorsunuz bebişleri ben muhallebi yedirince hiç uyanmıyoda uku arasında bi defa süt veriyorum gece 120 cc en fazla oda

ben 10:30 11:00 gibi muhallebi veriyorum beş altı kaşık yiyo sonra istemiyor. Gece çok sık uyanıyor hemen hepsinde emziriyorum o yüzden ne kadar süt içiyor bilemiyorum bazen bir kaç dakika bazen on onbeş dakika emiyor

Ben şimdi inceledim biraz instagramdan takip etmeye başladım giriş cümlesi bile çok hoşuma gitti faydasını görmeyi umuyorum teşekkürler

Ağladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonra
Ben izin verirsem cekmece karistirmasina o da hevesli bi firinin camindankendini izliyo ama ben cok alismasin diye istemiyorum
oo benimki çekiyo kendine doğru ogün bulaşık makinasının içine girmeye kalktı izin vermeyince benle inatlaştı bağırıp kavga etti benle ve pes etmedi ya kızlar benim kız çok fena ya hiç dediğimi yaptıramıyorum acayip bi inadı var

Canim emzirmek icin kalkiyorum bazen sadece.iki emip birakiyor kac kere kalktigi hergün degisiyor ama kalmadigi olmuyor

Geçmiş olsun canım.çok ağlıyıp huysuzluk yapmadıysa kendin gözlemle canım

kızlar ben yaklaşık 200 cc arı mama veya muhallebi yediriyorum sonra hemen uyutuyorum ozaman pek uyanmıyo sabah 120 cc kahvaltı karışımı öğleye doğru süt
öğlen yine 200 cc çorba akşamüstü yoğurt
akşam muhallebi saat 10 da meyve
uyumadan öncede muhallebi
gece uyku arası 100 120 cc devam sütü buarada bizimki emmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…