Bacilarim gunaydinnn ♥♥♥
Bilin bkalim ben ne basardim ...
Gece 1-2 gibi yatan oglumu bir iki gunde 11 de uyumaya alistirdim ♥
Cok mutluyum...
Bu burkac gunde sabah saat 8.30-9.00gibi uyandirdim ...
Aksam 7 den sonra uyutmadim normalde uyurdu cunku hatta aksam 10 da bile...
Dun aksamda muhallebusinden sonra bir guzel banyo yaptirdim ...
Sonuc 11 de uyudu 5 gibi uyandi birde 9 da uyandi ve uyanis o uyanis
Bacilarim gunaydinnn ♥♥♥
Bilin bkalim ben ne basardim ...
Gece 1-2 gibi yatan oglumu bir iki gunde 11 de uyumaya alistirdim ♥
Cok mutluyum...
Bu burkac gunde sabah saat 8.30-9.00gibi uyandirdim ...
Aksam 7 den sonra uyutmadim normalde uyurdu cunku hatta aksam 10 da bile...
Dun aksamda muhallebusinden sonra bir guzel banyo yaptirdim ...
Sonuc 11 de uyudu 5 gibi uyandi birde 9 da uyandi ve uyanis o uyanis
Gunaydinnn uykuya hasret yorgun bitkin anneler.. benim ki de 5 te uyaniyor kac gündür
Maşallah size beyza uykusu gelince ortaligi yikiyo uyutmazsam komsular eziyet ediyorum.zannedip kapima dayanir
@Lilium3 baby tv izliyo bnm kizm canm doktr bebek kanallari izleyebilir demisti sordugumda. Egitici olan gecisleri hizli olmayan. Sabh keyfi yapiyl yatakta bnmkki babytv acinca. Bide tuvalete mutfaga fln anca byle gdebiliyorum
valla bnm yigenlerim hep izledi. Okuldaki basarisi yuzunden bitanesine sinif atlattilar. Benden guzel konusuyolar okuma yazma bilmezken klavyede yazi yaziyolardi. Tlvizyonda hoşçakal tesekkurederim iyi gecelr uzgnum gbi kelimeleri ogrendi.. bnde izlemisim sizde izlemissinizdr. Sabhtan aksama kadar oturtmam tabi karsisina belli saatleri olur. Arkadasimin ogluda emzik emiyo 3 yasinda surekli tv karsisinda yada elinde tablet konusamiyo hic. Hepsi farkli bu çocukların
Canim biraz da çocukla ilgili bir durum ama ben izletmeme taraftariyim belki etkilemez ama etkileyebilir de bu riski göze alamam zaten izletmek istemesemde biraz da olsun tv karşısında kalabiliyor ama izlesin desem sürekli izleyecek evde abileri izliyor engel olamıyorum sen belki baby tv'yi biraz açıp daha sonra kapatiyorsundur ama ben böyle denetleyemiyorum biri kapatıyor diğeri açıyor yani biraksam çocuk hep tv karşısında olacak
Bagkurluyuz biz canim
ben emekli sandığı kamudyım ondan sordum bizde sanırım öyle bişe yok
Aaay benimki nolur babasina yapissin biraz dun aksam mutfagi zor topladim illa yapisik olcaz babasiyla oynarken filan beni gördümu basliyo miyiklamaya bana gelmek icin
valla ya kuzularımıza ne çektirdi bu dişler. belirtiler sıralı ama dişten eser yok artık son noktadayız sanki çok yakında çıkcak gibi hissediyorum bakalım
Canim bizim kendi iş yerimiz Bağkur luyum ben
Hiç uyumadıBu gece bebişler uyumuş mu ne anneler cok ugramadi bizde iyi sayiliriz en azindan yarim saate bir kalkmadi:)
benimki 7 ay 21 günlük hala yokkkkBnmki 7ayi bitirdi hala dis yok
Evde milyon tane yapılacak iş var oglumda uyudu ama benim hiç ev işi yapasim yok bugün uykumda var uyusammi Evimi toparlasam bilemedim gerçi karar verene kadar yiğit uyanacak kipirdanip duruyo
kızlar dün bebeğim sabunluğun üstüne düştü ve yüzü morardı biraz çok moralim bozuldu doktora götürmedim ama sizce götürmem gerekirmi
mutfakta beraber iş yapıyoruz biz artık canım alminayla tabi çekmeceleri kurcalıycam diye sesi çıkmıyo
bende artık çıksın istiyorum belki ozaman düzene girer yavrucuklar off benimki çok bağırtkannnn
Ben izin verirsem cekmece karistirmasina o da hevesli bi firinin camindankendini izliyo ama ben cok alismasin diye istemiyorummutfakta beraber iş yapıyoruz biz artık canım alminayla tabi çekmeceleri kurcalıycam diye sesi çıkmıyo
bende artık çıksın istiyorum belki ozaman düzene girer yavrucuklar off benimki çok bağırtkannnn
gece kaç kere besliyorsunuz bebişleri ben muhallebi yedirince hiç uyanmıyoda uku arasında bi defa süt veriyorum gece 120 cc en fazla odaBenim kızimda 10.30 gibi uyudu sonra 12.30 da uyandı 2 de uyutabildim ancak
Uykusuz 8 hafta geride kaldı. Zombi gibiyim. Göz altım mor. Yüzüm sarı renkte. Sacım başım birbirine karıştı, artık daha asabi,depresyonda ve mutsuz bir anneyim. Kızıma bakınca mutlu olsamda yorgunluktan onu oynatmak istemiyorum bazen ağladığında sinirim bozuluyor kulaklarımı tıkıyorum duymamak için. Başka bir odaya geçip yalnızken yeter deyip bağırıp ağlıyorum kendi kendime. Herkes gibi yorgunum,yalnızım,caresizim. Aylardır dışarı çıkmadım. Halimi soranım yok. Iyi değilim kızlar. Ben ben değilim. Ne özel ne iş hayatım iyi değil. Kızımı veren Allah a şükrediyor bekliyorum. Kızıma bu anlamsız yüzle baktığım için kendimi affedemiyorum, kizginligim daha da artıyor. Ruhum yangınlarda,kalbim ölüyor,hayatım soluyor. Canım kızımın karşısına daha dinlenmiş onu oynaran bir anne olarak çıkmak istiyorum.
Canim emzirmek icin kalkiyorum bazen sadece.iki emip birakiyor kac kere kalktigi hergün degisiyor ama kalmadigi olmuyorgece kaç kere besliyorsunuz bebişleri ben muhallebi yedirince hiç uyanmıyoda uku arasında bi defa süt veriyorum gece 120 cc en fazla oda
Beyzada yanimdan gidiyo koridora cikiyor yuruteciyle ayakkabiligin aynasinda kendine bakiyor :)Ben izin verirsem cekmece karistirmasina o da hevesli bi firinin camindankendini izliyo ama ben cok alismasin diye istemiyorum
gece kaç kere besliyorsunuz bebişleri ben muhallebi yedirince hiç uyanmıyoda uku arasında bi defa süt veriyorum gece 120 cc en fazla oda
Geçmiş olsun canım.çok ağlıyıp huysuzluk yapmadıysa kendin gözlemle canımkızlar dün bebeğim sabunluğun üstüne düştü ve yüzü morardı biraz çok moralim bozuldu doktora götürmedim ama sizce götürmem gerekirmi
Bunu yazdigin gunden beri aklimdasin. Cunku ayni seyleri yasadim ben de. Ama ne soyleyecegimi bilemedim. Instagramda veya facebook da "anneminkitapligi" ni takip et yazilarini oku. Biraz daha buyuk bebeklere hitap ediyor ancak cok faydasini goreceginden eminim. En azindan yalniz olmadigini gormek bile iyi geliyor.
Ağladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonraben olsam kesinlikle uyumayı seçerdim heralde yahu şuan bile ayakta uyuyorum :)
canım çok geçmiş olsun sadece çarpma şeklinde bir morarma mı kafasını vurmadı değil mi ağlaması huysuzluğu var mı emin olamadım ben bu konuda fikir verecek en son kişide olabilirim biraz panik bir yapım var da
ayy mutfakta beraber iş yapmak mı ne güzel gerçi benim kızım psikolojik mi bilmiyorum ama mutfağa girince yemek mi vercem sanıyo ne ağlıyo hemen :)
inşallah gelsin dişler gitsin uykusuz geceler :))
oo benimki çekiyo kendine doğru ogün bulaşık makinasının içine girmeye kalktı izin vermeyince benle inatlaştı bağırıp kavga etti benle ve pes etmedi ya kızlar benim kız çok fena ya hiç dediğimi yaptıramıyorum acayip bi inadı varBen izin verirsem cekmece karistirmasina o da hevesli bi firinin camindankendini izliyo ama ben cok alismasin diye istemiyorum
Canim emzirmek icin kalkiyorum bazen sadece.iki emip birakiyor kac kere kalktigi hergün degisiyor ama kalmadigi olmuyor
ben 10:30 11:00 gibi muhallebi veriyorum beş altı kaşık yiyo sonra istemiyor. Gece çok sık uyanıyor hemen hepsinde emziriyorum o yüzden ne kadar süt içiyor bilemiyorum bazen bir kaç dakika bazen on onbeş dakika emiyor
Geçmiş olsun canım.çok ağlıyıp huysuzluk yapmadıysa kendin gözlemle canım
8-9 gibi yatiyor. Aksam üstü uykusuna bende yatirmiyorumBu konuda sukur ben sansli olanlardanim sanirim
Kac gibi yatiyor ki cannim..
Baya erkenciymis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?