Canım arı mama dediğin pirinç unu mu sadece.babam organik pirinç almış değirmende öğütecekmiş.pirinç unundan mama yapmam için.bu ara ailecek Akifi yedirme operasyonundayız.2 ayda 150 gr hepimizi üzdüAğladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonra
oo benimki çekiyo kendine doğru ogün bulaşık makinasının içine girmeye kalktı izin vermeyince benle inatlaştı bağırıp kavga etti benle ve pes etmedi ya kızlar benim kız çok fena ya hiç dediğimi yaptıramıyorum acayip bi inadı var
kızlar ben yaklaşık 200 cc arı mama veya muhallebi yediriyorum sonra hemen uyutuyorum ozaman pek uyanmıyo sabah 120 cc kahvaltı karışımı öğleye doğru süt
öğlen yine 200 cc çorba akşamüstü yoğurt
akşam muhallebi saat 10 da meyve
uyumadan öncede muhallebi
gece uyku arası 100 120 cc devam sütü buarada bizimki emmiyo
İşte benimkinin de 7 civarları uykusu geliyo ama 2 saat tamamen ona ayırıp oyalıcam.tabi emip te uyuyakalırsa yapcak bişe yok.uyku öğretilebilinen bi davranış oldupu için bu aralar sabredip alıştırcam inş.Gunaydin herkeslere
Bende yaklasik 1 haftadir ugrasiyorum cok sukur en gec 11 de uyuyo gunduz iyice uyku bastirmadan uyutmuyorum hatta kendi uyuyakaliyo o derece aksamda dedigin gibi 7 den sonra uyursa yandim gece uykusuna donmeden uyaniyo ve gece yarisina kadar uyumuyo
Ya da 7 den sonra cok uykusu gelipte huysuzluga baslarsa oturma odasinda uyutuyorum zaten ses ve isiktan en fazla yarim saat sonra uyaniyo huysuzluk gitmis oluyo ama uykuyuda tam almadigindan 11 de uyuyo cok sukur rabbime gece de 4-5 e kadar bi iki kere uyaniyo ondan sonra 8 de uyaniyo bende kalkarsam kalkiyoruz yok mama veya emzirip geriye uyutursam ki bu sabah oyle yaptik simdi daha kalkiyoruz
Hayırlı cumalarHayirli cumalar tontisler.
Ben büyük kızımı 4 yaşına kadar salladimAyakta sallayarak uyutan kizlar daha onceki cocuklarinizi kac aya kadar salladi.iz ne.zaman kendi baslarina uyumayi ogrenecekler
Ağladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonra
oo benimki çekiyo kendine doğru ogün bulaşık makinasının içine girmeye kalktı izin vermeyince benle inatlaştı bağırıp kavga etti benle ve pes etmedi ya kızlar benim kız çok fena ya hiç dediğimi yaptıramıyorum acayip bi inadı var
kızlar ben yaklaşık 200 cc arı mama veya muhallebi yediriyorum sonra hemen uyutuyorum ozaman pek uyanmıyo sabah 120 cc kahvaltı karışımı öğleye doğru süt
Canım ayakta uyumak fena bi alışkanlık bende kızımı 3 yaşına kadar sallıyodum malesefAyakta sallayarak uyutan kizlar daha onceki cocuklarinizi kac aya kadar salladi.iz ne.zaman kendi baslarina uyumayi ogrenecekler
Ayyy canim nasil dayandin simdi gözüm korktu gercektenBen büyük kızımı 4 yaşına kadar salladim
Ayyy canim nasil dayandin simdi gözüm korktu gercektenBen büyük kızımı 4 yaşına kadar salladim
Yandin o zamanAğladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonra
Hicbir zaman..nihahahaaaa (erol tas gulusu)..şaka sakaAyakta sallayarak uyutan kizlar daha onceki cocuklarinizi kac aya kadar salladi.iz ne.zaman kendi baslarina uyumayi ogrenecekler
Yaaa nasil olacak ozaman gerçekten hepmi sallicaz ya yillarca offff ofYandin o zaman
Hicbir zaman..nihahahaaaa (erol tas gulusu)..şaka sakabenimki 5 yasina girdi hala kendi kendine uyudugunu gormuslugum yok
Ayyy canim bizimki emzikte almadi bazen.emerken uyuyakaliyo ondada karni doyunca saatlerce uyumus gibi emmeyi birakinca uyaniyoBen de ayagimda salliyorum ama cok uykusu gelince agzina emzigi koyunca kendi kendine uyuyakaliyor ben onun pili bitmeden uyutmak istersem ayamda salliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?