2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın canlar...
Dün gece paylaşmıştım uyku saatlerini.akşamüstü uyutmayıp 21.00 da uyumuştu gece 12 de emmeye uyandı emdikten sonra salladım uyanası geldi tabi zafer benim uyutabildim.sonra sabah 9a kadar 1.5-2 saat arayla emmeye kalktı.tabi gene zordu ama çok şükür yarı saatte bir uyurda gece geç yatmak isterdi.erken yatması iyi bi gelişme.bugünde 11.30 uyuttum.bide 4 gibi falan uyur. Yani uğraşcam belki başarısız olurum ama pes etmicem.

Ağladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonra

oo benimki çekiyo kendine doğru ogün bulaşık makinasının içine girmeye kalktı izin vermeyince benle inatlaştı bağırıp kavga etti benle ve pes etmedi ya kızlar benim kız çok fena ya hiç dediğimi yaptıramıyorum acayip bi inadı var

kızlar ben yaklaşık 200 cc arı mama veya muhallebi yediriyorum sonra hemen uyutuyorum ozaman pek uyanmıyo sabah 120 cc kahvaltı karışımı öğleye doğru süt
öğlen yine 200 cc çorba akşamüstü yoğurt
akşam muhallebi saat 10 da meyve
uyumadan öncede muhallebi
gece uyku arası 100 120 cc devam sütü buarada bizimki emmiyo
Canım arı mama dediğin pirinç unu mu sadece.babam organik pirinç almış değirmende öğütecekmiş.pirinç unundan mama yapmam için.bu ara ailecek Akifi yedirme operasyonundayız.2 ayda 150 gr hepimizi üzdü

Gunaydin herkeslere

Bende yaklasik 1 haftadir ugrasiyorum cok sukur en gec 11 de uyuyo gunduz iyice uyku bastirmadan uyutmuyorum hatta kendi uyuyakaliyo o derece aksamda dedigin gibi 7 den sonra uyursa yandim gece uykusuna donmeden uyaniyo ve gece yarisina kadar uyumuyo
Ya da 7 den sonra cok uykusu gelipte huysuzluga baslarsa oturma odasinda uyutuyorum zaten ses ve isiktan en fazla yarim saat sonra uyaniyo huysuzluk gitmis oluyo ama uykuyuda tam almadigindan 11 de uyuyo cok sukur rabbime gece de 4-5 e kadar bi iki kere uyaniyo ondan sonra 8 de uyaniyo bende kalkarsam kalkiyoruz yok mama veya emzirip geriye uyutursam ki bu sabah oyle yaptik simdi daha kalkiyoruz :KK66:
İşte benimkinin de 7 civarları uykusu geliyo ama 2 saat tamamen ona ayırıp oyalıcam.tabi emip te uyuyakalırsa yapcak bişe yok.uyku öğretilebilinen bi davranış oldupu için bu aralar sabredip alıştırcam inş.

Kızlar haftaya gene aöf sınavlarım var.daha çalışmaya başlamadım.bugün başlasam iyi olacak...

Ayakta sallayarak uyutan kizlar daha onceki cocuklarinizi kac aya kadar salladi.iz ne.zaman kendi baslarina uyumayi ogrenecekler :(

Ağladı en başta baya sonra sustu yavrum ama morardı yüzü oturup bende ağladım baktıkça içim gidiyo ama huysuzluk yapmadı sonra

oo benimki çekiyo kendine doğru ogün bulaşık makinasının içine girmeye kalktı izin vermeyince benle inatlaştı bağırıp kavga etti benle ve pes etmedi ya kızlar benim kız çok fena ya hiç dediğimi yaptıramıyorum acayip bi inadı var

kızlar ben yaklaşık 200 cc arı mama veya muhallebi yediriyorum sonra hemen uyutuyorum ozaman pek uyanmıyo sabah 120 cc kahvaltı karışımı öğleye doğru süt

Yaa sizin bu verdiklerinizi gorunce benim kizin cok kilo almamasi normal diyorum simdiye kadar hic bi seferde 120 den fazla mama icmedi o da nadiren genelde 90cc bu sabah 8 de 90 cc mama yaptim biraz bıraktı hatta sonra 11.30 da kahvalti yaptik beraber peynir recel pekmez yumurta sarisi birazcik ekmek yarim kase kadar yogurt simdi ben yedirmeye kalkmasam rahat 3-4 e kadar yemek istemez

Ayakta sallayarak uyutan kizlar daha onceki cocuklarinizi kac aya kadar salladi.iz ne.zaman kendi baslarina uyumayi ogrenecekler :KK43:
Canım ayakta uyumak fena bi alışkanlık bende kızımı 3 yaşına kadar sallıyodum malesef

Bnm kizm cok sinirli kizlar ya bisey yedirirken israr edersem kasigi tutup firlatiyo azonce emzigi verdm ckkardi atti bide bna bakisi vardi korktm desem yeridr. Yumruklarini skip bagriyo. yurutecteyken uzanmis koltuktan kumandayi almis elinden aldm dye ziplayarak agliyo napcm bn bunla esim senin eserin diyo hamileykn cok snirliymisim ondanmis

Ayyy inanmiyorum gercekten suan gocum cok korktu nasil salladiniz okadar ayaklariniz nasil dayandi ayyy yandim yani :KK43:@aysenazim

Yandin o zaman :KK53:
Ayakta sallayarak uyutan kizlar daha onceki cocuklarinizi kac aya kadar salladi.iz ne.zaman kendi baslarina uyumayi ogrenecekler :KK43:
Hicbir zaman..nihahahaaaa (erol tas gulusu)..şaka saka:rolleyes: benimki 5 yasina girdi hala kendi kendine uyudugunu gormuslugum yok

Ben de ayagimda salliyorum ama cok uykusu gelince agzina emzigi koyunca kendi kendine uyuyakaliyor ben onun pili bitmeden uyutmak istersem ayamda salliyorum.
Ayyy canim bizimki emzikte almadi bazen.emerken uyuyakaliyo ondada karni doyunca saatlerce uyumus gibi emmeyi birakinca uyaniyo

kızlar 7. ay kontrolümüzden döndük ve emeklerim boşa çıkmamış oğlum 550 gram almış hem de 16 gün içerisinde. şöyle ki 6. ay kilosu 8275 idi ama o ara doktorumla ilgili sıkıntılar vs doktor değiştirdim ve reflü teşhisi vs derken 31 aralıkta yeni doktorumuza gittik ve ne göreyim aradaki 2 haftalık süreçte oğlum 50 gram kaybetmiş ve 31 aralıkta kilosu 8225 idi, bugün ise tam 16 gün sonra 8875 :) besiye çekmelerim işe yaramış :) boy 69 olmuş 1 cm cik artmış kafa 44,5 olmuş 1,5 artmış :) mutlu oldum valla :)
gelelim diğer meselelere beslenme programımız genişledi değişti, daha fazla şey yedirme savaşı demek bu bize ama olsun :) reflü ilaçlarına devam, hatta bu durum düzeldiğinde uykular da düzene girecekt,r dedi drumuz. uykus sorunu ile ilgili başkaca çözümler olarak, kış ve kaloriferler yandığı için çocuk kuruyor olabilir dedi, bu nedenle emmeye kalkabilirmiş, yatmadan burnunu açmamızı ve evi nemlendirmemizi tavsiye etti,.
mama yememe meselesine gelince sevgili B Bunekibuneki cim, mamayı sevdiği yiyeceklere katabileceğimizi, ya da starbucks gibi yerlerde satılan vanilya aromalarından çok az damlatabileceğimizi söyledi. ben yoğurt yaptığımı söyledim mamaları o da olur dedi. gece çayını sevdiği için mamayı gece çayına yapmayı sordum, şöyle bir tarif verdi ağır olmamaası için ;30 cc gece çayı hazırlayıp, 90 cc su ekleyerek 120 cc de seyreltip bu sıvıya mama hazırlayabileceğimizi söyledi.
diş elbette esamesi bile yok, diş miş beklemiyoruz arkadaşlar.
bizden şimdilik bu kadar :)

Back
X