2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Siz bayağı ilerlemissiniz yahu:) biz de koruyucu falan aldk ama kullanmadk henüz

Var canm telefondan atamadm bilgisayardan denym

Canm ben kahvalti pure yogurt ve muhallebi veriyorm.puresini biraz once verdm mesela yogurtla beraber.ogun arttirdigmda sut ve mamayi az icmeye basladi vazgeçtim bende.uc öğün veriyorum.

Canm emre de bir kase yiyor.kahvaltiyi yarım corba ve muhallebiyi bir kase yiyor.mama takimlarinin kaseleri var ya onlardan.iki gundr istahsiz ama dun hic yediremedm corbayi bugn yarm kase yedi.normal bence seninki de

Gecmis olsn canm bende her gun vermiyodm ilaci ama pekmezi her sabah veriyorum

Biz de ilk aylarında kullandk biogaia canm cok ise yaramsti
Bende senin gibi devam edeyim canım öğün olarak miktarı konusunda da içim rahatladı @hiraysen de bir kase veriyormus sende öyle

Kizlar oglumun alt disi cikiyo galiba.bembeyaz bi nokta olmus gulunce farkettm.ilk cocuk olunca da acemi oluyo insan ya:KK66:patladi mi yani bi fikriniz var mi:)

Aynısını işten geldiğimde bende fark ettim ama anlayamadım ki.

[QUOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 38981192, memberanını işten geldiğimde bende fark ettim ama anlayamadım ki.
Benim kiziminda epeydir altta 3-4 yer beyaz ve sis ama hala dişten eser yok[/QUOTE]
Kızlar bende anlayamamıştı bi beyaz nokta gibiydi damağın altından gözüküyodu meğer diş değilmiş 1 hafta sonra anladım gerçek diş geldi.bardakla su içerken tin tin sesi geliyo bide gülerken minnak gözüküyo

Günaydın kızlar.
kızımın dişi patlamış :rolleyes::rolleyes::KK36::KK28::KK28::KK24:
öksürük tü burnu aktıydı derken günlerdir bi huzursuzluk ama şükür patladı sonunda göründü bgn tam 7 ay doldu
Masallah cnm bizimde burun tıkanıklığıyla başlamıştı 2 hafya sonra çıktı

Bacilarim gunaydin...
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ben daha iyiyim...
Fakat oglum canimi sikti ..
Gozlerinden birinde kanlanma var kizarmis gozunun yarisi...
Cizgi halindeydi dagilmis simdi...
Esime gorur gormez hemen goturelim dedim doktorunu arattirdim gormem lazim birsey diyemem demis...
ama sirketteki cok bilmis cocuk sahipleri gecer gecer demisler diye dun farkeder farketmez goturmedi...:KK11:

Basina boyle bir durum gelen oldu mu...
3-4 gundur gozlerinde capaklanmada vardi...
Doktorumuz capaklanma icin birsey vermemisti sutumle temizliyorum bende...
Birazdan goturecegim nolur dua edin onemli birseyi olmasin...
davranislari normal ama cok endiseliyim..
Geçmiş olsun cnm inşaallah önemli bişey yoktur

Back
X