Akşam oldu yine daralsın yoruldum. Kaç gündür hava çok güzel istanbulda her sabah kalktığımda bugün dışarı çıkıcaz diyorum sonra üşeniyorumakşam olunca da keşke çıksaydık diyorum. Ama yarın kesin çıkıcaz inşallah hava yine iyi olur.
Geçmiş olsun hızla iyileşsin inşşAllah ( cc) razi olsun bacilarim iyi dilekleriniz icin...
Enfeksiyon kapmis pasam..
Kulaklarinda da baslamis ...
Antibiyotiklerle donduk...
Kolay kolay ilac yazmayan doktorum 3 tane birden ilac yazdi...
Goz damlamizda var tabi...
Offff offfff bir yandan ilaclar bir yandan dis sikintisi bir yandan benim hastaligim
Birde gitmisken kan tahlili yaptiralim dedik...
9 aylik kontrolunde kan testi icin gidecektik...hastanede yaptirmak istedim...
Üstünü kalın giydirip beline kadar örtsen olur mu acaba ben kızımın üstünü örtebiliyorum ama sürekli açıyo hep bi kontrol durumuları yaniKızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım
Üstünü kalın giydirip beline kadar örtsen olur mu acaba ben kızımın üstünü örtebiliyorum ama sürekli açıyo hep bi kontrol durumuları yani
Ben ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesinYa hava gunesli ama ruzgar var pazar günü ciktik biz esiyodu yarin da niyetim vardi ama vazgectim evden eve anneme gidecem sadece :)
Bizimde öyleydi cnm çıktı çay bardağıyla su ver ses çıkarsa çıkmıştırKizlar oglumun alt disi cikiyo galiba.bembeyaz bi nokta olmus gulunce farkettm.ilk cocuk olunca da acemi oluyo insan yapatladi mi yani bi fikriniz var mi:)
İyi yapmışsın canım gule gule giysin dışarı çıkmak çok iyi geliyor insanaBen ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin
Çıkar çıkar inşş baksana dişsiz insan yokızlar beniö hic fikrim yok benim kızda o bile yok diş falan çıkarmıcak heralde bu kız
Ne iyi yapmışsın canım güle güle giysin prensesBen ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin
bak sen küçük hanıma şimdiden oyunlara başlanmış :))Kızlar benim kız az önce öksürük taklidi yapmaya başladı babası oksurdu arkasından Ece sonra ben bilerek oksurdum bana baktı arkasindan yapmacik olarak oksurdu çok komik bu kız
Aynı sı bızde var örtüyü açıyo hatta alt pijamasını çıkarıp öyle uyutuyorum uykuya geçince giydiriyorum örtü örtünce uyanıyoKızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım
Şaşırdım kaldım canım :))Ne iyi yapmışsın canım güle güle giysin prenses
bak sen küçük hanıma şimdiden oyunlara başlanmış :))
elinle dokununca kaybolmuyorsa yani mama artığı değilse diştir diş :) gözünüz aydın
Kızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım
Bizimde öyleydi cnm çıktı çay bardağıyla su ver ses çıkarsa çıkmıştır
Ben de demin aylık bebek gelişimini okuyordum ilk taklitleri öksürükmüş zaten :)Kızlar benim kız az önce öksürük taklidi yapmaya başladı babası oksurdu arkasından Ece sonra ben bilerek oksurdum bana baktı arkasindan yapmacik olarak oksurdu çok komik bu kız
dıuosunya çok huzursuz sık sık uyanıyo haberdar et bizi dişmi bızım bebişler erken doğdu ya ben herseyı geç yaparlar fıye duşunuyodum ama zamanında çıktımama artığı değil valla:))
canm ben battaniyesini karyolasının kenarlarına sıkıstırıyorum acamyo o zaman.yoksa tekmeleyip acıyo sıpa:)
denycem birazdan:)
Öylemi bir bakayım bende taklitlere başladık desene:)Ben de demin aylık bebek gelişimini okuyordum ilk taklitleri öksürükmüş zaten :)
Birde biz 2 şubatta 8aylik olcaz annem söyledi abimin 11aylikken çıkmış benim 7 aylıkken yani artık umudumu kaydedip yaşını bekliycem diş içinAllahım bi biz kaldık dişsiz :)
Bende cumartesi gunu almistim ev botu cok tatli oluyo kucuk kiz gibiBen ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?