2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Akşam oldu yine daralsın yoruldum. Kaç gündür hava çok güzel istanbulda her sabah kalktığımda bugün dışarı çıkıcaz diyorum sonra üşeniyorum :KK43: akşam olunca da keşke çıksaydık diyorum. Ama yarın kesin çıkıcaz inşallah hava yine iyi olur.

Ya hava gunesli ama ruzgar var pazar günü ciktik biz esiyodu yarin da niyetim vardi ama vazgectim evden eve anneme gidecem sadece :)

Allah ( cc) razi olsun bacilarim iyi dilekleriniz icin...
Enfeksiyon kapmis pasam..
Kulaklarinda da baslamis ...
Antibiyotiklerle donduk...
Kolay kolay ilac yazmayan doktorum 3 tane birden ilac yazdi...
Goz damlamizda var tabi...
Offff offfff bir yandan ilaclar bir yandan dis sikintisi bir yandan benim hastaligim :KK43:
Birde gitmisken kan tahlili yaptiralim dedik...
9 aylik kontrolunde kan testi icin gidecektik...hastanede yaptirmak istedim...
Geçmiş olsun hızla iyileşsin inşş

Kızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım :KK57:
Üstünü kalın giydirip beline kadar örtsen olur mu acaba ben kızımın üstünü örtebiliyorum ama sürekli açıyo hep bi kontrol durumuları yani

Ya hava gunesli ama ruzgar var pazar günü ciktik biz esiyodu yarin da niyetim vardi ama vazgectim evden eve anneme gidecem sadece :)
Ben ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin ;)

Kizlar oglumun alt disi cikiyo galiba.bembeyaz bi nokta olmus gulunce farkettm.ilk cocuk olunca da acemi oluyo insan ya:KK66:patladi mi yani bi fikriniz var mi:)
Bizimde öyleydi cnm çıktı çay bardağıyla su ver ses çıkarsa çıkmıştır

Ben ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin :KK66:
Ne iyi yapmışsın canım güle güle giysin prenses
Kızlar benim kız az önce öksürük taklidi yapmaya başladı babası oksurdu arkasından Ece sonra ben bilerek oksurdum bana baktı arkasindan yapmacik olarak oksurdu çok komik bu kız
bak sen küçük hanıma şimdiden oyunlara başlanmış :))

Kızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım :KK57:
Aynı sı bızde var örtüyü açıyo hatta alt pijamasını çıkarıp öyle uyutuyorum uykuya geçince giydiriyorum örtü örtünce uyanıyo

elinle dokununca kaybolmuyorsa yani mama artığı değilse diştir diş :) gözünüz aydın

mama artığı değil valla:))

canm ben battaniyesini karyolasının kenarlarına sıkıstırıyorum acamyo o zaman.yoksa tekmeleyip acıyo sıpa:)

Bizimde öyleydi cnm çıktı çay bardağıyla su ver ses çıkarsa çıkmıştır

denycem birazdan:)

Kızlar benim kız az önce öksürük taklidi yapmaya başladı babası oksurdu arkasından Ece sonra ben bilerek oksurdum bana baktı arkasindan yapmacik olarak oksurdu çok komik bu kız
Ben de demin aylık bebek gelişimini okuyordum ilk taklitleri öksürükmüş zaten :)

Kızkardeşim
mama artığı değil valla:))

canm ben battaniyesini karyolasının kenarlarına sıkıstırıyorum acamyo o zaman.yoksa tekmeleyip acıyo sıpa:)

denycem birazdan:)
dıuosunya çok huzursuz sık sık uyanıyo haberdar et bizi dişmi bızım bebişler erken doğdu ya ben herseyı geç yaparlar fıye duşunuyodum ama zamanında çıktı

Back
X