2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
] M mutube [/USER] bende kizimin ustunu orterken bazen o da agzina goturuyor uyanacak oluyor emzik verince tekrar daliyor uykuya

Hemde ne fenalar sasirip kalıyorum biz de boylemiydik acaba yoksa yeni nesil mo böyle
Bence degildik o ce anbelerimi bboyle ilgilenmiyordu ki bizimle en azindan bemim annem oyle kalabalik aile is guc gecim skntisi derken bizi vakit kalmiyormus:(simdi anne karninda basliyoz konusmaya

Bence degildik o ce anbelerimi bboyle ilgilenmiyordu ki bizimle en azindan bemim annem oyle kalabalik aile is guc gecim skntisi derken bizi vakit kalmiyormus:KK43:simdi anne karninda basliyoz konusmaya
Benim annemde sizi kucağıma alıp hiç sevemedim diyor babaannene veriyordum o bakıyordu ben iş yapıyordum diyor ne kötü bizde cocuklarimizda sansliyiz

Bizimki baby hope tavsiye ederim :) Resimdeki gibi alma bence. Ben yiğenime ondan almıştım ama pişman olmuştum. Çünkü önündeki oyuncaklara kafasını çok vuruyordu :KK43:
Burda cok fazla marka secme sansimiz yok malesef onu oyuncakli cafcafli bisi olsun bizimoglan oyuncaga cok meraklida;)

Elmalı pirinç unlu yaptım dünde muzlu yulaflı yapmıştım sade ve armutlu hiç yemiyo bugün sebze çorbasınıda az içmiş :KK43:

Benim muhallebime kızım bayılıyor. Tarif dr hayri gozlukgiller den. 3 tatlı kaşığı irmik,120 ml.keçi sütü, az su, 1 cay kaşığı tuzsuz tereyağı, kendi yaptığım bebe biskuvisi toz haline getirilmiş olarak, yumusamis kuru kayisi ve ya kuru incirin ici

Benim muhallebime kızım bayılıyor. Tarif dr hayri gozlukgiller den. 3 tatlı kaşığı irmik,120 ml.keçi sütü, az su, 1 cay kaşığı tuzsuz tereyağı, kendi yaptığım bebe biskuvisi toz haline getirilmiş olarak, yumusamis kuru kayisi ve ya kuru incirin ici
Canım tarif güzel çok teşekkürler ama galiba benim kızıma irmik alerji yapıyo iki gündr irmiği çıkardım kabartıları azaldı irmik yerine pirinç unu koyup denesem olur mu bide keçi sütü yerine Muhallebi pişince anne sütümü eklesem o zamanda tarif çok mu değişiyo puf ne zormuş bu ek gıda

Back
X