- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bizimde var çok Şirin oluyo :) ama ayağından çok kolay çıkıyorBende cumartesi gunu almistim ev botu cok tatli oluyo kucuk kiz gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde var çok Şirin oluyo :) ama ayağından çok kolay çıkıyorBende cumartesi gunu almistim ev botu cok tatli oluyo kucuk kiz gibi
Güle Güle kullansın umut bey :)Bizde yürüteçlendik:)
Bence degildik o ce anbelerimi bboyle ilgilenmiyordu ki bizimle en azindan bemim annem oyle kalabalik aile is guc gecim skntisi derken bizi vakit kalmiyormusHemde ne fenalar sasirip kalıyorum biz de boylemiydik acaba yoksa yeni nesil mo böyle
Bizimki degil eltimdrn aldim denemelik sevdi yarin ilk is umuta da almak:)Güle Güle kullansın umut bey :)
Kac numara aliyorsunuz benim oglanin ayagi cok kucuk yaa en kucugu bile buyuk geliyorBizimde var çok Şirin oluyo :) ama ayağından çok kolay çıkıyor
Bizimki baby hope tavsiye ederim :) Resimdeki gibi alma bence. Ben yiğenime ondan almıştım ama pişman olmuştum. Çünkü önündeki oyuncaklara kafasını çok vuruyorduBizimki degil eltimdrn aldim denemelik sevdi yarin ilk is umuta da almak:)
Evet bizde de var hemen çıkıyor ben giydiremedim fazlaBizimde var çok Şirin oluyo :) ama ayağından çok kolay çıkıyor
Valla numarasına hiç bakmadım desem :) ablam almıştı. Gerçi yazsa görürdüm.Kac numara aliyorsunuz benim oglanin ayagi cok kucuk yaa en kucugu bile buyuk geliyor
Muhallebiyi Meyveli denesen.Biz kızımla yine savaştık ve o kazandı gece biraz uyusun diye muhallebi yaptım her yolu denedim 5-6 kaşıkta kaldıkCumartesi kontrolü yaklaştı ve ben yukleme falan yapamadım
![]()
Benim annemde sizi kucağıma alıp hiç sevemedim diyor babaannene veriyordum o bakıyordu ben iş yapıyordum diyor ne kötü bizde cocuklarimizda sansliyizBence degildik o ce anbelerimi bboyle ilgilenmiyordu ki bizimle en azindan bemim annem oyle kalabalik aile is guc gecim skntisi derken bizi vakit kalmiyormussimdi anne karninda basliyoz konusmaya
Aynen oyle sansliyiz sukurler olsunBenim annemde sizi kucağıma alıp hiç sevemedim diyor babaannene veriyordum o bakıyordu ben iş yapıyordum diyor ne kötü bizde cocuklarimizda sansliyiz
Burda cok fazla marka secme sansimiz yok malesef onu oyuncakli cafcafli bisi olsun bizimoglan oyuncaga cok meraklidaBizimki baby hope tavsiye ederim :) Resimdeki gibi alma bence. Ben yiğenime ondan almıştım ama pişman olmuştum. Çünkü önündeki oyuncaklara kafasını çok vuruyordu![]()
Yürüteç lerimiz aynıymisFena bu bebeler umut bayadir oksurme taklidiyapiyor hatta geceb anlayamadim gercekmi yalan mi sonra devami gelmeyince taklut oldugunu anladim:)ozellikle dikkat cekmek istedigo zaman oksuruk krizine giroyor bebe
Elmalı pirinç unlu yaptım dünde muzlu yulaflı yapmıştım sade ve armutlu hiç yemiyo bugün sebze çorbasınıda az içmişMuhallebiyi Meyveli denesen.
Elmalı pirinç unlu yaptım dünde muzlu yulaflı yapmıştım sade ve armutlu hiç yemiyo bugün sebze çorbasınıda az içmiş![]()
Canım tarif güzel çok teşekkürler ama galiba benim kızıma irmik alerji yapıyo iki gündr irmiği çıkardım kabartıları azaldı irmik yerine pirinç unu koyup denesem olur mu bide keçi sütü yerine Muhallebi pişince anne sütümü eklesem o zamanda tarif çok mu değişiyo puf ne zormuş bu ek gıdaBenim muhallebime kızım bayılıyor. Tarif dr hayri gozlukgiller den. 3 tatlı kaşığı irmik,120 ml.keçi sütü, az su, 1 cay kaşığı tuzsuz tereyağı, kendi yaptığım bebe biskuvisi toz haline getirilmiş olarak, yumusamis kuru kayisi ve ya kuru incirin ici