Suzde gule gule giyin biz ayagina gore bulamadigimi icin annsnnemizin orduklerini giyiyoruzEki Görüntüle 1382871 bide bu var ama bu biraz büyük galiba buda çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suzde gule gule giyin biz ayagina gore bulamadigimi icin annsnnemizin orduklerini giyiyoruzEki Görüntüle 1382871 bide bu var ama bu biraz büyük galiba buda çıkıyor
Canim ben diğer cocuklarimda ilk adım ayakkabılarını 20 numara almıştım ayakkabici 20 olur demişti yaşına da birşey kalmadı yaşında da giydirmeyi dusunuyorsan 20olur gibime geldiKizlar hazr numaradan bahsetmsken kac numara ayakkabi giyiyo bebeklwrnz? Ben 18 almstm chicconun kucuk gelmeye basladi.20 mi alsam acaba? Hava soguk oldgu icin iki corap giydiriyorum
Bizde tam tersi ben asker çocuğuydum hep uzaklardaymışız kıbrıs diyarbakır bingöl falan.babaanne anneanne dedeler teyze vs. hiç görmeden büyüdük.şark tarafı olduğu için evden dışarı bile çıkamıyomuşuz terörden.neyseki 3 kız kardeş.ay bi duygulandım ben gece gece eskilere gittim.Benim annemde sizi kucağıma alıp hiç sevemedim diyor babaannene veriyordum o bakıyordu ben iş yapıyordum diyor ne kötü bizde cocuklarimizda sansliyiz
Teşekkür ederim canım ama bende ayağına olduramadim bir türlü şimdilik idare ediyorum yuruyunce ilk adım ayakkabısı alırım ama şimdide ayağını sıcak tutcak birşey bulursam iyi olcakSuzde gule gule giyin biz ayagina gore bulamadigimi icin annsnnemizin orduklerini giyiyoruz
Öyle ahim sahim birşey değilde ben pazarda hevese geldim aldımCok guzelmis bu da benim zilli ozellikle cikarmaya ugrasiyo vuruyo birbirine ayaklarini cikarana kadar ama bunu cok fazla cikaramadi :)
Bendeyurutece binince ayaklari usumesin yeter bide corabini cikarip yedigi icin usuyor ayaklari belku biyle seyler giyince corabini cikaramazTeşekkür ederim canım ama bende ayağına olduramadim bir türlü şimdilik idare ediyorum yuruyunce ilk adım ayakkabısı alırım ama şimdide ayağını sıcak tutcak birşey bulursam iyi olcak
Oylede zor canım ya neyse ki kardeşlerin varmışBizde tam tersi ben asker çocuğuydum hep uzaklardaymışız kıbrıs diyarbakır bingöl falan.babaanne anneanne dedeler teyze vs. hiç görmeden büyüdük.şark tarafı olduğu için evden dışarı bile çıkamıyomuşuz terörden.neyseki 3 kız kardeş.ay bi duygulandım ben gece gece eskilere gittim.
Benim kizimda corabini çıkarıyor ağzına sokuyorBendeyurutece binince ayaklari usumesin yeter bide corabini cikarip yedigi icin usuyor ayaklari belku biyle seyler giyince corabini cikaramaz
Saol canm bakyodm ben de smdi 20 almayi düşündüm disari cikarken giydiriyorum zaten evde patik giyiyoCanim ben diğer cocuklarimda ilk adım ayakkabılarını 20 numara almıştım ayakkabici 20 olur demişti yaşına da birşey kalmadı yaşında da giydirmeyi dusunuyorsan 20olur gibime geldi
Gerçi canım yuruyunce ilk adım ayakkabısınin ortapedik olması gerekiyor birde ilk adım ayakkabısı diye satılıyor aklında bulunsunSaol canm bakyodm ben de smdi 20 almayi düşündüm disari cikarken giydiriyorum zaten evde patik giyiyo
lcw kaliplari cok kotu ben bunu ayakkabici dan aldim sokakta satilandan :) olmaz diyodum ama kalibi kucuk iste dedigim gibi o carik coraplardanda alabilirsin yada yasina kadar patige devam :)Denedim canm lcw dan 18-19 buyuk geldi ayaklari kucuk benimde esiminkide kucuk bize cekmis sanirim
adidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim sonradaGerçi canım yuruyunce ilk adım ayakkabısınin ortapedik olması gerekiyor birde ilk adım ayakkabısı diye satılıyor aklında bulunsun
Canim bize yasak demedi zaten salcamiz cok tuzlu degil ama yinede onun corbasini biraz sulandirip salcasini azaltiyorum tat vermis oluyorDr gıden arkadaşlar artık sızın yedıklerınızden verın demişler de bizim yedıklerımız salçalı tuzlu yağlı yemekler benim kafam karıştı gerçi ben dolma içi verıyorum istıyo ama bunlar yasak sa nasıl verıcez
Ayy onlra bizde bayiliyoruz esimin hayali zaten yurusun ilk onlardan alacakmis ben cok para diyorum oda olsun alacam ben diyor:)adidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim sonrada
Ben bugün ıspanak verdim tuzunu atmadim kızıma azıcık ayirdim sonra attım ama salca vardı içinde az koydum salcayiDr gıden arkadaşlar artık sızın yedıklerınızden verın demişler de bizim yedıklerımız salçalı tuzlu yağlı yemekler benim kafam karıştı gerçi ben dolma içi verıyorum istıyo ama bunlar yasak sa nasıl verıcez
Bende ogullarimin ilk ayakkabılarını sakliyorum hatıra olarakadidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim sonrada
Carik corap alcam bulabilirsem burda cok fazla secenegim yok ancak merkeze gittigim zaman alirim civilinde kaliplari kucuktu sankilcw kaliplari cok kotu ben bunu ayakkabici dan aldim sokakta satilandan :) olmaz diyodum ama kalibi kucuk iste dedigim gibi o carik coraplardanda alabilirsin yada yasina kadar patige devam :)
Yaa aynen öyle ben memur çocuklarına üzülüyorum bi yere alışıyon tam orayı terkediyon.sonra farklı okullar falan.akraba yok.annem küçük evlenmiş bide nasıl baş etmiş bilmem.ben şuan anneme çok yakınım o olmasa ne yapardım bilmem.üst kattada kvler oturuyo halaları amcası teyzesi çocuklarım şanslı valla.Oylede zor canım ya neyse ki kardeşlerin varmış