• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar hazr numaradan bahsetmsken kac numara ayakkabi giyiyo bebeklwrnz? Ben 18 almstm chicconun kucuk gelmeye basladi.20 mi alsam acaba? Hava soguk oldgu icin iki corap giydiriyorum
Canim ben diğer cocuklarimda ilk adım ayakkabılarını 20 numara almıştım ayakkabici 20 olur demişti yaşına da birşey kalmadı yaşında da giydirmeyi dusunuyorsan 20olur gibime geldi

Benim annemde sizi kucağıma alıp hiç sevemedim diyor babaannene veriyordum o bakıyordu ben iş yapıyordum diyor ne kötü bizde cocuklarimizda sansliyiz
Bizde tam tersi ben asker çocuğuydum hep uzaklardaymışız kıbrıs diyarbakır bingöl falan.babaanne anneanne dedeler teyze vs. hiç görmeden büyüdük.şark tarafı olduğu için evden dışarı bile çıkamıyomuşuz terörden.neyseki 3 kız kardeş.ay bi duygulandım ben gece gece eskilere gittim.

Suzde gule gule giyin biz ayagina gore bulamadigimi icin annsnnemizin orduklerini giyiyoruz
Teşekkür ederim canım ama bende ayağına olduramadim bir türlü şimdilik idare ediyorum yuruyunce ilk adım ayakkabısı alırım ama şimdide ayağını sıcak tutcak birşey bulursam iyi olcak

Teşekkür ederim canım ama bende ayağına olduramadim bir türlü şimdilik idare ediyorum yuruyunce ilk adım ayakkabısı alırım ama şimdide ayağını sıcak tutcak birşey bulursam iyi olcak
Bendeyurutece binince ayaklari usumesin yeter bide corabini cikarip yedigi icin usuyor ayaklari belku biyle seyler giyince corabini cikaramaz

Bizde tam tersi ben asker çocuğuydum hep uzaklardaymışız kıbrıs diyarbakır bingöl falan.babaanne anneanne dedeler teyze vs. hiç görmeden büyüdük.şark tarafı olduğu için evden dışarı bile çıkamıyomuşuz terörden.neyseki 3 kız kardeş.ay bi duygulandım ben gece gece eskilere gittim.
Oylede zor canım ya neyse ki kardeşlerin varmış

Canim ben diğer cocuklarimda ilk adım ayakkabılarını 20 numara almıştım ayakkabici 20 olur demişti yaşına da birşey kalmadı yaşında da giydirmeyi dusunuyorsan 20olur gibime geldi
Saol canm bakyodm ben de smdi 20 almayi düşündüm disari cikarken giydiriyorum zaten evde patik giyiyo

Dr gıden arkadaşlar artık sızın yedıklerınızden verın demişler de bizim yedıklerımız salçalı tuzlu yağlı yemekler benim kafam karıştı gerçi ben dolma içi verıyorum istıyo ama bunlar yasak sa nasıl verıcez

Denedim canm lcw dan 18-19 buyuk geldi ayaklari kucuk benimde esiminkide kucuk bize cekmis sanirim
lcw kaliplari cok kotu ben bunu ayakkabici dan aldim sokakta satilandan :) olmaz diyodum ama kalibi kucuk iste dedigim gibi o carik coraplardanda alabilirsin yada yasina kadar patige devam :)

Dr gıden arkadaşlar artık sızın yedıklerınızden verın demişler de bizim yedıklerımız salçalı tuzlu yağlı yemekler benim kafam karıştı gerçi ben dolma içi verıyorum istıyo ama bunlar yasak sa nasıl verıcez
Canim bize yasak demedi zaten salcamiz cok tuzlu degil ama yinede onun corbasini biraz sulandirip salcasini azaltiyorum tat vermis oluyor

Ben bugün ıspanak verdim tuzunu atmadim kızıma azıcık ayirdim sonra attım ama salca vardı içinde az koydum salcayi
adidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim sonrada
Bende ogullarimin ilk ayakkabılarını sakliyorum hatıra olarak

lcw kaliplari cok kotu ben bunu ayakkabici dan aldim sokakta satilandan :) olmaz diyodum ama kalibi kucuk iste dedigim gibi o carik coraplardanda alabilirsin yada yasina kadar patige devam :)
Carik corap alcam bulabilirsem burda cok fazla secenegim yok ancak merkeze gittigim zaman alirim civilinde kaliplari kucuktu sanki

Oylede zor canım ya neyse ki kardeşlerin varmış
Yaa aynen öyle ben memur çocuklarına üzülüyorum bi yere alışıyon tam orayı terkediyon.sonra farklı okullar falan.akraba yok.annem küçük evlenmiş bide nasıl baş etmiş bilmem.ben şuan anneme çok yakınım o olmasa ne yapardım bilmem.üst kattada kvler oturuyo halaları amcası teyzesi çocuklarım şanslı valla.

Back
X