2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Size sorum olacak sezeryan cizgimin oldugu yerde batık tüyler var. O yuzden kesi yerim.şiş kaldı. Tüyleri yuzeye cikarmak icin ne yapabilirim. Derinde görünüyor yuzeyde değil tüyler. Battikon kullan dediler,aldim işe yaramadı
Bunu alıntılamışım ama unutmuşum canım emin misin tüylerden olduğundan çünkü benimde kesi yerim Şiş ve pembe birkaç kişinin daha öyledi düzelmesi bir yılı bulabiliyormuş

Canım tarif güzel çok teşekkürler ama galiba benim kızıma irmik alerji yapıyo iki gündr irmiği çıkardım kabartıları azaldı irmik yerine pirinç unu koyup denesem olur mu bide keçi sütü yerine Muhallebi pişince anne sütümü eklesem o zamanda tarif çok mu değişiyo puf ne zormuş bu ek gıda

Tarif te pirinc unu da vardı. Kızıma çok kilo aldırıyor diye çıkardım onu, anne sutule denemedim, Emziriyorum ve kizimdan 1 damla süt arttiramiyorum cok iştahlı. Bence.anne sütunu muhalkebiye katmamali diye düşünüyorum

Bunu alıntılamışım ama unutmuşum canım emin misin tüylerden olduğundan çünkü benimde kesi yerim Şiş ve pembe birkaç kişinin daha öyledi düzelmesi bir yılı bulabiliyormuş

Öyle mi, benim de sizinki gibi, dr kıl donmesi bu sol taraf cunku ince cizgi olmus geçmiş dedi

Tarif te pirinc unu da vardı. Kızıma çok kilo aldırıyor diye çıkardım onu, anne sutule denemedim, Emziriyorum ve kizimdan 1 damla süt arttiramiyorum cok iştahlı. Bence.anne sütunu muhalkebiye katmamali diye düşünüyorum

Öyle mi, benim de sizinki gibi, dr kıl donmesi bu sol taraf cunku ince cizgi olmus geçmiş dedi
Benim stokta sütüm var değerlendirmek istiyorum ama dediğin gibş bu tarife uymayabilir benim kesi yerimin hepsi Şiş canım kıl dönmesine ne iyi gelir bilemedim

CAM00323.webp CAM00324.webp bizimki bu en kucuk numara buydu ama kalibida kucuk sanirim tam oldu oyku 19 giyiyo

lcw ninkiler cok kotu cikiyo gidiyo ayagindan ben annemin ordan ayakkabicidan aldim cikmiyo guzel oldu hemde 10 lira evde 3 tane lcwden var 15ten almistim duruyo oyle
Ben pazara gitmiştim çok hoşuma gitti ordan almıştım 5 liraya ama çıkıyor hemen giydiremedim fazla

Ben pazara gitmiştim çok hoşuma gitti ordan almıştım 5 liraya ama çıkıyor hemen giydiremedim fazla
Ben carik coraplardan almistim pazardan onlar cok guzeldi bi daha bulamadim kucuk geliyo simdi bu a101 bim e falan gelenlerdrn aldim guzel degil onlar cikiyo
Canim panduf un fermuari varmı bende ayakkabicidan bakayım
fermuar yok canim dikisi arkadan

Cok guzelmis canim ben 17 numara aradim bulamadim sigerleri buyuk geliyo
Ben bi kac yere sordum hep 20-21den basliyo ama beraber ciktiginiz bigun dene ayagina biyerde cok buyuk olmaz belki carik coraplardan alabilirsin onlarda kucuk numara var

Kizlar hazr numaradan bahsetmsken kac numara ayakkabi giyiyo bebeklwrnz? Ben 18 almstm chicconun kucuk gelmeye basladi.20 mi alsam acaba? Hava soguk oldgu icin iki corap giydiriyorum

Back
X