2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım saçmalık bunlar inanma.cenab-ı hak çoktan ömrünü biçti kaderini belirledi yavrularımıızn böyle batıl inançlara tama etmek bile günah.kestir sen saçını :)

Beende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler kestirde rahatla o zaman diyolar :) kötü hissettiriyorlar yani kendimi bu suç işleyecek gibi hissediyorum :)

Böyle haberlerle gelin sabah sabahh :) valla moralim düzeldi.. Çokk çok mutlu oldum Senin kadar olmasa da gözün aydın canım

Günaydınnn meraklı ve heyacanlı aynı zamanda haziran annişlerii beni de bu şişkinlik bitiricek çok acıkıyorum ama çok yemesemde şişkinlik oluyo hiç yemesem bulantı oluyo bide belim çok ağrıyo bacağıma ve kalçama vuran bi ağrı haftaya doktora gidince sorucam inşallah önemli bişey çıkmazz beli ağrıyan varmı arkadaşlar benim gibi kalçasına vuran bi ağrı.... Yoksa ben istisnamıyım ki

gözün aydın pufpuf. ben 5+4 te kesemi görmüştüm bi daha da gidemedim doktora yaa.pzts randevum var. o doktoru istedim die özellikle, bu kadar bekledim.ne kalp atışı duydum ne minnoşu gördüm. işler çok yoğun, ben çok halsizim.off. az kaldı diyim bari sabredeyim biraz daha. allahtan mide bulantılarım had safhada oldu hep, her şey yolundadır diye içim rahatladı bu yüzden.

emleb cim ben de öyleyim yaa.hep şişim. tatlı yemiyorum ekmek yemiyorum.ama sık sık yiyorum.hep açım sanki.bi taraftan midem de bulanıyor. midem çok ayarsız yani. bi de tatlıları ekmekleri götürsek nolur bilmem. aslında ben bi diyetisyene gitmek istiyorum. ne yiyim ne yemiyim diye. diyetsiyenler hamileler için yemek listesi verebiliyorlar mı ki. işyerimde diyetisyenler var, dün biriyle tanıştım.bi gidip görüşücem bakalım.burda da paylaşırım.

iyi sabretmişsin ya Bize kalsa ultrason cihazında sabahlıcaz valla =) 2li test için 1 ay sonraya randevu vermişti dr. şimdi 3 aralık gelsin diye dua ediyorum :18: Allahın izniyle bi aksilik yoktur inş. Güzel haberlerini bekliyoruz

Benimde senin gibi 6. haftada gitmiştim kese vrdı bebeği görememişti 1 hafta sonraya randevu almıştık o hafta zaten bulantılarım başlamıştı,sonra sabah kusmaları eklenmişti bende bulantılardan dolayı kesin var diye düşündüm öylede oldu çok şükür..diğer hafta doktora ordamı dediğimde simsiyah kesenin içinde ay gibi parlıyordu hemen gördük çok şükür..kesenin boyutu nasıldı kaç mm?

Cnm benimde seninle aynı gün görünüyor doğumum :) benimde 7 aralıkta randevum ense kalınlığına ve cinsiyetine bakcaz ogünnn :)

Cnm benimde seninle aynı gün görünüyor doğumum :) benimde 7 aralıkta randevum ense kalınlığına ve cinsiyetine bakcaz ogünnn :)

Hayırlısı olsun canım , sağ sağlim gelirler inşallah dünyaya. bu arada Doktora gitmeden önce mutlaka çikolata ye , kıpır kıpır oluyolarmış ozaman cinsiyeti gösterir belki

aynı duurmların hepsi bende de var canım.sadece belimin agrısı kalçama vurmuyor geri saydıklarının hepsi var..

aynı duurmların hepsi bende de var canım.sadece belimin agrısı kalçama vurmuyor geri saydıklarının hepsi var..

ah canımm ne yapıcaz böyle arkadaşında aynıydı 5. Ayında ancak biraz rahatlayabildii daha çoook vaar

progestan 200lük kullanan hanımlar ben artık çok tiksinince ilaçtan doktor fitil olarak kullan dedi,şimdi fitil olarak kullanıyorum ama çok fena su gibi akıntı yapıyo,benim bu akntı problemi bitmedi gitii:2:

Canim bnde crinone jel kullaniyorum oda progesteron icin..ayni fitil gibi.gece yatarken yapiyorum ben bu sayede ayaga kalkmamis ve ilaci bosa akitmamis oluyorum sende oyle yapabilirsin

Kızlar bende aldıgım cicileri topikte paylaştım Sizde aldıklarınızı paylaşın topiğimiz canlansın

ekmek yesemde yeemsemde aynı zaten ekmeksiz çorba bile içemiyorum doktor kayısı incir falan ye dedi işte canım biraz rahatlatır dedi bide bitkisel bi hap yazdı ama ben hap ilaç kullanmak istemiyorum küçük kuzuma o yüzden almadım bile ..merakla bekliyoruz canım paylaşımlarınnı

Gunaydinnnn
Su bulantilar biran once bitse hersey coook daha guzel olacak

mrb cnm sana bişi sormak istiyorum.Hamileliğinin 12.haftasındaymışsın doktorun bebeğin cinsiyeti ile ilgili birşey söyledimi? Ne zaman belli oluyor bu bebeklerin cinsiyetleri çok merak ediyorum da ben :18:

ah canımm ne yapıcaz böyle arkadaşında aynıydı 5. Ayında ancak biraz rahatlayabildii daha çoook vaar

ah ah bir bilsem Ne yapalı dayanıcaz yavrularımız için.ben hep olmayanların halini düşünüyorum şükrediyorum.şikayet etmiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum.ama bu bulantılar bel agrısı gerçekten zor.güzelim evimden sogudum öyle kokuyor ki bana

erkek bebekse 3 bucuk aylıkken belli oluyor ama kızların 4 ayı buluyor.12 haftalıkken cinsiyet belirlenmesi çok zor canım çok erken

hiç bilmiyorum kesenin boyutunu.ama doktor sorun yok demişti. Bakalım göreceğiz inşallah. senin de hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…