2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

BEN AÇKEN ÇOK GÜZEL GELİYO KOKULAR TABİ HERYEMEK DEĞİL AMA HERŞEYE DOYANA KADAR KARNIM DOYUNCA HİÇBİŞEY DUYASIM GELMİYOMUTFAĞI ZOR TOPLUYORM ARTIK ÖYLE BEN HEP ŞÜKÜR EDİYORUM AMA HANİ BURDA DERTLEŞİYORUZ YA YÜZDEN SÖYLÜYORUZ BİZ BİRİRİMİZE DEMİİ ÇÜNKÜ DAHA NE KÖTÜLERİ VAR EN ZORUDA ARAYANLAR VAR EVLAT DİYE YANANLAR VAR rABBİM E ÇOK ŞÜKÜR NASİP ETTİ BİZE ÇOOOK ŞÜKÜRRR rABBİM İSTEYEN HERKESLERE VERSİN....

batıl ama yine de kestirmeyi düşünmüyrm ben..biraz da iyice uzasın hamilelikten sora kendi saç rengime döneyim falan istiyrm o yüzden kestirmicem..
bende onu saçımızı kesersek çocuğun aklı kısa olurmuş diye duydum herkes uyduruyo bişey çok manasız bence canım batıl tamamen ne alakası var.allah neyi nasıl yazmışsa kadere öyle olur bence.saç kesmeyle falan öyle olmaz bence :)

amin canım inşallah :) ben doyana kadar yiyemiyorum çünkü çok kötü şişiyorum ve miğdemin bulantısından ölüyorum.dün oruç tuttum doyana kadar yedim bulantıdan gece uyuyamadım Ne yapalım az kaldı az daha dayanalım

erkek bebekse 3 bucuk aylıkken belli oluyor ama kızların 4 ayı buluyor.12 haftalıkken cinsiyet belirlenmesi çok zor canım çok erken

canım bende 13. Haftalıkken gidicem acaa bi ihtimal ki blli olurmu

Son düzenleme:
canım bende 13. Haftalıkken gidicem acaa bi ihtimal ki blli olurmu

canım çok erken kendini umutlandırma bence.13.haftada daha yen yeni belirginleşmeye başlıyo aslında bebeğin cinsiyeti.ben 4 aylık olana kadar ögrenebilceğimi sanmıyorum.etrafımdada öyle oldu.ama dedğim gibi erkekse erken belli oluyo canım :)

geçen gün canım deli gibi mantı çekti aldım yaptım bi güzel yiye yiye 4-5 kaşık yedim o kadar yani eşim diyo ki bu senin canının istemesi istemeseymiş daa iyiymiş:) ben de fazla yiyemiyorum midem ekşiyo akşamları bu da yeni çıktı bende..

canım benim de arada oluyo öyle bir anda bacağım ve kalçam da inanılmaz bir ağrı oluyo kalsiyum eksikliğinden olabiliyomuş ileriki aylarda hatta kramplar oluyomuş.. istisna diilsin aynı sorun bende de var

evet bende öyleyim kızlar bulantım hiç olmadı ama et kokusu iğğğrenç geliyor bana depresiflik bende de var. akşam yemek yesem de tıkabasa geceye doğru acıkıyorum ya siz de de oluyor mu

Son düzenleme:

bende de aynı şey oluyor.ben sebze türü tüketmeyi seviyorum birde meyve.hafif ya iyi geliyo.pırasa yemek istedim geçende eşim insanın canı pırasa mı ister diyo ama limonlu limonlu güzel oluyo da yaptım yiyemedim aynı senin gibi

Aranıza yeni katıldım 8+5 günlük hamileyim ve 6. hafta itibariyle mide bulantılarından ölüyorum 5 kilo verdim,sürekli aç geziyorum ve sinirlerim çok bozuk,bu durumdan dolayı çocuğumla bağ kuramıyorum ( yemek yiyen insanlardan nefret eder hale geldim,etrafımda ki bütün insanların geçecek demesinden artık nefret eder oldum hani bu süreç çok güzel olacaktı ,içim dışımda geziyorum,bütün günümü 1 parça ekmeğin arasına koyduğum peynirle geçiriyorum o da midem de ne kadar kalırsa! denemediğim şey kalmadı çubuk kraker,galeta,leblebi,yeşil elma,zencefilli şeker,ekmek bana mısın demiyo ve 1 gün 1 ay gibi geliyo şaşırdım kaldım şimdiden bi daha çocuk doğurmayacağıma yemin ederek geziyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Görüşmek dileğiyle..

Son düzenleme:
canım benim de arada oluyo öyle bir anda bacağım ve kalçam da inanılmaz bir ağrı oluyo kalsiyum eksikliğinden olabiliyomuş ileriki aylarda hatta kramplar oluyomuş.. istisna diilsin aynı sorun bende de var

bende de arada oluyo kalçmdan bi başlıyo bacaga kadar ne oturabılıyorum ne rahat yuruyebılıyorumm şu an yok arada bi tuttumu napacagımı şaşırıyorum yaniii... arkadaşımız yanlız degıl bu konuda....

aynen sebze yiyebiliyorum bn de zaten allahıma binlerce kez şükürler olsun ki her türlü meyveyi bize sunmuş meyve olmasa heralde açlıktan ölüp giderim ben de aa iyi aklıma getirdin bak pırasa bol ekşili güzel olur valla yarın alıp yapıyım inşallah yiyebilirim ama:)

ayyyy ekşii deyipp durmayınnn pırasa yemicem ama bol ekşili havuçlu turp salatası yapcam galiba şimdiii çook fenasınıızzz heeeeeeeeeeee...

bugün rüyamda doktoruma gitmiştim bana bebeğin kız olacak dedi :) hayırdır inşallahh :) bakalım doğru çıkacak mı rüyam

Hayirli olsun canimm..
mahsallah hemen söylemis doktorun ama tabiki yanilma payi olarbilir
doktorda kesin dememis ztn ama bana göre benziyor dediginde 80% 90% dogru cikiyor.

bende bende 11+4 de gidicem :) insallah biseyler söylerr yaa
cok merak ediyorummm en azindn benziyor falan desede yeter
bizde 3 kiziz ailede ilk ve 2.yigenim erkek 3.yolda 28 haftalik oda büyük ihtimal erkek diyor doktor
sende biraz daha büyük olasilik erkek olmasi :) bizim aileye bi kiz lazim artikk:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…