ah ah bir bilsemNe yapalı dayanıcaz yavrularımız için.ben hep olmayanların halini düşünüyorum şükrediyorum.şikayet etmiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum.ama bu bulantılar bel agrısı gerçekten zor.güzelim evimden sogudum öyle kokuyor ki bana
bende onu saçımızı kesersek çocuğun aklı kısa olurmuş diye duydum herkes uyduruyo bişey çok manasız bence canımbatıl ama yine de kestirmeyi düşünmüyrm ben..biraz da iyice uzasın hamilelikten sora kendi saç rengime döneyim falan istiyrm o yüzden kestirmicem..
ben açken çok güzel geliyo kokular tabi heryemek değil ama herşeye doyana kadar karnım doyunca hiçbişey duyasım gelmiyomutfağı zor topluyorm artık öyle ben hep şükür ediyorum ama hani burda dertleşiyoruz ya yüzden söylüyoruz biz biririmize demii çünkü daha ne kötüleri var en zoruda arayanlar var evlat diye yananlar var rabbim e çok şükür nasip etti bize çoook şükürrr rabbim isteyen herkeslere versin....
erkek bebekse 3 bucuk aylıkken belli oluyor ama kızların 4 ayı buluyor.12 haftalıkken cinsiyet belirlenmesi çok zor canım çok erken
canım bende 13. Haftalıkken gidicem acaa bi ihtimal ki blli olurmu
bendede bulantı ağrı falan olmuyo hamile değilmişim gibi hiçbir değişiklik yok.biraz uykuda ve sinirlerde sıkıntı var.bencede bulantı olmaması büyük şans.
amin canım inşallah :) ben doyana kadar yiyemiyorum çünkü çok kötü şişiyorum ve miğdemin bulantısından ölüyorum.dün oruç tuttum doyana kadar yedim bulantıdan gece uyuyamadımNe yapalım az kaldı az daha dayanalım
Günaydınnn meraklı ve heyacanlı aynı zamanda haziran annişleriibeni de bu şişkinlik bitiricek çok acıkıyorum ama çok yemesemde şişkinlik oluyo hiç yemesem bulantı oluyo bide belim çok ağrıyo bacağıma ve kalçama vuran bi ağrı haftaya doktora gidince sorucam inşallah önemli bişey çıkmazz beli ağrıyan varmı arkadaşlar benim gibi kalçasına vuran bi ağrı.... Yoksa ben istisnamıyım ki
geçen gün canım deli gibi mantı çekti aldım yaptım bi güzel yiye yiye 4-5 kaşık yedim o kadar yani eşim diyo ki bu senin canının istemesi istemeseymiş daa iyiymiş:) ben de fazla yiyemiyorum midem ekşiyo akşamları bu da yeni çıktı bende..
canım benim de arada oluyo öyle bir anda bacağım ve kalçam da inanılmaz bir ağrı oluyo kalsiyum eksikliğinden olabiliyomuş ileriki aylarda hatta kramplar oluyomuş.. istisna diilsin aynı sorun bende de var
bende de aynı şey oluyor.ben sebze türü tüketmeyi seviyorum birde meyve.hafif ya iyi geliyo.pırasa yemek istedim geçende eşim insanın canı pırasa mı ister diyoama limonlu limonlu güzel oluyo da yaptım yiyemedim aynı senin gibi
aynen sebze yiyebiliyorum bn de zaten allahıma binlerce kez şükürler olsun ki her türlü meyveyi bize sunmuş meyve olmasa heralde açlıktan ölüp giderim ben deaa iyi aklıma getirdin bak pırasa bol ekşili güzel olur valla yarın alıp yapıyım inşallah yiyebilirim ama:)
ayyyy ekşii deyipp durmayınnnpırasa yemicem ama bol ekşili havuçlu turp salatası yapcam galiba şimdiii çook fenasınıızzz heeeeeeeeeeee... [/QUOT
turpa bayılıyorum ama yemeye korkuyoyorum gaz yapıyo maalumm:)) ye canım afiyett olsun yarasınnn
Merhaba kızlar dün Dr gittim bebeğim 11+2 günlük herşeyi çok normal sağlıklı bi bebeğe benziyor dedi cinsiyet tahmini olarak ta kıza benziyor dedi benim gibi erkenden cinsiyetini öğrenenler varmı yada etrafta bildiğiniz bide kesin diye kabul edeyim mi yoksa yanılma payı vardır deyip düşünmeyeyim mi? Bide benim 6 7 ve 8. haftalarda miğde bulantılarım hemen hemen hiç yoktu son üç haftadır iyice azıttı Allah'tan k
Masaallah cinsiyetini tahmin edebilmisler demek...
O halde 12+5 de gidecegim icin sansliyim....
Bebisimin cinsiyetini oldukca merak ediyorum...
Annem ile babam erkek olmasini cok istiyor ....
Onlari mutlu edebilmek adina bende erkek istiyorum
5 kiz kardes hic erkek olmayinca ...
Oncelik olarak tabi ki saglkkli ve hayirli bir evlat olmasi
ayyyy ekşii deyipp durmayınnnpırasa yemicem ama bol ekşili havuçlu turp salatası yapcam galiba şimdiii çook fenasınıızzz heeeeeeeeeeee... [/QUOT
turpa bayılıyorum ama yemeye korkuyoyorum gaz yapıyo maalumm:)) ye canım afiyett olsun yarasınnn
saol şekeriimmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?