• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aranıza yeni katıldım 8+5 günlük hamileyim ve 6. hafta itibariyle mide bulantılarından ölüyorum 5 kilo verdim,sürekli aç geziyorum ve sinirlerim çok bozuk,bu durumdan dolayı çocuğumla bağ kuramıyorum :(( yemek yiyen insanlardan nefret eder hale geldim,etrafımda ki bütün insanların geçecek demesinden artık nefret eder oldum :( hani bu süreç çok güzel olacaktı ,içim dışımda geziyorum,bütün günümü 1 parça ekmeğin arasına koyduğum peynirle geçiriyorum o da midem de ne kadar kalırsa! denemediğim şey kalmadı çubuk kraker,galeta,leblebi,yeşil elma,zencefilli şeker,ekmek bana mısın demiyo ve 1 gün 1 ay gibi geliyo şaşırdım kaldım şimdiden bi daha çocuk doğurmayacağıma yemin ederek geziyorum :( Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Görüşmek dileğiyle..

hosgeldin aramiza canimm..cok gecmis olsunn
Benim tavsiyem bi doktora git asiri kusuyorsan serum alman gerek
Malesef cok zor ama yapicak bisey olmuyor hic bisey fayda etmiyor bi süre katlanmak zorundasin :(

Hayirli olsun canimm..
mahsallah hemen söylemis doktorun ama tabiki yanilma payi olarbilir
doktorda kesin dememis ztn ama bana göre benziyor dediginde 80% 90% dogru cikiyor.

bende bende 11+4 de gidicem :) insallah biseyler söylerr yaa
cok merak ediyorummm en azindn benziyor falan desede yeter :52::52:
bizde 3 kiziz ailede ilk ve 2.yigenim erkek 3.yolda 28 haftalik oda büyük ihtimal erkek diyor doktor
sende biraz daha büyük olasilik erkek olmasi :) bizim aileye bi kiz lazim artikk:18:

bendee 12+4 te gidicem bakalım bişey dicekmi pek umudum yokta diceginden bellide olmaz bide bakmışım minişim bana suprız yapmışşşş....:16::16::16:

hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda sen ne hissediyosun?

aynen saglıklı olsun herşeyden önce ama ben hamile kaldıgımdan beri erkek hissediyorum... söyleyenlerde beni yanıltmıyor... ama belki süpriz yapar bebegim annesineee...:nazar::nazar::nazar::16::16:

aynen saglıklı olsun herşeyden önce ama ben hamile kaldıgımdan beri erkek hissediyorum... söyleyenlerde beni yanıltmıyor... ama belki süpriz yapar bebegim annesineee...:nazar::nazar::nazar::16::16:

bana da soruyolar ne hissediyosun diye ben kız hissediyorum eşim de erkek hissediyomuş sanırım her ikimiz de istediğimizi hissediyoruz:))ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyo mağazalarda yaa :DD geçen pembiş bi ayakkabı beğendim ayyy tam yemelik yaa böyle tüylü müylü kokoş bişeydi çok şirindi :DDD

ayyyy ekşii deyipp durmayınnn :36::36::36: pırasa yemicem ama bol ekşili havuçlu turp salatası yapcam galiba şimdiii çook fenasınıızzz heeeeeeeeeeee...:52::52::52::37::37::37::37:

aynen sebze yiyebiliyorum bn de zaten allahıma binlerce kez şükürler olsun ki her türlü meyveyi bize sunmuş meyve olmasa heralde açlıktan ölüp giderim ben de :D aa iyi aklıma getirdin bak pırasa bol ekşili güzel olur valla yarın alıp yapıyım inşallah yiyebilirim ama:)

ekşi iyidir iyidir :1: :1::1:

bana da soruyolar ne hissediyosun diye ben kız hissediyorum eşim de erkek hissediyomuş sanırım her ikimiz de istediğimizi hissediyoruz:))ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyo mağazalarda yaa :DD geçen pembiş bi ayakkabı beğendim ayyy tam yemelik yaa böyle tüylü müylü kokoş bişeydi çok şirindi :DDD

aynen bende hep kiz esyalarina gidiyorum tabi bu bide kiz istedigimden kaynaklaniyor galiba :)
esim ve babasi erkek istiyor:23: kizim diye seviyorum hep karnimi:17:
hep babasi atmiycakya birde biz ona gol atalim :52::52:

benim geç döllenme oldugu için hangi ayda amile kaldıgımı bilemiyorum.eylülse erkek ekimse kız :) ama erkek olcagını hissediyorum ben,herkes kızın olcak kızın olcak desede :1: bi de eşimde erkek hissediyor onun hislerine de çok güveniyorum.çünkü ben kan testi yaptırdıgımda negatif çıkmıştı eşim yine de hamilesin sen demişti hakkatende hamileydim geç döllenmeden dolayı negatif çıkmıştı :1::1:

aynen bende hep kiz esyalarina gidiyorum tabi bu bide kiz istedigimden kaynaklaniyor galiba :)
esim ve babasi erkek istiyor:23: kizim diye seviyorum hep karnimi:17:
hep babasi atmiycakya birde biz ona gol atalim :52::52:

aynen kız isteğinden kaynaklanıyodur kesinlikle canım:DD ben arkadaşlarımınkini tahmin ediyodum ve doğru da çıkıyodu ama kendiminki edemiyorum.. bi arkadaşıma demiştim 2.bebeğine hamile sen de kız anası tipi yok senin oğlun olcak demiştim.. kız doktordan çıkar çıkmaz beni arıyo yaa nerden bildin oğlum oluyo diye:52::52:

Benimde çin takvimi kız diyor ama ben rüyamda 2 oldu erkek görüyorum,hayırlısı..Benimde elim hep erkek bebek kıyafetlerine gidiyor,çocuklar hisseder derler bakalım geçen eşimin 4 yaşındaki yeğeni durduk yere senin kızın mı var dedi :)

Back
X