Benim agzimin tadi da bozukgarip bi tat var.sakiz cignemek iyi geliyor
ben senin yerinde olsam canım birdaha bişeyi paylaşmam eşin söylesin madem öyle tepkilerini sen duymamış olursun canın sıkılmaz en azından.. aynı şehirde misiniz?gecmis olsun tekrardan canim..
cok iyi yapmissinn insallah duzelir zamanla.
tesekür ederim canim bi tahminde bulundu en azindan
4 hafta sonra bidaki randavumuz :) ozamana kesin olur buyuk ihtimal..
Esimin babasina cok sinir oldumm o erkek istiyordu
ilk torun onunda hevesini anlamaya calisiyorum ama bu kadarda olmaz diyorum artikk
olmayan bebek hakkinda bile benimle inatlasiyor adam ben bakarim size vermem okula baslayana kadar benim yanimda kalir falan..
hamile oldugumuda ogrenince sürekli erkek olsun erkek olsun diyip duruyor
bugunde erkek diyiince doktor arayayim dedim esimden once onlari aradim
kayilvalidem acti teli. dedim babama mujdem var iyimi kotumu diyo bende kiz istedigim icin hayallerim suya dustu dedim
aman bizimki dusmesinde seninki dussun senin bidaha olur demezmi
gelde sinir olma..neyse babamla konustum gine ayni seyler bayagi bi sinir oldumm esime patladim
Anasi babasi olarak bizi yok saymak ne demek anlamiyorumm
ben senin yerinde olsam canım birdaha bişeyi paylaşmam eşin söylesin madem öyle tepkilerini sen duymamış olursun canın sıkılmaz en azından.. aynı şehirde misiniz?
ama ülkeni özlemiyor musun?artik öyle olucak sanirim en iyisi muhatap olmamak..
babasi sürekli soruyormus kayinvalideme aradimi nasilmis falan diye bende o yuzden arayip duruyorum
ama artik sinirlerimde bozuluyor iyce.ben sakin gecirmeye calistikca bu degerli zamanlarimi o benimle tartismaya giriyor
Cok sükür ayni sehirde hatta ülkede bile degiliz
onlar türkiyede ben almanyadayim cok zor oldu esimi burda yasamak icin ikna etmek.2 aya insallah yanimizda olucak..
simdi diyorum iyikide uzaktayiz yoksa ayni cati altinda sinir stresten patlardim
ama ülkeni özlemiyor musun?ben çok özlüyorum da.iki sene sonra turkiyedeyiz inşaallah
Buyugun sonucta Raziy bence fazla arayi acma esinin hatiri icin en azindan....valla bende anliyamiyorum,esimde takma bosver diyo ama annesi babasi sonucta bisey diyemiyor.
bende babasinin tutumundan dolayi diyorum hep kiz olur insallah diyeRabbim sagliklisini versin en önemlisi
kiz erkek fark etmez tabi.aklima geldikce bogazim dügümleniyor.
bizimkilerinde ilk torunu oldu hic böyle seyler duymadim agizlarindan
Arayip sormuycam dedim esime bundan sonra,dogumumda burda olsunlar istiyordum ama artik onuda istemiyorum
aman uzak dursunlar..Zorla böyle dusuncelere sokuyolar insani
Şimdi doktorumuzdan geldik :)) çok şükürr bizim fasulyecik sağlıklıymış ve kıpır kıpırdı :)) 3 hafta sonra 2li tarama için randevu verdi doktorumuz..sabırsızlıkla onu bekliyoruz artık
Şimdi doktorumuzdan geldik :)) çok şükürr bizim fasulyecik sağlıklıymış ve kıpır kıpırdı :)) 3 hafta sonra 2li tarama için randevu verdi doktorumuz..sabırsızlıkla onu bekliyoruz artık
artik öyle olucak sanirim en iyisi muhatap olmamak..
babasi sürekli soruyormus kayinvalideme aradimi nasilmis falan diye bende o yuzden arayip duruyorum
ama artik sinirlerimde bozuluyor iyce.ben sakin gecirmeye calistikca bu degerli zamanlarimi o benimle tartismaya giriyor
Cok sükür ayni sehirde hatta ülkede bile degiliz
onlar türkiyede ben almanyadayim cok zor oldu esimi burda yasamak icin ikna etmek.2 aya insallah yanimizda olucak..
simdi diyorum iyikide uzaktayiz yoksa ayni cati altinda sinir stresten patlardim
oyy maşallah kolları bacakları ağzı burnu yüzü belli oluyo mu iyice :)
oyy maşallah kolları bacakları ağzı burnu yüzü belli oluyo mu iyice :)
benim kontrolüm bu c.tesi olucak ve 9+1'de olacağım inş..
demek 2'li test için benide 3 hafta sonraya falan çağıracak,tüüühhh uzun bi zamanmış yahu
En son 1 ay once gordum bebegimi ve cooook ozledim
Evet canim bencede uzun bi zaman :) insan sürekli merak ediyor 15 gun once kalp atisini duydugum halde bugun bile tedirgin gitmiştim ama çok şükür iyi haberlerle geldik..bu arada doktorum 3 hafta sonra cinsiyeti bile söylerim dedi daha da bi heyecanlandım :))
senin haftan baya ilerde..
hatta 2-3 kişi var galiba 13.haftasında,en büyüklerimizsiniz
nasılsın peki?nasıl hissediyosun?
mesela belirtiler yokoldu mu artık tamamen,yoksa var mı ufak tefek?
merak ediyorum...
CANIM azaldi saniyordum ama sabah uc kere bulantim oldu...
Sabah ictigim suyu aninda cikardim... sonrada aldigim kan ilacini cok aciydi tadi
Karnim cikti bebegimin yerini hissediyorum
Bas agrilarimiz var bu aralar....
Eskisi kadar geceleri wc ihtiyaci icin kalkmiyorum...
Sadece soluma donerek yatabiliyorum...
Ve karin kasintisi kullandigim yaglarla gecti gibi sukur
Gozlemlerim bunlar
zaten 2'li testte %90 belli oluyor diyolar..
3 hafta geçmez şimdi sana he
benim kontrolüm bu c.tesi olucak ve 9+1'de olacağım inş..
demek 2'li test için benide 3 hafta sonraya falan çağıracak,tüüühhh uzun bi zamanmış yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?