2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben senin yerinde olsam canım birdaha bişeyi paylaşmam eşin söylesin madem öyle tepkilerini sen duymamış olursun canın sıkılmaz en azından.. aynı şehirde misiniz?

ben senin yerinde olsam canım birdaha bişeyi paylaşmam eşin söylesin madem öyle tepkilerini sen duymamış olursun canın sıkılmaz en azından.. aynı şehirde misiniz?

artik öyle olucak sanirim en iyisi muhatap olmamak..
babasi sürekli soruyormus kayinvalideme aradimi nasilmis falan diye bende o yuzden arayip duruyorum
ama artik sinirlerimde bozuluyor iyce.ben sakin gecirmeye calistikca bu degerli zamanlarimi o benimle tartismaya giriyor
Cok sükür ayni sehirde hatta ülkede bile degiliz
onlar türkiyede ben almanyadayim cok zor oldu esimi burda yasamak icin ikna etmek.2 aya insallah yanimizda olucak..
simdi diyorum iyikide uzaktayiz yoksa ayni cati altinda sinir stresten patlardim

ama ülkeni özlemiyor musun? ben çok özlüyorum da.iki sene sonra turkiyedeyiz inşaallah

Buyugun sonucta Raziy bence fazla arayi acma esinin hatiri icin en azindan....
Bak farkli ulkelerdesiniz sukret ki ayni yerde degilsiniz....
Bizde de var benzer sorunlar ....
Her iki tarafinda ilk torunu....
Merakla bekleniyor cinsiyeti su anda...
Bana kalirsa sadece ve sadece saglikli olmasi....
Cogu erkek istiyor o nedenle biraz bende de var bir erkek cocuk istesigi
Hayirlisi bakalim...
Su cuma biran evvel gelse

Şimdi doktorumuzdan geldik :)) çok şükürr bizim fasulyecik sağlıklıymış ve kıpır kıpırdı :)) 3 hafta sonra 2li tarama için randevu verdi doktorumuz..sabırsızlıkla onu bekliyoruz artık

Şimdi doktorumuzdan geldik :)) çok şükürr bizim fasulyecik sağlıklıymış ve kıpır kıpırdı :)) 3 hafta sonra 2li tarama için randevu verdi doktorumuz..sabırsızlıkla onu bekliyoruz artık

benim kontrolüm bu c.tesi olucak ve 9+1'de olacağım inş..
demek 2'li test için benide 3 hafta sonraya falan çağıracak,tüüühhh uzun bi zamanmış yahu

oyy maşallah kolları bacakları ağzı burnu yüzü belli oluyo mu iyice :)

canım birde hormonların etkiside var üzerimizde ondanda bu kadar kızmış olabilirsin bende bazen birinin bebekle ilgili dediği bi yoruma gıcık oluyorum acaip sinirim bozuluyo filan onlara bişey demesemde sonra diyorum hormonlardan herhalde bazı sabahlar uyanıyorum niye böyle düşündüm onlarda şunun için demiştir filan diye inanılmaz pozitif oluyorum :) ama gerçek şuki beni mesela bu hormonlar alınganlaştırdı :)

oyy maşallah kolları bacakları ağzı burnu yüzü belli oluyo mu iyice :)

demek 2'li test için benide 3 hafta sonraya falan çağıracak,tüüühhh uzun bi zamanmış yahu

Evet canim bencede uzun bi zaman :) insan sürekli merak ediyor 15 gun once kalp atisini duydugum halde bugun bile tedirgin gitmiştim ama çok şükür iyi haberlerle geldik..bu arada doktorum 3 hafta sonra cinsiyeti bile söylerim dedi daha da bi heyecanlandım :))

En son 1 ay once gordum bebegimi ve cooook ozledim

senin haftan baya ilerde..
hatta 2-3 kişi var galiba 13.haftasında,en büyüklerimizsiniz

nasılsın peki?nasıl hissediyosun?
mesela belirtiler yokoldu mu artık tamamen,yoksa var mı ufak tefek?

merak ediyorum...

zaten 2'li testte %90 belli oluyor diyolar..
3 hafta geçmez şimdi sana he

senin haftan baya ilerde..
hatta 2-3 kişi var galiba 13.haftasında,en büyüklerimizsiniz

nasılsın peki?nasıl hissediyosun?
mesela belirtiler yokoldu mu artık tamamen,yoksa var mı ufak tefek?

merak ediyorum...

CANIM azaldi saniyordum ama sabah uc kere bulantim oldu...
Sabah ictigim suyu aninda cikardim... sonrada aldigim kan ilacini cok aciydi tadi
Karnim cikti bebegimin yerini hissediyorum
Bas agrilarimiz var bu aralar....
Eskisi kadar geceleri wc ihtiyaci icin kalkmiyorum...
Sadece soluma donerek yatabiliyorum...
Ve karin kasintisi kullandigim yaglarla gecti gibi sukur
Gozlemlerim bunlar

hıımmm ohh ne güzel,maşallah
benimde bugün başım ağrıyor,heralde belirtilerden bu da.. :26:
kaşıntım,bulantım falan hiç olmadı zaten benim
vc için bende hemen hemen aynı fikirdeyim,3-4 kez uyanmıyorum
benimde sert ve hafif çıkık bir karnım var evet

Ben de 9+1 de gitmiştim en son beni 2 hafta sonraya çağırdı ikili test için bende c.tesi gidicem çok heyecanlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…