işte diyorum ya cnm değişiyo ama benim tesadüfmü diyim işte 2 kızımdada çirkinleştim bunda daha bişey yok mesela ama erkek diyemem işte.tüm bilgilerin zıtlaştığı tek konu gebelik ben hep söylüyorumYüzüm sivilcelendi, diğer bölgeler kuru. Bilmiyorumki bu neyin işareti. Yakın arkadaşım da cildim güzelleşti diyor hamileyken, kızı var onun da. Dediğin gibi Allah bilir ama insan merak ediyor işte
kızlar yaaa hamilelikten midir nedir bilemiyorum ama ben eşime çok üzülüyrm. biz daha yeni evliyiz.nişanlıykende biraradaydık hep ona hizmet ederdim yemek yapardım pastasını elan yapardım çok hoşuma gidiyor ona bişeyler yapmak.. şimdi mutfağa giremiyorum çok kusuyorum tüm işleri o yapıyor. deminde kendine çay yapmış getirirken nasıl kötü oldum. tek başına içiyor felan erkek olduğu halde iş yapıyor çok üzülüyorum..
kızlar yaaa hamilelikten midir nedir bilemiyorum ama ben eşime çok üzülüyrm. biz daha yeni evliyiz.nişanlıykende biraradaydık hep ona hizmet ederdim yemek yapardım pastasını elan yapardım çok hoşuma gidiyor ona bişeyler yapmak.. şimdi mutfağa giremiyorum çok kusuyorum tüm işleri o yapıyor. deminde kendine çay yapmış getirirken nasıl kötü oldum. tek başına içiyor felan erkek olduğu halde iş yapıyor çok üzülüyorum..
gittim doktora kalp atışlarını duyar duymaz gözlerimden ilk anne gözyaşları düştü yanağıma.. bir ses insanı bu kadar mı mutlu eder anca anne olmalısınki aanlayasın dimi... herşeyimiz normal çok şükür sen muhtelemen temmuz annesi olacaksın dedi doktor 7 aylık mış daha ... annemi yeni yeni anlıyorumm ben kalp sesine dahi ağlıyorsam ötesi allah bilir
Yüzüm sivilcelendi, diğer bölgeler kuru. Bilmiyorumki bu neyin işareti. Yakın arkadaşım da cildim güzelleşti diyor hamileyken, kızı var onun da. Dediğin gibi Allah bilir ama insan merak ediyor işte
Dün doktor randevumuz vardı. Gördük minicik yavrumu. Onu izlerken bir an irkiliverdi yavrumBiz onu izliyoruz, ama onun haberi yok. Kıyamam minicik yavruma beeen Doktorum ikili test için erken çağırdı beni. 6 ya da 7 aralıkta gel dedi. Çok heyecanlıyıııım
Bayildim bayildim sohbetlerinize.. okumak oyle zevkli ki . Bundan birkac zaman once ne kadar sikici bulurdum bu mevzulari simdi ise tek gundemimgunduz yazamiyorum cunku bi kamu kurumunda calisiyorum ve yasakli site kk.. aksamlari da hemen uyuyorum .ama hep okuyorum yazdiklarinizi . Gecen cumartesi minnosumu yine gordum buyumus yine pit pit atiyor kalbi 17 aralik tarihinde ikili test randevum var. Iki gundur ikili testle ilgili ne varsa okudum.sonra psikolojim bozuldu tam 1 ay var ve daha fazla okumayacagim yoksa bu kaygiyla yasayamam. Haftasonu yazlikkisliklari degistirdim. Bit tim ne bel kaldi ne sirt dayak yemis gibiyim hala.. cok cabuk yoruluyorum artik. Ve surekli halsizim 3. Aydan sonra bi enerji geliyormus diye duydum.o gunleri bekliyorum. Kendinize coook iyi bakin ben ... bogazim yuzunden hasta oldum burnum akiyor bogazim agriyor dondurma yedim. Dikkat edin lutfen mevsim kotu ara mevsim. Minnaklarinizi operim Allah onlari korusun saglikla buyusunler
hamilelik cnm hamilelik :) benim ki hafif taş fırınlık var ama geçen mutfağa girdğimde temizlik yapıyodu etrafı topluyo bugun neredeyse utu yapacaktı elinden aldım normalde hoşuma gider yapması zaten yapmaz da şimdi yorulmayayım diye herşeye yardım ediyo sağolsun
Canim uzulme olacak o kadar...
Benim yemegim bile benim onume geliyor....
Mutfaktan ozellikle buzdolabindan oyle bir tiksiniyorum ki anlatamam...
Deterjan kokularindan herseyden tiksiniyorum...
Esim yapiyor mecburen kayinvalide de tabi....
Gecici bir sure esin idare edecek artik
Hersey mis kokulu bebis icin
Dün doktor randevumuz vardı. Gördük minicik yavrumu. Onu izlerken bir an irkiliverdi yavrumBiz onu izliyoruz, ama onun haberi yok. Kıyamam minicik yavruma beeen Doktorum ikili test için erken çağırdı beni. 6 ya da 7 aralıkta gel dedi. Çok heyecanlıyıııım
canım ben bu yağı kullanmadım ama 2 yıldır clarinsin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum, çok güzel ürünleri var... harika sonuçlar elde ettim. %99 doğal olduğunu duydum bu ürünlerin...
Arkadaşlar dün akşam dişim kırıldı yaaa. Şu hamilelikte en korktuğum şey dişlerimin problem çıkarmasıydı ve korktuğum başıma geldi ya
kızı-erkeği mi var bu işin yahu.. heleki erkekte bayanda çalışıyorsa..
hayat müşterek diyoruz iddia ediyoruz, siz nerdeyse şikayet ediceksiniz eşleriniz iş yapıyor diye.. yapmalı da bence.. siz bide çocuk olduktan sonra görün.. eğer böyle yazdığınız gibi eşinize davranışınızda da onun yapmaması gerektiğini ima ediyosanız yanarsınız söyliyim
benim eşim bana normal hayattada,şimdiki süreçtedeyardım ediyor..
en ufacık bişeyi bile o yapıyor Allah razı olsun..
istemese yapmaz biliyorum.. söyler de zaten,ben istediğim kıyamadığım için yardım ediyorum diye..
bence doğru olanda bu olmalı...tabi kişisel fikrimdir...
doktorlar %90 anlıyormuş,öyle deniyor..
ama bazısı söylemiyor,haftasının gelmesini bekliyormuş..
Herkese günaydın...
Cevabın için sağol canım...:) Bende almayı düşünüyorum bi bunu alırım bide mustella büyük ihtimalle...
Diş demeyin bana...Geçmiş olsun canım ya... Bende önümüzdeki ay gideceğim hamile olduğumu bilmeden önce gitmişdim ama öğrenince yarım kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?