2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yüzüm sivilcelendi, diğer bölgeler kuru. Bilmiyorumki bu neyin işareti. Yakın arkadaşım da cildim güzelleşti diyor hamileyken, kızı var onun da. Dediğin gibi Allah bilir ama insan merak ediyor işte
işte diyorum ya cnm değişiyo ama benim tesadüfmü diyim işte 2 kızımdada çirkinleştim bunda daha bişey yok mesela ama erkek diyemem işte.tüm bilgilerin zıtlaştığı tek konu gebelik ben hep söylüyorum

kızlar yaaa hamilelikten midir nedir bilemiyorum ama ben eşime çok üzülüyrm. biz daha yeni evliyiz.nişanlıykende biraradaydık hep ona hizmet ederdim yemek yapardım pastasını elan yapardım çok hoşuma gidiyor ona bişeyler yapmak.. şimdi mutfağa giremiyorum çok kusuyorum tüm işleri o yapıyor. deminde kendine çay yapmış getirirken nasıl kötü oldum. tek başına içiyor felan erkek olduğu halde iş yapıyor çok üzülüyorum..

hamilelik cnm hamilelik :) benim ki hafif taş fırınlık var ama geçen mutfağa girdğimde temizlik yapıyodu etrafı topluyo bugun neredeyse utu yapacaktı elinden aldım normalde hoşuma gider yapması zaten yapmaz da şimdi yorulmayayım diye herşeye yardım ediyo sağolsun

Canim uzulme olacak o kadar...
Benim yemegim bile benim onume geliyor....
Mutfaktan ozellikle buzdolabindan oyle bir tiksiniyorum ki anlatamam...
Deterjan kokularindan herseyden tiksiniyorum...
Esim yapiyor mecburen kayinvalide de tabi....
Gecici bir sure esin idare edecek artik
Hersey mis kokulu bebis icin

Bayildim bayildim sohbetlerinize.. okumak oyle zevkli ki . Bundan birkac zaman once ne kadar sikici bulurdum bu mevzulari simdi ise tek gundemim gunduz yazamiyorum cunku bi kamu kurumunda calisiyorum ve yasakli site kk.. aksamlari da hemen uyuyorum .ama hep okuyorum yazdiklarinizi . Gecen cumartesi minnosumu yine gordum buyumus yine pit pit atiyor kalbi 17 aralik tarihinde ikili test randevum var. Iki gundur ikili testle ilgili ne varsa okudum.sonra psikolojim bozuldu tam 1 ay var ve daha fazla okumayacagim yoksa bu kaygiyla yasayamam. Haftasonu yazlikkisliklari degistirdim. Bit tim ne bel kaldi ne sirt dayak yemis gibiyim hala.. cok cabuk yoruluyorum artik. Ve surekli halsizim 3. Aydan sonra bi enerji geliyormus diye duydum.o gunleri bekliyorum. Kendinize coook iyi bakin ben ... bogazim yuzunden hasta oldum burnum akiyor bogazim agriyor dondurma yedim. Dikkat edin lutfen mevsim kotu ara mevsim. Minnaklarinizi operim Allah onlari korusun saglikla buyusunler

ne guzellllll ne guzel.benim de kontrolume az kaldi

Son düzenleme:
Dün doktor randevumuz vardı. Gördük minicik yavrumu. Onu izlerken bir an irkiliverdi yavrum Biz onu izliyoruz, ama onun haberi yok. Kıyamam minicik yavruma beeen Doktorum ikili test için erken çağırdı beni. 6 ya da 7 aralıkta gel dedi. Çok heyecanlıyıııım

Yüzüm sivilcelendi, diğer bölgeler kuru. Bilmiyorumki bu neyin işareti. Yakın arkadaşım da cildim güzelleşti diyor hamileyken, kızı var onun da. Dediğin gibi Allah bilir ama insan merak ediyor işte

Günaydın herkese canım benim yüümde aynı oldu ergenlikte çıkmayan sivilceler şimdi çıkmaya başladı. Yüzümün bazı yerleride kurudu ve pul pul oldu yaa...

erken çağırmamış ki cnm..
12.haftanın içinde olucaksın,6 aralığa 2 hafta var zaten

vuuuyyy daha yeni mi çıkardın kız kışlıkları anaaammm ben çıkaralı 2 ay olcak nerdeyse,İstanbul buzzzz...ben çok üşüyen birisi olarak...
bu arada ikinizede maşallah canımcım Allah sürekli kılsın bu iyi haberleri inş...
bende hastaydım hala iyileşemedim...burun akıntısı devam,ıhlamur içip bol bol meyve yiyorum...
2'li test açıkçasıbenide korkutuyor ama çok araştırıp soruşturmuyorum...Allah'a emanet...
senle hemen hemen aynı gidiyoruz,hadi bakalım
kendinize çoooook dikkat edin...öpüyorum

kızı-erkeği mi var bu işin yahu.. heleki erkekte bayanda çalışıyorsa..
hayat müşterek diyoruz iddia ediyoruz, siz nerdeyse şikayet ediceksiniz eşleriniz iş yapıyor diye.. yapmalı da bence.. siz bide çocuk olduktan sonra görün.. eğer böyle yazdığınız gibi eşinize davranışınızda da onun yapmaması gerektiğini ima ediyosanız yanarsınız söyliyim

benim eşim bana normal hayattada,şimdiki süreçtedeyardım ediyor..
en ufacık bişeyi bile o yapıyor Allah razı olsun..
istemese yapmaz biliyorum.. söyler de zaten,ben istediğim kıyamadığım için yardım ediyorum diye..

bence doğru olanda bu olmalı...tabi kişisel fikrimdir...

Canım seninle aynı haftadayız erken çağırmamış doktor o hafta tam 12 haftalık olucaz kısmetse benide doktorum 4 aralıkta çağırdı . Zaten bu 2'li test 11.ve 13 haftalar arasında yapılıyormuş. Ne güzel ya sen minnakını görmüşsün ben 30 ekimden beri görmüyorum yavrumu yaaaa

Günaydın annişler. Bulantı ve kusmalarım 6. Haftada başlayıp 7 de geçer gibî olmuştu ama yanılmışım. 11. Haftama girdim her gün 8 9 arası kusuyorum şaşmıyor hiç. Ama buna da şükür. Kendi iş yerim var cok sıkıntı yaşamıyorum o yüzden rahat rahat kusuyorum:)

Arkadaşlar dün akşam dişim kırıldı yaaa. Şu hamilelikte en korktuğum şey dişlerimin problem çıkarmasıydı ve korktuğum başıma geldi ya

Herkese günaydın...

canım ben bu yağı kullanmadım ama 2 yıldır clarinsin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum, çok güzel ürünleri var... harika sonuçlar elde ettim. %99 doğal olduğunu duydum bu ürünlerin...

Cevabın için sağol canım...:) Bende almayı düşünüyorum bi bunu alırım bide mustella büyük ihtimalle...

Arkadaşlar dün akşam dişim kırıldı yaaa. Şu hamilelikte en korktuğum şey dişlerimin problem çıkarmasıydı ve korktuğum başıma geldi ya

Diş demeyin bana... Geçmiş olsun canım ya... Bende önümüzdeki ay gideceğim hamile olduğumu bilmeden önce gitmişdim ama öğrenince yarım kaldı...

Benim esimde oyle canim ...
Evlendigimizden bu yana benden cok o yapar bana kiyamaz...
Kayinvalidemin evini topladigim zamanlarda sadece toz aldirir bana geri kalan herseyi esim yapar sagolsun...
Bebek olduktan sonra toz almam bile yasak
Evhamli bir babamiz var...
Kv de de sagolsun artik kollari sivadi

Sağol canım ya bende hamile kalmadan önce gitmiştim o ara hamile kaldım tedavim yarıda kaldı dişte işte böyle kırıldı

sabah ayıptır söylemesi canım simit ve karper peynir istedi..
aldım,geçtim işyerine..
bi hevesle yemeye başladım,2 dilim peynir yedim..tam 3.yü açıcakken aman allah'ım peynir küflenmiş..
alırkende kapağı açık gibiydi,alıp yerime geçince farkettim..arka tarafı da garip geldi gözüme aslında ama kal geldi bi an demek,alıverdim..
sonra direk çöpe!!!
ağzı açık kaldığı için hava alıp küflenmiş sanırım..

hevesim kursağımda kaldı ona mı yansam, küflü şeyden 2 dilim yemiş oldum ona mı??
bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…