Kızlar bir şey sormak istiyorum, bebim bebiş il zamanlarda normal gününde ilerlerken şimdi 5 gün önde gitmeye başladı. Biraz içime kurt düştü, sizce bu bi sorun oluşturur mu, neden önde gitmeye başlamış olabilir bir bilginiz var mı acaba?
saol canım benim allah razı olsun boynum ve basım tutulmustu ışıga bakamıyorum ilaçta alamıyorumtansiyonda düşmüş şimdi iiyim cok sukur her zamn ki bulantı ve uyku hali sen nasılsın ?
anladim cnm.ben hamileligimi ilk turkiyeye tatile gelmistim orada ogrendim ve doktor bana ilk bebegimi dusuk yaptigim icin progesteron die bir hap yazmisti.o kadar afir bir hapti ki bayilcktim resmen dayanamadim kullanmaya buradaki doktoruma gosterdim biz burada 3 dusuge kadar normal kabul ediyoruz eger hala dusuk olursa anneye bakiyoruz problem nedir diye ona gore tedavi uygulariz demisti.hapi kullanma biz yazmiyoruz bu hapi demisti ve birakmistim.konuyla alakasiz gibi anlattigim belki cnm ama yani bilemiyorum her doktor baska bisey diyebiliyor.ama su an ben pilates yapmakla cok iyi hissediyorum.insan vucudu en guzel rehber bence zaten ii gelmiyorsa bi sekilde agriyla siziyla belli ederdi birakirdim o zamanda:)
Catlak kremine gelince turkiyedekimdoktorum mevita diye bir krem onerdi bir paket aldim ondada 3. Ayda baslayin kullanmaya diyor yani bugun yarin basliycam kullanmaya :) tabii karnim daha cok buyumedi ama erkenden cildi neme doyurmak gerekiyormus.cok onemli bir ayrinti daha canim asil lohusalik doneminde catlama riski cok oluyormus yani dogumdan sonra en az 3 ay daha bakim yapmak en guzeli olacaktircenem dustu kusura bakma
ben .aşlamadım ve ne kullanayım çok kararsızım? benim annemdede baya çok bnim yapımda yırtılmaya müsait ne zaman başlayacaksınız neler kullanmayı düşünüyorsnuz?
arkadaşlr devlet hastanesne gdyrm bugun 4 tüp kan ve 2 idrar verdım ne için verdım bılmıyrm ya 2li test 12 aralıkda bunlar ne için peki.
kızlar ağzında böyle metalsi bir tat acı bir tat olan var mı sürekli kötü bir tat var. yediklerimden tat alamıyorum sürekli mandalina yiyorum
Kızlar bebiş için beslenmeye başlayabildiniz mi ? Ben azda olsa yoğurt,dün itibari ile süt, aklıma geldikçe günde 2 ceviz bide sabahları muz yiyorum. Midemi ferahlatıyor.
Bi de çatlaklar için saf zeytinyağı öneriyorlar. Ben de sadece zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. fikri olan var mı acaba ?
bende tam aksine ikizler burcu bir çocuğum olmasını çok istiyordum
şöyle kiçok zeki oluyorlar gerçekten o bakımdan
ilk hamileliğim boş gebelikti 2009 da mecburen kürtajla sonuçlandı
haziran 12/06/2010 ye denk geliyordu doğumu plansızdı ama çok sevinmiştim burcu ikizler olacak diye
ondan sonra yine ikizler olsun istedim ama uzun süre beklemem gerekicekti beklemek istemedim oğluma hamile kaldım oda kasım akrep burcu(gerçi normal doğum yapsaydım yay olacaktı ben sezeryan istediğimiçin 10 gün erken alındı)
bu da isteyerekti ama yaklaşık 3 veya 4 aydır denememize rağmen olmuyordu eylülde kalmam cuk oturdu yani
hatta benim ikizler burcu istediğimi bilenler dalga geçiyor sonunda tutturdun diye çünkü bu artık son benim için başka düşünmüyorum hayırlısıyla
allah isteyenlere versin
hayırlı uğurlu olsun ikizler bebğin canım şimdiden :)))
hosgeldin aramiza canimm..cok gecmis olsunn
Benim tavsiyem bi doktora git asiri kusuyorsan serum alman gerek
Malesef cok zor ama yapicak bisey olmuyor hic bisey fayda etmiyor bi süre katlanmak zorundasin
bende 2014 haziranda anne olacammmm :)))
bende 2014 haziranda anne olacammmm :)))
Hadi gozun aydin canimmerhaba teyzelerimizz :))
biz bugun doktora gittik geldik hersey yolunda cok sükür..
Cinsiyetini sordum cok erken daha dedi..Neye benziyor falan dedim pozisyonuda cok guzeldi :)
Erkege benziyor dedii ama ben nedense cinsel organini kiza benzettim
usten gözüküyordu yani kiz gibi iki cizgi vardi
Neyse doktorumuz daha iyi bilir kesin birsey söylemiyim ama erkege benziyor dedi
Ben de Dr dan geldim cok şükür Allah a bebeğimi gördüm kollar bacaklar nasıl hareketli kalp atışlarımz da gayet iyiydi 4.6cm olmuşuz Dr maş bir hafta önden gidiyoruz dedi annemiz kilo vermiş olmasına rağmen öyle mutluyum yani:)haftaya cars bi dha gitcem ikili test için o da sevndrr inş darısı başınıza:)
Evet en sonunda Cuma günü hastanede aldık soluğu,2 litre serum yedim,bi tanesi vitaminli,mide bulantısını önleyici bir serumdu diğeri normal sıvı kaybı içindi maaşallah Cuma dan beri iyiyim,iştahım yok ama en azından kusmuyorum çok şükür :)
Canım yaa... aynı dertten bende muzdaribim Dün alışveriş merkezine uğradım alt üst oldum yemek kokuları parfüm kokuları bide akşam eşim buram buram sigara kokularıyla geldi eve düşün yani...
Temmuz annelerine yazıyorum ama haziran annesi de olabilirim :))
geçmişte yazdığını görmemiştim şimdi gödüm..
5 kilo vermişsin bide üstelik..
oooyyyy geçmiş olsun,baya zor geçmiş bu sürecin..
Hadi gozun aydin canim
Tahmin edebilmis az cok ne guzel
Bende biran once cuma gunu gelsin istiyorum
Bebisim ne yapiyor acaba ...
Masaallah kuzuya
Bende son gitmemle 3 gun ilerdeydik bakalim simdide ilerleme var mi meraklardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?