2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben de şimdi Dr dan geldim canm benmki 1hafta önden gidiyormuş Dr maş dedi:)

saol canım benim allah razı olsun boynum ve basım tutulmustu ışıga bakamıyorum ilaçta alamıyorum tansiyonda düşmüş şimdi iiyim cok sukur her zamn ki bulantı ve uyku hali sen nasılsın ?

Kötü olmuş canım ya bol bol sessiz bir ortamda dinlenmeye çalış dikkat et kendine ben biraz daha iyiyim önceki haftalara göre bulantılarım sadece sabahları oluyor

progestan ı bana da verdi önceki gittiğim hoca, kesenin şekli daha düzgün olsun diye veriyorum gibi bişiler söledi, ancak vajinal yoldan alacaksın dedi ve ben bu nedenle kullanamadım,çünkü mutlaka dışarı çıkıyor fitil gibi alınan ilaçlar yada ben çözümünü bulamadım...

ben .aşlamadım ve ne kullanayım çok kararsızım? benim annemdede baya çok bnim yapımda yırtılmaya müsait ne zaman başlayacaksınız neler kullanmayı düşünüyorsnuz?

mustela diye bir çatlak kremi aldım, kullanmaya başlamak için 12 haftanın dolmasını bekliyorum, çünkü şu an hamilelikle alakalı bir göbek durumum yok, zayıf hamile kalmadım belki de ondandır...

bu arada medicassol,differin jel, susam yağı karışımım vardı haftada 2-3 kez kullandığım ona da devam ediyorum, bitmesini bekliyorum...( batıklar ve pürüzlü görünüm için kullanıyorum)

Ben de Dr dan geldim cok şükür Allah a bebeğimi gördüm kollar bacaklar nasıl hareketli kalp atışlarımz da gayet iyiydi 4.6cm olmuşuz Dr maş bir hafta önden gidiyoruz dedi annemiz kilo vermiş olmasına rağmen öyle mutluyum yani:)haftaya cars bi dha gitcem ikili test için o da sevndrr inş darısı başınıza:)

arkadaşlr devlet hastanesne gdyrm bugun 4 tüp kan ve 2 idrar verdım ne için verdım bılmıyrm ya 2li test 12 aralıkda bunlar ne için peki.

ilk defa mı test yaptırıyorsun, tam kan ve idrar testi olabilir, ben de 7.haftada böyle bir tahlil yaptırmıştım upuzun bir tahlil listesi... kimisi olağan kan tahlilleri ve belli aralıklarla yenilenecek; bazıları da genetik ya da bulaşıcı hastalıklarla alakalı olabilir,bunlar bir defaya mahsus( toksoplazma,rubella,brucella,hepatit b,hıv,vb.)

kızlar ağzında böyle metalsi bir tat acı bir tat olan var mı sürekli kötü bir tat var. yediklerimden tat alamıyorum sürekli mandalina yiyorum

mandalina beni mahvediyor, göresim bile yok

Nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor

kendim için bile beslenemiyorum malesef olabildiğince az ve sık yiyorum
kızarmış ekmek işe yarıyor- soğuk yoğurt-muz yiyebiliyorum...
elma da iyi geliyor...
ama çok sağlıklı beslenemiyorum ...
buna rağmen çıkarıyorum yediklerimi...

Son düzenleme:

hosgeldin aramiza canimm..cok gecmis olsunn
Benim tavsiyem bi doktora git asiri kusuyorsan serum alman gerek
Malesef cok zor ama yapicak bisey olmuyor hic bisey fayda etmiyor bi süre katlanmak zorundasin

Evet en sonunda Cuma günü hastanede aldık soluğu,2 litre serum yedim,bi tanesi vitaminli,mide bulantısını önleyici bir serumdu diğeri normal sıvı kaybı içindi maaşallah Cuma dan beri iyiyim,iştahım yok ama en azından kusmuyorum çok şükür :)

Hadi gozun aydin canim
Tahmin edebilmis az cok ne guzel
Bende biran once cuma gunu gelsin istiyorum
Bebisim ne yapiyor acaba ...

Masaallah kuzuya
Bende son gitmemle 3 gun ilerdeydik bakalim simdide ilerleme var mi meraklardayim

geçmişte yazdığını görmemiştim şimdi gödüm..
5 kilo vermişsin bide üstelik..
oooyyyy geçmiş olsun,baya zor geçmiş bu sürecin..

Canım yaa... aynı dertten bende muzdaribim Dün alışveriş merkezine uğradım alt üst oldum yemek kokuları parfüm kokuları bide akşam eşim buram buram sigara kokularıyla geldi eve düşün yani...

Ben cuma günü serum taktırdım canım çok iyi geldi şu an maaşallahım var ama iştah hala yok en azından bulantı ve kusmam yok.Sende istersen doktoruna git ve serum taktır ben inanıyorum ki çok iyi gelecek.Hatta serumun sonuna doğru canım pirinç pilavı istedi Allahtan ablamla aynı sitedeyiz de saolsun yaptı bana..meğer açlıktan ölüyor muşum..

benimde sipariş ettiğim biberon geldi avent normalde şeffaf sipariş etmiştim ama bana mavi renk yollamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…