2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benimde sipariş ettiğim biberon geldi avent normalde şeffaf sipariş etmiştim ama bana mavi renk yollamışlar

aaay valla özeniyorum size..nasıl cesaret edip bişeyler alıyosunuz böyle? çok içim gidiyor almak için ama henüz almak istemiyorum..

merhabalar canım cam biberon oluyor mu?aldığın cam mı yoksa doğala yakın zararsız plastik mi?
Cam değil 0 bpa natural biberon diyo ama dikkat etmemişim 1m+ diyo 1 aydan sonra kullanılır

aaay valla özeniyorum size..nasıl cesaret edip bişeyler alıyosunuz böyle? çok içim gidiyor almak için ama henüz almak istemiyorum..

Ben de bi bu biberonu aldım 1 haftadır bekliyorum gelsin diye :)

Cam değil 0 bpa natural biberon diyo ama dikkat etmemişim 1m+ diyo 1 aydan sonra kullanılır

Ben de bi bu biberonu aldım 1 haftadır bekliyorum gelsin diye :)

anladım canım cam biberon oluyor mu bilmiyorum ? ben burada hiç cam göremedim acaba türkiyede var mıdır diye soruyorum yoksa tehlikeli olur dıye uretilmiyor mu? burada avent marka gayet iyi bir marka ve bu markada dahil cam biberona rastlamadım.cam daha iyi olur diye düşünüyordum?neyse yoksa bende avent alırım muhtemelen fiyatı kaç peki canım?

belki de bir işarettir bu erkek mi olacak acaba?

Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama görünce ben de dedim acaba bi işaretmi diye
Cam biberonlar var aventinde var hatta görümcem kullanmıştı oğluna ama ağır oluyo camlar bebek tutarken zorlanıyo bende o yüzden cam almadım fiyatıda 32tl 260ml

Son düzenleme:

gecmis olsun tekrardan canim..
cok iyi yapmissinn insallah duzelir zamanla.

Hadi gozun aydin canim
Tahmin edebilmis az cok ne guzel
Bende biran once cuma gunu gelsin istiyorum
Bebisim ne yapiyor acaba ...

Masaallah kuzuya
Bende son gitmemle 3 gun ilerdeydik bakalim simdide ilerleme var mi meraklardayim

tesekür ederim canim bi tahminde bulundu en azindan
4 hafta sonra bidaki randavumuz :) ozamana kesin olur buyuk ihtimal..

Esimin babasina cok sinir oldumm o erkek istiyordu
ilk torun onunda hevesini anlamaya calisiyorum ama bu kadarda olmaz diyorum artikk
olmayan bebek hakkinda bile benimle inatlasiyor adam ben bakarim size vermem okula baslayana kadar benim yanimda kalir falan..
hamile oldugumuda ogrenince sürekli erkek olsun erkek olsun diyip duruyor
bugunde erkek diyiince doktor arayayim dedim esimden once onlari aradim
kayilvalidem acti teli. dedim babama mujdem var iyimi kotumu diyo bende kiz istedigim icin hayallerim suya dustu dedim
aman bizimki dusmesinde seninki dussun senin bidaha olur demezmi
gelde sinir olma..neyse babamla konustum gine ayni seyler bayagi bi sinir oldumm esime patladim
Anasi babasi olarak bizi yok saymak ne demek anlamiyorumm

Ya su yaslilari anlamak gercekten oldukca zor tatlim...
Besleyip buyutecek olan sensin degil mi....
Surekli yaninda olacak olanda sensin...
Onlar ise alip sevecekler aglamaya basladiginda da atacaklar kucagina...
Ins. Kiz olurda onlarda sok olur kalirlar boyle
Sen takmamaya calis bosver....
Bebek sizin canim senin kadar kimse sevemezde zaten...
Saglikli olsunlarda

Hey Allah'ım ya ne insanlar var, Allah yardımcın olsun canım. Seni pohpohlayıp gönlünü edeceklerine şunların dedikleri şeye bak... Ay sinir oldum...

hımmm anladım canım.doğru mantıklı ilk anne olcam her şeyi idrak edemiyor insan işte bende sıcak bişeyler koyunca plastik zarrlı olur diye düşünüyordum ama bu marka güzel herhalde bişey olmaz .ama ben hiç cam biberona rastlamadım:44:
bu arada biberonunu güzel günlerde kullan inşaallah :)

Son düzenleme:

valla bende anliyamiyorum,esimde takma bosver diyo ama annesi babasi sonucta bisey diyemiyor.
bende babasinin tutumundan dolayi diyorum hep kiz olur insallah diye Rabbim sagliklisini versin en önemlisi
kiz erkek fark etmez tabi.aklima geldikce bogazim dügümleniyor.
bizimkilerinde ilk torunu oldu hic böyle seyler duymadim agizlarindan
Arayip sormuycam dedim esime bundan sonra,dogumumda burda olsunlar istiyordum ama artik onuda istemiyorum
aman uzak dursunlar..Zorla böyle dusuncelere sokuyolar insani

Cinsiyetin belli olması için erken sonradan kızda çıkabilir...
Bence sen hiç muhattap olma konuşma işini eşin halletsin sen konuştukca daha çok sinirlerin bozulacak ne gerek var Bazı insanlar değişmez ama eşin seninle bu şekilde konuşmalarına mani olabilir nacizane tavsiyem...

Hey Allah'ım ya ne insanlar var, Allah yardımcın olsun canım. Seni pohpohlayıp gönlünü edeceklerine şunların dedikleri şeye bak... Ay sinir oldum...

Allah sabir versin diyorum hayirlisiyla kucagima alim bebegimi.
Böylede diyince bisey olucak diye korkuyorum
Sanki ben annesi degilim dogurup birakicammi saniyolar nedir

esim pek takmiyor söylediklerini sende takma diyor ama onlara bisey demiyor
hep bana sen öyle deme sen böyle yapma
git söyle diyorum böyle konusmayin diye 1degil 2degil herseferinde ayni sey diyorum ama nerdee
ben elcimiyim diyor
Ne arayip ne sorucam artik

Kızlar ben çatlaklar için bir haftadır filan bakıyorum da iyide bi yağ buldum ama fiyat olarak biraz pahalı Clarins Huile Tonic oil bileniniz var mı acaba...?

Allah sabir versin diyorum hayirlisiyla kucagima alim bebegimi.
Böylede diyince bisey olucak diye korkuyorum
Sanki ben annesi degilim dogurup birakicammi saniyolar nedir

Canım o zaman senin artık yapacağın tek şey var dediğin gibi, şımarık bir çocuğa sabreder gibi sabredeceksin. Yaşlılar gerçekten artık biraz çocuk gibi oluyorlar, dünya kendilerinin etrafında dönüyor zannediyorlar. Hepsi öyle değil tabi ama birçoğu öyle, sen de alttan alıp, duymamazlıktan geleceksin, onlar olgun olamıyorsa sen çok olgun olmak zorundasın maalsef. Sıkma canını sen, bebişini düşün, kimseye sinir olmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…