Ben de şimdi Dr dan geldim canm benmki 1hafta önden gidiyormuş Dr maş dedi:)
merhabalar canım cam biberon oluyor mu?aldığın cam mı yoksa doğala yakın zararsız plastik mi?benimde sipariş ettiğim biberon geldi avent normalde şeffaf sipariş etmiştim ama bana mavi renk yollamışlar
benimde sipariş ettiğim biberon geldi avent normalde şeffaf sipariş etmiştim ama bana mavi renk yollamışlar
Cam değil 0 bpa natural biberon diyo ama dikkat etmemişim 1m+ diyo 1 aydan sonra kullanılırmerhabalar canım cam biberon oluyor mu?aldığın cam mı yoksa doğala yakın zararsız plastik mi?
aaay valla özeniyorum size..nasıl cesaret edip bişeyler alıyosunuz böyle? çok içim gidiyor almak için ama henüz almak istemiyorum..
benimde sipariş ettiğim biberon geldi avent normalde şeffaf sipariş etmiştim ama bana mavi renk yollamışlar
Cam değil 0 bpa natural biberon diyo ama dikkat etmemişim 1m+ diyo 1 aydan sonra kullanılır
Ben de bi bu biberonu aldım 1 haftadır bekliyorum gelsin diye :)
belki de bir işarettir buerkek mi olacak acaba?
Evet en sonunda Cuma günü hastanede aldık soluğu,2 litre serum yedim,bi tanesi vitaminli,mide bulantısını önleyici bir serumdu diğeri normal sıvı kaybı içindi maaşallah Cuma dan beri iyiyim,iştahım yok ama en azından kusmuyorum çok şükür :)
Hadi gozun aydin canim
Tahmin edebilmis az cok ne guzel
Bende biran once cuma gunu gelsin istiyorum
Bebisim ne yapiyor acaba ...
Masaallah kuzuya
Bende son gitmemle 3 gun ilerdeydik bakalim simdide ilerleme var mi meraklardayim
Ya su yaslilari anlamak gercekten oldukca zor tatlim...gecmis olsun tekrardan canim..
cok iyi yapmissinn insallah duzelir zamanla.
tesekür ederim canim bi tahminde bulundu en azindan
4 hafta sonra bidaki randavumuz :) ozamana kesin olur buyuk ihtimal..
Esimin babasina cok sinir oldumm o erkek istiyordu
ilk torun onunda hevesini anlamaya calisiyorum ama bu kadarda olmaz diyorum artikk
olmayan bebek hakkinda bile benimle inatlasiyor adam ben bakarim size vermem okula baslayana kadar benim yanimda kalir falan..
hamile oldugumuda ogrenince sürekli erkek olsun erkek olsun diyip duruyor
bugunde erkek diyiince doktor arayayim dedim esimden once onlari aradim
kayilvalidem acti teli. dedim babama mujdem var iyimi kotumu diyo bende kiz istedigim icin hayallerim suya dustu dedim
aman bizimki dusmesinde seninki dussun senin bidaha olur demezmi
gelde sinir olma..neyse babamla konustum gine ayni seyler bayagi bi sinir oldumm esime patladim
Anasi babasi olarak bizi yok saymak ne demek anlamiyorumm
gecmis olsun tekrardan canim..
ilk torun onunda hevesini anlamaya calisiyorum ama bu kadarda olmaz diyorum artikk
olmayan bebek hakkinda bile benimle inatlasiyor adam ben bakarim size vermem okula baslayana kadar benim yanimda kalir falan..
kayilvalidem acti teli. dedim babama mujdem var iyimi kotumu diyo bende kiz istedigim icin hayallerim suya dustu dedim
gelde sinir olma..neyse babamla konustum gine ayni seyler bayagi bi sinir oldumm esime patladim
hımmm anladım canım.doğru mantıklı ilk anne olcam her şeyi idrak edemiyor insanSağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama görünce ben de dedim acaba bi işaretmi diye
Cam biberonlar var aventinde var hatta görümcem kullanmıştı oğluna ama ağır oluyo camlar bebek tutarken zorlanıyo bende o yüzden cam almadım fiyatıda 32tl 260ml
Ya su yaslilari anlamak gercekten oldukca zor tatlim...
Besleyip buyutecek olan sensin degil mi....
Surekli yaninda olacak olanda sensin...
Onlar ise alip sevecekler aglamaya basladiginda da atacaklar kucagina...
Ins. Kiz olurda onlarda sok olurkalirlar boyle
Sen takmamaya calis bosver....
Bebek sizin canim senin kadar kimse sevemezde zaten...
Saglikli olsunlarda
gecmis olsun tekrardan canim..
Hey Allah'ım ya ne insanlar var, Allah yardımcın olsun canım. Seni pohpohlayıp gönlünü edeceklerine şunların dedikleri şeye bak... Ay sinir oldum...
Cinsiyetin belli olması için erken sonradan kızda çıkabilir...
Bence sen hiç muhattap olma konuşma işini eşin halletsin sen konuştukca daha çok sinirlerin bozulacak ne gerek var Bazı insanlar değişmez ama eşin seninle bu şekilde konuşmalarına mani olabilir nacizane tavsiyem...
Allah sabir versin diyorum hayirlisiyla kucagima alim bebegimi.
Böylede diyince bisey olucak diye korkuyorum
Sanki ben annesi degilim dogurup birakicammi saniyolar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?