Canım seninle aynı haftadayız erken çağırmamış doktor o hafta tam 12 haftalık olucaz kısmetse benide doktorum 4 aralıkta çağırdı . Zaten bu 2'li test 11.ve 13 haftalar arasında yapılıyormuş. Ne güzel ya sen minnakını görmüşsün ben 30 ekimden beri görmüyorum yavrumu yaaaa
kızlar günaydın, taşındığım için günlerdir giremiyorum foruma. Bebeğimi de merak ediyorum geçen hafta doktora gittim ama kötü bir şey olacak diye hep korkuyorum. Doktor bir ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım ya benProgestanı kes dedi doktor. 12 hafta doldu sanırım ondan artık içmene gerek yok dedi. Geçen hafta perşembe sabahı gittim 11+4 demişti.2 li testi de yapmayacağım dedim imza aldı benden. İnşallah bişey olmaz bebeğime
2'li test olayını valla zamanı gelene dek konuşmamak en iyisi galiba..
insan ortada kalıyo,sağlıklı düşünemiyo..
Allah'ım hayırlısını nasip eder inş sağlıklı bi şekilde..
Kızlar Dün evlilik yıldönümümüzdü :) Mumlar , balonlar ve süslerle sofra kurdum aşkıma :) çok beğendi :) Ama hediye olarak avize almış evimize :) yeni taşındık biz pazar günü. Ondan şimdilik yırttı hediyeden :) seneye inşallah bebeğimiz de doğmuş olacak beraber kutlayacağız :)Çok güzel bir akşamdı düğün müziğimizi çaldım dans ettik daha büyük bir aşkla tabi :)
gunaydın kızlarforuma yenı katıldım.. benım 5-6 haftalıkken cok kasık agrım we de kanamam oldu. 2 hafta her gun kanadı su an 11 haftalık hamıleyım ve ıyıyım cok sukur atlattık. dogum tarıhım 16 hazıran gıbı duruyor ılk hamıleleıgım ve cok stres yapıyorum her seyden yaa
gunaydın kızlarforuma yenı katıldım.. benım 5-6 haftalıkken cok kasık agrım we de kanamam oldu. 2 hafta her gun kanadı su an 11 haftalık hamıleyım ve ıyıyım cok sukur atlattık. dogum tarıhım 16 hazıran gıbı duruyor ılk hamıleleıgım ve cok stres yapıyorum her seyden yaa
ben de 29 ekim de gördüm en son doktor şu tarihte gel demedi kendımı zor tutuyorum gıtmemek için çok merak edıyorum bebeğim nasıl ıyı mı .benim de 28 kasım de gitmem gerekıyor tam o zaman 11 hafta 1 günlük oluyor daha mı geç gitmelıyım doktor bışey demedı
Hoşgeldinnn canım aramıza...benimde bebeğimin doğum tarihi 16 haziran görünüyor. seninle aynı gidiyoruz demekki :)
hosbuldummm:)))) amın ınsallah
Merhaba arkadaslar öncelikle bazi annelerin bebeklerini bir aya yakin bir zaman gormeyip nasil dayanabildiklerine hayret ediyorum dogrusu.sahsen ben en fazla 10 gün gormeden durabiliyorum ya özel hastaneye ya farkli hastanelere gidip mutlaka ultrasona girip goruyorum bebegimi.vel hasil dün yine gittim :) hem son bir haftadir araliksiz kustugum icin bulanti ilaci yazdirdim hemde bebegimin son halini gördüm 3.4 cm olmus minigim 10+6 yiz bugun. Bulantilar cook zor olsada minigimi görünce herşeyi unutuveriyor insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?