2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydınnn güzel anneler umarım güzel hayırlı bir gün geçiririz akşam kasıklarım ağırdı benim ama bugün iyiyim çok şükürrr sizlerde ne var ne yokk

ben de 29 ekim de gördüm en son doktor şu tarihte gel demedi kendımı zor tutuyorum gıtmemek için çok merak edıyorum bebeğim nasıl ıyı mı .benim de 28 kasım de gitmem gerekıyor tam o zaman 11 hafta 1 günlük oluyor daha mı geç gitmelıyım doktor bışey demedı

günaydın herkese bizde müfettiş var o yüzden cok yazamıyorum iş yerinde giremiyorum kasık ağrım benimde var benim gbi al bölgesi ağrıyan varr mı herkese hayırlı günler diliyorum öpüldünüz

kızlar günaydın, taşındığım için günlerdir giremiyorum foruma. Bebeğimi de merak ediyorum geçen hafta doktora gittim ama kötü bir şey olacak diye hep korkuyorum. Doktor bir ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım ya ben Progestanı kes dedi doktor. 12 hafta doldu sanırım ondan artık içmene gerek yok dedi. Geçen hafta perşembe sabahı gittim 11+4 demişti.2 li testi de yapmayacağım dedim imza aldı benden. İnşallah bişey olmaz bebeğime

2'li test olayını valla zamanı gelene dek konuşmamak en iyisi galiba..
insan ortada kalıyo,sağlıklı düşünemiyo..
Allah'ım hayırlısını nasip eder inş sağlıklı bi şekilde..

2'li test olayını valla zamanı gelene dek konuşmamak en iyisi galiba..
insan ortada kalıyo,sağlıklı düşünemiyo..
Allah'ım hayırlısını nasip eder inş sağlıklı bi şekilde..

doktor 11. haftan doldu kesinlikle yaptırmayacak mısın diye sorduğu için söyledim şuanda 12. haftadayım ben.

Kızlar Dün evlilik yıldönümümüzdü :) Mumlar , balonlar ve süslerle sofra kurdum aşkıma :) çok beğendi :) Ama hediye olarak avize almış evimize :) yeni taşındık biz pazar günü. Ondan şimdilik yırttı hediyeden :) seneye inşallah bebeğimiz de doğmuş olacak beraber kutlayacağız :) Çok güzel bir akşamdı düğün müziğimizi çaldım dans ettik daha büyük bir aşkla tabi :)

miniğinizin de aranıza katılmasıyla birlikte musmutlu yıllarınız olsun

gunaydın kızlar foruma yenı katıldım.. benım 5-6 haftalıkken cok kasık agrım we de kanamam oldu. 2 hafta her gun kanadı su an 11 haftalık hamıleyım ve ıyıyım cok sukur atlattık. dogum tarıhım 16 hazıran gıbı duruyor ılk hamıleleıgım ve cok stres yapıyorum her seyden yaa

hayırlı olur inş Allah bağışlar size.
hoşgeldin bu arada

Hoşgeldinnn canım aramıza...benimde bebeğimin doğum tarihi 16 haziran görünüyor. seninle aynı gidiyoruz demekki :)

Doktorunun 2'li tarama testi için çağırmaması ilginç canım ama 11 haftalık olacağın için git istersen bi konuş doktorunla çünkü bu test 11.-13.hafta arasında oluyormuş. Hem bebişini görürsün için rahatlar hem de doktorunla konuşmuş olursun. Bende 4 aralık gelsin diye bekleyip duruyorum sürekli aklım bebeğimde iyi mi , ne kadar büyüdü falan diye.

Hoşgeldinnn canım aramıza...benimde bebeğimin doğum tarihi 16 haziran görünüyor. seninle aynı gidiyoruz demekki :)

hosbuldum canım:) aa ne guzel:) hayırlı ugurlu olsun senın de Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın:)

• Onunla konuşun

Bebeğinizle konuşmak garip gelse de düzenli olarak onunla konuşmak rahatlamasını sağlayacaktır.

• Şekerlemeleri ihmal etmeyin

Kısa sürelerle şekerleme yapmak kendiniz ve bebeğiniz için stresten uzak durmak manasına gelir. Sürekli uyanık kalmak sizi ve dolayısıyla bebeğinizi strese sokar.

• Deneyimlerinizi paylaşın

Etrafınızdaki veya online dünyadaki hamilelerle sohbet etmek size iyi gelebilir. Ancak bu noktada sinirinizi bozacak ve sizi kötümserliğe sürükleyecek forumlardan ve yazışmalardan uzak durmanızı öneririz.

• Şarkı söyleyin

Bebeğinize ninni söylemek hem onu hem de sizi rahatlatır. Ayrıca sizin sesinize aşina olmasını sağlar. Unutmayın! 18 haftadan sonra bebeğiniz belirli frekanstaki sesleri duyabilir.

• Yaratıcı olun

Hamileler için açılan yoga sınıflarına katılabilir, günlük tutabilir, resim yapabilir veya yeni yemek tarifleri deneyebilirsiniz. Yeni ilgi alanlarıyla uğraşmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve dolayısıyla bebeğinizin gelişimini destekler.

ben geç döllenme olduğu için tam ne zaman doğucak bebek bilmiyorum,satla arada 1 hafta yaklaşık fark var bu sefer unutmazsam sorucam doktora

Merhaba arkadaslar öncelikle bazi annelerin bebeklerini bir aya yakin bir zaman gormeyip nasil dayanabildiklerine hayret ediyorum dogrusu.sahsen ben en fazla 10 gün gormeden durabiliyorum ya özel hastaneye ya farkli hastanelere gidip mutlaka ultrasona girip goruyorum bebegimi.vel hasil dün yine gittim :) hem son bir haftadir araliksiz kustugum icin bulanti ilaci yazdirdim hemde bebegimin son halini gördüm 3.4 cm olmus minigim 10+6 yiz bugun. Bulantilar cook zor olsada minigimi görünce herşeyi unutuveriyor insan....

ne güzel bişey görmek ben ayda 1 kez bile görsem şükredeceğim:2::2::2: 12. haftama girdim daha hiç göremedim malesef hala.olduğum ülkede 9 ay boyunca kurallar gereği sadece 2 kez görebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…