2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Doğana kadar içimiz rahat etmeyecek sanırım. Bende doktora gittiğimin ertesi günü başlıyorum endişelenmeye iyi mi acaba diye :) Maşallah kocaman olmuşsunuz 10 gün önce gördüm bende miniğimi 2.2 ydi. Seninki kadar olmuştur sanırım :) 10+5 olduk bizde.

ben de 2 li testi yaptırmayı düşünmüyorum ama yine de kararsızım

ne güzel bişey görmek ben ayda 1 kez bile görsem şükredeceğim:2::2::2: 12. haftama girdim daha hiç göremedim malesef hala.olduğum ülkede 9 ay boyunca kurallar gereği sadece 2 kez görebileceğim

Böyle bir kural olmasına çok üzüldüm gerçekten.anneyiz nihayetinde tabiki endişeleniyoruz.o zaman soyledigim türkiye`nin herhangi bir ilinde olup da bebislerini görmeyen anneler için olsun :) peki tarama testleri filan nasil oluyor sizde

10 gün önce benimde 2.2 ydi ewet senin bebisinde benimki kadar olmustur sanirim ikili teste ne zaman gideceksin canim

Canim bide haftalarimiz ayniymis ya senin bulanti kusma var mi benim cok fena

Kızlar merhabalar
Benim sormak istediğim bir şey var...
Cuma günü ikili testimiz var bizim. Tam 12+5 oluyoruz. En son doktora bir ay önce gittim herşey yolundaydı. (Fazlası zararlı oldugundan çok sık utrasona girmekte istemiyorum.)
Şimdi cuma günü ikili test için gideceğim. Birincisi nasıl oluyor yani tam olarak ne yapıyorlar?

Birde yeni doğum yapan tanıdıklarımdan bazılarının doktoru önermemiş..Siz ne düşünüyorsunuz?
Kafam çok karıştı. Ama yinede testimi yaptırmak istiyorum..

Canım bende çok görmek isterim bebeğimi ama maalesef çok küçük bir ilçede oturuyorum burada sadece sağlık ocağı var onda da ultrason ya da k.d. doktoru yok maalesef ve il merkezine 2 saat uzaklıktayız ha diyince gidemiyorum. Birde doktoruma neden bu kadar aralıklı geleceğimi sorduğumda da sürekli ultrasona girmene gerek yok şuanda herşey normal devam ediyor dedi. Yoksa bana kalsa bende hafta da bir falan gidip görmek isterim miniğimi ama imkanlar işte. Bazen diyorum şu ultrasonun ev tipi olanından yapsalarda alıp rahat rahat baksam:)

Ya bide kizlar esinizle cinsel munasebetiniz oluyor mu kac haftadan sonra risksiz olur sizce ?

Bu soruyu ben doktoruma sormadan o bize söylemişti hiçbir sorun olmaz hafta da en az 4 defa birlikte olabilirsiniz demişti. Ben tehlikeli olacağı zaman geldiğinde size söylerim demişti tabi bu benim doktorumun demesi.

Oy masaallah canim....
Bu bulantilar bende de son gaz devam ediyor maalesef
Ayrica 1 aya yakindir goremiyorum bebisimi

Canim bende cuma gunu saat 14.00 da gidecegim ....
Ikili test icin....
Bu zorlu bekleyisi birlikte yapacagiz desene
Evet bazi doktorlar sadece ense kalinligini olcuyor uygun olculerde ise kan testine gerek duymuyorlar canim....
Bazense sorun var deniliyor bebek doguyor sapasaglam boyle durum yasayanlarda varmis
Ben buyuk ihtimal doktorum ne derse o sekilde yaptiracagim...
Enseyi olcsun ins. Bir sorun cikmaz ise kan vermeyecwgim....
Birde kan tahlilinde cinsiyette kesin ogreniliyormus hcg ye bakiliyormus sanirim 50 nin alti erkek uzeri ise kiz oliyormus....
Yengemde yaptirmisti ondan biliyorum
Sorunsuz bir sekilde atlatiriz ins.

Su an icin böyleyiz bence canim çünkü bulantılardan baska hicbir belirti yok onun orada oldugunu bize hissettirecek...hareketlerini hissetmeye basladigimizda eminim ki icimiz dahada rahatliyacak.ayrica ayiptir soylemesi ilk kez iliski yasamak istedik ama daha hicbisey olmamisken kanama oldu bende.yani rahimde degilde vajinada..onun icin tedirgin olduk acikcaai

Olmaz mı, bulantı kusma 5. haftadan beri devam ediyor. Sabah değil ama benim bulantılar, akşam üstü 3-4 te bi başlıyor gece yatana kadar. 2 aralıkta gidicem 2li test için.

Himm benim o kadar erken baslamadi ama son bir haftadir çok kotu.sabah kalkar kalkmaz boş mideyle öğürup duruyorum aksamda zorlaya zorlaya yedigim yemekler.........boğazım tahris oldu artik ne yapacagimi sasirdim..dun kusmadim o da sari leblebi sayesinde çok şükür.bastiriyor mideyi...ayrica benim test 26 kasimda yani haftaya sali.tam 11+6 oluyor o gün

Canim bulantiya leblebi cok iyi geliyor arastirdim mide öz suyunu içine çekiyormuş yedigimizde...yani iki gündür kusmuyorum onun sayesinde

Ayy inşallah :) İnsan ilk kez yaşayınca daha çok tedirgin oluyor sanırım herşeyini didikliyor :) Bende doktoruma uymak istiyorum. Aslında 2 yıldır da giderim her dediğini yaptım prolaktinim yüksekti çözdü, Polikistikoverım vardı onuda çözdü. Gebeliğimde bir sorun olacagını düşünmüyorum.. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımızza bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…