2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hangi doktor o canım? istanbul'da mı?

Canim bulantiya leblebi cok iyi geliyor arastirdim mide öz suyunu içine çekiyormuş yedigimizde...yani iki gündür kusmuyorum onun sayesinde
Canim yemedigim birsey kalmadi leblebide kar etmedi bana...
Bulantimi engellemiyoe ilk gunler etki etti o kadar

Bak doktorun seni cok iyi taniyor....
Bu senin icin bir avantaj memnunsun...
Doktora uyulmali diye dusunuyorum bende ...
Fakat tedirgin olunacaksa yaptirmak daha mantikli....
Ben hastane degistirdim dogum hastanesi sayilir bakalim neler olacak

benimde randevum c.tesi
ben bi an önce gelsin istiyorum.. gelsin ki bi an önce geçsin bu günler..
Ben şimdi cuma günü uyuyamam kesin...
Cumartesi de inşallah duyarsam kalp atışlarını duyana kadar ultrasona bile bakamıyorum..Benim rahimde üstte çökme var düşük riskim o yüzden fazla resmen diken üstündeyim bi de bu hafta doktora dikiş işini sorucam bakalım gerek görücekmi

Senin ki hangi hastane peki?

canım burada muayeneler ücretsiz onun için ultrason galiba o kadar sık yapılmıyor.ama ultrsona yınede cüzi bi miktar ödeniyor.testlerin hepsi yapılcak idrar kan vs... ama ultrason dediğim gibi bi 12 haftalıkken bir de 4 aylıkken bakılcak başkada yok.gerçi hiç doktor görmeden de bebeğini dünyaya getiren anneler oluyor dünyada ama işte merak konusu en azından her ay görme imkanım olsaydı çoook güzel olcaktıhayırlısı bakalım

aynen canımama üzülme hiç doktor grmeyenlerde yapıyo doğumunu.benimde bulunduğum ülke kurallarrı nedeniyle 9 ay boyunca sadece iki kez ultrasona gircem. çok isterdşm sürekli görmek ama ????gittiğimde videoya çekicem her gün izlerim artık

benım kusmalarım cok yok cok sukur 4-5 defa kusmusumdur...ama bulantım fena...mıdem bos kalsın cok kotu oluom. toplu tasımalarda ayakta kalırsam da kotu oluom..karnım da daha bellı degıl kı yer versınler cok ılgınc bulantılarım ya sabahtan oglene kadar suruyor oglen bıraz rahatım gece gene baslıo...dun aksam kustum mesela...kızlar bır de bsy sorcam ben ılk muayenemı kanamam oldugu ıcın acıle gıtmıstım ınanılmaz canımı yaktı doktor bır daha gıtmedm. bır hafta snra bı ozel hastaneye gıttım sadece her sey yolunda mı dıye..bu ay baska doktora gıtcem ve kalıcı olmayı dusunuyorum.ılk muayenem ama 11.haftanın ıcındeyım acaba test yapar mı gıttıgımde

Hakkında hayırlısı olsun inşallah :) İnşallah memnun kalırsın :)

Iki yengemde ona gitti birininki cok riskli dogumdu cok sukur cok iyi gecti....
Gidenlerde gayet memnun....
Tabi beni beklentilerime uymazsa o hastanede bir doktor daha deneyecegim...
Aklima yatkin olan doktoru bulana denk devam

Iki yengemde ona gitti birininki cok riskli dogumdu cok sukur cok iyi gecti....
Gidenlerde gayet memnun....
Tabi beni beklentilerime uymazsa o hastanede bir doktor daha deneyecegim...
Aklima yatkin olan doktoru bulana denk devam

Gerçekten çok önemli doktor.. Doktorla kafa uyuşunca herşeyi sorabiliyorsun. Doktorumdan şikayetçi olanda var gördüm bazı topiklerde ama Benim doktorum iki yıldır benle üzülür benle mutlu olur :) Hamileliğimi öğrendiğinde gerçekten benim kadar sevindi :) İnşallah bi an önce bulursun sende doktorunu.

Aynen öyle biran önce hareketlerini hissetmek istiyorum. Valla canım o konuyu doktora sor biz doktora güvenipte yapmıştık çok şükür bende bir şey olmamıştı.

Senin durumun daha kötüymüş ya ama olsun dediğin gibi videoya çekersin bakarsın artık.

selam annişler sonunda 3. doktor muayenemize gidebildik 3 saat sıra bekledikten sonra. doktorumu değiştim iyide oldu sadece ultrasondan bakıp gönderiodu ilki . şimdiki doktorum tektek sordu daha ilgili ve tahlil istedi. iki gündür bulantım yok çaresi nohut leblebi çubuk kraker gibi gelio deneyin bence

ya kızlar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum daha cok erken ama karnım gergın bır sekılde yattıgımde elımı karnımın alt kısımlarına koyarsan anlık bır kalp atısı hıssedıyorum sankı..sadece bana mı oluyor bu =?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…