Ayy inşallah :) İnsan ilk kez yaşayınca daha çok tedirgin oluyor sanırım herşeyini didikliyor :) Bende doktoruma uymak istiyorum. Aslında 2 yıldır da giderim her dediğini yaptım prolaktinim yüksekti çözdü, Polikistikoverım vardı onuda çözdü. Gebeliğimde bir sorun olacagını düşünmüyorum.. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımızza bebişlerimizi :)
Canim yemedigim birsey kalmadi leblebide kar etmedi bana...Canim bulantiya leblebi cok iyi geliyor arastirdim mide öz suyunu içine çekiyormuş yedigimizde...yani iki gündür kusmuyorum onun sayesinde
Ayy inşallah :) İnsan ilk kez yaşayınca daha çok tedirgin oluyor sanırım herşeyini didikliyor :) Bende doktoruma uymak istiyorum. Aslında 2 yıldır da giderim her dediğini yaptım prolaktinim yüksekti çözdü, Polikistikoverım vardı onuda çözdü. Gebeliğimde bir sorun olacagını düşünmüyorum.. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımızza bebişlerimizi :)
günaydın herkese bizde müfettiş var o yüzden cok yazamıyorumiş yerinde giremiyorum kasık ağrım benimde var benim gbi al bölgesi ağrıyan varr mı herkese hayırlı günler diliyorum öpüldünüz
Cumartesi benimde randevumm bi gelsin istiyorum bi gelmesin korkuyorum çokk
hangi doktor o canım? istanbul'da mı?
Ben şimdi cuma günü uyuyamam kesin...benimde randevum c.tesi
ben bi an önce gelsin istiyorum.. gelsin ki bi an önce geçsin bu günler..
Canim yemedigim birsey kalmadi leblebide kar etmedi bana...
Bulantimi engellemiyoe ilk gunler etki etti o kadar
Bak doktorun seni cok iyi taniyor....
Bu senin icin bir avantaj memnunsun...
Doktora uyulmali diye dusunuyorum bende ...
Fakat tedirgin olunacaksa yaptirmak daha mantikli....
Ben hastane degistirdim dogum hastanesi sayilir bakalim neler olacak
Böyle bir kural olmasına çok üzüldüm gerçekten.anneyiz nihayetinde tabiki endişeleniyoruz.o zaman soyledigim türkiye`nin herhangi bir ilinde olup da bebislerini görmeyen anneler için olsun :) peki tarama testleri filan nasil oluyor sizde
Senin ki hangi hastane peki?
Camlica Erdem e gidecegim canim...
Ayse Katranci....
aynen canımCanım bende çok görmek isterim bebeğimi ama maalesef çok küçük bir ilçede oturuyorum burada sadece sağlık ocağı var onda da ultrason ya da k.d. doktoru yok maalesef ve il merkezine 2 saat uzaklıktayız ha diyince gidemiyorum. Birde doktoruma neden bu kadar aralıklı geleceğimi sorduğumda da sürekli ultrasona girmene gerek yok şuanda herşey normal devam ediyor dedi. Yoksa bana kalsa bende hafta da bir falan gidip görmek isterim miniğimi ama imkanlar işte. Bazen diyorum şu ultrasonun ev tipi olanından yapsalarda alıp rahat rahat baksam:)
sakız çiğne ağız tadı bozukluğuna çok iyi geliyorkızlar ya benim ağzımın tadı çok bozuk ben de şeker yiyorum zararlı mı acaba. bonibon vb. şekerler
Ya bide kizlar esinizle cinsel munasebetiniz oluyor mu kac haftadan sonra risksiz olur sizce ?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)İnşallah memnun kalırsın :)
Iki yengemde ona gitti birininki cok riskli dogumdu cok sukur cok iyi gecti....
Gidenlerde gayet memnun....
Tabi beni beklentilerime uymazsa o hastanede bir doktor daha deneyecegim...
Aklima yatkin olan doktoru bulana denk devam
Su an icin böyleyiz bence canim çünkü bulantılardan baska hicbir belirti yok onun orada oldugunu bize hissettirecek...hareketlerini hissetmeye basladigimizda eminim ki icimiz dahada rahatliyacak.ayrica ayiptir soylemesi ilk kez iliski yasamak istedik ama daha hicbisey olmamisken kanama oldu bende.yani rahimde degilde vajinada..onun icin tedirgin olduk acikcaai
aynen canımama üzülme hiç doktor grmeyenlerde yapıyo doğumunu.benimde bulunduğum ülke kurallarrı nedeniyle 9 ay boyunca sadece iki kez ultrasona gircem. çok isterdşm sürekli görmek ama ????gittiğimde videoya çekicem her gün izlerim artık
Aynen öyle biran önce hareketlerini hissetmek istiyorum. Valla canım o konuyu doktora sor biz doktora güvenipte yapmıştık çok şükür bende bir şey olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?