2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

inşallah teşekürederim, o günler kötü bir anı olarak kalır inşallah. Bir daha tekrarlanmaz tabii allahın takdiri.
Allah ne derse onu yaşarız.

Ayyy hanımlar yarın kısmetse ilk hamile kıyafetlerimi almaya gideceğiz eşimle. Bunun heycanı bile çok başkaymış. Gerçi daha nerelere bakacağımı bilmiyorum ama olsun çoooookkk heycanlıyım...

geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.şimdi nasılsın daha iyi misin

Ayyy hanımlar yarın kısmetse ilk hamile kıyafetlerimi almaya gideceğiz eşimle. Bunun heycanı bile çok başkaymış. Gerçi daha nerelere bakacağımı bilmiyorum ama olsun çoooookkk heycanlıyım...

ben hala daha o moda giremedim,bişeyler almaya cesaret edemiyorum kendime bile..
bitek pantolonlar artık sıkmaya başladı diye LCW'den hamile pantolonu aldım,acaip rahatmış ama heralde ben bunlarla idare edip cinsiyetten sonra başlıcam kısmetse herşeye..

ama acaip hevesliyim,o da bi gerçek...

Son düzenleme:
amann ne kadar zormuş o öyle 9 ayda 2 kez mi
nedenmiş ki acaba?

yani aynı ülkede bile değilken seni rahatsız ediyorlar. Ben ne yapayım kayınvalidemle beraber oturmak zorundayım. Kızıma bakıyor ve maddiyatta var tabii. Yani mecburen . Ikinciye hamileyim. E haliyle azda olsa erkek olsun diyorum . Erkeği ne yapacan erkekler hayırsız olur. Hayırsız bir oğlun olsunda görürsün.
Ki benim kocam . Annesinin ağzına bakar o denli düşkün. Yinede yaranılmaz yani ben kafayı yiyorum.
Hayırlısı kız erkek farketmez. Boşver takma dediğim gibi yanında bile değilken niye sinirlerniyorsunki. Doğunca onların yanına göndermiyeceğinize göre.

saol kuzum iiyiz şimdi cok sukur siz nasılsın her zaman ki bulantılar felan devam ya sacıma fön cektreyim diyom aksam hamilelik pskolojisi gitsin

bizde iyiyiz çok şükür.bulantılarım arttı kusmalarda var ama olsun buna da şükür canım.bende kendimi çok çürkün hissediyorum bu ara dün evlilik yıl dönümümüzdü hiç makyaj bile yapmadım :26: akşama güzel bi akşam yemegi hazırlama planlarım vardı ama işim çok yogundu zamanım kalmadı.hediye bile alamadım eşime.o almış hediye çiçek çok mahcup oldum :26: artık hafta sonu telafi edicem.benim saçlarım doguştan permalı gibi hiç bişey yapmama gerek yok ama çektir canım sen makyajını da yap ohh bende yapim bu akşam hatta süslenip püslenelim

bende kendimi cok cürkün hissediyorum vala bugun kızlar süslenme gecemiz olsun tabi eve gidip bayılmasak

Tatlim sen benim yazimi alintilamissin..
Ben karsilikli oturuyorum kayinvalidelerle...
Gayette mutluyum
Raziy arkadasimiz farkli ulkelerde...
Ayrica erkekler gibi kizlarinda hayirsizi var diye dusunuyorum canim...
Yetistirilme tarzi ne kadar iyi olursa olsun gunumuz sartlarinda cevresel faktorler daha baskin olabiliyor maalesef
Rabb'im hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

nice mutlu yıllara canım seneye bebeğinizle kutlayın inşallah

çok güzel paylaşım canım teşekkür ederim :)

ben de senin gibi dayanamıyorum görmeden ama sık ultrasona girmek zararlı diyorlar ben yine de 10 günde bir giriyorum yoksa içimi kurt kemiriyor. Önceki düşük deneyimimden dolayı evhamlı bir anneyim ben de.

kızlar ya benim ağzımın tadı çok bozuk ben de şeker yiyorum zararlı mı acaba. bonibon vb. şekerler

doktor bana sağlıklı şeyler ye dedi şeker vs çok fazla yeme dedi. Çok istiyorsa canın meyve ye biraz tadın değişir.

Canim sekerin su an icin bebise bi zarari olacagini sanmam ama sen yinede saglikli seyler yemeye calis..benimde cok fena bnde sadece sari leblebi yiyebiliyorum

leblebiyi herkes söylüyor ama kabızlık yapmıyor mu ben zaten çok kötü oluyorum ya kabızlık çok kötü

Ya bide kizlar esinizle cinsel munasebetiniz oluyor mu kac haftadan sonra risksiz olur sizce ?

bize yasaklamıştı doktor bi kere kanamam olmuştu daha doğrusu kahverengi leke olmuştu. yasak dedi ama o zaman tabi 12 hafta olmamıştı bu kez doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Risk yoksa neden olmasın :)

kıyamam ya üzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.

bana da oluyor canım ama daha erken tabi. Ne yalan söyleyeyim bebeğimin kalbini hissedeyim çok istiyorum ama az daha sabır :)

sağol canım açıklama için ben de merak ediyordum nedne olduğunu. Bebek olmadığını tahmin ediyordum ama ne olduğunu da anlayamıyordum tabi.

Rabbim yardımcın olsun canım seni anlıyorum buradaki kayıbı olan tüm anneler senin hissettiklerini hissediyor maalesef...

Aaaaaa aynı günde evlenmişiz ne güzel :) ben senin gibi yapmadım ama süslendim sofra kurdum evi falan ayarladım mumlar balonlar süsler çok romantik bir ortam oldu mum ışığında düğün parçamızda dans ettik çok güzeldi :) nice senelere inşallah. Bence de mutlaka telafi etmelisin

evet kusura bakma son anda gördüm alıntı olduğunu. Evet herşeyin hayırlısı

bende süslenmek istiyorum nasıl süsleneyim ,saçlarımın boya zamanı geldi. Ama doktor 3 ay en azından boyama dedi. Boyamıyorum tabiiki. Ama morelim bozuluyor beyazları görünce. Bir yere giderken saç rimeli falan sürüyorum . Idaere edicaz tabii başka çaremiz yok. Yeterki onlar iyi olsun

amann ne kadar zormuş o öyle 9 ayda 2 kez mi
nedenmiş ki acaba?

evet malesef öyle:2: çünki burada muayene ücreti ödenmiyor ve devlet bunu kısıtlıyor bi problem olmadıkça sadece ultrason hamilelik boyunca 2 kez mesela herhangi bir testin aynısından 6 ay dolmadan tekrar yaptıramıyorsun videoya çekmeyi düşünüyorum hergün izlerim o zamn yapcak bişey yok malesef

kıyamam ya üzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.

evet çok zor ama yapcak bişey yok canım malesef neyse sağlıklı olsun inşaallah da önemli olan o.ilk başlarda bu duruma çok sinirlenmiştim ama alıştım bu duruma hala ne kalp sesini ne de kendisini göremedim malesef çok merak ediyorum ne halde ne durumda 3 gün sonra randevum var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…