- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Tatlım ayva denedin mi? Ben çok çok faydasını görüyorum.. susatmıyorda fazla..
Ayva mideye iyi geliyor gerçekten bende sık sık yiyorum leblebi bende de hiç bir işe yaramadı...
kuzum napıyon ayvamı bende yiyeyim ozaman
bendede oluyor bebeğin damarımı anlamadım hiç böle olmamıştım bişe atıyor
[sıze=3]merhabalar,aramıza hoşgeldin..
Benimde 2 kötü tecrübem var,aynen.. Boş gebelik her ikiside ve sonu düşük..malum..
5 haftalıkken keseyi gördüm,7+1'de kalp atışıda bebekte gördüm..
Normal şartlarda görmen lazım cnm,evet..hayırlısı,sağlıklısı olsun inş..[/sıze]
ii aksamlar güzel anneler ve melekleri biz geldik 2 gündür yoktuk cok hastaydık acile gittik serum yedim sende iltihap mmı var dediler evet dedim dr tansiyon 8-6 migren atagıda geciriyomusum:26:anlayacagınız cok perişan olduk
Maalesef canim bize ait olan damar
Ayyy hanımlar yarın kısmetse ilk hamile kıyafetlerimi almaya gideceğiz eşimle. Bunun heycanı bile çok başkaymış. Gerçi daha nerelere bakacağımı bilmiyorum ama olsun çoooookkk heycanlıyım...
amann ne kadar zormuş o öyle 9 ayda 2 kez miaynen canımama üzülme hiç doktor grmeyenlerde yapıyo doğumunu.benimde bulunduğum ülke kurallarrı nedeniyle 9 ay boyunca sadece iki kez ultrasona gircem. çok isterdşm sürekli görmek ama ????gittiğimde videoya çekicem her gün izlerim artık
buyugun sonucta raziy bence fazla arayi acma esinin hatiri icin en azindan....
Bak farkli ulkelerdesiniz sukret ki ayni yerde degilsiniz....
Bizde de var benzer sorunlar ....
Her iki tarafinda ilk torunu....
Merakla bekleniyor cinsiyeti su anda...
Bana kalirsa sadece ve sadece saglikli olmasi....
Cogu erkek istiyor o nedenle biraz bende de var bir erkek cocuk istesigi
Hayirlisi bakalim...
Su cuma biran evvel gelse
geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.şimdi nasılsın daha iyi misin
saol kuzum iiyiz şimdi cok sukur siz nasılsın her zaman ki bulantılar felan devam ya sacıma fön cektreyim diyom aksam hamilelik pskolojisi gitsin
bizde iyiyiz çok şükür.bulantılarım arttı kusmalarda var ama olsun buna da şükür canım.bende kendimi çok çürkün hissediyorum bu aradün evlilik yıl dönümümüzdü hiç makyaj bile yapmadım :26: akşama güzel bi akşam yemegi hazırlama planlarım vardı ama işim çok yogundu zamanım kalmadı.hediye bile alamadım eşime.o almış hediye çiçek çok mahcup oldum :26: artık hafta sonu telafi edicem.benim saçlarım doguştan permalı gibi hiç bişey yapmama gerek yok ama çektir canım sen makyajını da yap ohh bende yapim bu akşam hatta süslenip püslenelim
yani aynı ülkede bile değilken seni rahatsız ediyorlar. Ben ne yapayım kayınvalidemle beraber oturmak zorundayım. Kızıma bakıyor ve maddiyatta var tabii. Yani mecburen . Ikinciye hamileyim. E haliyle azda olsa erkek olsun diyorum . Erkeği ne yapacan erkekler hayırsız olur. Hayırsız bir oğlun olsunda görürsün.
Ki benim kocam . Annesinin ağzına bakar o denli düşkün. Yinede yaranılmaz yani ben kafayı yiyorum.
Hayırlısı kız erkek farketmez. Boşver takma dediğim gibi yanında bile değilken niye sinirlerniyorsunki. Doğunca onların yanına göndermiyeceğinize göre.
bizde iyiyiz çok şükür.bulantılarım arttı kusmalarda var ama olsun buna da şükür canım.bende kendimi çok çürkün hissediyorum bu aradün evlilik yıl dönümümüzdü hiç makyaj bile yapmadım :26: akşama güzel bi akşam yemegi hazırlama planlarım vardı ama işim çok yogundu zamanım kalmadı.hediye bile alamadım eşime.o almış hediye çiçek çok mahcup oldum :26: artık hafta sonu telafi edicem.benim saçlarım doguştan permalı gibi hiç bişey yapmama gerek yok ama çektir canım sen makyajını da yap ohh bende yapim bu akşam hatta süslenip püslenelim
- Onunla konuşun
Bebeğinizle konuşmak garip gelse de düzenli olarak onunla konuşmak rahatlamasını sağlayacaktır.
- Şekerlemeleri ihmal etmeyin
Kısa sürelerle şekerleme yapmak kendiniz ve bebeğiniz için stresten uzak durmak manasına gelir. Sürekli uyanık kalmak sizi ve dolayısıyla bebeğinizi strese sokar.
- Deneyimlerinizi paylaşın
Etrafınızdaki veya online dünyadaki hamilelerle sohbet etmek size iyi gelebilir. Ancak bu noktada sinirinizi bozacak ve sizi kötümserliğe sürükleyecek forumlardan ve yazışmalardan uzak durmanızı öneririz.
- Şarkı söyleyin
Bebeğinize ninni söylemek hem onu hem de sizi rahatlatır. Ayrıca sizin sesinize aşina olmasını sağlar. Unutmayın! 18 haftadan sonra bebeğiniz belirli frekanstaki sesleri duyabilir.
- Yaratıcı olun
Hamileler için açılan yoga sınıflarına katılabilir, günlük tutabilir, resim yapabilir veya yeni yemek tarifleri deneyebilirsiniz. Yeni ilgi alanlarıyla uğraşmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve dolayısıyla bebeğinizin gelişimini destekler.
Merhaba arkadaslar öncelikle bazi annelerin bebeklerini bir aya yakin bir zaman gormeyip nasil dayanabildiklerine hayret ediyorum dogrusu.sahsen ben en fazla 10 gün gormeden durabiliyorum ya özel hastaneye ya farkli hastanelere gidip mutlaka ultrasona girip goruyorum bebegimi.vel hasil dün yine gittim :) hem son bir haftadir araliksiz kustugum icin bulanti ilaci yazdirdim hemde bebegimin son halini gördüm 3.4 cm olmus minigim 10+6 yiz bugun. Bulantilar cook zor olsada minigimi görünce herşeyi unutuveriyor insan....
kızlar ya benim ağzımın tadı çok bozuk ben de şeker yiyorum zararlı mı acaba. bonibon vb. şekerler
Canim sekerin su an icin bebise bi zarari olacagini sanmam ama sen yinede saglikli seyler yemeye calis..benimde cok fena bnde sadece sari leblebi yiyebiliyorum
Ya bide kizlar esinizle cinsel munasebetiniz oluyor mu kac haftadan sonra risksiz olur sizce ?
aynen canımama üzülme hiç doktor grmeyenlerde yapıyo doğumunu.benimde bulunduğum ülke kurallarrı nedeniyle 9 ay boyunca sadece iki kez ultrasona gircem. çok isterdşm sürekli görmek ama ????gittiğimde videoya çekicem her gün izlerim artık
ya kızlar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum daha cok erken ama karnım gergın bır sekılde yattıgımde elımı karnımın alt kısımlarına koyarsan anlık bır kalp atısı hıssedıyorum sankı..sadece bana mı oluyor bu =?
Canim bebegin kalp atislarini hissetmen icin daha cok erken...
Misal benim esim steteskop ile dinlemeye calisiyor ama i iii daha cok erken...
Hemsireme de soyledim 17. Haftalarda dinlersiniz dedi....
Senin dddigin bende de cok oluyor onun nedeni aort damarinin oradan gecmesi...
Oda nabiz gibi atim yapiyor....
Az daha sabir
merhaba benimde randevum cumartesi. 8. Haftadayım daha kalp atışını duymadım gecen ay gittiğimde keseyi gördüm sadece. Daha önce çok kötü bir kayıp yaşadım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kalp atışını duyamamaktan korkuyorum. Allahım hamile olan herkesin sağlıklı bir şekilde evlatlarını görmelerini nasip et yarabbim.
Hep şöyle dua ediyorum allahım bebeğim sana emanet bana emanetini sağ salim verirsin inşallah.
Bu hafta kalp atışlarını duyarım değilmi.
bende kendimi cok cürkün hissediyorumvala bugun kızlar süslenme gecemiz olsun tabi eve gidip bayılmasak
tatlim sen benim yazimi alintilamissin..
Ben karsilikli oturuyorum kayinvalidelerle...
Gayette mutluyum
Raziy arkadasimiz farkli ulkelerde...
Ayrica erkekler gibi kizlarinda hayirsizi var diye dusunuyorum canim...
Yetistirilme tarzi ne kadar iyi olursa olsun gunumuz sartlarinda cevresel faktorler daha baskin olabiliyor maalesef
Rabb'im hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
bizde iyiyiz çok şükür.bulantılarım arttı kusmalarda var ama olsun buna da şükür canım.bende kendimi çok çürkün hissediyorum bu araDün evlilik yıl dönümümüzdü hiç makyaj bile yapmadım :26: Akşama güzel bi akşam yemegi hazırlama planlarım vardı ama işim çok yogundu zamanım kalmadı.hediye bile alamadım eşime.o almış hediye çiçek çok mahcup oldum :26: Artık hafta sonu telafi edicem.benim saçlarım doguştan permalı gibi hiç bişey yapmama gerek yok Ama çektir canım sen makyajını da yap ohh bende yapim bu akşam hatta süslenip püslenelim
amann ne kadar zormuş o öyle 9 ayda 2 kez mi
nedenmiş ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?