2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba arkadaşlar..ikili testlerimizi yaptırmamıza çok az kaldı.11 ile 14 haftalar arası ikili test zamanı,sizler nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz.? benim hastanemin test fiyatları çok yüksek olduğundan ben devlette yaptırmayı düşünüyorum..

ben daha fiyat soruşturmadım,bi fikrim yok..
ama özelde yaptırırım diye düşünüyorum..
en uygun olan güvendiğim bi özelde..
aslında kendi doktorumun yapmasını istiyorum,buda bi gerçek ama kesin gittiğim hastanede fiyat uçuk olucak

kıyamam ya üzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.

evet çok zor ama yapcak bişey yok canım malesef neyse sağlıklı olsun inşaallah da önemli olan o.ilk başlarda bu duruma çok sinirlenmiştim ama alıştım bu duruma hala ne kalp sesini ne de kendisini göremedim malesef çok merak ediyorum ne halde ne durumda 3 gün sonra randevum var bakalım

merhaba haziran anneleri :) biz de 10. haftamızdayız inşallah, benim akıntı şikayetim üzerine doktor muayene etmeden donaxyl fitil verdi, ama ben bi türlü kullanamadım :) ya ben çok beceriksizim olmuyor, bir de bebeğime zarar verecek korkusuyla da kullanamadım, beceremedim korkudan... bir de genç kızlığımdan beri zaten hep akıntım vardı, rengi de değişkendi hep zaten.. yıllar önce de hap kullanmıştım ancak hiç bir değişiklik olmamıştı. kaşıntım kötü kokum da yok, inşallah enfeksiyon değildir, ırsi birşeymiş gibi hissediyorum...
donaxyl fitil kullanan var mı gebelik sırasında, faydasını gördünüz mü, yardımcı olursanız çok sevinirim :) sağsalim bebeklerimizi ellerimize almamız dileğiyle... :)

biz 7 temmuzda ilk evlilik yıl dönümümüzü kutlayacağız ama 3 kişi kutlayacağız inşallah. bebiş hemen geliyor yalnız bırakmayacak bizi:)

Kızlar ense kalınlığı 1.00 mm çıktı burun kemiğide gayet güzel oluşmuş doktor gayet iyi dedi ben. Tarama istemiyorum dedim tamam ben sana sonucu söylemem dedi )
Istedi yani testi kibarca bende itiraz etmedim aramız bozulmasın die bide ultrason iyi çıkınca rahatladım testi yaptırdım sonuç haftaya çıkacakmış.
Kızlar inanamadım bebeğim büyümüş eli ayağı ayrı oynuyo nasıl hareketli ve sanırım erkek doktor biraz ağzından kaçırdı sonradan önümüzdeki ay netleştirelim dedi oğluşum olacak sanırım)))

dün ben süslendim yemek vs eşimin uykusu geldi sabah çok pişmandı uyuduğu için :) bu gece için planları var ama yemezler dedim ben de :) sürünsün biraz

:)))))))))))))))))))ayy ben gec cıktım işten sacımı fönletemedim hemen eve geldim en rahat pijamalar dısarıdan yemek cok yoruldum ama((((((((

ayyy maşallah cook duygulandımrabbiim bebişini korusun yerim onu yerim kızlar yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor sanırım

aha benim derdimden biri bana da fitil verdi hemen gidip bakıyorum adına bende kullanamıyorum zarar veririm diye ama tedavi olmasamda korkuyorum

Canım benide pantolon sıktığı için alıcam bi tane birde çorap ve bitanede bol kazak alıcam yani öyle abartı bir şey almıycam kısmetse tarama testinden sonrasına saklıyorum iştahımı.

Ayyy masaallah canim
Sag salim kucagina al ins.
Darisi bizlere

Kizlar karnim simdiden davul gibidumduz karnimdan eser yok simdipatlicak bomba gibi hissediyorum kendimi:26: karnimin ilerisini dusunemiyrm

slm kızlar hepinizn bebişleri hayırlı olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

bende siz gibi kısmetse rabbim nasip ederse haziran annesi olacağım 4,5 yıl sonra ilk tüp bebek denemem de rabbime çok şükür hamile kaldım allahım kucağıma almayı da nasip eder inşş

Canimbenim insaallah bebegini saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin.senin adina cok sevindim

ben bu cuma yaptırıcam inşallah. Özel bir hastanede yaptıracağım. benim hastanemin fiyatıda çok uygun değil ama yaptırmak zorunda kaldım.

Slm kızlar ya 11+4 günlüğüz hala bişey yiyemyrm dün bebeğimi gördüm gelişimi gayet iyi ama bişey yiyememek cok üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…