merhaba arkadaşlar..ikili testlerimizi yaptırmamıza çok az kaldı.11 ile 14 haftalar arası ikili test zamanı,sizler nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz.? benim hastanemin test fiyatları çok yüksek olduğundan ben devlette yaptırmayı düşünüyorum..
çok güzel paylaşım canım teşekkür ederim :)
ben de senin gibi dayanamıyorum görmeden ama sık ultrasona girmek zararlı diyorlar ben yine de 10 günde bir giriyorum yoksa içimi kurt kemiriyor. Önceki düşük deneyimimden dolayı evhamlı bir anneyim ben de.
doktor bana sağlıklı şeyler ye dedi şeker vs çok fazla yeme dedi. Çok istiyorsa canın meyve ye biraz tadın değişir.
leblebiyi herkes söylüyor ama kabızlık yapmıyor mu ben zaten çok kötü oluyorum yakabızlık çok kötü
bize yasaklamıştı doktor bi kere kanamam olmuştu daha doğrusu kahverengi leke olmuştu. yasak dedi ama o zaman tabi 12 hafta olmamıştı bu kez doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Risk yoksa neden olmasın :)
kıyamam yaüzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.
bana da oluyor canım ama daha erken tabi. Ne yalan söyleyeyim bebeğimin kalbini hissedeyim çok istiyorum ama az daha sabır :)
sağol canım açıklama için ben de merak ediyordum nedne olduğunu. Bebek olmadığını tahmin ediyordum ama ne olduğunu da anlayamıyordum tabi.
Rabbim yardımcın olsun canım seni anlıyorum buradaki kayıbı olan tüm anneler senin hissettiklerini hissediyor maalesef...
Aaaaaa aynı günde evlenmişiz ne güzel :) ben senin gibi yapmadım ama süslendim sofra kurdum evi falan ayarladım mumlar balonlar süsler çok romantik bir ortam oldu mum ışığında düğün parçamızda dans ettik çok güzeldi :) nice senelere inşallah. Bence de mutlaka telafi etmelisin
kuzum napıyon ayvamı bende yiyeyim ozaman
26 ya gün sayıyorum...Ayva iyi geldi bana belki sana da iyi gelir hem ayva yiyince bebek güzel olur derler...:)
Kızlar Dün evlilik yıldönümümüzdü :) Mumlar , balonlar ve süslerle sofra kurdum aşkıma :) çok beğendi :) Ama hediye olarak avize almış evimize :) yeni taşındık biz pazar günü. Ondan şimdilik yırttı hediyeden :) seneye inşallah bebeğimiz de doğmuş olacak beraber kutlayacağız :)Çok güzel bir akşamdı düğün müziğimizi çaldım dans ettik daha büyük bir aşkla tabi :)
dün ben süslendim yemek vs eşimin uykusu geldi sabah çok pişmandı uyuduğu için :) bu gece için planları var ama yemezler dedim ben de :)sürünsün biraz
Kızlar ense kalınlığı 1.00 mm çıktı burun kemiğide gayet güzel oluşmuş doktor gayet iyi dedi ben. Tarama istemiyorum dedim tamam ben sana sonucu söylemem dedi)
Istedi yani testi kibarca bende itiraz etmedim aramız bozulmasın die bide ultrason iyi çıkınca rahatladım testi yaptırdım sonuç haftaya çıkacakmış.
Kızlar inanamadım bebeğim büyümüş eli ayağı ayrı oynuyo nasıl hareketli ve sanırım erkek doktor biraz ağzından kaçırdı sonradan önümüzdeki ay netleştirelim dedi oğluşum olacak sanırım)))
merhaba haziran anneleri :) biz de 10. haftamızdayız inşallah, benim akıntı şikayetim üzerine doktor muayene etmeden donaxyl fitil verdi, ama ben bi türlü kullanamadım :) ya ben çok beceriksizim olmuyor, bir de bebeğime zarar verecek korkusuyla da kullanamadım, beceremedim korkudan... bir de genç kızlığımdan beri zaten hep akıntım vardı, rengi de değişkendi hep zaten.. yıllar önce de hap kullanmıştım ancak hiç bir değişiklik olmamıştı. kaşıntım kötü kokum da yok, inşallah enfeksiyon değildir, ırsi birşeymiş gibi hissediyorum...
donaxyl fitil kullanan var mı gebelik sırasında, faydasını gördünüz mü, yardımcı olursanız çok sevinirim :) sağsalim bebeklerimizi ellerimize almamız dileğiyle... :)
ben hala daha o moda giremedim,bişeyler almaya cesaret edemiyorum kendime bile..
bitek pantolonlar artık sıkmaya başladı diye LCW'den hamile pantolonu aldım,acaip rahatmış amaheralde ben bunlarla idare edip cinsiyetten sonra başlıcam kısmetse herşeye..
ama acaip hevesliyim,o da bi gerçek...
Kızlar ense kalınlığı 1.00 mm çıktı burun kemiğide gayet güzel oluşmuş doktor gayet iyi dedi ben. Tarama istemiyorum dedim tamam ben sana sonucu söylemem dedi)
Istedi yani testi kibarca bende itiraz etmedim aramız bozulmasın die bide ultrason iyi çıkınca rahatladım testi yaptırdım sonuç haftaya çıkacakmış.
Kızlar inanamadım bebeğim büyümüş eli ayağı ayrı oynuyo nasıl hareketli ve sanırım erkek doktor biraz ağzından kaçırdı sonradan önümüzdeki ay netleştirelim dedi oğluşum olacak sanırım)))
ii aksamlar güzel anneler ve melekleri biz geldik 2 gündür yoktuk cok hastaydık acile gittik serum yedim sende iltihap mmı var dediler evet dedim dr tansiyon 8-6 migren atagıda geciriyomusum:26:anlayacagınız cok perişan olduk
Canimbenim insaallah bebegini saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin.senin adina cok sevindimslm kızlarhepinizn bebişleri hayırlı olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
bende siz gibi kısmetse rabbim nasip ederse haziran annesi olacağım4,5 yıl sonra ilk tüp bebek denemem de rabbime çok şükür hamile kaldım allahım kucağıma almayı da nasip eder inşş
merhaba arkadaşlar..ikili testlerimizi yaptırmamıza çok az kaldı.11 ile 14 haftalar arası ikili test zamanı,sizler nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz.? benim hastanemin test fiyatları çok yüksek olduğundan ben devlette yaptırmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?