Himm benim o kadar erken baslamadi ama son bir haftadir çok kotu.sabah kalkar kalkmaz boş mideyle öğürup duruyorum aksamda zorlaya zorlaya yedigim yemekler.........boğazım tahris oldu artik ne yapacagimi sasirdim..dun kusmadim o da sari leblebi sayesinde çok şükür.bastiriyor mideyi...ayrica benim test 26 kasimda yani haftaya sali.tam 11+6 oluyor o gün
Anladim canim tamam tesekkur ederim ilgin icin
ya kızlar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum daha cok erken ama karnım gergın bır sekılde yattıgımde elımı karnımın alt kısımlarına koyarsan anlık bır kalp atısı hıssedıyorum sankı..sadece bana mı oluyor bu =?
Evet canım İstanbulda Dr. Fatma Ersansanırım sende İstanbuldasın :)
Ben şimdi cuma günü uyuyamam kesin...
Cumartesi de inşallah duyarsam kalp atışlarını duyana kadar ultrasona bile bakamıyorum..Benim rahimde üstte çökme var düşük riskim o yüzden fazla resmen diken üstündeyim bi de bu hafta doktora dikiş işini sorucam bakalım gerek görücekmi
Benim en büyük sorunum su. Artık susuzluktan yalanıyorum resmen. İçtiğim an kusuyorum. Leblebi bir kaç kere denedim ama çok susattığı için bana zararı daha fazla oluyor..
Evt cnm bende istanbul.. fatma ersan?hangi hastane?
Yenibosna nisa hastahanesi tatlım.:)
Tatlım ayva denedin mi? Ben çok çok faydasını görüyorum.. susatmıyorda fazla..
Yenibosna nisa hastahanesi tatlım.:)
Yok aklıma gelmedi hiç. Deneyeyim bakalım. Çok teşekkürler
uuyyyy baya uzakmış bana
Benim en büyük sorunum su. Artık susuzluktan yalanıyorum resmen. İçtiğim an kusuyorum. Leblebi bir kaç kere denedim ama çok susattığı için bana zararı daha fazla oluyor..
Canim bebegin kalp atislarini hissetmen icin daha cok erken...
Misal benim esim steteskop ile dinlemeye calisiyor ama i iii daha cok erken...
Hemsireme de soyledim 17. Haftalarda dinlersiniz dedi....
Senin dddigin bende de cok oluyor onun nedeni aort damarinin oradan gecmesi...
Oda nabiz gibi atim yapiyor....
Az daha sabir
bnmde ağrıyo cnm normal diyolar amagünaydın herkese bizde müfettiş var o yüzden cok yazamıyorumiş yerinde giremiyorum kasık ağrım benimde var benim gbi al bölgesi ağrıyan varr mı herkese hayırlı günler diliyorum öpüldünüz
ben de 2 li testi yaptırmayı düşünmüyorum ama yine de kararsızım
ya kızlar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum daha cok erken ama karnım gergın bır sekılde yattıgımde elımı karnımın alt kısımlarına koyarsan anlık bır kalp atısı hıssedıyorum sankı..sadece bana mı oluyor bu =?
[sıze=3]benimde randevum c.tesi
ben bi an önce gelsin istiyorum.. Gelsin ki bi an önce geçsin bu günler..[/sıze]
merhaba benimde randevum cumartesi. 8. Haftadayım daha kalp atışını duymadım gecen ay gittiğimde keseyi gördüm sadece. Daha önce çok kötü bir kayıp yaşadım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kalp atışını duyamamaktan korkuyorum. Allahım hamile olan herkesin sağlıklı bir şekilde evlatlarını görmelerini nasip et yarabbim.
Hep şöyle dua ediyorum allahım bebeğim sana emanet bana emanetini sağ salim verirsin inşallah.
Bu hafta kalp atışlarını duyarım değilmi.
Ya bide kizlar esinizle cinsel munasebetiniz oluyor mu kac haftadan sonra risksiz olur sizce ?
Canim bebegin kalp atislarini hissetmen icin daha cok erken...
Misal benim esim steteskop ile dinlemeye calisiyor ama i iii daha cok erken...
Hemsireme de soyledim 17. Haftalarda dinlersiniz dedi....
Senin dddigin bende de cok oluyor onun nedeni aort damarinin oradan gecmesi...
Oda nabiz gibi atim yapiyor....
Az daha sabir
Tatlım ayva denedin mi? Ben çok çok faydasını görüyorum.. susatmıyorda fazla..
Ayva mideye iyi geliyor gerçekten bende sık sık yiyorum leblebi bende de hiç bir işe yaramadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?