2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benim en büyük sorunum su. Artık susuzluktan yalanıyorum resmen. İçtiğim an kusuyorum. Leblebi bir kaç kere denedim ama çok susattığı için bana zararı daha fazla oluyor..

Canim bebegin kalp atislarini hissetmen icin daha cok erken...
Misal benim esim steteskop ile dinlemeye calisiyor ama i iii daha cok erken...
Hemsireme de soyledim 17. Haftalarda dinlersiniz dedi....
Senin dddigin bende de cok oluyor onun nedeni aort damarinin oradan gecmesi...
Oda nabiz gibi atim yapiyor....
Az daha sabir

bulantıları hafifleyen var mı bayanlar...
bir gün iyiysem ertesi gün sürünüyorum, ilaç da alıyorum ama kusmalar aynen devam...

Evet canım İstanbulda Dr. Fatma Ersan sanırım sende İstanbuldasın :)

Evt cnm bende istanbul.. fatma ersan?hangi hastane?

aaaaayyyyy canım inş operasyon tarzı bişeye gerek kalmaz Allah yardımcın olsun

Benim en büyük sorunum su. Artık susuzluktan yalanıyorum resmen. İçtiğim an kusuyorum. Leblebi bir kaç kere denedim ama çok susattığı için bana zararı daha fazla oluyor..

Tatlım ayva denedin mi? Ben çok çok faydasını görüyorum.. susatmıyorda fazla..

Evt cnm bende istanbul.. fatma ersan?hangi hastane?

Yenibosna nisa hastahanesi tatlım. :)

Aslinda su icememe derdi bendede var ama zorla dahi olsa bir iki bardak iciyorum.leblebi beni susatmiyor :)

ayyy tuh ben de sevınıyordum o kadar:) bıraz daha sabretmelıyım demek kı

günaydın herkese bizde müfettiş var o yüzden cok yazamıyorum iş yerinde giremiyorum kasık ağrım benimde var benim gbi al bölgesi ağrıyan varr mı herkese hayırlı günler diliyorum öpüldünüz
bnmde ağrıyo cnm normal diyolar ama

ben de 2 li testi yaptırmayı düşünmüyorum ama yine de kararsızım

bnde düşünmüyorum ama eşim istiyo kararsız kaldım bnde..içimiz rahat etsin diyo benimki bilemedim :s

o gerginlik bndede var cnm..sanki göbeğimin alt kısmı sert ve gergin azıcık dokununca ve bastırınca içim bi fena oluyo

Kizlar nasil halsizim anlatamam....
3. Aya girdik dahada yorgunluk agirlik coktu....
Geceleri cok sik kalkmaya basladim ama idrar icin degil yatamiyorum...
Bas agrisini hic sormayin... 24 saat cekiyorum...
Parol var ama hicbirsekilde ilac icmek istemiyorum...
Kan ve vitamin ilaclari haric
Daha ne kadar surecek bu boyle :18:

[sıze=3]benimde randevum c.tesi
ben bi an önce gelsin istiyorum.. Gelsin ki bi an önce geçsin bu günler..
[/sıze]

merhaba benimde randevum cumartesi. 8. Haftadayım daha kalp atışını duymadım gecen ay gittiğimde keseyi gördüm sadece. Daha önce çok kötü bir kayıp yaşadım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kalp atışını duyamamaktan korkuyorum. Allahım hamile olan herkesin sağlıklı bir şekilde evlatlarını görmelerini nasip et yarabbim.
Hep şöyle dua ediyorum allahım bebeğim sana emanet bana emanetini sağ salim verirsin inşallah.
Bu hafta kalp atışlarını duyarım değilmi.

merhabalar,aramıza hoşgeldin..
benimde 2 kötü tecrübem var,aynen.. boş gebelik her ikiside ve sonu düşük..malum..
5 haftalıkken keseyi gördüm,7+1'de kalp atışıda bebekte gördüm..
normal şartlarda görmen lazım cnm,evet..hayırlısı,sağlıklısı olsun inş..

Ya bide kizlar esinizle cinsel munasebetiniz oluyor mu kac haftadan sonra risksiz olur sizce ?

Canım dün doktor kontrolüm vardı biz sormadan kendisi bize gebelikle ilgili tüm bilgileri verirken cinsel hayatınıza 35.haftaya kadar devam edebilirsiniz bi sakıncası yok diye açıklama yaptı

Merhaba kızlar
bugün ancak girebildim
herkes iyidir umarım

bugün benim küçük prensimin doğum günü
akşam evde ufak bişeyler yapacağız inşallah
artık gelecek olanlarada 2015 haziranda yaparız allahın izniyle

bendede oluyor bebeğin damarımı anlamadım hiç böle olmamıştım bişe atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…