2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
UOTE="mahtuana, post: 39818541, member: 439377"]Slm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
Ve arkadaslar bugun ben kotu bise yaptim moralim cok kotu aglamaktan karnim kasildi iyice ne olur bana yardimci olun kizim iyice huysuzlasti geceleri surekli kalkip yatakta ayaga dikiliyo ve agliyor 10 da yatiyo 12 de kalkiyo 4 de kadar duruyo uyumuyo agliyo surekli oyun oynuyor sabah tekrar 6 da ayakta buna benim bulantilarda eslik edince iyice fenalardayim bugunde durup duruken agliyo biyeri ne agridigi icin degil cadiliktan agliyor yemek yemiyo susmuyor oyun oynamiyor ben birden sinirle yeter ne istiyorsun deyip vurdum hayatta yapmam dedigim ve karsi oldugum birseyi yaptim kendimi hic affetmeyecegim nasil yaptim kizim cok korktu ve agladi uzun sure sakinlesmedi bende nasil yaptim diye onla birlikte agladim simdide unutamiyorum yaptigimi ve vicdanim beynimi kemiriyor offf bana muhtac ama ben naptim kizlar cok caresizim ben iyi bir anne degilim galiba[/QUOTE]
Canım olan olmuş sende istemeden yapmışsın tekrar tekrar hatirlayarak strese sokma kendini. ama bir daha yapmayacagina dair kendine söz ver ve kızına sımsıkı sarıl. Unutma onun bu dünyadaki koruyucu melegisin sen onun.

Haklisin canim ne bileyim hurma filan diyince atladim hemen bende

Canım anneliğini sorgulama. Geçen gün bende çok sinirliydim. Gökçe yemek yemediği gibi kaşıkdakini de etrafa döktü. Birde peçeteyi eline almış vermiyor sıpa. Bende bi sinirle elindeki peçeteyi aldım. Yavrum oyun yapıyorum sandı gülüyor. Nasıl üzüldüm kızıp elindeki sinirle aldım diye. Özür diledim sımsıkı sarıldım. O günden beri kızmamak için Özen gösteriyorum. Kızmıyorum da. Sende pişmansın zaten bi daha yapmazsın olur biter. O henüz çok küçük unutmuştur bile.

Canım zaten hamilelik stresi yaşıyorsun zor bir durumdasın ama yine de bir daha böyle sinirlenirsen bebeğine hemen gitme yanına, camdan dışarı bak bi hava al bi sakinleş öyle gir bebeğinin yanına daha sakin daveanabilirsin belki. Kendini suçlama insanız sonuçta

Kızlar gökçeye ayakkabı giydiremiyorum. Ayağını büzüyor ayakkabıyı giymiyor :/ dışarı çıkarken güzel güzel giysin istiyorum ama giymiyor sıpa.

kızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? hangi marka önerirsiniz?
makarna pilav veriyor musunuz kuzulara?
son olarak da kızlar sizin bebişler kendisi elinde yiyor mu bişeyler? benm kızım eline verince incelemeye başlıyor bölmeye çalışıyor falan ama ağzına götürmüyor.ne zaman başlamalıyız acaba?

bu arada , aprıorı gecenlerde bır arkadasta sormustu bu mobbıng davası nasıl ıspat edıcem. gunlerder arastırıyorum bıraz zor gıbı gozukuyor ??? sut ıznımde zaten problem cıkıyordu bılıyorsunuz sımıdde mudur gorev yerımı degıstırdı 2saat uzaklıktan eve gelıyorum . sorduk ama sozlesmesınızde varsa hıc bır sey yapamassınız dıyorlar. kı malesef sozlesmemızde var tabı !!! artık napıcam bılmıyorum :!:!:!:

Canım lütfen anneliğine Bağlama bu durumu zor bir dönemden geçiyorsun ve ilk kez böyle bişi yaptın Hatanın farkındasın yeterincede üzülmüşsün bir daha tekrarlamayacağından eminim ben kızına daha çok vakit ayır bol bol sarık öp o hatırlamaz sende unutursun allahım yardımcın olsun kolaylıkla geçir hamileliğini inşallah
Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
yaa ne güzel dünde burda hava güzeldi bende kızımla parka gideriz diye hayal ediyodm ama ne yazıkki bugün öyle olmadı eve tıkılı kaldık öyle oluncada yeme Kampı oluşturdum bende :))
Sonuç kahvaltıda nohut kadar yumurta sarısı bir çay kaşığı Tereyağ ve iki cimcik peynir öğlen 50 cc anne sütüyle hipp yulaflı arada üç beş Kaşık Kayısı püresi akşamda yarım kase kabak yemeği aralarda da emzirme sanırım son günlere göre bugün biraz daa başarılıydık

Kızlar gökçeye ayakkabı giydiremiyorum. Ayağını büzüyor ayakkabıyı giymiyor :/ dışarı çıkarken güzel güzel giysin istiyorum ama giymiyor sıpa.
Bende zorlanıyorum.olmuyo ayağına ama yinede büyük ayakkabı giydiriyorum.19 normalde.ben 20.21 alıyorum.ilk adım ayakkabısını 21 aşdım viccodan mesela.70 tlye.
Bide nerde oturuyodun canım.bugün çok soğuktu da burası donduk

benim var ama biraz büyük gibi zaten kızım pek basmayı sevmiyo henüz Vicco markası ben daa makarna pilava başlamadım pütürlü yiyemiyoruz zaten sebze pürelerinide çok yemiyo eline de çok bişi veremiyorum hemen öğürüyo ayrıca eline verdiğimizde mıncıklayıp yere atıyo biz karşısına geçip ağzımıza götürünce oda götürüyo

Canım ya.nedir bu yemek işkenceniz.....

bu arada kızlar ben okuyamadan dırek daldım oleee kusura bakmayın..
o kadar cok msj varkı ınanın fırsat olmadı. bu hafta bın turlu seylerle ugrastım ve ugrascam gıbı gozukuyor
hasta olan kuzulara acıl sıfalar dılıyorum ara ara okuyorum sımdı de hasta kuzularaaaa dıkkat edın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…