Haklisin canim ne bileyim hurma filan diyince atladim hemen bendeCanım o şok diyetler zararlıdır. Ben zaten her gün hurma yiyorum atıştırmalık olarak ama en güzeli dengeli sağlıklı beslenmek. Brnim 6 gün oldu ve hiç bozmadım, dün hariç sporu da aksatmadım, gitmedi kg lar ama bozmadım yine de. Bugün tartıldım 1 kg gitmiş. Sağlıklı Gitsin de yavaş gitsin. Ayrıca güzel beslendiğim için heralde sütüm de bollaştı, meyve sebze et meyve kurusu bakliyat herseyden azar azar yiyorum ve bol su
Canım anneliğini sorgulama. Geçen gün bende çok sinirliydim. Gökçe yemek yemediği gibi kaşıkdakini de etrafa döktü. Birde peçeteyi eline almış vermiyor sıpa. Bende bi sinirle elindeki peçeteyi aldım. Yavrum oyun yapıyorum sandı gülüyor. Nasıl üzüldüm kızıp elindeki sinirle aldım diye. Özür diledim sımsıkı sarıldım. O günden beri kızmamak için Özen gösteriyorum. Kızmıyorum da. Sende pişmansın zaten bi daha yapmazsın olur biter. O henüz çok küçük unutmuştur bile.Slm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
Ve arkadaslar bugun ben kotu bise yaptim moralim cok kotu aglamaktan karnim kasildi iyice ne olur bana yardimci olun kizim iyice huysuzlasti geceleri surekli kalkip yatakta ayaga dikiliyo ve agliyor 10 da yatiyo 12 de kalkiyo 4 de kadar duruyo uyumuyo agliyo surekli oyun oynuyor sabah tekrar 6 da ayakta buna benim bulantilarda eslik edince iyice fenalardayim bugunde durup duruken agliyo biyeri ne agridigi icin degil cadiliktan agliyor yemek yemiyo susmuyor oyun oynamiyor ben birden sinirle yeter ne istiyorsun deyip vurdum hayatta yapmam dedigim ve karsi oldugum birseyi yaptim kendimi hic affetmeyecegim nasil yaptim kizim cok korktu ve agladi uzun sure sakinlesmedi bende nasil yaptim diye onla birlikte agladim simdide unutamiyorum yaptigimi ve vicdanim beynimi kemiriyor offf bana muhtac ama ben naptim kizlar cok caresizim ben iyi bir anne degilim galiba
Canım zaten hamilelik stresi yaşıyorsun zor bir durumdasın ama yine de bir daha böyle sinirlenirsen bebeğine hemen gitme yanına, camdan dışarı bak bi hava al bi sakinleş öyle gir bebeğinin yanına daha sakin daveanabilirsin belki. Kendini suçlama insanız sonuçtaSlm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
Ve arkadaslar bugun ben kotu bise yaptim moralim cok kotu aglamaktan karnim kasildi iyice ne olur bana yardimci olun kizim iyice huysuzlasti geceleri surekli kalkip yatakta ayaga dikiliyo ve agliyor 10 da yatiyo 12 de kalkiyo 4 de kadar duruyo uyumuyo agliyo surekli oyun oynuyor sabah tekrar 6 da ayakta buna benim bulantilarda eslik edince iyice fenalardayim bugunde durup duruken agliyo biyeri ne agridigi icin degil cadiliktan agliyor yemek yemiyo susmuyor oyun oynamiyor ben birden sinirle yeter ne istiyorsun deyip vurdum hayatta yapmam dedigim ve karsi oldugum birseyi yaptim kendimi hic affetmeyecegim nasil yaptim kizim cok korktu ve agladi uzun sure sakinlesmedi bende nasil yaptim diye onla birlikte agladim simdide unutamiyorum yaptigimi ve vicdanim beynimi kemiriyor offf bana muhtac ama ben naptim kizlar cok caresizim ben iyi bir anne degilim galiba
bnmkisi de aynı yaGece bazen 2 kere bazen 3 kere aclik durumuna gore 3-4 saat aralikla iciyor
bende bunu dusunuyordum yaaa?? ayakbı numarasını nasıl anlıycaz kı ?? nasıl alıcaz ???kızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? hangi marka önerirsiniz?
internette ayak ölçüsü almak için ekranda çıkıyor canım bazu sitelerde. ben vicco nun sitesinden bakmıştımbende bunu dusunuyordum yaaa?? ayakbı numarasını nasıl anlıycaz kı ?? nasıl alıcaz ???
yaaa öle mıı bılmıyordummm. dur bakıyım hemen .sağol canıminternette ayak ölçüsü almak için ekranda çıkıyor canım bazu sitelerde. ben vicco nun sitesinden bakmıştım
Canım lütfen anneliğine Bağlama bu durumu zor bir dönemden geçiyorsun ve ilk kez böyle bişi yaptın Hatanın farkındasın yeterincede üzülmüşsün bir daha tekrarlamayacağından eminim ben kızına daha çok vakit ayır bol bol sarık öp o hatırlamaz sende unutursun allahım yardımcın olsun kolaylıkla geçir hamileliğini inşallahSlm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
yaa ne güzel dünde burda hava güzeldi bende kızımla parka gideriz diye hayal ediyodm ama ne yazıkki bugün öyle olmadı eve tıkılı kaldık öyle oluncada yeme Kampı oluşturdum bende :))Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
ekrana mı ayak bastırcazz ):):):yaaa öle mıı bılmıyordummm. dur bakıyım hemen .sağol canım
Bende zorlanıyorum.olmuyo ayağına ama yinede büyük ayakkabı giydiriyorum.19 normalde.ben 20.21 alıyorum.ilk adım ayakkabısını 21 aşdım viccodan mesela.70 tlye.Kızlar gökçeye ayakkabı giydiremiyorum. Ayağını büzüyor ayakkabıyı giymiyor :/ dışarı çıkarken güzel güzel giysin istiyorum ama giymiyor sıpa.
benim var ama biraz büyük gibi zaten kızım pek basmayı sevmiyo henüz Vicco markası ben daa makarna pilava başlamadım pütürlü yiyemiyoruz zaten sebze pürelerinide çok yemiyo eline de çok bişi veremiyorum hemen öğürüyo ayrıca eline verdiğimizde mıncıklayıp yere atıyo biz karşısına geçip ağzımıza götürünce oda götürüyokızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? hangi marka önerirsiniz?
makarna pilav veriyor musunuz kuzulara?
son olarak da kızlar sizin bebişler kendisi elinde yiyor mu bişeyler? benm kızım eline verince incelemeye başlıyor bölmeye çalışıyor falan ama ağzına götürmüyor.ne zaman başlamalıyız acaba?
Canım ya.nedir bu yemek işkenceniz.....benim var ama biraz büyük gibi zaten kızım pek basmayı sevmiyo henüz Vicco markası ben daa makarna pilava başlamadım pütürlü yiyemiyoruz zaten sebze pürelerinide çok yemiyo eline de çok bişi veremiyorum hemen öğürüyo ayrıca eline verdiğimizde mıncıklayıp yere atıyo biz karşısına geçip ağzımıza götürünce oda götürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?