Günaydın herkese canım benim yüümde aynı oldu ergenlikte çıkmayan sivilceler şimdi çıkmaya başladı. Yüzümün bazı yerleride kurudu ve pul pul oldu yaa...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...insiyetini-ogrenmek-ister-2.html#post32736324
banada erkek demişlerhadi bakalım...
Sivilcelerinize uzulmeyin sadece bu surec icinde olan icin demiyorum.cunki cildiniz ve hormonlariniz is basinda demektirErgenliğe geri döndük resmenArtık yavaş yavaş geçmeye başlar herhalde hıı ne dersin?
Ergenliğe geri döndük resmenArtık yavaş yavaş geçmeye başlar herhalde hıı ne dersin?
Sivilcelerinize uzulmeyin sadece bu surec icinde olan icin demiyorum.cunki cildiniz ve hormonlariniz is basinda demektircalismayan yada yavaslamis olan hormonlardan ciltten daha iyidir.
Günaydın pufpuff
Anne baba doğum yılına bakıyor ya ikimizde 1987 doğumluyuz ve eşlerimiz 1982 doğumlu. O yüzden ikimizinde erkek çıkmış :26: Çok inandırıcı gelmedi ama eğlenceli
Bende 2bucuk kilo almisim dahada almisimdir bilmiyorum.neden bu kadar gaz problemi olyor.kac kilosun canim.bide bende hic kusma olmadi.istahim normal ama tembel hissediyrm kendimi bu aralar
evet eğlenceli..
bide biz kadınlar böyle şeyler duyup gördükçe denemeden duramıyoruz işte
heheheheh.. zaten herşey bii yana yarıyarıya şans,ihtimal var..
gönlümden geçen kız ama artık erkek olucakmış gibi hissetmeye başladım :26:
aslında ben ilk hamileliği istediğim zamanlar hep erkek olsun derdim,sonra neden kıza döndüm bilmem..
doğru haklısın canımmm ama güzel anne olalım yaaa
Ergenliğe geri döndük resmenArtık yavaş yavaş geçmeye başlar herhalde hıı ne dersin?
Sivilcelerinize uzulmeyin sadece bu surec icinde olan icin demiyorum.cunki cildiniz ve hormonlariniz is basinda demektircalismayan yada yavaslamis olan hormonlardan ciltten daha iyidir.
evet canım aynen bende tv programından duymuştum hatta 50 yaşında sivilcem çıktı diye sevinenler oluyormuşben de bunu geçen bi tv programında bi doktordan duydum olaya iyi tarafından bakmak bu demekmiş meğer:))
keşke evde olsam şimdi.. yatsam keşke..
nasıl ihtiyacım var, nasıl istiyorum bi bilseniz..
şu an evde olanlar, raporlu olanlar sizleri şu an sevmiyorum
ben de sevmiyrm ben de rapor almak istiyrm ben de hastayım ama geçen haftalarda o kdr çok kullandım ki kullanmasam diyorum ama belki yarın alablrm..keşke evde olsam şimdi.. yatsam keşke..
nasıl ihtiyacım var, nasıl istiyorum bi bilseniz..
şu an evde olanlar, raporlu olanlar sizleri şu an sevmiyorum
uuu kıyamam size yaaaaallah yardımcınız olsun sağlık sıhhat versin inşaallah çalışan anneler ve anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?