2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın herkese canım benim yüümde aynı oldu ergenlikte çıkmayan sivilceler şimdi çıkmaya başladı. Yüzümün bazı yerleride kurudu ve pul pul oldu yaa...

Ergenliğe geri döndük resmen Artık yavaş yavaş geçmeye başlar herhalde hıı ne dersin?

Gunaydin herkeseeeeeeeeeee.yuzunuzun guldugu rahat huzurlu bir gun gecirmeniz dilegiyle

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, benim pıhtılaşma problemim olduğu için doktorum her hafta çağırdı şimdiye kadar. Her hafta gidince vakit daha zor geçiyor ama yine de güzel oluyor her hafta hareketlerini görmek hissetmek. geçen hafta ikili testimde bana cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi, sorduk ama daha çok küçük dedi. Bakalım belki bu hafta söyler. ama doktorumdan çok memnunum, her gidişimde dakikalarca bana bebeğimi izlettiriyor, tek tek bak şurası gözü, elini gördün mü, parmakları nasıl belirginleşmiş falan diye benle sohbet ediyor.
Ben de kilo verenlerdenim ama göbeğim epey şişti gibime geliyor yine de, tabi ben kendim mi şişiriyorum acaba diye kendimden şüphelenmiyor da değilim hani :)

Ergenliğe geri döndük resmen Artık yavaş yavaş geçmeye başlar herhalde hıı ne dersin?
Sivilcelerinize uzulmeyin sadece bu surec icinde olan icin demiyorum.cunki cildiniz ve hormonlariniz is basinda demektircalismayan yada yavaslamis olan hormonlardan ciltten daha iyidir.

aynen canım ya bende öyle düşünüyorum geçsinde bizde yaşayalım şu hamile anne güzelliğini bi iki gün hafifliyo gibi oluyo tamam diyorum geçiyo artık sona bi bakıyom patlamışlar yineee:84:

Sivilcelerinize uzulmeyin sadece bu surec icinde olan icin demiyorum.cunki cildiniz ve hormonlariniz is basinda demektircalismayan yada yavaslamis olan hormonlardan ciltten daha iyidir.

doğru haklısın canımmm ama güzel anne olalım yaaa

Günaydın pufpuff

Anne baba doğum yılına bakıyor ya ikimizde 1987 doğumluyuz ve eşlerimiz 1982 doğumlu. O yüzden ikimizinde erkek çıkmış :26: Çok inandırıcı gelmedi ama eğlenceli

evet eğlenceli..
bide biz kadınlar böyle şeyler duyup gördükçe denemeden duramıyoruz işte
heheheheh.. zaten herşey bii yana yarıyarıya şans,ihtimal var..
gönlümden geçen kız ama artık erkek olucakmış gibi hissetmeye başladım :26:
aslında ben ilk hamileliği istediğim zamanlar hep erkek olsun derdim,sonra neden kıza döndüm bilmem..

Bende 2bucuk kilo almisim dahada almisimdir bilmiyorum.neden bu kadar gaz problemi olyor.kac kilosun canim.bide bende hic kusma olmadi.istahim normal ama tembel hissediyrm kendimi bu aralar

canım 57kusur kıloyla hamıle kaldım su an 59kusurum..aynen benımde bulantım cok ama bı kac sefer kustum sadece...paso yatıyorum cok hareket edersem bulanıyor zaten

Valla bende aynen öyle. :26: En başından beri kız bu kız diyodum. Hissediyodum, bir sürüde tesadüf arka arkaya gelmişti tam hamile olduğumu öğrendiğimde kız olacağına dair. Kendimi inandırmıştım. Ama şimdi erkek hisseden arkadaş ve eş dost sayısı arttığı için sanırım bende erkek hissetmeye başladım Amaan zaten %50 şansımız var ne olursa hayırlısı olsun

biz de dün gittik kontrola yaa ama ben askeri hastaneye gidiyorum ultrason cihazı çok eski ve hiç bişey görünmüyo sadece kalp atışların görebildim bebeğimin doktorum çok iyi o yüzden gidiyorum 9+1 miş cihaza göre ama sat a göre 9+5 im doktora sordum olabilir dedi gelişim geriliğ felan değil demi dedim hayır dedi sakın böyle düşünme 34. 35. haftalarda eğer bir iki hafta geriden gelirse bebek o zaman gelişim geriliği olur dedi belki dedi diğer geldiğnde sat a göre öne geçmiş olacaksın dedi çok şükür alakası yokmuş yani rahatladım.. ikili test için de 11-12. hafta da gel dedi bekliyoruz bakalım...

ben de bunu geçen bi tv programında bi doktordan duydum olaya iyi tarafından bakmak bu demekmiş meğer:))
evet canım aynen bende tv programından duymuştum hatta 50 yaşında sivilcem çıktı diye sevinenler oluyormuşherşeye olumlu tarafından bakalım ne kadar üzsede bunu alışkanlık haline getirmek sıkıntılarımızı hafifletiyor

keşke evde olsam şimdi.. yatsam keşke..
nasıl ihtiyacım var, nasıl istiyorum bi bilseniz..
şu an evde olanlar, raporlu olanlar sizleri şu an sevmiyorum

uuu kıyamam size yaaaa allah yardımcınız olsun sağlık sıhhat versin inşaallah çalışan anneler ve anne adayları

keşke evde olsam şimdi.. yatsam keşke..
nasıl ihtiyacım var, nasıl istiyorum bi bilseniz..
şu an evde olanlar, raporlu olanlar sizleri şu an sevmiyorum
ben de sevmiyrm ben de rapor almak istiyrm ben de hastayım ama geçen haftalarda o kdr çok kullandım ki kullanmasam diyorum ama belki yarın alablrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…