2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım o kadar tuhaf oldum ki okurken yazdıklarını dün bütün gece miraya söylendim neden uyumuyosun sabah işe gidicem gündüzde yemiyo diye söylenip durdum oysaki sağlıkla gülücükler saçabiliyoya bunuda şükür etmeyi bilmek gerekmiş. yine de lütfen sende kendini çok hırpalamamaya çalış zordur elbet ama şimdi daha çok sana ihtiyacı var annesi hem Şükürler olsun ki Emreciğinde ateşinin sebebi belli olmuş bir kaç gün içerisinde Allahın izniyle toparlanır inşallah bende bol bol dua edicem tekrar en acilinden şifalar diliyorum

canım ne yaptınız düşmüştür inşallah ateşi seninde kontrolün vardı sanırım

bende aynı böyleyim annem olmadığında elim ayağıma dolanıyor o kadar alıştım ki beraber bakmaya annem yoksa sudan çıkmış balık gibi oluyorum :))

bende o sinirli değneği bekleyenlerdenim. sütüm ne zamana kadar idare eder bilmiyorum ama benim kızda kesinlikle süt içmez diye düşünüyorum

günaydın canım büyük kızına çok çok geçmiş olsun küçük fıstığa da maşallah

canım test için bir çay kaşığı dokundursana diş varsa çıt çıt ses geliyor ben öyle emin olmuştum :)

canım geçmiş olsun inşallah ilerlemez hemen toparlar Akifcik

Denedim gelmedi

Gecen pazartesi tam 71 kg gelmistim bu sabah 70.4 kg
hım bir iki gün sonra tekrar dene canım ilk çıkarken tam anlaşılamayabiliyor
bende kilomu yazacaktım bebişlerin hastalığını okurken unutmuşum.
53.8 ile başladığım diyette 53.5 olmuşum koca haftada sadece 300 gr.

Sagolun kizlar destekleriniz icin cok uzuldum yaptiigma okadar stres yapmisimki ogun aksamina kanamam oldu acile gittik bebiste allah a sukur bise yok ama doktor bu kadar stres iyi degil dedi dinlenmek yerine stressiz gecir gununu daha iyi dedi yani gercekten karnimdaki kasilmalari hissetmistim uzuntuden progestan verdi ama kullanmiyorum o iyice uyku yapiyo kizimin ihtiyaci var bana dunde kanamam devam etti sonra kahverengiye dondu esim evdeydi uzanip dinlendim biraz surekli ayaktayim mecbur yatamam karnimdaki bebegimide allah a emanet ettim artik rabbim korusun.

Bu arada teyzeler kizimin disi cikti sonundaaa bende sevincle bi bagirmiism korktuu agliyoo nasil merakla beklediysem disi darisi cikmayanlara insallah bizimki 10 ayinda anca cikartti ben 1 yasinda gelir diyodum.

Bide kizlar bise soyleyecegim umarim yanlis bilgi degildir ben tv de bi doktoru izlemistim daha yeni yurumeye baslayan bebege ortobetik ayakkabi giydirmeyin cunku onlarin ayak tabanlari 2 yasindan sonra normal seklini aliyor birakin bebegin ayagini zorla sekle sokmayin evde ayakkabisiz dolassin disardada ortapetik olamayan ayakkabi giydirin ortapedik ayakkabi 2 yasindan sonra demisti sizde bi arastirimisiniz.

canm dustu atesu hmn uyudu dusunce. evt bugun bndegdicm sonuclarimi alucm doktrla goruscm.anneme birakicam insallah ckmaz atesi cikarsa goturcm doktra onu ben gtmeden

Off. Canim ya yazini okuyunca zaten hormonlar havada aglaya aglaya bi hal oldum rabbim sifa versin canim aklima kizimin o 2 aylikken 6 gun dusmeyen atesi geldi kaninda enfeksiyon vardi neler cektigini cok iyi anliyorum ben hala o gune ait cektigimiz resimler var baktigimda aglarim annelik cok zormus o hastane odalari dar geliyor insana dua ediyorum kuzun insallah duzelir hemen tekrardan sana gulucukler atar saglikla evinize donun insaallah. O konuda haklisin kim kuserse kussun cocuklariniz sakinin arkadaslar ben daha oncede soylemistim ben soruyorum evime gelene benim gittigim yere hasta varmi evde diye kim alinirsa alinsin valla yavrumuz hasta olunca kimsenin umrunda olmuyor aglayan gozunun onunde bebeginin aci cekmesini izleyen bizler oluyoruz. Rabbim acil sifalar versin

Gecmiss olsunn sanada canim geniz eti zor valla

Sizede gecmis olsun canim insaalh hasta degildir

canm dustu atesu hmn uyudu dusunce. evt bugun bndegdicm sonuclarimi alucm doktrla goruscm.anneme birakicam insallah ckmaz atesi cikarsa goturcm doktra onu ben gtmeden

Sanada canim gecmis canim olsun yavrucuklara ne oluyor boyle dis hepsinin bagsikligini dusurdu sanirim.

canım kanaman kesildi mi ilacı kullansamıydın acaba allah korusun bebişini sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah
dişinizde hayırlı uğurlu olsun bende miranın dişi çıktığında çok şaşırdım beklemiyordum o kadar alıştırmışımki kendimi dişinin çıkmayacağına :)) şu ayakkabı meselesi kafama takıldı şimdi bende biraz bakınayım gerçi bizim kız henüz dikilmiyor bile ama araştırmak lazım sanırım

çok şükür düşmüş inşallah tekrar yükselmez aklın kalmasın kuzunda

Geçmiş olsun canım benim kizimda olmuştu geniz eti amlyti gercekten zor.masallah kUçuk kizinada.

Grip oldu canım teşekkür ederim huysuzluk tavan yaptı Ece de kaç gündür gece yarılarına kadar uyumuyor

Gecmis olsun kizlar kuuzlariniz bian evvel duzelir insallah kis ayi bi bitseydi herkesi hasta etti

günaydınlar...

Elif Hira da öyleydi inşallah ilerlemez canım.. çok geçmiş olsun..

canım test için bir çay kaşığı dokundursana diş varsa çıt çıt ses geliyor ben öyle emin olmuştum :)

canım geçmiş olsun inşallah ilerlemez hemen toparlar Akifcik

Hala uyuyo eee gece uyumazsa böyle olur.inş bişi yoktur hemen atlatır çünkü çok zor atlatıyoz hastalıkları.
mahtuana sanada çok geçmiş olsun.karnındaki bebeni Allah size bağışlasın

Kesildi kendi kendine canim kahverengi az az geliyo ilac icince cok halsizlik yapiyo uyumak istiyorsun benim o sansim olmadigi icin icmedim bilmem belkide icsem daha iyi amin insaallah canim.
Sagolasinn ayy ayni bende oyle dissizlige alistimki birden bagirdimm disi cikti disi cikti diye korktu yavrucak.
Bizimki dikilip bazen ellerini birakiyor saniyorki yuruyecegini heralde ama benim kiz ayagina ayakkabi giymiyo isimdeyimgucumdeyimin kizi gibi doktorda oyle demisti bende kararsiz kaldim bizim doktorun pek bi bilgisi yok bilgisi olan bi doktor vardir gerci bunu diyen cocuk ortapedisi doktoruydu onlara sormak lazim canim

hastane gerçekte n çok zor akifde atesden dolayı yatmisti dimi canım bi ara. Yigitde doğar doğmaz yoğun bakıma alındı elimi bile suremedim oğluma tam 5 gun sonra kucağıma alıp emzirebildim. Dogdugunun 2.günü durumu kritik dediler esimle dünya başımıza yıkıldı nasıl bi aciydi o gün bize dogunca giydirecegim kıyafetleri falan gördükçe agliyodum hastanede diğer odaların kapısından bakamiyodum emziren annelere.şimdi ellerinin üstünde yoğun bakımdan kalan iğne izleri var onları gördükçe burnumun direği sizliyo. Çok sukurki atlattık o günleri rabbim bağışladı onu bize.allah kimseyi hastanelere düşürmesin eksikliginide gostermesin.

@kmltm canım benim çok uzulmussun yazdıkların gözlerimi doldurdu. Sağlıktan önemlisi yok gerçekte. Emre bugün Dualarimda olacak.

geçmiş olsun canım.disinizde hayırlı olsun.

Of of nerelere götürdün beni malesef bi ateş sıkıntısından 6 gün kalmıştık hastanede.resmen düşmüyodu.yavrum için neler dediler ne testler yaptılar en sonında viralenfeksiyon dediler.asla unutamam ogünleri asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…