- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım o kadar tuhaf oldum ki okurken yazdıklarını dün bütün gece miraya söylendim neden uyumuyosun sabah işe gidicem gündüzde yemiyo diye söylenip durdum oysaki sağlıkla gülücükler saçabiliyoya bunuda şükür etmeyi bilmek gerekmiş. yine de lütfen sende kendini çok hırpalamamaya çalış zordur elbet ama şimdi daha çok sana ihtiyacı var annesi hem Şükürler olsun ki Emreciğinde ateşinin sebebi belli olmuş bir kaç gün içerisinde Allahın izniyle toparlanır inşallah bende bol bol dua edicem tekrar en acilinden şifalar diliyorumemrenin kaninda enfeksiyon cikti.antibiyotige basladi dr.atesi yukseliyor surekli ciplak yatiriyoruz soguk kompres yapiyoruz cok agliyo kuzum.mahvolduk kac gundur.Allah ima cok sukur ki kotu bisey cikmadi.bikac gune toparlar dyo doktor.atesi yukselince nasil kotu oluyor kendini kaybediyor sanki.sayikliyor inliyor.tamamen iyilesene kadar burdayiz.bebislerinize iyi bakin kizlar.hasta olan kimse yaklasmasin kuserlerse kussunler.evladimin o hallerini gordukten sonra kim kuserse kussun zerre kadar umrumda degil.o kadar cok mudahale edildi ki yabancilardan kacmayan oglum dr hemsire gorunce hickira hickira agliyor.gulmeye bile takati yokGozundeki o yorgunlugu korkuyu gordukce sayiyorum kendime.nasl koruyamadim cocugumu diye ki etrafa gore de cok pimpirikli bir ciftiz guya.meger ne salakca seylerden sikayet ediyormusum.yok uyumadi beni de uyutmuyo yok yemegi az yedi yok meme emmedi sagmak zorundayim yok disari cikinca agliyo.iyi olsun da sabaha kadar 40 kere kaldirsin beni uyutmasin.iyi olsun da mamayla beslensin.iyi olsun da evden cikmayalim.iyi olsun da bir kasik yesin.evlat cok baska biseymis.kac gundur icim yaniyo gercekten. Iki sene once babam ameliyat oldugunda o kadar uzulmustum ki hicbisey beni bundan daha fazla uzemez diyordum.yanilmisim meger.
cok uzattim dolmusum iyice.kimseyle konusamiyorum telefonlari acmiyorum esim konusuyo annemlerle bile.ben konusamam aglamaktan.yavruma dua wdin de cabuk atlatsin hemen kurtulsun o mikroplardan da evimize gidip oyun oynayalim yurutecle pesimden gezsin sacma sapan sarkilarima kikir kikir gulsun.
Allah daha kotu hastalikli cocuklara sifa ailelerine sabir versin.kelimelerle anlatilamayacak kadar zor bir durum.Allah im dusmanimi bile evladiyla sinamasin
canım ne yaptınız düşmüştür inşallah ateşi seninde kontrolün vardı sanırımCanm aynisini yasadmbnde kizimin atesi 40ibulmustu skguk kompleksler antibiyotik igneler o agladikca bn aglamistm allah sabr versn Iyilessn hmen yavrun
smdi atesi 38 oldu yne sanirim distendegil esimde yok bu aksam.soydum dussun su atesss cok korkuyorm atesten
bende aynı böyleyim annem olmadığında elim ayağıma dolanıyor o kadar alıştım ki beraber bakmaya annem yoksa sudan çıkmış balık gibi oluyorum :))Iki gun olmustu evime doneli guya bir hafta kalacaktim. Bizim canavar bizi iki gece de pert etti apar topar anneme geri dondum. Annem candir can. Dedeyle anneanneyle oynayinca pamuk bana gelince diken mubarek. Yalniz bakamiyorum ben bu cocuga. Ona baksam kendime bakamiyorum. Alla alla ben yetemiyorum yine hicbirseye psikolojsiine girmeden anama kactim. Daha sonra girerim diye oteliyim azcik dedim :) insan rahata alisinca zora donemiyor yahu. Benim herifimi de Allah basimdan eksik etmesin. Boyle adamlara 5 cocuk az da beni aldigi icin ikiyle yetinecek garibim iste :) o olmasa bir cok sey problem haline gelirdi cozemezdim. Cok sukur cekirdek ailem icin Rabbime..
bende o sinirli değneği bekleyenlerdenim. sütüm ne zamana kadar idare eder bilmiyorum ama benim kızda kesinlikle süt içmez diye düşünüyorumbu cocuklar bir yasina gelene kdr idare etsinler kendilerini bir yasta sihirli degnek bekliyorum ben. Herseyi yuyebilecek icebilecek uyuyacak. Beni bu ek gida ve yememesi cok yordu. Mama da almadi o en cok yorduEmzirsem sutum yetse zerre umrumda olmazdi valla. Bir yasinda sut de icebilecek ya ondan umutluyum. Ben de bu sans varken bu bebe onu da agzina surmez ahan da yaziyorum buraya
günaydın canım büyük kızına çok çok geçmiş olsun küçük fıstığa da maşallahherkese Günaydın
kmltm geçmiş olsun canım
kızlar büyük kızım gemiz eti ameliyatını oldu 6 gün önce çok zordu ilk günler şimdi iyi çok şükür
küçük kızım da üç gündür emekliyor maşallah uzun süredir uğraşıyordu başardı sonunda :)
umarım herkes ve bebekler iyidir