2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizim hep kulagini cekiyo huzursuz sulu kaka yapiyo sabhtan beri ikikere yapti. Ateside biraz var 37.2 smdi olctum sanirm diss gliyo bizmde
7aylıkken dr kontrolünden çıktık.. o akşam ve sonraki 2 gün oğlum hep kulağını tutuyor ara ara ateşi oluyordu.. Dr gittigimiz için içim rahattı.. Diş sandık. 2 gün sonra devam edince başka bi dr gittik.. Kulagında iltihap varmış meğer bu yüzden kulagını tutuyormuş.. Antibiyotikle geçti.. Sizinki belki diştir tabi de yaşadıgımı yazayım dedim.. Geçmiş olsun sizede..

Canm aynisini yasadmbnde kizimin atesi 40ibulmustu skguk kompleksler antibiyotik igneler o agladikca bn aglamistm allah sabr versn Iyilessn hmen yavrun
smdi atesi 38 oldu yne sanirim distendegil esimde yok bu aksam. soydum dussun su atesss cok korkuyorm atesten

Cok gecmis olsun emrecige ve sana annesi gece gece beni de aglattin. Allah hicbir yavruya dermansiz dert vermesin. Sikayet ettigim seyleri siz yazdikca sukreder hale geliyorum. Varsin yemeyiversin varsin uyumasin varsin yaramaz olsun.. Yeter ki iyi olsunlar da..

Iki gun olmustu evime doneli guya bir hafta kalacaktim. Bizim canavar bizi iki gece de pert etti apar topar anneme geri dondum. Annem candir can. Dedeyle anneanneyle oynayinca pamuk bana gelince diken mubarek. Yalniz bakamiyorum ben bu cocuga. Ona baksam kendime bakamiyorum. Alla alla ben yetemiyorum yine hicbirseye psikolojsiine girmeden anama kactim. Daha sonra girerim diye oteliyim azcik dedim :) insan rahata alisinca zora donemiyor yahu. Benim herifimi de Allah basimdan eksik etmesin. Boyle adamlara 5 cocuk az da beni aldigi icin ikiyle yetinecek garibim iste :) o olmasa bir cok sey problem haline gelirdi cozemezdim. Cok sukur cekirdek ailem icin Rabbime..

Cnm allahn iNyle en yakn zamanda toparlanip eviniZe donun ins uzme canini senin koruyup koruyamamanla alakali bi durum dil olacagi vardi oldu diye dusun duaciniZiz

Masallah ne sanslisinki ha deyince donuveriosn annene bizde 5 gevedir mahbolduk karni tok uykusuz ama her saat kalkiyo valla saat basi dil bazn yatrdgmz an kalkiyo saolsn benm esime de cok uzuluyo halime daha geleli 1 hafta olmamiza ragmn goturiymmi seni ista diyo hc olmazsa gunduzleri rahatliyodun halbuki kendi brda tek kaliyo herseyini yapiyo gece gece ztn @kmltm yazdgna duygulandm uzuldm smdi daha duygusala bagladm bzmki yine ayakta sukrediyorum ama saglikli ve uyanik

bu cocuklar bir yasina gelene kdr idare etsinler kendilerini bir yasta sihirli degnek bekliyorum ben. Herseyi yuyebilecek icebilecek uyuyacak. Beni bu ek gida ve yememesi cok yordu. Mama da almadi o en cok yorduEmzirsem sutum yetse zerre umrumda olmazdi valla. Bir yasinda sut de icebilecek ya ondan umutluyum. Ben de bu sans varken bu bebe onu da agzina surmez ahan da yaziyorum buraya

Canim benim ya kiyamam kuzuya Allahım şifa versin inşallah haklisin insanlar kusmesin diye birşey diyemiyoruz aslında demek lâzım herkes duracağı yeri bilmeli olan yavrularimiza oluyor bir an önce iyilessin inşallah Emre

allah daha beterinden korusun sifa versin bir an once emre gulucuklerine kavussun sende daha fazla hirpalama kendini iyilesince daha cok ihtiyaci var sana

herkese Günaydın

kmltm geçmiş olsun canım
kızlar büyük kızım gemiz eti ameliyatını oldu 6 gün önce çok zordu ilk günler şimdi iyi çok şükür
küçük kızım da üç gündür emekliyor maşallah uzun süredir uğraşıyordu başardı sonunda :)
umarım herkes ve bebekler iyidir

Ooy canım benim ya rabbim sifa versin en kisa surede insallah koruyamadım deme canim bu soylediklerinle bile basil evladina baglisin belli hic merak etme dedigin dogru hayir demeyi bilmiyoruz millete
Cabucak evinize dönün insallah en azindan sebebi bulunmuş ve çok şükür kötü bisey değilmiş

Canım ya hastane çok zor bi süreç seni anlarım.çok bişi yokmuş bak toparlarmış bikaç güne.hırpslama kendini.sanada yazık.emre düzelicek sonra halin kalmıcak emreyld uğraşmaya.umarım çarçabuk atlatır.çok geçmiş olsun.dualarımdasın

Canım geçmiş olsun atlattı kızın.ufak kızına da maşallah....

Gunaydin kızlar bizde de iki gecedir var bi tuhaflik hayrolsun iki gecedir bizomle yatiroyorum çünkü durmuuo surekli mikir mikir gunduzleri iyi bana sanko alt diş igne ucu görünüyo gibi geldi ama eşim yok diyo

M makarnaa canim size de geçmiş olsun
betüş de emeklemeye çalışıyo ama henüz beceremedi

Alifcik gece hiç uyumadı.başta neşeliydi 4ten sonra ağlamaya başladı burnu akmış çok.37.2 ateşi. bizde mi hasta oluyoruz.şuan ağlıya ağlıya uyudu.ilaç verdim inş hiç ilerlemez ne olur Allah ım.

günaydınlar...

Elif Hira da öyleydi inşallah ilerlemez canım.. çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…